|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Tak, na Derby mamy zakaz. Oni do nas też nie przyjadą w grudniu.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Aha myslalem ze zakaz.mają oni na wyjazd a my tylko na C u siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
5 h poczekać i anuluje rezerwacje, będzie można kupić znowu. Aż dziw bierze, że tyle czasu klub nie naprawił tej niedogodności
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mi poszlo dzisiaj bez problemu. Kupilem 7 wejsciowek. Mam nadzieje ze ta siodemka Cupiala bedzie szczesliwa
![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...takze_on_line/
Koniec problemów z kartą ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co widze to na amice bilety praktycznie wogole sie nie sprzedaja. Mam nadzieje ze sprzedaz od jutra ruszy.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
To nie mecz z Legią, że można sobie selfie walnąć i pochwalić się w necie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ale z obecnym mistrzem Polski. I w tym jedynie upatruje jakiekolwiek szanse na przekroczenie 15 tys.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale na chwile obecna to do 15 tys brakuje sporo wiec nie wiem czy bedzie tyle. Myslalem ze bedzie ponad 20 k ale chyba nic z tych rzeczy.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Liczba sprzedanych biletów gorzej niż tragiczna. Pora idealna, mecz z było nie było Mistrzem Polski, wstyd żeby na meczu było 10k! Zepnijcie się z kupnem i weźcie ze sobą kumpla a jak jedziesz na wakacje to chociaż kup bilet !
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja wróciłem z urlopu i jutro 2 karnety kupuje , w ogóle ten mecz do dupy jest bo w drugiej części lipca dużo ludzi wyjeżdża
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
No to jak ktoś wyjeżdża niech kupi bilet - wydatek żaden, a klub jak wiadomo jest w potrzebie.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jak na mecz z AMika rywalem kibicowskim itd młyn sie nie wypelni to naprawde bedą z nas poprstu c.ioty.I tyle.
kiedys jakos na taki Gornik jaks c1 i c5 sie nie zamykało ,a teraz? zle sie dzieje . ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
![]() wiele osób jest na urlopach, ale ludziom dopiero 2 dni przed meczem się przypomina, że trzeba bilet kupić ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Młyn się zapełni raczej, spokojnie. Co do reszty stadionu to będzie problem - masa ludzi jest na urlopach, a takich co i tak kupią bilet to jest może 5-10 %.
Studenciki by się przydały, bo zawsze to kilka koła ludzi więcej na stadionie, a i kasa klubu się bardzie zapełni. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
Poniedziałek 12:20 ilosc biletow 11966
Wtorek 12:20 ilosc biletow 11421 a wiec poszlo 545 biletow ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
To jakie teraz tłumaczenie?
Wakacje? Godzina chujowa? Bo Amika to nie Legia? Bo promocja 15% to za mało? Grill ze znajomymi? Super impreza na rynku? Ostry melanż z kolegami? Kino? Teatr? PIERD..OLENIE. Zawsze znajdujecie jakieś wytłumaczenie na olewanie WISŁY KRAKÓW. Kibicujecie jej tylko podczasu meczu z Legia, choć słowo kibicuje to za dużo bo wy przychodzicie się ponapianć na frajerów ze stolicy... Złapcie się w końcu za jaja wielcy kibice z KAŻDEGO sektora i odpowiedzcie sobie na jedno zajebiście proste pytanie.. CZYM DLA MNIE JEST WISŁA KRAKÓW. WSZYSCY NA MECZ! BEZ PIER...DOLENIA! ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
chyba można powoli panikować. W najgorszych snach nie myślałem że będzie problem uzbierać 20 000 na Lecha. A tu się okazuje że może być problem z 15 000. Mam nadzieję że większość odkłada zakup biletu, bo jeśli nie to można powoli mówić że mamy wielki problem...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
9 marca 2012, godz. 20:30 21 046 (piątek)
2 listopada 2012, godz. 20:45 17 664 (piątek) 25 sierpnia 2013, godz. 18:00 18 458 (niedziela) 7 grudnia 2014, godz. 18:00 17 263 (niedziela) ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
800 tys ludzi z miasta + Wislacka czesc malopolski daje z 1mln....
Na stadionie 10 tys... Już nie wiem o co tu chodzi.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
O styl gry i wyniki....
Teraz jest oddzielane" ziarno od plew". ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2012
Offline |
|
|
Bardzo to wszystko ciekawe, co piszecie, Panowie. Młyn się zapełni? A zapełnił się meczu z Górnikiem? Do prawdy? Nie chcę prowokować, ale siedząc dokładnie na środku stadionu, lepiej słyszeliśmy kibiców Górnika, niż M Ł Y N. W tym młynie, to chyba właśnie piekli chleby... Sporo osób z E, razem z nami włączało się w doping, który mimo wszystko był dramatyczny. Tak jak frekwencja. 10303 osoby. Nawet na mecz z Górnikiem to po prostu kompromitacja. Dziś rano przy kasach ruch był sporo mniejszy niż analogicznie, tyle samo dni przed meczem z Górnikiem.
Apropo's meczu z Górnikiem. Bilet na wspaniałe miejsce na samym środku stadionu, na górnym piętrze za 37 złotych ze zniżką - to jest DOBRA cena i argument o drożyźnie przestał być na miejscu. Dziś za Lecha płaciłem 47 zł. I jest to akceptowalne. Oczywiście - przestanie być, jeśli zespół nie zacznie grać na odpowiednim poziomie, ale to byłaby już dyskusja na inny temat. ![]()
"Socyalizm każdemu równo nosa utrze. Bogatych zdusi jutro, a biednych pojutrze".
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z całym szacunkiem dla Twojego tekstu,ale nie wiem,czy to odniesie odpowiedni skutek.
Na mecz przychodza ludzie dla Wisły,dla dopingu,dla meczu i towarzystwa.... Tak naprawdę to moze z 30-40% to te pierwsze dwa warianty,z 50-60% to trzeci i ostatni to z 10% Jezeli pilkarze nie zaczna grac to bardzo zubożeje wariant trzeci i co za tym idzie w jakims procencie też ostani. To odbija sie automatycznie na frekwencji. Ale przeciez do niedawna co poniektórzy wyganiali na druga strone Błoń pikników ,Januszy itp.,a teraz płacz i pretensje.... Może lepiej byłoby zaapelowac do pilkarzy, bo juz od 8-9 kolejek nie potrafia wygrac meczu(cos co wczesniej było nie do przyjecia), my na to nie zwracamy uwagi,a Oni coraz bardziej sie do tego przyzwyczajają,co nas to czyni to średniakiem pod każdym względem. ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
widzę, kolega powyżej robił badania ankietowe, może pochwali się na jakiej próbie ankietowanych zrobił?
![]()
Fakty są następujące: Rząd się wmieszał w kibicowanie - mamy tego efekty. Do tego rosnąca emigracja, życie tubylców na kredytach od 1 do 1, w konsekwencji czego, człowiek w pewnym wieku rezygnuje z rozrywki i pasji, bo trzeba zapewnić sobie byt(zobaczcie sobie na skład naszego młyna - dzieciarnia). Przecież nie wierzę, że rzesza ludzi, sprzed 15-20 lat nagle znikła. Albo wyjechali, albo odpuścili ze względów ekonomicznych. Ile ja osób takich znam, co albo ich tutaj nie ma, albo odpuścili, bo kasy nie mają. Taka jest niestety kolej rzeczy i nie ma co płakać na styl gry, bo akurat styl gry w naszej ekstraklasie na przestrzeni ostatnich lat się sporo poprawił. I zauważcie w końcu, że to nie tylko nasza przypadłość. W innych klubach w zależności od potencjału, jest podobnie z frekwencją. Są z nią problemy i tyle. Nie zmienimy tego dobrą grą, bo przykład Amiczki z meczu z Lechią, która zdobyła mistrza i gra o LM, pokazuje, że problem leży gdzie indziej. Legia rok temu też miała na początku sezonu frekwencje 8 tys, 12 tys. To jest trend, nie przypadłość, należy się zastanowić dlaczego taki.
Ostatnio edytowane przez regan : 28.07.2015 o godz. 17:10.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Szczerze? Ja mecz oglądnę w TV.
47zł na bilet + 50 na dojazd to dla mnie za dużo. Za tę kasę żyję przez kilka dni, przy czym jestem z zawodu kierowcą i często stołuję się (obiady) w przydrożnych knajpach. Za tę kasę mam 12 wejść u siebie w mieście do siłowni z klubem fitness. Za tę kasę mam trzy wyjścia na squash. Nie mówiąc już o tym, że jeśli mecz jest w piątek, to nie mam żadnej gwarancji, że zdążę wrócić z trasy na mecz. Więc może się zdarzyć tak, że kupię bilet przez internet, a na mecz nie zdążę. Oczywiście takie przypadki jak mój to jakiś bardzo znikomy ułamek, tym bardziej, że ja się z Krakowa wyprowadziłem i muszę dojechać. Kłopotów z frekwencją bardziej bym upatrywał w emigracji.
Ostatnio edytowane przez danpe_ : 28.07.2015 o godz. 17:45.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A tak apropo to bojkot też miał jakis udział w tym wszystkim... ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|