The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2015, 08:02
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Zastanawiam się kiedy oficjalnie zostanie ogłoszony trener na nowy sezon...
Myślę, że przed pierwszym sparingiem na pewno
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 16.06.2015, 08:18
Właśnie czytam,że Moskal może się pożegnać z posadą "o to trzeba pytać prezesa" no ku...a istny burdel w tym klubie.Widać stać nas na opłacanie trenerów zwalnianych, jednemu już płacimy 60 tys zaraz drugiemu pewnie 20 tys co daje na 80 tys. na miesiąc i jak w tym klubie ma być stabilnie ?
Piggy oddaj hajs
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 16.06.2015, 09:43
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Właśnie czytam,że Moskal może się pożegnać z posadą "o to trzeba pytać prezesa" no ku...a istny burdel w tym klubie.Widać stać nas na opłacanie trenerów zwalnianych, jednemu już płacimy 60 tys zaraz drugiemu pewnie 20 tys co daje na 80 tys. na miesiąc i jak w tym klubie ma być stabilnie ?
Juz ktos pisał, że Moskal ma w kontrakcie zapis, dzięki któremu można bezkosztowo zerwać z nim go.
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 16.06.2015, 11:40
Fugiel napisał(a):Wyświetl post
Juz ktos pisał, że Moskal ma w kontrakcie zapis, dzięki któremu można bezkosztowo zerwać z nim go.
Poważny trener nie podpisuje takiego kontraktu. Według mnie to bzdura
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 16.06.2015, 12:04
siemstein napisał(a):Wyświetl post
Poważny trener nie podpisuje takiego kontraktu. Według mnie to bzdura
Moskal to inny rodzaj trenera...
To trener który choćby wiedział ze idzie prosto w gowno to w niej wejdzie ...
Dlatego bardzo możliwe ze Kazek idzie na reke dla swojego klubu i nic nie chce utrudniać w przeciwienstwie do naszego klubu...
Grymas
Member

Stary 16.06.2015, 13:08
A czy coś wiadomo na temat ewentualnej oceny raportu, który przedstawił Moskal? Bo coraz bliżej rozpoczęcia przygotowań a klub nie potwierdził jak na razie czy Kazka zostawią?
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 16.06.2015, 14:16
Grymas napisał(a):Wyświetl post
A czy coś wiadomo na temat ewentualnej oceny raportu, który przedstawił Moskal? Bo coraz bliżej rozpoczęcia przygotowań a klub nie potwierdził jak na razie czy Kazka zostawią?
O to samo miałem zapytać. Będzie wiadomo przed pierwszym zgrupowaniem kto poprowadzi zespół?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 16.06.2015, 14:24
Już jest oficjalne potwierdzenie ze Kazek zostaje...
wolfy
Senior Member

Stary 16.06.2015, 14:28
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Już jest oficjalne potwierdzenie ze Kazek zostaje...
A wiadomo po kiego wuja ośmieszali się z tym raportem?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 16.06.2015, 14:34
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Pewnie nie chodziło o jakiś śmieszny raport tylko na boku szukali nowego trenera. A że Wisła nie ma za wiele obecnie do zaoferowania jako klub, to wszyscy odmówili, więc Kazek został na stanowisku.
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 16.06.2015, 14:39
wolfy napisał(a):Wyświetl post
czy wziąłeś pod uwagę że trzeba uwiarygodnić się przed szefem, jesteśmy do czegoś potrzebni i ciężko pracujemy
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 16.06.2015, 14:53
Taa, bo szef nie ma co robić tylko czytać jakieś durne raporty. A z resztą i tak wiadomo co tam się znajduje...Franek zajechał drużyne , Stilić zaczynał gwiazdorzyć, Dudka rozkojarzony i ..j strzelił LE.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 16.06.2015 o godz. 14:57.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 23.06.2015, 18:54
Piszą, że dzięki namowom K. Moskala Tomasz Zając ma zostać w Wiśle. Bardzo mnie to cieszy jako zwolennika jednego i drugiego.

Tak właśnie powinien się zachować trener w takiej sytuacji.
najm
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 23.06.2015, 20:12
Franek Smuda zas pokazał jak się nie zachowywać w sytuacji, gdy młody piłkarz się waha czy zostać w klubie. Wystarczy przypomnieć sobie historię Pawła Stolarskiego.
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 23.06.2015, 20:29
Historię o zainteresowaniu przez Juventus?
TS&ZKS
Senior Member

Od: 10.2014

Stary 23.06.2015, 20:41
wściekłe pięści węża napisał(a):Wyświetl post
Piszą, że dzięki namowom K. Moskala Tomasz Zając ma zostać w Wiśle. Bardzo mnie to cieszy jako zwolennika jednego i drugiego.

Tak właśnie powinien się zachować trener w takiej sytuacji.
Dla mnie Zając skompromitował się tym, że 4tys. dla niego to mało. Powiedzmy sobie szczerze:czym sobie zasłużył na więcej? Co on takiego osiągnął? MP juniorów? Myśle, że żaden z MP juniorów nie ma 4tys. na miesiąc. I jeszcze płacz, że nie ma na życie. No sory, ale 20-letni chłopak zarabiająy 4tys. na miesiąc i mówiący, że nie ma na życie jest dla mnie dzieciakiem nie znającym życia. Umiejętności może i ma, ale na piłkarza trzeba też dorosnąć, a jemu do tego niestety daleko.
Ciekawi mnie w jaki sposób Moskal zachęcił go do pozostania. Mam nadzieje, że nie podwyżką. Bo to dla mnie byłaby głupota. Niestety, ale ja go nie widze jako naszego snajpera.
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 24.06.2015, 16:39
A moze ma na utrzymaniu, babke, matke, chorego brata i ojca alkoholika?
Przestan pieprzyc, bo 4tys to naprawde gówniane pieniadze jesli porównamy zarobki innych pilkarzy. Ok, niech będzie, jest młody i na wiecej nie zasługuje...wiec nie płaczcie jak taki Chrobry mu da 5tys i pójdzie w ....u.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 24.06.2015, 17:09
porównajmy zarobki innych piłkarzy, którzy osiągneli tyle samo co Zając.
Wtedy porównanie ma jakikolwiek sens.
4 tys. gówniane pieniadze?Pani Bieńkowska jak Pani może...
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Herbi1303
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 24.06.2015, 17:22
najm napisał(a):Wyświetl post
Franek Smuda zas pokazał jak się nie zachowywać w sytuacji, gdy młody piłkarz się waha czy zostać w klubie. Wystarczy przypomnieć sobie historię Pawła Stolarskiego.
z tego co wiem z dobrego źródła Stolarski uciekł od Nas tylko i wyłącznie przez Smude! a to że Franiu opowiadał że namawiał go żeby został można sobie wsadzić gdzieś, Franek kłamał w żywe oczy Nas wszystkich.
Co do Zająca nie ma co go karcić, oby się ogarną,ł dostał szanse od Kazka,i strzelał bramki bo będą nam potrzebne jak rybie woda.
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 24.06.2015, 17:37
Herbi1303 napisał(a):Wyświetl post
Stolarski uciekł od Nas tylko i wyłącznie przez Smude!

Młody zaczął gwiazdorzyć i kiepsko na tym wyszedł. Tyle.
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 24.06.2015, 17:54
Jesteś wart nie tyle, ile osiągnąłeś, tylko tyle, ile chcą Ci zapłacić. Skoro, z całym szacunkiem do Chrobrego, chcieli mu w takim klubie dać więcej niż w Wiśle, to nic dziwnego, że miał jakieś "ale".
arti
Guest

Stary 24.06.2015, 18:06
silver03 napisał(a):Wyświetl post

Młody zaczął gwiazdorzyć i kiepsko na tym wyszedł. Tyle.
Ci którzy zostali wyszli nie lepiej. Trzebaby mieć info z szatni co się działo między panami S.
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 24.06.2015, 18:08
To jest piłka, dla nas rozrywka a dla niego zawód, więc nic dziwnego że chłopak chce jak najwiecej dla siebie ugrac.
Kazdy na jego miejscu postąpiil by podobnie, zreszta inicjatywa zawsze jest po stronie klubu.
Beda chcieli go zatrzymac to usiądą i porozmawiaja jak profesjonalisci (bo chyba o tym mowa) Nie chcą tego robić ? ok, może zrobi to Chrobry.

Cytat:
Radek Sobolewski
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 24.06.2015, 18:09
Dokładnie.
Skoro nie chcieli go zatrzymac na początek za wszelką cene to znaczy ze nie widzą w nim piłkarza.
teraz dupa sie pali bo nie mamy składku to kombinuja.

Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 24.06.2015, 18:11
Ale o czym to świadczy?
W tej sytuacji Zajaca winil bym najmniej.

Cytat:
Radek Sobolewski
najm
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 24.06.2015, 18:24
Herbi1303 napisał(a):Wyświetl post
z tego co wiem z dobrego źródła Stolarski uciekł od Nas tylko i wyłącznie przez Smude! a to że Franiu opowiadał że namawiał go żeby został można sobie wsadzić gdzieś, Franek kłamał w żywe oczy Nas wszystkich.
O to mi właśnie chodziło. Pomijam to, że Stolarskiemu zawróciły w głowie Juventusy, ale Smuda wtedy chyba wiecej o Stolarskim mówił w mediach, niż z nim samym i jego ojcem.

Dlatego też szacunek dla Moskala, który zachował się jak trener i wyszedł do piłkarza z własną wizją jego roli w zespole.
siemstein
Senior Member

Stary 24.06.2015, 18:49
Przypominam, że temat nazywa się Kazimierz Moskal trenerem Wisły Kraków. Skończcie już o tym Zającu...
wolfy
Senior Member

Stary 25.06.2015, 13:56
szprotson napisał(a):Wyświetl post
teraz dupa sie pali bo nie mamy składku to kombinuja.

Jasne. Zając, o którym nie wiadomo czy w ogóle nadaje się na ekstraklasę to nasz priorytet transferowy.

Będzie chciał, to zostanie, nie - droga wolna, niech podbija pierwszą ligę w Chrobrym. Na razie piłkarsko jest nikim. Jest kandydatem na piłkarza, wcale jakoś dobrze nie rokującym. Taki Leszczak i Stolarski pokazywali o wiele więcej i mieli lepsze perspektywy i gdzie teraz są? To tak jak z "przegraną walka o Mraza", gdzie w klubie dopiero z gazet dowiedzieli się nie tylko, że ją przegrali, ale - że w ogóle jakaś była. Normalny człowiek czytając takie teksty jak Twój musi zadać sobie pytanie: "że co, ....a"?

Zając to uzupełnienie kadry. Nie podoba mu się w klubie - jego problem. Proponują mu niski kontrakt? Sam sobie winien. Za mało pokazał. Znamienne jest, że "rywalizujemy" o niego nie z Lechią, Jagiellonią czy Legią, nie z Podbeskidziem czy Niecieczą nawet - ale z Chrobrym Głogów. Widać nie tylko my nie poznaliśmy się na jego piłkarskim geniuszu

Moskal coś w nim widzi, może jako uzupełnienie kadry, może wierzy, że wydobędzie z niego potencjał. W Czekaja też wierzył, za uszy go ciągnął i pamiętamy jak to się skończyło dla wszystkich zainteresowanych, więc może lepiej żeby jednak chłopak robił dalej karierę w Głogowie?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.06.2015 o godz. 14:16.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 25.06.2015, 14:04
Nie wiem skąd wymysliłeś ten priorytet. Ja tyko pisałem ze w dupie sie nam pali, bo nikt nie chce przyjść a kimś trzeba bedzie
grać.
Lepiej miec na ławce Zajaca za 4 koła niż Małeckiego za 35 bo poziom ten sam, a róznica w pieniadzach wielka.

wolfy
Senior Member

Stary 25.06.2015, 14:12
Nie wiem skąd wymysliłeś ten priorytet. Ja tyko pisałem ze w dupie sie nam pali, bo nikt nie chce przyjść a kimś trzeba bedzie grać.
To był sarkazm, ponieważ jakoś n ie możecie wyczaić dlaczego zaproponowano chłopakowi tak małe (w skali ekstraklasy) pieniądze. Stąd moja odpowiedź.

Nic się nam nie pali, a już na pewno nie z powodu jakiegoś Zająca.

Lepiej miec na ławce Zajaca za 4 koła niż Małeckiego za 35 bo poziom ten sam, a róznica w pieniadzach wielka.
Za cztery koła - być może. Ale piłkarsko różnica jest (chociaż nie wiadomo jak po kontuzji wygląda Patryk).

Porównywanie obecnie Zająca (który jest nikim i nie potrafił się przebić mimo naszej nędznej kadry) z Małeckim, który wywalczył sobie miejsce w mistrzowskiej Wiśle Skorży świadczy o naprawdę elementarnym braku uczciwości.

Z Twoich postów wynikają dwie rzeczy:
- masz problem z Małeckim
- masz problem z klubem.

Z pierwszym Ci nie pomogę, w drugiej kwestii - musisz się pogodzić z naszą sytuacją finansową. Jak na nasze możliwości - IMHO działamy bardzo sprawnie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów