The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2015, 19:40
Bankructwo nam grozi od czasu przejęcia Wisły przez Telefonikę na warunkach, które są mało korzystne dla Wisły a to zestawiając z nieudolnym zarządzaniem, brakiem wyników na arenie międzynarodowej wcześniej czy później skończy się w tym miejscu, o którym wyżej pisałem. Kadra w ubiegłym sezonie była zbyt wąsko to co można powiedzieć o obecnej nawet przy założeniu że faktycznie te 4 transfery staną się faktem.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 22.06.2015, 19:42
Merkury i jego bajania
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 22.06.2015, 19:52
wislakrakow124 napisał(a):Wyświetl post
Cywka na konferencji mowil ze gral na kazdej pozycji w pomocy na def tez.
Mówił, natomiast Gaszyński wspomniał iż wszyscy nowi zawodnicy mają charakterystykę ofensywną i żaden z nich nie był dobierany na pozycję DP. Wymienil natomiast Urygę jako pewnego kandydata na tą pozycję.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Niestety, prezes Gaszyński Ci nie odpowie, ponieważ jest zajęty.
Co więcej, odniosłem wrażenie że jest tak zajęty że skład zespołu schodzi na drugi plan. A w zasadzie zaznaczył że od kompletowania drużyny ma Kapkę.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 22.06.2015, 20:02
Moze chcemy grac bez def pomocnika strzelac duzo bramek zeby przyciagac ludzi? To nic ze tyle samo mozemy stracic
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 22.06.2015, 20:02
Może wkoncu niektórzy zobaczą ze priorytetem na ten sezon jest jak największe zejście ze wszystkich zaleglosci.
Ja rozumiem ze to pilka,sport ze tutaj chodzi o zespol...
Ale chyba już teraz wwszyscy widzimy ze na ten sezon probuje się zbudować zespol na jak najmniejszych kosztach a i ten zespol powienen dac spokojny byt ligowy...
I ot cala strategia klubu na chwile obecna...
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 22.06.2015, 20:18
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Mówił, natomiast Gaszyński wspomniał iż wszyscy nowi zawodnicy mają charakterystykę ofensywną i żaden z nich nie był dobierany na pozycję DP. Wymienil natomiast Urygę jako pewnego kandydata na tą pozycję.

Co więcej, odniosłem wrażenie że jest tak zajęty że skład zespołu schodzi na drugi plan. A w zasadzie zaznaczył że od kompletowania drużyny ma Kapkę.

Już nie przesadzajmy, o Kapce wspomniał raz. W kwestii 'czy Zając dał odpowiedź na propozycję Wisły". Jak zresztą ćwierkają ptaszki, ma się jutro zjawić w naszym klubie i po rozmowie z Moskalem podjąć decyzje.

Gaszyński nie jest oderwany od rzeczywistości. Po prostu sytuacja finansowa w której się znaleźliśmy jest dramatyczna. Winnych jest wielu, ale akurat Gaszyńskiego winiłbym najmniej za stan klubu.

Fakt, że nie szuka defensywnego pomocnika, można tylko wiązać z tym, że są pilniejsze potrzeby w zespole. A to nie jest konkurs życzeń byśmy mogli sobie ściągnąć w tym okienku 10 zawodników.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 22.06.2015, 20:33
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Może wkoncu niektórzy zobaczą ze priorytetem na ten sezon jest jak największe zejście ze wszystkich zaleglosci.
Ja rozumiem ze to pilka,sport ze tutaj chodzi o zespol...
Ale chyba już teraz wwszyscy widzimy ze na ten sezon probuje się zbudować zespol na jak najmniejszych kosztach a i ten zespol powienen dac spokojny byt ligowy...
I ot cala strategia klubu na chwile obecna...
zwłaszcza w kontekście tego: http://www.eurofutbol.pl/news/837965...trza-Bulgarii/
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 22.06.2015, 20:57
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Już nie przesadzajmy, o Kapce wspomniał raz.
Akurat takie odniosłem wrażenie, pozytywne. Co więcej, wydawało mi się że skupia się obecnie na innych sprawach niż kadra. No ale oczywiście mogę się mylić.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.06.2015, 21:03
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Akurat takie odniosłem wrażenie, pozytywne. Co więcej, wydawało mi się że skupia się obecnie na innych sprawach niż kadra.
I co w tym dziwnego? Jego kadra interesuje o tyle, że ma być skompletowana i mieścić się w budżecie. Od znalezienia zawodników, ich oceny przydatności do zespołu etc. są inni.

Który (normalny) prezes klubu sam dobiera zawodników? Jest przecież podział ról.
Merkury napisał(a):Wyświetl post
Kadra w ubiegłym sezonie była zbyt wąsko to co można powiedzieć o obecnej nawet przy założeniu że faktycznie te 4 transfery staną się faktem.
Uważasz, że ktokolwiek w klubie o tym nie wie?
Przecież Gaszyński powiedział wprost, że klub chce tymi transferami przezimować na bezpiecznej lokacie, a potem się zobaczy.

Będą maks cztery transfery, bo na tyle nas stać. Nie gramy w pucharach innych niż Puchar Polski, więc dramatu nie ma.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.06.2015 o godz. 21:07.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 22.06.2015, 21:38
Kadra już liczy 20 głów. Wspominano coś o młodych lekko surowych z potencjałem. To jest nasza droga. W pół roku trenując z większym obciążeniem nabiorą trochę masy i jeżeli faktycznie mają potencjał to coś się musi urodzić. Trzeba tylko wierzyć w siebie i być bezczelnym w grze. Łatwizna .
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
lukas14
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 22.06.2015, 21:51
Maczynski otrzyma propozycje od wisły ,
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...o-wisly-krakow
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 22.06.2015, 21:55
wolfy napisał(a):Wyświetl post
I co w tym dziwnego?
Nic. Stwierdzam tylko fakt.
Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 22.06.2015, 22:22
Jutro rano trener Moskal będzie rozmawiał z T. Zającem o pozostaniu w Wiśle. Jestem ciekaw czy dojdą do porozumienia, czy jednak odejdzie jak Stolarski.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 22.06.2015, 22:34
Siemion napisał(a):Wyświetl post
Jutro rano trener Moskal będzie rozmawiał z T. Zającem o pozostaniu w Wiśle. Jestem ciekaw czy dojdą do porozumienia, czy jednak odejdzie jak Stolarski.
Moskal nie jest ignorantem jak Smuda, więc powinna być to formalność. Jeśli już T, Zając chce takiej rozmowy to powinno być dobrze. Oczywiście powtarzam słowo 'powinno' bo to jednak dzisiejsza Wisła, gdzie nic nie jest pewne.

lukas14 napisał(a):Wyświetl post
Powiedzieli, co wiedzieli. Każdy mógł tak interpretować słowa prezesa.
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 22.06.2015, 22:35
Odpowiedz cytując
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Stary 23.06.2015, 01:27
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Moskal nie jest ignorantem jak Smuda, więc powinna być to formalność. Jeśli już T, Zając chce takiej rozmowy to powinno być dobrze. Oczywiście powtarzam słowo 'powinno' bo to jednak dzisiejsza Wisła, gdzie nic nie jest pewne.

Powiedzieli, co wiedzieli. Każdy mógł tak interpretować słowa prezesa.

Może to tylko moje mylne wrażenie, jeśli tak to darujcie, ale dlaczego większość obecnych tu osób przywiązuje taką wagę do tego czy Zając zostanie czy nie ? Nie chce grać w Wiśle za taką kase na jaką go wyceniamy to do widzenia. Skoro ma ledwie 19 i już jest gwiazdą formatu Brożka we własnym mniemaniu to jest nam potrzebny ? Bo mam wrażenie, że tacy goście tylko rozwalają szatnie. A już tym bardziej dziwi mnie ten lament gdyż nie osiągnął dotychczas NIC.
Pamiętam, że jak Smuda wypuścił go w jakimś meczu to sam aż robiłem WOOOW. 'mamy takiego młodziana i go nie ogrywamy ' ale jak później rzeczywistość zweryfikowała to byłą tylko świeżość i szybkość bo wypożyczenie brutalnie zweryfikowało prawdę. Taka trochę wersja Przybeckiego dla ubogich. Obym się mylił.
wracjąc do meritum.. czy ten Zając będzie czy nie to jest to tylko 1 zawodnik i wcale niekoniecznie do pierwszej 11. Mamy duuużo większe problemy dotyczące kadry niż on.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 23.06.2015, 06:19
lukas14 napisał(a):Wyświetl post
To raczej mozemy o nim pomarzyc bo chce go sciagnac rowniez Lech
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 23.06.2015, 06:20
pomeran napisał(a):Wyświetl post
Może to tylko moje mylne wrażenie, jeśli tak to darujcie, ale dlaczego większość obecnych tu osób przywiązuje taką wagę do tego czy Zając zostanie czy nie ?
bo mając w kadrze (bez kontuzjowanych) 10 zawodników, każdy kto umie prosto kopnąć piłkę jest na wagę złota..?
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 23.06.2015, 06:55
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Poza tym już na pewno nie pamięta jak był traktowany jak piąte koło bo musiał grać drogi Jirsak
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 23.06.2015, 07:29
Z tego co pamiętam to często ,,ciepło"wypowiadał się o Wiśle, tak że szanse są małe. Jedyna nadzieją że u nas miałby pewne miejsce w 11 meczowej.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 23.06.2015, 07:36
arti napisał(a):Wyświetl post
Poza tym już na pewno nie pamięta jak był traktowany jak piąte koło bo musiał grać drogi Jirsak
Już nie tworzmy mitów, nie grał bo był zwyczajnie słaby - a już na pewno słabszy od Jirsaka, który był swoją drogą strasznie niedoceniany. Jak zagrał raz w pierwszej jedenastce z ŁKSem jak juz kwestia MP była załatwiona, to otworzył im czteropasmowkę w środku pola i bynajmniej nie pobierał opłat za przejazd. Na szczęście skończyło się tylko 0-2 do przerwy, Maczynski zszedł, szybka remontada i 5-2.

Także juz bez mitologii, nie grał bo był za słaby na tamta Wisłę, przecież gdzie mu do Sobola z tamtej formy Na ta też jest za słaby (wnoszę po meczach reprezentacji, gdzie mecz w mecz jest najsłabszy na boisku). Na szczęście to teraz Pan Piłkarz i Reprezentant na pewno może przebierać w ofertach i nie sądzę żeby zainteresowały go nasze 4 tysiące brutto miesięcznie
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 23.06.2015, 07:58
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Ja pier....le do czegoto doszło
Zeby marzyc o przecietnym Mączyńskim,sprowadzac jako wzmocnienie zawodników z niższych lig,a wychowankowie odmawiaja podpisania kontraktu ze wzgledu na kasę.
Z 5-10 lat temu pewnie w tym temacie przypisywalibysmy nazwiska(oczywiscie na wyrost) ewentualnych wzmocnień z Copa America.

No cóz takie widocznie czasy nastały ,trzeba sie z tym pogodzic i patrzyc z nadzieja w przyszłość(i raczej nie związaną z Cupiałem).
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 23.06.2015, 08:15
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Ja pier....le do czegoto doszło
Zeby marzyc o przecietnym Mączyńskim,sprowadzac jako wzmocnienie zawodników z niższych lig,a wychowankowie odmawiaja podpisania kontraktu ze wzgledu na kasę.
Nie tylko . Lech gra w pucharach. Dziwne jakby zawodnik wybral klub z 6 miejsca a nie MP.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 23.06.2015, 08:28
fialo napisał(a):Wyświetl post
Już nie tworzmy mitów, nie grał bo był zwyczajnie słaby - a już na pewno słabszy od Jirsaka, który był swoją drogą strasznie niedoceniany. Jak zagrał raz w pierwszej jedenastce z ŁKSem jak juz kwestia MP była załatwiona, to otworzył im czteropasmowkę w środku pola i bynajmniej nie pobierał opłat za przejazd. Na szczęście skończyło się tylko 0-2 do przerwy, Maczynski zszedł, szybka remontada i 5-2.

Także juz bez mitologii, nie grał bo był za słaby na tamta Wisłę, przecież gdzie mu do Sobola z tamtej formy Na ta też jest za słaby (wnoszę po meczach reprezentacji, gdzie mecz w mecz jest najsłabszy na boisku). Na szczęście to teraz Pan Piłkarz i Reprezentant na pewno może przebierać w ofertach i nie sądzę żeby zainteresowały go nasze 4 tysiące brutto miesięcznie
Jirsak niedoceniony? Ochłoń! Gość który pod kryciem nie istniał. Błyszczał tylko ze słabiakami, wtedy jak było dużo miejsca w środku. Na 30 meczy miał 3 dobre mecze. Reszta to słabizna. Oczywiście ty tylko te 3 pamiętasz i mitologizujesz.

O jego "niedocenianiu" świadczą jego losy po opuszczeniu Wisły.

Mączyński w przeciwieństwie do Jirsaka umie grać pod presją. Gwiazdą może nie jest, ale jest lepszym piłkarzem od Jirsaka. Lepiej gra w obronie i nie łatwo go zgasić jak Jirsaaka.

Tak że fialo nie mitologizuj - Jirsak grał bo kupiliśmy go za grubą kasę i trzeba było pokazać Cupiałowi że było warto. Dzisiaj widzimy że Lech który wtedy brał Stilića wziął perełkę a my przereklamowany czeski szrot. W takim układzie Mączyński nie mógł grać.

BTW
Ten ŁKS to jakaś "potęga" musiała być że Jirsak błyszczał.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 23.06.2015, 09:02
Na TT nieoficjalnie: Popovic klepnięty.

EDIT.
Lolek potwierdzil aktualnie badania.
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 23.06.2015 o godz. 09:17.
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 23.06.2015, 09:14
Musielibyśmy Mączyńskiemu zaoferować kontrakt na granicy naszych możliwości albo i większy, żeby wrócił do Wisły. Raczej wątpliwe, że uda się go pozyskać.
Wydaje mi się, że Lech nie poluje na niego jakoś specjalnie-zatrudnili przecież Darka, na testach medycznych jest u nich ten Ghańczyk, chyba nie potrzebują kolejnego DP ale pewnie inne kluby jak Legia czy Jaga owszem.
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 23.06.2015, 09:16
Śmieszą mnie te kłótnie o tym czy Mączyński jest lepszy czy gorszy od Jirsaka. A jakie to ma znaczenie skoro każdy wie, że i tak do nas nie przejdzie? Oferujemy obecnie kontrakty gorsze niż Piast a do tego nie są wypłacane na czas... Także juz widzę bądź co bądź reprezentanta Polski, która aktualnie prowadzi w grupie z Niemcami w ledwo wiążącej koniec z końcem Wisle... Ja nie rozumiem ile Czasu potrzebujecie żeby zrozumieć, że bliżej nam do korony niż lecha, że za niedługo to będą "prestiżowe mecze o stawkę" która będzie utrzymanie w lidze...
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 23.06.2015, 09:18
Ja ciagle licze na powrot Chrapka - jak nie teraz to w sierpniu przed zamknieciem okienka.
Nie mozemy zostac z samym Uryga.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 23.06.2015, 10:01
jeszcze nie ma lipca wiec wiekszosc zawdnikow i pismakow liczy na ogrzanie sie w cieple pucharow- dlatego co drugie nazwisko to tylko Amika, LetFootballWin czy tam Jaga i Slask ..... niestety skonczy sie tak ze Amika , Jaga i Slask zakoncza ta przygode na 3 rundzie i znow bedzie maly eurow....... - pewnie tylko 7 wejdzie do grup LE bo maja dobre te wspolczynniki i rankingi europejskie ...w tym momencie pucharowe druzyny sa na topie i pismaki chca tam ugniesc pol ligi ....zastanawiam sie jak skonczy sie przygoda z Zajacem, nie zebym byl jakims milosnikiem jego talentu ale chlopak ma albo nierowno pod sufitem albo go jakis menadzer omamil i chce na nim zarobic ....chlopak jest w idealnej sytuacji bo jeszcze 2-3 lata temu nie powachalby murawy a teraz ma konkurencje tylko w postaci coraz slabszego Brozka i parodysty Boguskiego .... wiec dla niego to idealna szansa do wykorzystania .....ktos pisal ze daja mu 4 tys + preamie za wejscowki - wyniki - bramki - wiec niechby sie uzbieralo z 6 tys ....to malo dla 19 latka ktory w extraklasie nie kopnal prosto pilki ? przeciez w razie awansu sportowego moze za 1-2 lata wywalczyc sobie nowy kontrakt- profesjonalny - to nie Rooney ze musi miec 100 tys , jesli jego swiat i profesjonalna pilka to jakies pastwisko w jakims Glogowie to gratuluje - proponuj zeby ktos umowil go na rozmowe ze Stolarskim czy jak mu tam bylo .... temu chlopakowi potrzebny jest jakis autorytet ktory mu to wytlumaczy i powie ze przez 2 lata niski kontrakt to nie koniec swiata i najpierw trzeba sobie wyrobic marke na boisku - a w terazniejszej Wisle ma chlopak najwieksza szanse zaistniec i sie pokazac
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 23.06.2015, 10:13
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
jeszcze nie ma lipca wiec wiekszosc zawdnikow i pismakow liczy na ogrzanie sie w cieple pucharow- dlatego co drugie nazwisko to tylko Amika, LetFootballWin czy tam Jaga i Slask ..... niestety skonczy sie tak ze Amika , Jaga i Slask zakoncza ta przygode na 3 rundzie i znow bedzie maly eurow....... - pewnie tylko 7 wejdzie do grup LE bo maja dobre te wspolczynniki i rankingi europejskie ...w tym momencie pucharowe druzyny sa na topie i pismaki chca tam ugniesc pol ligi ....zastanawiam sie jak skonczy sie przygoda z Zajacem, nie zebym byl jakims milosnikiem jego talentu ale chlopak ma albo nierowno pod sufitem albo go jakis menadzer omamil i chce na nim zarobic ....chlopak jest w idealnej sytuacji bo jeszcze 2-3 lata temu nie powachalby murawy a teraz ma konkurencje tylko w postaci coraz slabszego Brozka i parodysty Boguskiego .... wiec dla niego to idealna szansa do wykorzystania .....ktos pisal ze daja mu 4 tys + preamie za wejscowki - wyniki - bramki - wiec niechby sie uzbieralo z 6 tys ....to malo dla 19 latka ktory w extraklasie nie kopnal prosto pilki ? przeciez w razie awansu sportowego moze za 1-2 lata wywalczyc sobie nowy kontrakt- profesjonalny - to nie Rooney ze musi miec 100 tys , jesli jego swiat i profesjonalna pilka to jakies pastwisko w jakims Glogowie to gratuluje - proponuj zeby ktos umowil go na rozmowe ze Stolarskim czy jak mu tam bylo .... temu chlopakowi potrzebny jest jakis autorytet ktory mu to wytlumaczy i powie ze przez 2 lata niski kontrakt to nie koniec swiata i najpierw trzeba sobie wyrobic marke na boisku - a w terazniejszej Wisle ma chlopak najwieksza szanse zaistniec i sie pokazac
Bycie piłkarzem to normalny zawód. Idziesz tam, gdzie więcej płacą. Sentyment do klubu może mieć znaczenie, gdy oferty różnią się nieznacznie, ale jeśli różnice są spore, trudno oczekiwać, że piłkarz będzie Matką Teresą.

Poza tym nie jestem przekonany czy pozostanie w Wiśle jest dla Zająca dobrym wyjściem. Mimo roszad w skaldzie, raczej nie zanosi się na to, żeby grał dużo więcej niż poprzednio, jeśli założymy nawet, że drzemie w nim potencjał na ekstraklasowego piłkarza.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów