The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.06.2015, 14:26
wolfy napisał(a):Wyświetl post
T
Porównywanie obecnie Zająca (który jest nikim i nie potrafił się przebić mimo naszej nędznej kadry) z Małeckim, który wywalczył sobie miejsce w mistrzowskiej Wiśle Skorży świadczy o naprawdę elementarnym braku uczciwości.

Z Twoich postów wynikają dwie rzeczy:
- masz problem z Małeckim
- masz problem z klubem.

Z pierwszym Ci nie pomogę, w drugiej kwestii - musisz się pogodzić z naszą sytuacją finansową. Jak na nasze możliwości - IMHO działamy bardzo sprawnie.
oj wolfy z Toba to tak zawsze.
Przeciez wiesz ze tekst o Małeckim napisałem specjalnie, mając w pamięci Twe kłotnie jakim to mega kotem napastnikiem zostanie Patryk. I na ten moment jest w takim samym miejscu jak Zając. Nie osiągnał nic.
A Patryka osobiscie lubie, ba, nawet mam jego meczówke.
Mam problem z klubem, boli mnie to co sie w nim aktualnie dzieje, i jeszcze na dodatek to żenujące oswiadczenie...
A skoro uważasz ze sie nam nie pali...no cóż, wiesz widocznie lepiej. Ja mówie to co wiem od znajomych oraz zawodnikow. No ale Ty jak zwykle wiesz lepiej ,wiec nie polemizuje.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów