|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Łączony z krakowską Wisłą Brazylijczyk Luís Carlos - nie trafi do drużyny "Białej Gwiazdy". Były skrzydłowy Zawiszy Bydgoszcz i Korony Kielce podpisał dziś bowiem dwuletni kontrakt z portugalskim klubem Moreirense FC.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dlatego trzeba zrobić to rozsądnie i zbudować solidną drużynę za mniejsze pieniądze. W każdym razie budżet na poziomie 30 milionów, których chwaliliśmy się na początku obecnego sezonu, to jakaś abstrakcja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Przy takim stanie rzeczy pewnie prędzej niż później po prostu nie dostaniemy licencji na grę w Ekstraklasie i pozostanie budować Wisłę od początku, od III ligi, na zdrowych zasadach i mam nadzieję już bez Cupiała. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Może czas po prostu zrobić jakiś protest w Myślenicach ? Pokazać swoje niezadowolenie. Na forum możemy się napinać a zarząd z Cupiałem będzie miał nas w dupie. Może czas na coś co przyniesie skutki ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
gdyby (teoretycznie) komornik BC calkiem odstawil swoja zabawke i oglosil upadlosc ( jak Widzew) - to co z baza treningowa w Myslenicach ? czyje to jest ? TSu ? prywatne BC ? miasta Myslenic ? Wisly S S A ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Serek.c2 to powodzenia
. Jak tak dalej pójdzie to widzimy się w IV lidze. Oczywiście na stadionie |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
Wszyscy tylko wymagają, a co każdy dał od siebie? Tu jest największy problem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Wisła chyba (chyba bo nie pamiętm dokładnie) płaci ratalnie całość kosztów wybudowy do momentu aż spłaci wszystko i baza przejdzie na własność spółki ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie, Panowie spokojnie. Gdybym miał taką kasę to bym wykupił Wisłę od Cupiała. Być może trochę źle to napisałem ale wybaczcie mi. Jestem po prostu strasznie wkurzony przez to co się dzieje u nas w klubie. A jak ja wspieram klub ? A no tak że jestem na każdym meczu, kupuje gadżety klubowe. Szkoda, że nie każdy tak podchodzi do kibicowskiego obowiązku bo na pewno było by lepiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Jestem ciekaw co to za czwórka od negocjacji (z czego trzech ma być u nas), skoro po kolei odpadają wszyscy, kogo media łączą z Wisłą - Majewski, Luis Carlos..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2013
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Dwóch obcokrajowcó w wisle w przyszłym tyg
Kto tto |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Penksa i Cantoro
nie bądź w gorącej wodzie kąpany i poczekaj do ogłoszenie, nazwiska nie wyciekły, wiec przynajmniej nikt nie podbija naszej oferty - a znając polskie kluby, jest to normalna praktyka jak dla mnie mogą wszystkie transfery ogłaszać dopiero w dniu testów medycznych/podpisania kontraktu, najważniejsze by nie czekać z nimi do startu rozgrywek.. mam tylko nadzieję, że będą to zawodnicy z paszportem UE |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie zdziwię się, jeśli jednym z piłkarzy będzie Junior Diaz. Może grać na kilku pozycjach, właśnie skończył mu się kontrakt i pewnie jakieś pierwiastki sentymentu do Wisły u niego pozostały. Taka myśl wpadła mi do głowy od kiedy zaczęły się tutaj pojawiać stare i znane nam nazwiska.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
ja jednak uważam, że w sytuacji, której znajduję się Wisła, powinniśmy wzmacniać się Polakami, ew piłkarzami posługującymi się naszym językiem w stopniu komunikatywnym, żeby nie było sytuacji vide Barrientos. Poza tym jednak Polacy prędzej dadzą z siebie więcej nawet jeśli nie będzie sianka.. a tu kolejni najemnicy..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że Kapo i Popović
![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Którzy to zawodnicy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Denis Popovic pomocnik Olimpii Grudziądz,którym Wisła się interesuje.
Olivier Kapo napastnik Korony Kielce. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kapo to pomocnik jak sam chvj. Nie powielajcie plotek jak debile tylko poczekajcie do tej środy/czwartku. Nie sądzę żeby to był 60 letni Kapo ani koleś który wcześniej oblał u nas testy sportowe.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
.... a poważnie to będą to pewnie obcokrajowcy wolni, tani i kompletnie nieprzydatni.. Kryzys się pogłębia przecież.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ogólnie to i tak nie ma się co jarać.
Pamiętacie jak Galamaz i Grigorie byli już na lotnisku w Bukareszcie, a do transferów nie doszło ? ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jednym z nich jest Popović pewnie bo ma ofertę od naa
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
z tej Rumunii to jeszcze Spas Delev i Nei czekaja w "Departures"
Rafael Crivellaro - nawet wysoki 183, lewonożny srodkowy pomocnik/lewy skrzydłowy. uderzenie w stylu darka dudki, jakies tam podanie ma, jak na swoj wzrost to stosunkowo szybki i zwrotny.Na TM wyceniaja go na 1 mln ojro, a Popovica na 200 tys. Imho identyczni zawodnicy. Popovic i RC, z tym ze Popovic jeszcze wyzszy Innymi słowy jeden z nich będzie zastępował Semira.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 20.06.2015 o godz. 09:00.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|