|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.tv/wybieramy-gola...rientos/dt3c39
Barrientos jeszcze nasz, bramka jak najbardziej nasza - głosować mozna, zwlaszcza ze sasiadka rywalem |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
A z kim odpadł wczoraj Guerrier?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Bramka sezonu odpadła, lol.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
źle dobierają też pary, mniej notowane "gole sezonu" rywalizują ze sobą, te konkretne bramki i akcje również ze sobą
taki Gurrier odpadł w przedbiegach a gdy patrzy się na gola to śmiało można typować go do podium ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Przecież Dudka na wiosnę już nic nie grał.Niech mu się wiedzie.My mamy nowe problemy i niech Ci nowi coś zagrają bo tak to tylko osemke widzę.Nasi pilkarze to tylko już ludzie a nie magicy pokroju naszej legendy Frankowskiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Sadlok dla DP: - jestem w takim wieku, że ciągle mogę jeszcze zrobić postęp, a nie da się ukryć, że w tym momencie Legia stwarza duże możliwości rozwoju. Nie jest jednak tak, że skoro nic z tego nie wyszło, to teraz rozpamiętuję to w szczególny sposób. Zostałem w Wiśle i koncentruję się na przygotowaniach do sezonu. To jest teraz dla mnie najważniejsze.
Może jestem przewrażliwiony, ale kiedyś nikt nigdy jako piłkarz Wisły nie miał prawa się wypowiedzieć o tym, że Legia stwarza możliwości... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wiadomo w jakiej sytuacji jest zespół, ale dawniej żaden z piłkarzy nie wypowiedział by się w ten sposób, że Legia stwarza możliwości... Jak mu ta Legia tak pasuje to niech idzie droga otwarta. Dawniej piłkarz bał się reakcji kibiców lub miał szacunek do Wisły, a teraz on chce do Legii iść bo tam ma możliwości itd..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Kiedys takie gadanie było nie do pomyślenia... Kolejny z najemnikow... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Co prawda naszym piłkarzem nie był, ale leczył się u nas i miał szansę na kontrakt. Teraz Cypr.
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...na_Cyprze.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Kim jest Sadlok? Ile on tu jest? Obskoczył Ruch, Polonię, teraz jest tu od kilki chwil. Nie dostaje hajsu, jest bieda. A Legia w mediach urasta do jakiegoś eldorado. Czemu mielibyśmy oczekiwać, że będzie ślinił naszą Białą Gwiazdę ? Chłopak z Dankowic? Sorry, ale w tym momencie on patrzy na Wisłę jak na standardowego pracodawcę. 90% naszego składu myśli dokładnie tak jak on. Nie mam złudzeń. Błogosławieństwem tego klubu jest taki Głowacki. Dziwię się, że klub nie gra ta kartą marketingowo. Arek to skarb. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Zrozumialbym twoje zdenerwowanie gdyby sie Sadlok wyrywal do Legii, stroil fochy i odmawial trenowania ale on poprostu powiedzioal cos co dla wiekszosci jest oczywiste. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nic by się też nie stało, gdyby powiedział "Nie ma tematu/temat zamknięty, przygotowuję się z Wisłą".
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Wg. mnie przeciwwagę w mediach robi Arek Głowacki (szacun na wieki) a powinni jeszcze inni związani z nami dłużej piłkarze, jak Paweł Brożek, Boguś czy nawet Alan Uryga, który pochodzi z Krakowa i coś-niecoś już naszemu klubowi zawdzięcza...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Online |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||
|
Mieliśmy trzecią rocznicę powrotu Głowy do Wisły, warto przypomnieć ówczesne niektóre nastroje:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Co do późniejszego kapitana ja bym widział w tej roli później Ryśka Guzmicsa. Wydaje się swój chłop a jeszcze dziś na treningu na prawie 2 miesiące przed derbami mówi w taki spoóśb: "Z Górnikiem gramy u siebie, natomiast mecz z Cracovią musimy wygrać dla naszych kibiców."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Rzetelne dziennikarstwo. Trzecim zespołem, ale nie ekstraklasy tylko drugiej ligi.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|