The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.06.2015, 18:26
butazango napisał(a):Wyświetl post
Może Popovic będzie grał jako defensywny, w jakimś wywiadzie mówił że moze grać jako 10 lub jako def właśnie. To mogłoby rozwiązać problem z przechodzeniem z obrony do ataku z czym mamy kłopoty.
Która dobra 10, jest przy okazji dobrym defensywnym pomocnikiem?
W sensie czy ever znasz jakąś?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
force93TS
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 26.06.2015, 18:35
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Modric potrafi tu i tu
Odpowiedz cytując
butazango
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2010

Stary 26.06.2015, 18:39
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Ktoś musi być pierwszy
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 26.06.2015, 18:52
Karherop napisał(a):Wyświetl post
to w końcu mamy wydawać grube tysiące na nowego bramkarza czy jednak stawiać na utalentowanego wychowanka? zdecyduj się kolego.

Poza tym jest Miśkiewicz. Co jak co, ale kupowanie teraz bramkarza to byłoby ogromne marnotractwo budżetu przewidzianego na płace.

Co jak co ale pozycja DP jest jedną z najważniejszych w drużynie. Przy dobrym DP to przeciwnik nawet nie zbliży się do bramki, gdzie może stać ręcznik a i tak nie stracimy bramki.
Czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoją mocną stroną, czyż nie?

Napisałem wyraźnie, że druga opcją dla mnie (w przypadku braku nowego bramkarza) jest Zając w bramce. W pierwszej kolejności widziałbym tam kogoś bardziej doświadczonego. W mojej opinii bramkarz to kluczowa postać w drużynie i pieprzenie, że może stać w niej ręcznik przy dobrej obronie to jakaś horrendalna bzdura. W dzisiejszych czasach bramkarz ma nie tylko łapać piłki, które lecą w bramkę, ale to też kierownik całej obrony, który nieraz kasuje kontrakt. Czemu Chelsea ma dwóch bramkarzy na kosmicznym poziomie? Przecież maja Maticia na DP i świetnych ŚO, po .... im Cech i Courtois? Mogliby przecież kupić Buchalika.. Co za bzdura. Nie mówię, żeby od razu kupować bramkarza za duże pieniądze. Ale taki Baran z Jagi, bardzo dobry zawodnik, a marnuje się na ławce przy Drągowskim. Albo nawet ten Janukiewicz. Każdy to 3 poziomy wyżej niż MB.

Żeby nie było - zakup DP z prawdziwego zdarzenia to też powinien być priorytet. ALe trzymając się słów Gasza - jeszcze jeden transfer - to wybieram bramkarza. Na DP mamy kilku kandydatów, a jakby policzyć bramki które zajebał nam Buchalik w tamtym sezonie, nie starczyłoby palców u rąk.

Zresztą, ta cała gadka jest bez sensu, bo ani bramkarz ani DP do nas nie dołączą
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 26.06.2015, 19:09
W lidze gdzie defensywny pomocnik ma ogromne znaczenie, my nie mamy takiego chłopa w kadrze.
Bardzo fajnie ze trener Moskal będzie próbował na tej pozycji Cywke, sam licze na niego (aczkolwiek spodziewałem sie typowego box-to-box a nie "6") ale czy ktoś wział pod uwage scenariusz ze Tomek Cywka na szóstce jest przechujowy?Co wtedy? Cofniemy Rafała Boguskiego z ataku po tym jak tam został oddelegowany ze srodkowego pomocnika którym się stał gdy okazało się ze skrzydłowym jest słabym co wyszło dopiero wtedy kiedy cofnęli go z napastnika czyli jego wyuczonej pozycji? Moze jest to jakaś opcja, ale to raczej na IV lige a nie E-klase.
Rozumiem trenera ze udało mu sie przywrócic zycie Jankowskiemu którego cofnał na środek, rozumiem zę Burliga może się sprawdzac na skrzydle w końcu ma inklinacje ofensywne, ale czy ktoś da gwarancje ze kazdy manewr ze zmianą pozycji sie sprawdzi? No nie. Czy mamy zabezpieczenie? Też nie.
Bramkarz jest jaki jest, Jovanic v 2.0, wg mnie mało jest GK słabszych od niego w lidze no ale to moje zdanie. Miśkiewicz znowu se coś zrobił i kogo mamy w obwodzie? Młodego Zająca, wszystko spoko, ale który młody bramkarz u Nas coś pograł in plus? Nie kojarze. Gdybym istniała taka możliwość - brałbym Janukiewicza.
A co do Crivelaro to bez podjary. Dajmy mu pokopac potem będziemy oceniać.
p.s. Modric to jest typowy srod.pomocnik a nie ofensywny i defensywny no ale kwestia kto jak spogląda Liczba super 6 i 10 mówi dokładnie ile takich zawodnikow jest na swiecie i dlaczego nie jest to Crivelaro. No ale w tej lidze nie takie rzeczy widzieliśmy wiec trzeba wierzyc po prostu ze za dotknięciem magicznej różdzki będziemy golić każdego naszą krakowska piłką
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Rafal-SWL
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 26.06.2015, 19:16
wislakrakow124 napisał(a):Wyświetl post
A jeszcze 2 tyg temu kazdy chcial zwalniac Gaszynskiego a prawda jest taka ze robi co moze. Prezes jest WISLAKIEM i wazne dla niego jest dobro klubu. 3 transfery zrobione 4 w drodze jest dobrze.
dokładnie, najwiekszym plusem Gaszyńskiego jest to że jest Wiślakiem. Trzymam kciuki za niego, pozwólmu mu działać w spokoju.

Co do tego Crivellaro, minusem jest to, że mógł mieć łatwiejsze nazwisko
a tak na serio to ciesze się że podpisał, wiem że póki co nasza wiedza o nim opiera się na filmikach, jednak widać że chłop coś umie, i możemy mieć z niego dużo pociechy.
Troche poszperałem na necie, trudne to nie było, tak nawiasem mówiąc to ma fajną żonkę, do tego 2 dzieci, wygląda na ułożonego faceta który jeszcze chce coś osiągnąć, co daje nadzieję że będzie walczyć na boisku, a nie bujać się po klubach jak nasze czarne perełki

Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 26.06.2015, 19:35
Czyli został jeszcze 1 transfer do klubu
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 26.06.2015, 20:48
Szok co się dzieje. Mam nadzieję, że każdy z tych transferów będzie trafiony. W....ia mnie to, że media jakoś specjalnie się nie interesują tym, że Wisła robi konkretne ruchy transferowe, tylko wolą pisać o jakimś nędznym sparingu Legii. Oby wszystkim redaktorzynom nowe chłopaki utarły nosa w nowym sezonie!
Odpowiedz cytując
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 26.06.2015, 21:06
butazango napisał(a):Wyświetl post
Może Popovic będzie grał jako defensywny, w jakimś wywiadzie mówił że moze grać jako 10 lub jako def właśnie. To mogłoby rozwiązać problem z przechodzeniem z obrony do ataku z czym mamy kłopoty.
widziałeś kogoś kto gra jako typowa 10 a sprawdza się na defensywnym? bo ja nie, a raczej więcej meczów ode mnie nie obejrzałeś...co do samego Popovicia, wystarczy spytać ludzi z Grudziądza którzy jednoznacznie stwierdzają, że Denis jest cacy jak mu się chce i że minusy to rzadki powrót, słaby w defensywie, więc to że sam tak mówi że potrafi tam zagrać jest mydleniem oczu, boisko weryfikuje wszystko

co do mediów i tego że nikt nie rozchwytuje się nad transferami Wisły. Mają rację, nikt nie daje nam gwarancji że Ci zawodnicy się sprawdzą, a pompowanie balonika na podstawie nazwiska, czy statystyk nie ma sensu, sezon tuż tuż i choćby po dwóch kolejkach można wyciągać wnioski czy Cywka się nadaje, czy Popovic jest dobry, czy Crivelaro to nie jest dziad. Ja osobiście wiąże duże nadzieje z aktualnymi transferami, ale to tylko nadzieje. Choć prawdę mówiąc nakręcanie przez media może nam przynieść korzyści marketingowe i ściągnięcie ludu na stadion, ale nie my jesteśmy w Polsce na topie w public relasion

obsada innych pozycji? nie tyle co napastnika brakuje nam bramkarza, kto ma kontakt z Gaszyńskim nie mu cyknie sms - Patryk Wolański
fakt, przydałby się konkurent dla Brożka, ale Moskal najwidoczniej wiąże duże nadzieje z rozwinięciem potencjału Zająca choć tego widziałbym w naszej siermiężnej lidze raczej na skrzydle, jest Jankowski ale to nie ten kaliber co Brożek. Domkniemy kadrę 4 transferem, a co to będzie? się okaże
Ostatnio edytowane przez stalsanok1946 : 26.06.2015 o godz. 21:09.
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Stary 26.06.2015, 21:06
siemstein napisał(a):Wyświetl post
oby wszystkim redaktorzynom nowe chłopaki utarły nosa w nowym sezonie!
Amen !!!!!!!
Czesiu... Co ty robisz zarazo
Odpowiedz cytując
alexx6
Senior Member

Od: 02.2012

Stary 26.06.2015, 21:27
A czym niby media maja się podniecać. Ochłońcie troche. Sprowadzamy gości co nie miał miejsca w 3 lidze angielskiej, gościa z 1 ligi Polskie oraz no name z Brazylii i wszyscy mają o tym piać. Zobaczymy co z tego wyniknie w trakcie sezonu
Odpowiedz cytując
Wesoły Romek
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 26.06.2015, 22:22
Wiała upada. Warszawscy dziennikarze mieli rację. Nie ma już nic. Odeszło kilku znakomitych piłkarzy, przyszło kilku III ligowców. Nikt nie jest w stanie zastąpić Garguły. Jak żyć?
Odpowiedz cytując
butazango
Socios Wisła Kraków

Stary 26.06.2015, 23:08
stalsanok1946 napisał(a):Wyświetl post
widziałeś kogoś kto gra jako typowa 10 a sprawdza się na defensywnym? bo ja nie, a raczej więcej meczów ode mnie nie obejrzałeś...co do samego Popovicia, wystarczy spytać ludzi z Grudziądza którzy jednoznacznie stwierdzają, że Denis jest cacy jak mu się chce i że minusy to rzadki powrót, słaby w defensywie, więc to że sam tak mówi że potrafi tam zagrać jest mydleniem oczu, boisko weryfikuje wszystko

co do mediów i tego że nikt nie rozchwytuje się nad transferami Wisły. Mają rację, nikt nie daje nam gwarancji że Ci zawodnicy się sprawdzą, a pompowanie balonika na podstawie nazwiska, czy statystyk nie ma sensu, sezon tuż tuż i choćby po dwóch kolejkach można wyciągać wnioski czy Cywka się nadaje, czy Popovic jest dobry, czy Crivelaro to nie jest dziad. Ja osobiście wiąże duże nadzieje z aktualnymi transferami, ale to tylko nadzieje. Choć prawdę mówiąc nakręcanie przez media może nam przynieść korzyści marketingowe i ściągnięcie ludu na stadion, ale nie my jesteśmy w Polsce na topie w public relasion

obsada innych pozycji? nie tyle co napastnika brakuje nam bramkarza, kto ma kontakt z Gaszyńskim nie mu cyknie sms - Patryk Wolański
fakt, przydałby się konkurent dla Brożka, ale Moskal najwidoczniej wiąże duże nadzieje z rozwinięciem potencjału Zająca choć tego widziałbym w naszej siermiężnej lidze raczej na skrzydle, jest Jankowski ale to nie ten kaliber co Brożek. Domkniemy kadrę 4 transferem, a co to będzie? się okaże
Napisałem "może". Nie widziałem chłopa w żadnym meczu na żywo, pisze tylko na podstawie tego co sam mówi. Z obstawieniem pozycji defensywnego pomocnika u nas lipa , więc może to być jedna z opcji.
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Stary 26.06.2015, 23:30
Wesoły Romek napisał(a):Wyświetl post
Wiała upada. Warszawscy dziennikarze mieli rację. Nie ma już nic. Odeszło kilku znakomitych piłkarzy, przyszło kilku III ligowców. Nikt nie jest w stanie zastąpić Garguły. Jak żyć?
Ty ironizujesz, czy na serio?
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 26.06.2015, 23:48
A nie jest tak? Mamy już 2 nowych Stiliciów a drugiego Garguły ani widu ani słychu :E
Odpowiedz cytując
Wesoły Romek
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 27.06.2015, 00:23
Piotek, na serio
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 27.06.2015, 07:42
Chrapek i Ostoja byli przykładami, że z pomocników ofensywnych (oczywiście nie typowych 10)ale umiejących rozegrać piłkę zrobiliśmy tzw. łączników czyli graczy którzy mieli za zadanie przerwać akcje ale przede wszystkim połączyć np. Uryge z Gargułą czy później Uryge ze Stilicem poprzez dobre rozegranie i takiego kogoś nam brakuje. Świetnie było to widać jak Ostoja miał kontuzję, Semir cofał się po piłki często w okolice środka boiska, czasami nawet jeszcze dalej przez co nie było go tam gdzie stanowi największe zagrożenie 20-30 metr. Takim graczem być może będzie Cywka ale może się też okazać że nadal nie mamy kogoś takiego, a szkoda bo dużo na tym tracimy.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.06.2015, 07:50
No i bardzo fajnie, że jakieś większe zmiany zaszły w skostniałej linii pomocy. W zasadzie szkoda tylko Semira. :(
Jeszcze by się przydał ogarnięty napastnik. Brożek już nie jest w stanie grać na dobrym poziomie całego sezonu.
Ostatnio edytowane przez tofik : 27.06.2015 o godz. 07:52.
..
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 27.06.2015, 08:47
fialo napisał(a):Wyświetl post
Czemu Chelsea ma dwóch bramkarzy na kosmicznym poziomie? (..)

Zresztą, ta cała gadka jest bez sensu, bo ani bramkarz ani DP do nas nie dołączą
Wybacz, ale jak zacząłem czytać o porównaniach Wisły do Chelsea to stwierdziłem, że w innym świecie żyjemy.
Odpowiedz przy okazji sobie czemu Chelsea może mieć dwóch bramkarzy o wartości 30 mln euro a my możemy mieć co najwyżej dwóch o wartości 300 tyś złotych? jeśli kogoś stać na 'przepłacanie' to na pewno nie Wisłę.
Czy stać nas na kupowanie bramkarza w sytuacji gdy mamy Buchalika, Miśkiewicza i młodego Zająca? I tak będzie grał tylko jeden z nich, a reszta będzie ciągnęła pieniądze z klubu.

Poza tym pełna zgoda, trzeba stawiać na Zająca bo go duży talent. Nie możemy zazdrościć np Jadze 17-letniego Drągowskiego, gdy my boimi się postawić na 21-latka.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 27.06.2015, 08:51
Ja też liczę na to że nasza 2 linia będzie wyglądała lepiej. I mam nadzieję że asysty i gole rozłożą się na kilku graczy, a nie na 1 jak na Stilicu. Potem słabsza forma takiej gwiazdy i nic nie gramy. Pomijam fakt że taktyka "Semir robi wszystko" na boisku była łatwa do rozszyfrowania dla rywali. Pozostaje pytanie jak szybko Moskal zgra nowe nabytki z resztą zespołu?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Stary 27.06.2015, 08:55
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Ja też liczę na to że nasza 2 linia będzie wyglądała lepiej. I mam nadzieję że asysty i gole rozłożą się na kilku graczy, a nie na 1 jak na Stilicu. Potem słabsza forma takiej gwiazdy i nic nie gramy. Pomijam fakt że taktyka "Semir robi wszystko" na boisku była łatwa do rozszyfrowania dla rywali. Pozostaje pytanie jak szybko Moskal zgra nowe nabytki z resztą zespołu?
Calkowicie się zgadzam. Analogiczną sytuacja była z Maorem. Wg mnie lepiej jest mieć 3 solidych/dobrych niż jedna gwiazdę.
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Stary 27.06.2015, 09:43
Nie wiem czy było, ale Simon Vukcević odrzucił ofertę FK Sarajewo. Taki transfer byłby wg mnie najlepszy z dotychczasowych z tego okna transferowego.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.06.2015, 09:51
Nie wiem czy było, ale Simon Vukcević odrzucił ofertę FK Sarajewo. Taki transfer byłby wg mnie najlepszy z dotychczasowych z tego okna transferowego.
Cytat:
Kilka dni temu informowaliśmy, że jednym z piłkarzy, z którymi poważnie rozmawia Wisła, jest Vukcević. Ale zawodnik ma wiele innych ofert. Bośniackie media w ostatnich dniach żyły transferem Vukcevicia do FK Sarajewo. Mistrz Bośni, który w eliminacjach Ligi Mistrzów zmierzy się z Lechem Poznań, nie był w stanie sprostać wymaganiom byłego reprezentanta Czarnogóry.

Zdaniem bośniackich dziennikarzy piłkarz ma oferty z Hiszpanii, Portugalii i Turcji. "Nie będzie grał ani w Bośni, ale w Polsce lub dalekiej Azji" - pisze z kolei portal nap.ba.

- Nigdzie jeszcze nie podpisałem kontraktu. Mogę jedynie powiedzieć, że nie przeprowadzę się do Sarajewa - powiedział Vukcević na łamach portalu sportsport.ba.

29-letni pomocnik jest wolnym zawodnikiem. Przez ostatnie półtora roku grał w greckim Levadiakosie. Wcześniej nie wytrzymał sześciu miesięcy w Vojvodinie. Odkąd w 2011 roku odszedł ze Sportingu Lizbona, jego kariera przypomina równię pochyłą.

Pojawił się jego temat,ale jak widać Polska to nie jedyny kierunek a może jednak
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Stary 27.06.2015, 10:05
Jeśli go przekonają, to królem okna transferowego jest nie Legia ani Lech, tylko Wisła
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Stary 27.06.2015, 10:22
Po tych transferach naprawdę jestem optymistyczne nastawiony. Widać, ze tu nie jest łapanka na ostatnią chwilę. Biorąc jeszcze pod uwagę, ze nasz scouting radzi sobie ostatnio bardzo nieźle, jestem dobrej myśli.
Odpowiedz cytując
Mysciak
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 27.06.2015, 10:27
Jeśli go przekonają, to królem okna transferowego jest nie Legia ani Lech, tylko Wisła
Ja rozumiem, że to jest forum wiślackie, ale nie róbmy sobie jaj. Jesteśmy królem okna, bo sprowadzamy gościa, który nie przebił się w 3 lidze angielskiej i dwóch gości o których większość kibiców nie słyszała w Polsce ? A Lech bierze 2 solidnych ligowców + gościa, który był w najlepszej 11 ligi greckiej i gościa, który w 20 paru meczach w Austrii miał jakoś 10 bramek i 7 asyst. Come on

Jeśli mamy wychodzić z kryzysu to trzeba sprowadzać w miarę młodych graczy, których będzie się dało gdzieś sprzedać, a nie ściągać 29 latka, który najlepsze lata ma za sobą i będzie doił klubową kasę niczym rolnik krowę. W innym przypadku tylko przedłuzamy agonię, w której obecnie jesteśmy
Odpowiedz cytując
satori
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 27.06.2015, 10:28
Póki co transfery jak najbardziej na +. Potrzebujemy jeszcze pilnie napastnika i myślę, że można optymistycznie patrzeć na ten sezon.
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Stary 27.06.2015, 10:29
Mysciak napisał(a):Wyświetl post
Ja rozumiem, że to jest forum wiślackie, ale nie róbmy sobie jaj. Jesteśmy królem okna, bo sprowadzamy gościa, który nie przebił się w 3 lidze angielskiej i dwóch gości o których większość kibiców nie słyszała w Polsce ? A Lech bierze 2 solidnych ligowców + gościa, który był w najlepszej 11 ligi greckiej i gościa, który w 20 paru meczach w Austrii miał jakoś 10 bramek i 7 asyst. Come on

Jeśli mamy wychodzić z kryzysu to trzeba sprowadzać w miarę młodych graczy, których będzie się dało gdzieś sprzedać, a nie ściągać 29 latka, który najlepsze lata ma za sobą i będzie doił klubową kasę niczym rolnik krowę. W innym przypadku tylko przedłuzamy agonię, w której obecnie jesteśmy
Tylko, że my wszystkich mamy za darmo. O to mi chodziło. W pojedynku w kategorii stosunek jakość do cena wygrywamy.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 27.06.2015, 10:49
A Amica ile zapłaciła za Tetteha i tego Niemca? Co do jakość/cena to poczekajmy chwilę i tak pod koniec 1 rundy będzie wiadomo jak oceniać nasze transfery. Na razie wszyscy jesteśmy optymistami, ale nie bujajmy w obłokach. Kolega Mysciak ma natomiast bezsprzecznie rację - bez młodych piłkarzy na których możemy zarobić nigdy nie wyjdziemy z kryzysu. Bo nie oszukujmy się ten Crivellaro, Popović czy Cywka mogą u nas odpalić, ale nie są to młodzi piłkarze na których się zarabia najwięcej.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 27.06.2015 o godz. 10:51.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Stary 27.06.2015, 10:59
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
A Amica ile zapłaciła za Tetteha i tego Niemca? Co do jakość/cena to poczekajmy chwilę i tak pod koniec 1 rundy będzie wiadomo jak oceniać nasze transfery. Na razie wszyscy jesteśmy optymistami, ale nie bujajmy w obłokach. Kolega Mysciak ma natomiast bezsprzecznie rację - bez młodych piłkarzy na których możemy zarobić nigdy nie wyjdziemy z kryzysu. Bo nie oszukujmy się ten Crivellaro, Popović czy Cywka mogą u nas odpalić, ale nie są to młodzi piłkarze na których się zarabia najwięcej.
Jak to mówią grosz do grosza, a będzie kokosza W każdym razie, nastawiam się nieco optymistycznie, mając w pamięci posezonową konferencję Gaszyńskiego
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów