The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mari339
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2015, 10:54
Tak, na Derby mamy zakaz. Oni do nas też nie przyjadą w grudniu.
Odpowiedz cytując
ciomborek8
Member

Od: 02.2009

Stary 20.07.2015, 11:28
Aha myslalem ze zakaz.mają oni na wyjazd a my tylko na C u siebie.
Odpowiedz cytując
Rafal-SWL
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 20.07.2015, 12:27
Bartosz napisał(a):Wyświetl post
Czy ktoś może pomóc w rozwiązaniu problemu?

Zakup biletu --> przekierowanie do PayU --> awaria przeglądarki, płatność nieudana

I teraz w 'Twoje zakupy' na bilety.wisla.krakow.pl Status Realizacji 'oczekiwanie na potwierdzenie płatności.
Z tego powodu nie mogę dokonać nowego zakupu, bo 'użytkownik kupił już bilet na podaną imprezę', a opcja 'zapłać' przekierowuje mnie do PayU, które nie hula.
mam teraz to samo co Ty miales, wszystko było ok, wyobor miejsca, metoda platnosci, potem wybor banku, a gdy sie kliknie zaplac to jakis blad wyskakuje z payu... jak sie to u Ciebie skonczylo?

Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 20.07.2015, 12:40
5 h poczekać i anuluje rezerwacje, będzie można kupić znowu. Aż dziw bierze, że tyle czasu klub nie naprawił tej niedogodności
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Stary 20.07.2015, 15:11
Mi poszlo dzisiaj bez problemu. Kupilem 7 wejsciowek. Mam nadzieje ze ta siodemka Cupiala bedzie szczesliwa
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
Patryk_185
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 21.07.2015, 10:15
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...takze_on_line/
Koniec problemów z kartą

Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Stary 26.07.2015, 13:50
Z tego co widze to na amice bilety praktycznie wogole sie nie sprzedaja. Mam nadzieje ze sprzedaz od jutra ruszy.
Odpowiedz cytując
kicur
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 26.07.2015, 17:57
wislakrakow124 napisał(a):Wyświetl post
Z tego co widze to na amice bilety praktycznie wogole sie nie sprzedaja. Mam nadzieje ze sprzedaz od jutra ruszy.
U nas od jakiegoś czasu sprzedaż biletów rusza mocniej dopiero w tygodniu, w którym jest mecz.

To nie mecz z Legią, że można sobie selfie walnąć i pochwalić się w necie
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 26.07.2015, 18:23
Ale z obecnym mistrzem Polski. I w tym jedynie upatruje jakiekolwiek szanse na przekroczenie 15 tys.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Stary 27.07.2015, 09:20
Ale na chwile obecna to do 15 tys brakuje sporo wiec nie wiem czy bedzie tyle. Myslalem ze bedzie ponad 20 k ale chyba nic z tych rzeczy.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 27.07.2015, 19:05
Liczba sprzedanych biletów gorzej niż tragiczna. Pora idealna, mecz z było nie było Mistrzem Polski, wstyd żeby na meczu było 10k! Zepnijcie się z kupnem i weźcie ze sobą kumpla a jak jedziesz na wakacje to chociaż kup bilet !
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Gin
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 27.07.2015, 19:44
Ja wróciłem z urlopu i jutro 2 karnety kupuje , w ogóle ten mecz do dupy jest bo w drugiej części lipca dużo ludzi wyjeżdża
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 27.07.2015, 19:54
No to jak ktoś wyjeżdża niech kupi bilet - wydatek żaden, a klub jak wiadomo jest w potrzebie.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 27.07.2015, 23:33
Jak na mecz z AMika rywalem kibicowskim itd młyn sie nie wypelni to naprawde bedą z nas poprstu c.ioty.I tyle.

kiedys jakos na taki Gornik jaks c1 i c5 sie nie zamykało ,a teraz? zle sie dzieje .
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 28.07.2015, 06:13
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Jak na mecz z AMika rywalem kibicowskim itd młyn sie nie wypelni to naprawde bedą z nas poprstu c.ioty.I tyle.

kiedys jakos na taki Gornik jaks c1 i c5 sie nie zamykało ,a teraz? zle sie dzieje .
zapełni się, jeszcze 5 dni do meczu
wiele osób jest na urlopach, ale ludziom dopiero 2 dni przed meczem się przypomina, że trzeba bilet kupić

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 28.07.2015, 07:04
Młyn się zapełni raczej, spokojnie. Co do reszty stadionu to będzie problem - masa ludzi jest na urlopach, a takich co i tak kupią bilet to jest może 5-10 %.
Studenciki by się przydały, bo zawsze to kilka koła ludzi więcej na stadionie, a i kasa klubu się bardzie zapełni.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Rafal-SWL
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 28.07.2015, 11:51
http://sport.interia.pl/bundesliga/n...ia,nId,1859662

nie wiem jak Wam, ale mi jest wstyd

Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 28.07.2015, 12:00
Rafal-SWL napisał(a):Wyświetl post

Nie Tobie powinno być wstyd tylko działaczom, że tworza amatorszczyznę szumnie nazwaną zawodowym kulbem pikarskim...
Odpowiedz cytując
MatiRbk
Member

Od: 10.2013

Stary 28.07.2015, 12:22
Poniedziałek 12:20 ilosc biletow 11966
Wtorek 12:20 ilosc biletow 11421 a wiec poszlo 545 biletow
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 28.07.2015, 12:43
To jakie teraz tłumaczenie?
Wakacje?
Godzina chujowa?
Bo Amika to nie Legia?
Bo promocja 15% to za mało?
Grill ze znajomymi?
Super impreza na rynku?
Ostry melanż z kolegami?
Kino?
Teatr?

PIERD..OLENIE.
Zawsze znajdujecie jakieś wytłumaczenie na olewanie WISŁY KRAKÓW. Kibicujecie jej tylko podczasu meczu z Legia, choć słowo kibicuje to za dużo bo wy przychodzicie się ponapianć na frajerów ze stolicy...

Złapcie się w końcu za jaja wielcy kibice z KAŻDEGO sektora i odpowiedzcie sobie na jedno zajebiście proste pytanie.. CZYM DLA MNIE JEST WISŁA KRAKÓW.

WSZYSCY NA MECZ!
BEZ PIER...DOLENIA!
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 28.07.2015, 13:29
chyba można powoli panikować. W najgorszych snach nie myślałem że będzie problem uzbierać 20 000 na Lecha. A tu się okazuje że może być problem z 15 000. Mam nadzieję że większość odkłada zakup biletu, bo jeśli nie to można powoli mówić że mamy wielki problem...
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 28.07.2015, 13:54
9 marca 2012, godz. 20:30 21 046 (piątek)
2 listopada 2012, godz. 20:45 17 664 (piątek)
25 sierpnia 2013, godz. 18:00 18 458 (niedziela)
7 grudnia 2014, godz. 18:00 17 263 (niedziela)

W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 28.07.2015, 14:27
800 tys ludzi z miasta + Wislacka czesc malopolski daje z 1mln....
Na stadionie 10 tys...

Już nie wiem o co tu chodzi....
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 28.07.2015, 14:36
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Już nie wiem o co tu chodzi....
O styl gry i wyniki....
Teraz jest oddzielane" ziarno od plew".
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 28.07.2015, 14:45
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
O styl gry i wyniki....
Teraz jest oddzielane" ziarno od plew".
o to to to!

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
Grzaniec Galicyjski
Junior Member

Od: 10.2012

Stary 28.07.2015, 14:51
Bardzo to wszystko ciekawe, co piszecie, Panowie. Młyn się zapełni? A zapełnił się meczu z Górnikiem? Do prawdy? Nie chcę prowokować, ale siedząc dokładnie na środku stadionu, lepiej słyszeliśmy kibiców Górnika, niż M Ł Y N. W tym młynie, to chyba właśnie piekli chleby... Sporo osób z E, razem z nami włączało się w doping, który mimo wszystko był dramatyczny. Tak jak frekwencja. 10303 osoby. Nawet na mecz z Górnikiem to po prostu kompromitacja. Dziś rano przy kasach ruch był sporo mniejszy niż analogicznie, tyle samo dni przed meczem z Górnikiem.

Apropo's meczu z Górnikiem. Bilet na wspaniałe miejsce na samym środku stadionu, na górnym piętrze za 37 złotych ze zniżką - to jest DOBRA cena i argument o drożyźnie przestał być na miejscu. Dziś za Lecha płaciłem 47 zł. I jest to akceptowalne. Oczywiście - przestanie być, jeśli zespół nie zacznie grać na odpowiednim poziomie, ale to byłaby już dyskusja na inny temat.
"Socyalizm każdemu równo nosa utrze. Bogatych zdusi jutro, a biednych pojutrze".
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 28.07.2015, 15:18
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post

WSZYSCY NA MECZ!
BEZ PIER...DOLENIA!
Z całym szacunkiem dla Twojego tekstu,ale nie wiem,czy to odniesie odpowiedni skutek.
Na mecz przychodza ludzie dla Wisły,dla dopingu,dla meczu i towarzystwa....

Tak naprawdę to moze z 30-40% to te pierwsze dwa warianty,z 50-60% to trzeci i ostatni to z 10%

Jezeli pilkarze nie zaczna grac to bardzo zubożeje wariant trzeci i co za tym idzie w jakims procencie też ostani.
To odbija sie automatycznie na frekwencji.
Ale przeciez do niedawna co poniektórzy wyganiali na druga strone Błoń pikników ,Januszy itp.,a teraz płacz i pretensje....
Może lepiej byłoby zaapelowac do pilkarzy, bo juz od 8-9 kolejek nie potrafia wygrac meczu(cos co wczesniej było nie do przyjecia), my na to nie zwracamy uwagi,a Oni coraz bardziej sie do tego przyzwyczajają,co nas to czyni to średniakiem pod każdym względem.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 28.07.2015, 16:55
widzę, kolega powyżej robił badania ankietowe, może pochwali się na jakiej próbie ankietowanych zrobił?

Rafal-SWL napisał(a):Wyświetl post

Na pewno na 3 lidze niemieckiej jest lepsza gra. Tam przychodzą na styl gry i na wyniki

Fakty są następujące: Rząd się wmieszał w kibicowanie - mamy tego efekty. Do tego rosnąca emigracja, życie tubylców na kredytach od 1 do 1, w konsekwencji czego, człowiek w pewnym wieku rezygnuje z rozrywki i pasji, bo trzeba zapewnić sobie byt(zobaczcie sobie na skład naszego młyna - dzieciarnia). Przecież nie wierzę, że rzesza ludzi, sprzed 15-20 lat nagle znikła. Albo wyjechali, albo odpuścili ze względów ekonomicznych. Ile ja osób takich znam, co albo ich tutaj nie ma, albo odpuścili, bo kasy nie mają. Taka jest niestety kolej rzeczy i nie ma co płakać na styl gry, bo akurat styl gry w naszej ekstraklasie na przestrzeni ostatnich lat się sporo poprawił.

I zauważcie w końcu, że to nie tylko nasza przypadłość. W innych klubach w zależności od potencjału, jest podobnie z frekwencją. Są z nią problemy i tyle. Nie zmienimy tego dobrą grą, bo przykład Amiczki z meczu z Lechią, która zdobyła mistrza i gra o LM, pokazuje, że problem leży gdzie indziej. Legia rok temu też miała na początku sezonu frekwencje 8 tys, 12 tys. To jest trend, nie przypadłość, należy się zastanowić dlaczego taki.
Ostatnio edytowane przez regan : 28.07.2015 o godz. 17:10.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
danpe_
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.07.2015, 17:41
Grzaniec Galicyjski napisał(a):Wyświetl post
Dziś za Lecha płaciłem 47 zł. I jest to akceptowalne. .
Szczerze? Ja mecz oglądnę w TV.
47zł na bilet + 50 na dojazd to dla mnie za dużo. Za tę kasę żyję przez kilka dni, przy czym jestem z zawodu kierowcą i często stołuję się (obiady) w przydrożnych knajpach. Za tę kasę mam 12 wejść u siebie w mieście do siłowni z klubem fitness. Za tę kasę mam trzy wyjścia na squash.

Nie mówiąc już o tym, że jeśli mecz jest w piątek, to nie mam żadnej gwarancji, że zdążę wrócić z trasy na mecz. Więc może się zdarzyć tak, że kupię bilet przez internet, a na mecz nie zdążę.
Oczywiście takie przypadki jak mój to jakiś bardzo znikomy ułamek, tym bardziej, że ja się z Krakowa wyprowadziłem i muszę dojechać. Kłopotów z frekwencją bardziej bym upatrywał w emigracji.
Ostatnio edytowane przez danpe_ : 28.07.2015 o godz. 17:45.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 28.07.2015, 18:30
regan napisał(a):Wyświetl post
widzę, kolega powyżej robił badania ankietowe, może pochwali się na jakiej próbie ankietowanych zrobił?
.
Z życiowego doświadczenia ...
A tak apropo to bojkot też miał jakis udział w tym wszystkim...
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów