|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Dajcie spokój z Mączyńskiem, nie stać nas - po prostu (abstrahując od jego umiejętności).
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
rozwiązał kontrakt z przyczyn osobistych (żona) więc podejrzewam że musiał się zrzec pensji do końca kontraktu
![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ciekawa sprawa jest to tez ze Bilinski rozwiazal kontrakt...
Wiem ze to tak w sferze wysokich marzen... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
A co do Michala Maka to wali w strone Białegostoku...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() swego czasu się zastanawiał nad ofertą z Dinama jak grał na Litwie, więc rozbieżności finansowe nie mogły być takie wielkie, do tego był tam dopiero 3 napastnikiem w zespole (dzielnie walczył o króla strzelców jak rezerwowy), zaś na Litwie wątpie że zgarniał kokosy. W zimie Podbeskidzie, Korona go chciała, więc nie zarabia wiele, jest w naszym zasięgu ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Do Dudu nic nie mam
grał przyzwoicie na tyle ile dostał czyli całe 179 minut![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lkarzem_wisly/
Jeszcze się lipiec nie zaczął a podpisaliśmy już 3 piłkarzy. W końcu jakaś namiastka profesjonalizmu w Wiśle!
Ostatnio edytowane przez Kamson : 26.06.2015 o godz. 16:33.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Prawda jest ze Rafael Crivellaro i Jean Barientos maja tego samego agenta ? cos gdzies tak obiło mi sie o uszy .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak tego samego.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No Panie Gaszynski szacun dopiero czerwiec a juz 3 transfery
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Skoro podpisali go od razu na 3 lata to muszą być przekonani co do jego umiejętności. Powiem szczerze, że Wisła mnie pozytywnie zaskoczyła tak szybko podpisując nowych zawodników. Bez testów, bez zwlekania, szacun Gaszyński i spółka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Właśnie dlaczego jeszcze Danim się nie interesujemy ? pewnie dużo chce....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jeszcze 2 tyg temu kazdy chcial zwalniac Gaszynskiego a prawda jest taka ze robi co moze. Prezes jest WISLAKIEM i wazne dla niego jest dobro klubu. 3 transfery zrobione 4 w drodze jest dobrze.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Jak na apokaliptyczne wizje snute przez prasę i bardziej pesymistycznie nastawionych kibiców to szybko i sprawnie przeprowadziliśmy całkiem obiecujące transfery. Są wprawdzie braki na dwóch pozycjach (defensywny pomocnik, napastnik) ale myślę, że do nadchodzącego sezonu można podchodzić z umiarkowanym optymizmem.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jak dla mnie to Gaszyński orze jak może póki co.
Ciekawe czy marudzący pójdą w poniedziałek po karnety? ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Może Popovic będzie grał jako defensywny, w jakimś wywiadzie mówił że moze grać jako 10 lub jako def właśnie. To mogłoby rozwiązać problem z przechodzeniem z obrony do ataku z czym mamy kłopoty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Wiadomo już może co będzie z Barrientosem? Pomoc w zestawie Barrientos - Cywka - Popović - Crivellaro wyglądałaby bardzo obiecująco, może też przyjście kogoś z podobnego kręgu kulturowego jak nasz nowy Brazylijczyk pomogłoby w aklimatyzacji.
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Druga opcja, na którą po cichu liczę - to postawienie na M.Zajaca, chłopa 1.95m, wielki silny i skoczny. Fizycznie kozak. Trochę jest jescze gorzej z umiejętnościami stricte bramkarskimi, jednak już w tym sezonie widać było w rezerwach z tego co go oglądałem duży progres. Gorszy od Buchalika na pewno nie jest (podejrzewam ze mało który z nas tutaj czynnie uprawiający jakiś sport po pracy jest). ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Poza tym jest Miśkiewicz. Co jak co, ale kupowanie teraz bramkarza to byłoby ogromne marnotractwo budżetu przewidzianego na płace. Co jak co ale pozycja DP jest jedną z najważniejszych w drużynie. Przy dobrym DP to przeciwnik nawet nie zbliży się do bramki, gdzie może stać ręcznik a i tak nie stracimy bramki. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|