The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2015, 11:18
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
I 'tak', uważam że całkowite zniesienie KK nie stważając dla niej silnej alternatywy jest nierozważne. Pomijam koszty.
Dlaczego nierozważne ? Parę lat temu kupowało się bilet podając numer PESEL i dane i nie było problemu ? Każdy stał z karteczką z danymi kolegów i kupował, teraz tylko inwigilacja ...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.06.2015, 13:10
I 'tak', uważam że całkowite zniesienie KK nie stważając dla niej silnej alternatywy jest nierozważne. Pomijam koszty.
Nierozważne, bo?

Wybacz, ale "niedzielny" klient ma to w dupie. Raz odbije się od kasy, to później już nie przyjdzie. My powinniśmy ludzi zachęcać, a nie jeszcze komplikować im kupno biletu.

Zamiast KK wystarczyłoby okazanie dowodu/legitymacji szkolnej etc. Ale znieść w ....u obowiązek.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 17.06.2015, 13:18
A ja w Niemczech wchodziłem na stadion z biletem kupionym .... u konika. Ochroniarz go przetargał i mogłem spokojnie udać się na SudTribune Westfalenstadion. I świat się z tego powodu nie zatrzymał
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 17.06.2015, 13:24
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
A ja w Niemczech wchodziłem na stadion z biletem kupionym .... u konika. Ochroniarz go przetargał i mogłem spokojnie udać się na SudTribune Westfalenstadion. I świat się z tego powodu nie zatrzymał
Nieee. Nie zrobili Ci rewizji osobistej z uwzględnienie odbytu (gdzie według niektórych geniuszy można schować śmiercionośną racę)? Cóż za brak rozwagi

W pewnym momencie wszyscy w ekstraklasie będą musieli sobie odpowiedzieć, czy chcą prowadzić biznes, czy się bawią. A przynajmniej Ci, którzy jeszcze sobie na nie nie odpowiedzieli (czyli m.in. my).

Może nieunikniona zmiana władzy sprawi, że będzie odrobinę normalniej (bo wiadomo, że PZPN i Ekstraklasa naciskają na zmiany w ustawie o imprezach masowych). Oby.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 17.06.2015, 13:33
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego nierozważne ? Parę lat temu kupowało się bilet podając numer PESEL i dane i nie było problemu ? Każdy stał z karteczką z danymi kolegów i kupował, teraz tylko inwigilacja ...
Dlatego proponuję aby oddzielić kupno biletu/karnetu od wymogu okazania karty kibica. Kupić moim zdaniem powinien móc każdy, atomiast wejśc na stadion tylko osoba na której PESEL kupiono bilet. I tu nie widzę różnicy czy tozsamość zweryfikuje się przez KK czy też dowodem osobistym lub paszportem.

Natomiast użyłem słowa 'nierozważne' ponieważ nie chciałbym abyśmy wylali dziecko z kąpielą. Generalnie jestem przeciwnikiem rewolucji, zwłaszcza mając w pamięci jak wyglądała zmiana systemu za Bednarza. Jeśli coś działa nie ma sensu tego na siłę zamykać - wystarczy że umże śmiercią naturalną. Choćby z tego powodu aby Ci którzy karty mają mogli nadal z nich korzystać.

Ergo: znieść wymóg posiadania ale kart nie znosić.

Edit:

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nierozważne, bo?
Ponieważ zmianę prawdopodobnie dokonają ci sami 'specjaliści' którzy nam robili system za Bednarza.
Ile trwało, jak wyszło wiesz dobrze. Więc trzeba im dać takie zmiany z którymi poradza sobie przed rundą jesienną i na jakie nas stać.

Zamiast KK wystarczyłoby okazanie dowodu/legitymacji szkolnej etc. Ale znieść w ....u obowiązek.
Czyli mamy zgodność.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 17.06.2015 o godz. 14:25.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Puzi89
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2007

Stary 17.06.2015, 13:50
.............
Ostatnio edytowane przez Puzi89 : 29.06.2019 o godz. 12:41.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 17.06.2015, 14:27
Puzi89 napisał(a):Wyświetl post
Powinien być zniesiony obowiązek posiadania KK przy zakupie biletów. Znając PESEL znajomego, który posiada KK, bez problemów powienienem móc zakupić mu bilet. Teraz jest to w ogóle nie możliwe.
OT:/
Jest możliwe, ale przez internet. W okienku nie.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 17.06.2015, 14:59
fialo napisał(a):Wyświetl post
Dowód osobisty masz? Paszport? Konto w banku, umowę na telefon, gaz, prąd cokolwiek? Oni wszyscy mogą wykorzystać twoją wielce szanowną tożsamość "w niecnych celach"!! Rozumiem w obawie przed złowrogimi służbami (ostatnio modne) mieszkasz w lepiance i nikomu nie daj Boże nie zdradzasz swojej tożsamości w obawie o swoje bezpieczeństwo, na które czyha Prezes Gaszyński, Grażyna z wodociągów, a także sympatyczny Pan Mietek z gazowni. Nie, nie jesteś normalny i nie rozpieprzaj tematu.

Zgadzam się, że KK jest pewnym problemem, ale na pewno nie jest problemem najwiekszym. Bilet bez KK to i tak wymóg zrobienia sobie foty do bazy i wklepania PESEL-u, także wychodzi mniej więcej na jedno. Nie sądzę, żeby zniesienie KK okazało się katalizatorem frekwencji na Wiśle. Śląsk ma opcję zakupu biletu bez KK i na jego stadionie puchy, że aż oczy bolą. To nie jest clue problemu.

Podobnie jak nie są nim ceny. Ja wiem Droździk , że w dla Twojego socjalistycznego światopoglądu najlepiej by było, żeby klub Wisła Kraków wprowadziła dopłaty bezpośrednie do każdego biletu, ale dzięki Bogu macki socjalizmu jeszcze tak daleko nie sięgają. Jeżeli ktoś mówi, że ceny biletów są za wysokie, to ogarnia mnie śmiech? Ile kosztuje średni bilet na Wisłę? Średni podkreślam. 35 zł? Co to są za pieniądze? Raz na dwa tygodnie ? Większość z nas (w tym ja) wydaje więcej na codzienny obiad. 35 złotych w dwa tygodnie się nie da uzbierać? 1.5 zł dziennie nie da się odłożyć? Nie róbmy sobie jaj. Ceny to też nie jest problem, w mojej opinii są dużo za niskie, ale to moja prywatna opinia - szczególnie ceny karnetów. Nie znam nikogo, kto nie chodzi na Wisłę, bo ceny są za wysokie i jest KK. Znam za to wiele innych ludzi, którzy nie chodzą na Wisłę bo im się przestało chcieć. I to jest największy problem wg mnie.

Inną kwestią jest wprowadzenie biletów rodzinnych - nawet niezależnie od wieku - po prostu jeżeli rodzina jest spokrewniona i np 3 osoby z niej chcą iść na mecz - w pakiecie maja taniej. To jak najbardziej. Ale obniżenie cen to krok w złą stronę, frekwencji nijak to nie poprawi, a przychód spadnie.

W mojej opinii rzeczą podstawową jest odbudowanie koniuktury (nie lubię słowa mody) na Wisłę. Nie chce wchodzić teraz w tematykę specyfiki miasta, tam walką o tę koniukturę trwa non stop. Postaram się pomyśleć jak typowy kibic-konsument. Moje propozycje (nie będę wymieniał tych, które się już przewinęły - wszystkie właściwie są sensowne), poza wcześniej wymienionym biletem rodzinnym, są następujące:

- SKLEP Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA - i tu użyje capsa. Kurewa mać no ile można sprzedawać pamiątki klubowe w jakimś zapyziałym kontenerze jak nie ujmując nikomu Granat Skarżysko Kamienna. Lwią częścią przychodu każdego klubu zachodniego i nawet nie tylko - Amica, Legia, Lechia - JEST SPRZEDAŻ PAMIĄTEK. Nie da się tego robić w kontenerze z budowy. Wisła potrzebuje nowego sklepiku jak kania dżdżu. Nie wiem gdzie - niekoniecznie musi być to w sąsiedztwie czy też na stadionie (choć stadion wydaje się być najbardziej naturalnym miejscem - jest tam chyba mnóstwo niezagospodarowenej powierzchni użytkowej, myślę że Miasto nie robiłoby problemów z wynajmem) - ale sklep MUSI powstać. Ludzie z chęcią by kupili różne gadżety jak by im się to ładnie podało, a nie w formie budki na hot-dogi. Mamy piękne koszulki meczowe (i te i na przyszły sezon), przy odpowiedniej promocji kupiłoby dużo więcej ludzi niż dotychczas.

- Koszulki z nazwiskiem zawodnika w sklepie - dużo kibiców-konsumentów ma swojego ulubionego piłkarza. Myślę, że repliki sprzedawałby się lepiej z nazwiskami piłkarzy na plecach. "Ja kupię Brożka, ja mam Głowę, Zdzisek DG77" i tak to się kręci. Koszt żaden.

- Aktywizacja studentów - w Krakowie jest od zajebania studenciaków. A Wisla na uczelniach jest niewidoczna. Wynajmujemy 2 ladne hostessy, idą z ulotkami na uczelnię, zachęcają studentów do przyjścia na mecz, można też się zastanowić nad czymś takim jak "przenośna" kasa - tj w danym dniu można kupić bilet bezpośrednio na kampusie danej uczelni. Czy jest to niewykonalne ? Nie sądze, a może przy odpowiedniej cenie zachęcić takiego nowego kibica do przyjścia na mecz

- Konkursy na FB, TT, Instagramie, w których można wygrać vouchery - polegające na udostępnianiu postów - bardzo zwiększa to zasięg odbiorców, a koszt znowu żaden

- Spontaniczne akcje w stylu - jest grupa stałych karnetowiczów. Jakże miłoby było, gdyby do kilku z nich w rundzie zapukał prezes z kapitanem drużyny dziękujac za wsparcie i np wręczył koszulkę/piłkę/szalik w drobnym geście. Jaki koszt? Żaden. A pozytywny przekaz leci - klub dba o swojego kibica.

- Sklepik w centrum - pomysł na pewno dość kosztowny i pewnie nie na teraz. Ale może na przyszłość. Ile jest w Krakowie obcokrajowców? W ..... Z jakich krajów najwiecej? Hiszpania, Włochy, Anglia ogólnie te rejony. Tam kacej żdy jest .......nięty na punkcie piłki. I duża część z idzie do nas na mecz. Wielokrotnie widziałem duże grupy obcokrajowców na naszych meczach. Powinno być ich jeszcze więcej - oczywiście na odpowiednich sektorach. Oni mają hajs. Sprawa ma się tak - jest mały sklep/punkt w ścisłym centrum - Szewska, Floriańśka, Rynek. W tym punkcie obcokrajowiec (i nie tyko wiadomo) ale tam jest ich najwięcej może sobie wykupić bilet na mecz, klubową pamiątkę. Myślę, że taki widoczny punkt w centrum miasta przynosiłby duże dochody. Takie rzeczy funkcjonują i sprawdzają się w wielu miastach - np MilanCenter w samym centrum Mediolanu. Nie chodzi, żeby robić to na taką skalę, ale pomysł wg mnie warty rozważenia.

- Własne otoczenie - dużo zostało juz napisane. Wielu z nas zna tych co chodzili kiedyś a już nie chodzą - męczyć im dupę! Ja wiem, że poziom piłkarski spadł, ale Wisła to wciąż Wisła, część życia takiego gościa, która teraz chwilowo śpi.

Bardzo dobry temat i ciesze się, że został tak profesjonalnie założony. Myślę, że jak opadnie już kurz z burzy mózgów można wysłać oficjalne pismo do Klubu. To się może udać !

W punkt.

Dodalbym jescze od siebie:

Wydajesz 100 zl w sklepiku dostajesz pare % upustu na karnet/ bilet. Wydasz na bilet do museum (jak sie pojawi) dostajesz pare % upustu w sklepiku itd.
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 17.06.2015, 16:10
Dlatego proponuję aby oddzielić kupno biletu/karnetu od wymogu okazania karty kibica. Kupić moim zdaniem powinien móc każdy, atomiast wejśc na stadion tylko osoba na której PESEL kupiono bilet. I tu nie widzę różnicy czy tozsamość zweryfikuje się przez KK czy też dowodem osobistym lub paszportem.
W sumie o to samo nam chodzi. Karta może zostać, ba - powinna być zmieniona w kartę lojalnościową (zamiast upierdliwości jaką jest teraz). Powinna dawać zniżki w sklepie, na bilety, zrobić wspólną promocję z TS-em, w przyszłości zbieranie wiślackich punktów etc.

Śmieszne, że nie wynajduję tu koła na nowo, ale u nas nikt nie potrafi tego zorganizować.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.06.2015 o godz. 16:12.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 17.06.2015, 18:22
To może zróbmy wspólny list do prezesa i wyślemy go pocztą polską za potwierdzeniem odbioru ( mogę pokryć koszty ) jako "Poradnik dla Wisły Kraków w kwestii marketingu - bezpłatny poradnik od kibiców "
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 17.06.2015, 20:18
W sumie o to samo nam chodzi.
Nawet nie w sumie. Spotykamy się w dokladnie tym samym punkcie z dokładnie tą samą argumentacją i tym samym pomysłem.
Oparciem programu lojalnosciowego o KK.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 17.06.2015, 21:59
Możliwe ze w czwartkowej "Gazecie Krakowskiej" przeczytamy co na to wszystko klub.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.06.2015, 00:38
rav napisał(a):Wyświetl post
Możliwe ze w czwartkowej "Gazecie Krakowskiej" przeczytamy co na to wszystko klub.
Szczerze mówiąc nie robię sobie nadziei...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 18.06.2015, 05:13
rav napisał(a):Wyświetl post
Pewnie będzie coś w stylu: Dziękujemy kibicom za ich zaangażowanie. Wszystkie pomysły uważnie przestudiujemy pod względem ekonomicznym i wizerunkowym. To zaszczyt mieć takich kibiców, którzy starają się poprawić obecną sytuację w swoim klubie. Serdecznie im dziękujemy. / I temat po tym ucichnie... Obym się mylił
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 18.06.2015, 09:07
No powiem że mnie zaskoczyli że jednak czytają to co tu piszemy. Fajnie by było gdyby uruchomili tego maila gdzie by można było wysyłać uwagi dotyczące klubu
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 18.06.2015, 09:28
Super, ze temat sie przebil do mainstreamu (lokalnego ale zawsze to cos) jednak istota tematu mialy byc raczej indywidualne inicjatywy kibicow. W sensie "Co Ja moge zrobic aby podniesc frekwencje". Temat troche zmienil kurs i przyjal forme litanii skierowanej do klubu i znowu zaczela sie spychologia oraz liczenie na zarzad. Nie wspominajac juz, ze niektorzy postanowili tu opublikowac tu swoja frustracje (uzasadniona - jednak to nie ten temat).
Tak jak napisalem w pierwszym poscie, jesli MY nie dzwigniemy tego klubu to nikt inny tego nie zrobi i skonczymy jak Widzew, Polonia czy Lodzki KS.

Boguslaw Cupial chocby chcial to nie moze dac kasy na Wisle (nie zgodza sie banki) dlatego teraz wszycy musimy byc Cupialami.
Ostatnio edytowane przez As : 18.06.2015 o godz. 09:35.
Odpowiedz cytując
tkwm
Member

Od: 05.2010

Stary 18.06.2015, 10:04
Ktoś już pisał na ten temat, że przychody mogłyby się zwiększyć gdyby kibice kupowali więcej rzeczy z klubowego sklepiku. Wydaje mi się, że główną rzeczą, którą powinno się tak kupować jest meczowa koszulka Wisły Kraków. Jak wiadomo cena za koszulkę adidasa z Biała Gwiazdą na piersi i logiem Telefoniki to wydatek ok. 240 zł. Jak dla mnie cena nie jest proporcjonalna do oferowanego produktu. Gdyby jednak można było zakupić taką koszulkę, jednak z nazwiskiem piłkarza na plecach, z reklamą sponsorów, T-Mobile, NC+ chyba Keno w tym sezonie też było, czyli prościej mówiąc w pełni meczową na pewno bym takową nabył. Myślę, że jest więcej takich osób, które tak myślą. W tej chwili, żeby dostać taką koszulkę trzeba mieć szczęście, złapać ją od piłkarza po meczu, lub po prostu umówić się z piłkarzem i dostać ją od niego i ew. zapłacić bo jak wiadomo piłkarze za dawanie koszulek kibicom płacą kary.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 18.06.2015, 10:18
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
No powiem że mnie zaskoczyli że jednak czytają to co tu piszemy. Fajnie by było gdyby uruchomili tego maila gdzie by można było wysyłać uwagi dotyczące klubu

Robert Gaszyński napisał(a):

Od stycznia dostaję od nich e-maile, na większość staram się odpisywać, a część pomysłów wykorzystujemy.
To jak to w końcu jest? Jaki jest ten e-mail? Istnieje?
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 18.06.2015, 10:37
Cytat:
Od stycznia dostaję od nich e-maile, na większość staram się odpisywać, a część pomysłów wykorzystujemy
Komu Prezes odpisał ? Znajdziemy takiego cukierka na forum?

Pytam ponieważ nie zdziwię się jeśli ten cytat jest równaważny z tym "rozmawiamy z zawodikami""sciagniemy gwiazdę która przyciagnie ludzi na trybuny" "bedzie nowy sponsor" i masa innych ktore mają nas tylko i wyłacznie uspokoić
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
tkwm
Member

Od: 05.2010

Stary 18.06.2015, 11:24
Zapytałem o adres e-mail na profilu facebookowym Wisły, o to odpowiedź jaką otrzymałem:
Witam,

Proszę maila przesłać na adres: [email protected]. Wiadomość zostanie przekazana Prezesowi Gaszyńskiemu.

Pozdrawiamy
Odpowiedz cytując
dziabong
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 18.06.2015, 11:41
kilka lat temu spotkałem się z oficjalnym adresem pracownika Wisły. Dziś już tam nie pracuje, natomiast jego budowa: imię[email protected]
Niby nic skomplikowanego, nie wiem czy aktualna jest ta strukutura i czy Nasz prezes mieści się w tych ramach.
Kibic Białej Gwiazdy
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 18.06.2015, 12:02
Kiedyś pisałem do prezesa Basałaja na tak skonstruowany adres i dostawałem odpowiedzi, więc pewnie dalej tak wygląda firmowy mail. Pytanie, czy prezes jest zainteresowany korespondencją...
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 18.06.2015, 12:06
Sory ale nie uwierze ze Prezes czyta meile wysłane na adres sekretariat@ cos tam

Jeśli chodziło by o prezesa jednosobowej firmy krzak sprzedającej żaluzje to okej, ale szanujmy się tu chodzi o prezesa Wisly Kraków.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.06.2015, 12:45
As napisał(a):Wyświetl post
Boguslaw Cupial chocby chcial to nie moze dac kasy na Wisle (nie zgodza sie banki) dlatego teraz wszycy musimy byc Cupialami.
Ale kibice nie ułatwią procedury kupowania biletów, a to jest niezbędne jeśli klub chce wyjść poza stałych bywalców Reymonta 22.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Babba
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 18.06.2015, 13:15
Dla usprawnienia sprzedaży biletów w dniu meczu wystarczy zrobić prostą rzecz. Należy na zewnątrz strefy,na szybach nakleić mapki z poszczególnymi sektorami i cenami jakie tam obowiązują. Warto by też na tym betonowym filarze przykręcić sporą tablicę z takimi informacjami. Kibice podchodząc do kas już będą wiedzieć jaki bilet chcą kupić.
Obecnie jest tak,że ludzie podchodzą do kas i się zastanawiają co,gdzie i jak, a przez to robią się zatory.

krzaq12 napisał(a):Wyświetl post
Ja w czasie ostatniej rundy zakupiłem karnet choć wiedziałem, że nie będę na każdym meczu, staram się kupować jakieś tam pamiątki klubowe choć nie popieram promowania loga SA
Bardzo ładny herb.

cancer napisał(a):Wyświetl post
Ja też jestem zwolennikiem śpiewania czegoś, co ma pobudzić naszych zawodników. Zdecydowanie wolę takie śpiewanie, od tego typu Cracovia to zło itd. Jak dla mnie to powinno być zdecydowanie więcej dopingu wspierającego
Antydoping na meczu innym niż z Legią,Cracovią,Lechem to w sumie parę minut,więc ok. Ważne,żeby na meczu z tą wymienioną trójką nie szaleć z anty. Wtedy dużo niedzielnych kibiców, których takie coś zniechęca,a poza tym to w ogóle besztanie więcej niż te parę minut jest kompletnie bez sensu.W życiu się człowiek tyle na....uje to na stadionie przesadzać z tym nie potrzeba. Tym bardziej,że my kibice Wisły mamy najbogatszy w Polsce repertuar wokalny,więc mamy czym zapełnić te 90+ minut.

Co do samej frekwencji to jak ktoś napisał już w tym wątku. Najważniejsze to sprowadzenie dobrych piłkarzy, którzy nie kopią się po czołach. Wtedy frekwencja pójdzie w górę.

Zdecydowanie też trzeba pożegnać się z tymi absurdalnymi kk albo po prostu wprowadzić 2 cenniki jak u innych klubów. Turysta chce przyjść na mecz to zapewne po odstaniu w kolejce dowiaduje się,że musi kartę wyrobić, a po kartę jest inna kolejka.....
Ostatnio edytowane przez Babba : 18.06.2015 o godz. 14:24.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.06.2015, 14:57
Może drobne, może głupie, ale proszę - http://legia.com/aktualnosci/jak-ode...ki-dukat-47060
Właśnie czasem takie detale mogą stanowić dodatkowy bodziec, że ktoś zdecyduje kupić karnet.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 18.06.2015, 15:00
Przemyślałem sprawę ewentualnej likwidacji KK. Jeżeli zarząd upiera się przy tym aby KK zachować to rozwiązanie jest proste:

- wprowadzenie możliwości wyrobienia KK przez Internet,
- wydłużenie ważności KK,
- zniżki w sklepie klubowym , lub inne dodatki takie jak -pierwszeństwo przy zakupie karnetu, biletów na mecze pucharowe - pokazujące, że watro mieć taką KK.

Wydaje mi się, że wpływy z biletów do klubowej kasy byłyby większe w dniu meczowym (i nie tylko) gdyby zrezygnowano z konieczności wyrobienia KK lub dano możliwość robienia jej przez Internet.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 18.06.2015, 16:19
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
- wprowadzenie możliwości wyrobienia KK przez Internet,
Wirtualna/elektroniczna Karta Kibica jesli plastik nie musi być obowiązkowy.
Opcji jest mnóstwo.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 18.06.2015, 16:38
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Może drobne, może głupie, ale proszę - http://legia.com/aktualnosci/jak-ode...ki-dukat-47060
Właśnie czasem takie detale mogą stanowić dodatkowy bodziec, że ktoś zdecyduje kupić karnet.
Prawdę mówiąc, to taki dukat jest jak dla mnie strasznym badziewiem, i już wolałbym nic nie dostać od klubu niż takie coś. Chyba, że taki dukat możnaby wykorzystać jakoś w sklepie na zakup akcesoriów albo coś w tym stylu.

A teraz ciekawostka
Gaszyński (albo ktoś tam z Wisły) zainteresował sie tym tematem

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów