|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Dlaczego nierozważne ? Parę lat temu kupowało się bilet podając numer PESEL i dane i nie było problemu ? Każdy stał z karteczką z danymi kolegów i kupował, teraz tylko inwigilacja ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Wybacz, ale "niedzielny" klient ma to w dupie. Raz odbije się od kasy, to później już nie przyjdzie. My powinniśmy ludzi zachęcać, a nie jeszcze komplikować im kupno biletu. Zamiast KK wystarczyłoby okazanie dowodu/legitymacji szkolnej etc. Ale znieść w ....u obowiązek. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A ja w Niemczech wchodziłem na stadion z biletem kupionym .... u konika. Ochroniarz go przetargał i mogłem spokojnie udać się na SudTribune Westfalenstadion. I świat się z tego powodu nie zatrzymał
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() W pewnym momencie wszyscy w ekstraklasie będą musieli sobie odpowiedzieć, czy chcą prowadzić biznes, czy się bawią. A przynajmniej Ci, którzy jeszcze sobie na nie nie odpowiedzieli (czyli m.in. my). Może nieunikniona zmiana władzy sprawi, że będzie odrobinę normalniej (bo wiadomo, że PZPN i Ekstraklasa naciskają na zmiany w ustawie o imprezach masowych). Oby. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Natomiast użyłem słowa 'nierozważne' ponieważ nie chciałbym abyśmy wylali dziecko z kąpielą. Generalnie jestem przeciwnikiem rewolucji, zwłaszcza mając w pamięci jak wyglądała zmiana systemu za Bednarza. Jeśli coś działa nie ma sensu tego na siłę zamykać - wystarczy że umże śmiercią naturalną. Choćby z tego powodu aby Ci którzy karty mają mogli nadal z nich korzystać. Ergo: znieść wymóg posiadania ale kart nie znosić. Edit: Ponieważ zmianę prawdopodobnie dokonają ci sami 'specjaliści' którzy nam robili system za Bednarza. Ile trwało, jak wyszło wiesz dobrze. Więc trzeba im dać takie zmiany z którymi poradza sobie przed rundą jesienną i na jakie nas stać. Czyli mamy zgodność.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 17.06.2015 o godz. 14:25.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2007
Offline |
|
|
.............
Ostatnio edytowane przez Puzi89 : 29.06.2019 o godz. 12:41.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jest możliwe, ale przez internet. W okienku nie. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
W punkt. Dodalbym jescze od siebie: Wydajesz 100 zl w sklepiku dostajesz pare % upustu na karnet/ bilet. Wydasz na bilet do museum (jak sie pojawi) dostajesz pare % upustu w sklepiku itd. ![]()
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Śmieszne, że nie wynajduję tu koła na nowo, ale u nas nikt nie potrafi tego zorganizować.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.06.2015 o godz. 16:12.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To może zróbmy wspólny list do prezesa i wyślemy go pocztą polską za potwierdzeniem odbioru ( mogę pokryć koszty
) jako "Poradnik dla Wisły Kraków w kwestii marketingu - bezpłatny poradnik od kibiców " |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nawet nie w sumie. Spotykamy się w dokladnie tym samym punkcie z dokładnie tą samą argumentacją i tym samym pomysłem.
Oparciem programu lojalnosciowego o KK. ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Możliwe ze w czwartkowej "Gazecie Krakowskiej" przeczytamy co na to wszystko klub.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc nie robię sobie nadziei...
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Pewnie będzie coś w stylu: Dziękujemy kibicom za ich zaangażowanie. Wszystkie pomysły uważnie przestudiujemy pod względem ekonomicznym i wizerunkowym. To zaszczyt mieć takich kibiców, którzy starają się poprawić obecną sytuację w swoim klubie. Serdecznie im dziękujemy. / I temat po tym ucichnie... Obym się mylił
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No powiem że mnie zaskoczyli że jednak czytają to co tu piszemy. Fajnie by było gdyby uruchomili tego maila gdzie by można było wysyłać uwagi dotyczące klubu
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Super, ze temat sie przebil do mainstreamu (lokalnego ale zawsze to cos) jednak istota tematu mialy byc raczej indywidualne inicjatywy kibicow. W sensie "Co Ja moge zrobic aby podniesc frekwencje". Temat troche zmienil kurs i przyjal forme litanii skierowanej do klubu i znowu zaczela sie spychologia oraz liczenie na zarzad. Nie wspominajac juz, ze niektorzy postanowili tu opublikowac tu swoja frustracje (uzasadniona - jednak to nie ten temat).
Tak jak napisalem w pierwszym poscie, jesli MY nie dzwigniemy tego klubu to nikt inny tego nie zrobi i skonczymy jak Widzew, Polonia czy Lodzki KS. Boguslaw Cupial chocby chcial to nie moze dac kasy na Wisle (nie zgodza sie banki) dlatego teraz wszycy musimy byc Cupialami.
Ostatnio edytowane przez As : 18.06.2015 o godz. 09:35.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ktoś już pisał na ten temat, że przychody mogłyby się zwiększyć gdyby kibice kupowali więcej rzeczy z klubowego sklepiku. Wydaje mi się, że główną rzeczą, którą powinno się tak kupować jest meczowa koszulka Wisły Kraków. Jak wiadomo cena za koszulkę adidasa z Biała Gwiazdą na piersi i logiem Telefoniki to wydatek ok. 240 zł. Jak dla mnie cena nie jest proporcjonalna do oferowanego produktu. Gdyby jednak można było zakupić taką koszulkę, jednak z nazwiskiem piłkarza na plecach, z reklamą sponsorów, T-Mobile, NC+ chyba Keno w tym sezonie też było, czyli prościej mówiąc w pełni meczową na pewno bym takową nabył. Myślę, że jest więcej takich osób, które tak myślą. W tej chwili, żeby dostać taką koszulkę trzeba mieć szczęście, złapać ją od piłkarza po meczu, lub po prostu umówić się z piłkarzem i dostać ją od niego i ew. zapłacić bo jak wiadomo piłkarze za dawanie koszulek kibicom płacą kary.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Robert Gaszyński napisał(a):
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Pytam ponieważ nie zdziwię się jeśli ten cytat jest równaważny z tym "rozmawiamy z zawodikami""sciagniemy gwiazdę która przyciagnie ludzi na trybuny" "bedzie nowy sponsor" i masa innych ktore mają nas tylko i wyłacznie uspokoić ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Zapytałem o adres e-mail na profilu facebookowym Wisły, o to odpowiedź jaką otrzymałem:
Witam, Proszę maila przesłać na adres: [email protected]. Wiadomość zostanie przekazana Prezesowi Gaszyńskiemu. Pozdrawiamy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
kilka lat temu spotkałem się z oficjalnym adresem pracownika Wisły. Dziś już tam nie pracuje, natomiast jego budowa: imię[email protected]
Niby nic skomplikowanego, nie wiem czy aktualna jest ta strukutura i czy Nasz prezes mieści się w tych ramach. ![]()
Kibic Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Kiedyś pisałem do prezesa Basałaja na tak skonstruowany adres i dostawałem odpowiedzi, więc pewnie dalej tak wygląda firmowy mail. Pytanie, czy prezes jest zainteresowany korespondencją...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Sory ale nie uwierze ze Prezes czyta meile wysłane na adres sekretariat@ cos tam
Jeśli chodziło by o prezesa jednosobowej firmy krzak sprzedającej żaluzje to okej, ale szanujmy się tu chodzi o prezesa Wisly Kraków. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale kibice nie ułatwią procedury kupowania biletów, a to jest niezbędne jeśli klub chce wyjść poza stałych bywalców Reymonta 22.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Dla usprawnienia sprzedaży biletów w dniu meczu wystarczy zrobić prostą rzecz. Należy na zewnątrz strefy,na szybach nakleić mapki z poszczególnymi sektorami i cenami jakie tam obowiązują. Warto by też na tym betonowym filarze przykręcić sporą tablicę z takimi informacjami. Kibice podchodząc do kas już będą wiedzieć jaki bilet chcą kupić.
Obecnie jest tak,że ludzie podchodzą do kas i się zastanawiają co,gdzie i jak, a przez to robią się zatory.
Co do samej frekwencji to jak ktoś napisał już w tym wątku. Najważniejsze to sprowadzenie dobrych piłkarzy, którzy nie kopią się po czołach. Wtedy frekwencja pójdzie w górę. Zdecydowanie też trzeba pożegnać się z tymi absurdalnymi kk albo po prostu wprowadzić 2 cenniki jak u innych klubów. Turysta chce przyjść na mecz to zapewne po odstaniu w kolejce dowiaduje się,że musi kartę wyrobić, a po kartę jest inna kolejka.....
Ostatnio edytowane przez Babba : 18.06.2015 o godz. 14:24.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Może drobne, może głupie, ale proszę - http://legia.com/aktualnosci/jak-ode...ki-dukat-47060
Właśnie czasem takie detale mogą stanowić dodatkowy bodziec, że ktoś zdecyduje kupić karnet. ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Przemyślałem sprawę ewentualnej likwidacji KK. Jeżeli zarząd upiera się przy tym aby KK zachować to rozwiązanie jest proste:
- wprowadzenie możliwości wyrobienia KK przez Internet, - wydłużenie ważności KK, - zniżki w sklepie klubowym , lub inne dodatki takie jak -pierwszeństwo przy zakupie karnetu, biletów na mecze pucharowe - pokazujące, że watro mieć taką KK. Wydaje mi się, że wpływy z biletów do klubowej kasy byłyby większe w dniu meczowym (i nie tylko) gdyby zrezygnowano z konieczności wyrobienia KK lub dano możliwość robienia jej przez Internet. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wirtualna/elektroniczna Karta Kibica jesli plastik nie musi być obowiązkowy.
Opcji jest mnóstwo. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
A teraz ciekawostka Gaszyński (albo ktoś tam z Wisły) zainteresował sie tym tematem ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|