The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2015, 21:40
Myślę, że każdy kto ma nieco oleju w głowie wyrobił sobie zdanie o Tobie smyku
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 14.06.2015, 21:49
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Ty myślisz, że ja czytam każdego posta, który pojawia się w tym temacie? Zdarzało mi się upominać na sb osoby ubliżające PiSowcom... Powiedz Ty lepiej co "wieśniak" ma wspólnego z PO (nazywając go POpaprańcem chyba zaliczasz go do POwców - na jakiej podstawie?). Obiektywny jestem jak najbardziej i każdy rozsądny to zauważy.

Tak - etykieta przylgnęła, bo wspomniane dziennikarzyny mogą podpierać swoje chore teorie takimi narwańcami jak Wy (wtóruje dziennikarzom - co jeszcze wymyślisz? ).

Nie "wieśniak" zaczął w taki sposób się odzywać - to Twój nierozgarnięty kolega lubi sobie pofolgować w tym względzie... Nie dam sobie w kaszę dmuchać, jeśli ktoś mnie obraża - problem jedynie w tym, że to z reguły WY zaczynacie.

Twój ostatni akapit to już w ogóle kosmos - mnie nie przeszkadzały chamskie zachowania POwców? Nie wiesz z kim rozmawiasz, o jakich poglądach to chociaż nie imputuj mi pewnych zachowań... albo sprawdź co i jak pisałem.
Na prostej podstawie. Pluje na PiS tak jak POwcy i reszta nocnej zmiany.

Widziałeś pierwszą debatę? Ile było pretensji do Dudy, że za grzeczny. To jest właśnie sedno, jak chcesz sie do kogoś przyczepić to pretekst zawsze się znajdzie. Mam Ci przypomnieć kota, konto w banku czy krzywe sznurowadła? Wieśniak wciąż jest pod wpływem tamtej propagandy dlatego sobie pozwala. I powinien się spodziewać reakcji. Znając Twoją wcześniejszą aktywność nie spodziewałem się ze będziesz mu suflował.

Mówisz o jakiejś regule, bardzo mnie interesuje moment owego "zaczęcia". Wieśniak mówiąc "aha, zostałem obrażony" decyduje o tym momencie i potem już mu wszystko wolno bo nie on zaczął? A on przecież tylko myśli inaczej. Cóż z tego, że czasem kropka w kropkę jak Niesioł, on wieśniak z PO nie ma nic wspólnego i kto twierdzi inaczej ten .......
Hej Nasz TS !!
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 14.06.2015, 21:53
No nic panie Drozd - myślę, że tym wpisem przekroczyłeś już granice śmieszności.
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 15.06.2015, 00:24
https://www.youtube.com/watch?v=Yhmj3EihfY0

Stonoga niczym nasze forumowe, pisowskie trolle. Ubaw po pachy
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 15.06.2015 o godz. 00:25.
ZawszeSztywny
Senior Member

Od: 03.2013

Stary 15.06.2015, 08:58
Goebbelsowska propaganda "GW"!
http://m.se.pl/wiadomosci/opinie/zie...gw_624013.html
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 15.06.2015, 08:59
cytat ze stonogi "A następnie przechodzi do jasnych gróźb wobec dziennikarzy i ich dzieci: - Ja, k*rwa, miliony wydam, rozumiecie, "żeby się dowiedzieć gdzie mieszkacie, gdzie sracie, k*rwa, co robią wasze dzieci i będę dotykał waszych prywatności, waszych dzieci.

no widzisz wiesniak842 , robisz to samo co stonoga , wypisz, wymaluj ,w sumie sie nie dziwię , sam pisałeś o sobie że jestes niedojrzały emocjonalnie , gratuluje towarzystwa , brzmi to dumnie wiesniak842 i stonoga

i jeszcze do kompletu cytat z wiesniak842 " oj grubo sie mylisz misiaczku, bardzo grubo, pamietaj, ze w internecie nikt nie jest anonimowy i rozne przykre rzeczy juz sie zdarzaly takim cwaniakom zza monitora"
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 15.06.2015 o godz. 09:34.
MiksonWS
Junior Member

Od: 06.2015

Stary 15.06.2015, 10:37
PiS i PO, czyli dziel i rządź. Stara metoda, a mało kto jest w stanie to dostrzec.
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 15.06.2015, 17:48
Sumliński o Stonodze:

http://wpolityce.pl/polityka/256111-...wana-gra-sluzb
kerim1906
Banita

Stary 15.06.2015, 18:47
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Sumliński o Stonodze:

e tam , takie wklejasz, Sumliński to troll pisowski , i co udowodnił ? , zaraz będą żądać szczegółowych odpowiedzi , a jakie służby ? jaki oficer prowadzący? jaki ma stopień? jaki niby cel ? jeden nieodpowiedzialny link i zaraz cała seria pytań i wątpliwości , i po co Ci to było ? dowiesz się na końcu że Ty to też pisowski troll i szkodzisz partii
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 15.06.2015 o godz. 19:10.
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 15.06.2015, 19:00
Kto z tego napięcia pierrdolnie ze szczęścia?

Anty PO-PiS!!!
kerim1906
Banita

Stary 16.06.2015, 09:11
3 RP w pełnej krasie , 26 lat wolności i kiszczak skazany na 2 lata w zawieszeniu z paragrafu przestępczości zorganizowanej za wprowadzenie stanu wojennego , przekładając na prosty język kiszczak uczestniczył w mafii , a szefem mafii był pochowany z honorami jej herszt jaruzelski , smaczku dodaje cytat z komora na pogrzebie jaruzela "śpij żołnierzu , niech Polska ci się przyśni" , i na tego "patriotę " głosowało coś koło 8 mln , i jeszcze żeby był komplet "26-ciu lat wolności i złotego wieku" Mariusz Kamińsk były szef CBA za walkę z korupcja został skazany na 3 lata bezwględnego więzienia

ciekawe jakie wygibasy wymyśli 3 RP żeby ochronić towarzysza , przypominam wypowiedz kiszczaka sprzed około 20 -u lat " jak ktoś się rozpędzi z rozliczeniami to niejedna aureola spadnie" nie jest to cytat dosłowny ale tak to brzmiało

http://niezalezna.pl/68056-po-wyroku...ia-szeregowego
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 16.06.2015 o godz. 09:22.
liber
Member

Od: 01.2015

Stary 16.06.2015, 10:03
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Sumliński o Stonodze:

Jeżeli nawet, to Stonoga raczej nie do końca jest tego świadomy, tzn. może nawet się domyśla, że ktoś nim pogrywa, bo to bystry człowiek, ale nie on tutaj rozdaje karty.
Ostatnio edytowane przez liber : 16.06.2015 o godz. 10:06.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 16.06.2015, 10:16
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
3 RP w pełnej krasie , 26 lat wolności i kiszczak skazany na 2 lata w zawieszeniu z paragrafu przestępczości zorganizowanej za wprowadzenie stanu wojennego , przekładając na prosty język kiszczak uczestniczył w mafii , a szefem mafii był pochowany z honorami jej herszt jaruzelski , smaczku dodaje cytat z komora na pogrzebie jaruzela "śpij żołnierzu , niech Polska ci się przyśni" , i na tego "patriotę " głosowało coś koło 8 mln , i jeszcze żeby był komplet "26-ciu lat wolności i złotego wieku" Mariusz Kamińsk były szef CBA za walkę z korupcja został skazany na 3 lata bezwględnego więzienia

ciekawe jakie wygibasy wymyśli 3 RP żeby ochronić towarzysza , przypominam wypowiedz kiszczaka sprzed około 20 -u lat " jak ktoś się rozpędzi z rozliczeniami to niejedna aureola spadnie" nie jest to cytat dosłowny ale tak to brzmiało

http://niezalezna.pl/68056-po-wyroku...ia-szeregowego
Cenne inicjatywa kombatantów, wiadomo, ze Bulu go nie zdegraduje ale nowy prezydent chyba zrobi z niego szeregowca z takową pensją. Jeśli jego generalska emerytura przestanie mu być wypłacana to będzie to dobry znak dla innych sowieckich sprzedawczyków.

Cytat:
Jeżeli nawet, to Stonoga raczej nie do końca jest tego świadomy, tzn. może nawet się domyśla, że ktoś nim pogrywa, bo to bystry człowiek, ale nie on tutaj rozdaje karty.
liber, wydaje mi się, ze on dobrze wie kto za nim stoi, widać to w jego zachowaniu względem instytucji państwa, każdy inny śmiertelnik gniłby w areszcie miesiącami jak np. Staruch i wielu innych. On może bluzgać np. na policje wyzywając ich publicznie od sk.....ów, a potem wrzucając na youtube, gdzie robi za gwiazdę. I co ? jaka reakcja ? Żadna. Tak zachowuje się człowiek przekonany o swojej bezkarności.

Zgodnie z tym co mówił Sumliński, rusza kolejna szalupa ratunkowa:

http://wpolityce.pl/polityka/256206-...-do-parlamentu
kerim1906
Banita

Stary 16.06.2015, 10:44
Gwiaździsty "Zgodnie z tym co mówił Sumliński, rusza kolejna szalupa ratunkowa:"

i dobrze, im więcej tego chłamu tym lepiej , kogo mamy ? bankster petru ,zadaniowany stonoga, "doświadczeni samorządowcy" ,cała plejada spadów, wydaje mi się że jest to testowanie gawiedzi , co i komu się spodoba , nie daję tym tworom żadnych szans, ale nie wiadomo co tli się w ludzkich głowach
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 16.06.2015 o godz. 10:48.
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 16.06.2015, 11:55
Logika Stonogi: "nie ujawniam kolejnych akt bo to niezgodne z prawem". A tamte jak ujawnił - "przekleił z chińskich serwerów" to nie było niezgodne z prawem. Co więc za problem znowu tylko podac to co znalazł na chińskich serwerach?
Do tego dziś coś tam wrzucił na YT gdzie się chwali, że się nie stawia na komendę w sprawie dozoru. I jak taki człowiek może być czysty? Każdy normalny byłby ujebany za byle głupstwo, za te ....y i ..... czy chociażby za nie stawianie się na posterunku.

PS Dzisiaj o 20-tej ma niby z grubej rury pojechać i zrobić na YT relację na żywo gdzie opowie o aferze podsłuchowej. Mówi, że teraz to już tylko pozostanie polityków zamykać po tej jego konferencji. Powiedział, że Falenta to agent CBA i ABW i, że wiedział o przestępstwach HGW ale nie mógł robić śledztwa z racji, że Tuski sobie tego nie życzyły. Ciekawe, ciekawe.

Może Stonoga z nikim nie współpracuje, jest po prostu na tyle naiwny, że myśli iż od tak sobie może gadać wszystko co wie, i że pewni ludzie co się koło niego kręcą są czyści, że to przyjaciele od dobrych rad a nie jego prowadzący.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
kerim1906
Banita

Stary 16.06.2015, 12:01
Jaroo1 "Może Stonoga z nikim nie współpracuje, jest po prostu na tyle naiwny, że myśli iż od tak sobie może gadać wszystko co wie, i że pewni ludzie co się koło niego kręcą są czyści, że to przyjaciele od dobrych rad a nie jego prowadzący."

chyba sam w to nie wierzysz bo wcześniej piszesz " I jak taki człowiek może być czysty? Każdy normalny byłby ujebany za byle głupstwo, za te ....y i ..... czy chociażby za nie stawianie się na posterunku. "

stonoga to bezdyskusyjnie esbecka wtyka
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 16.06.2015, 13:02
"Bezdyskusyjnie"
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
kerim1906
Banita

Stary 16.06.2015, 13:47
co w tym dziwnego ? dla mnie stonoga jest bezdyskusyjnie esbecką wtyką , dla Ciebie samodzielnym i rzetelnym politykiem
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 16.06.2015, 13:54
"dla Ciebie samodzielnym i rzetelnym politykiem"
Co?
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
Jaroo1
Senior Member

Stary 16.06.2015, 14:17
Cytat:
chyba sam w to nie wierzysz bo wcześniej piszesz " I jak taki człowiek może być czysty? Każdy normalny byłby ujebany za byle głupstwo, za te ....y i ..... czy chociażby za nie stawianie się na posterunku. "
Pozostaje jeszcze taka opcja, że myśli, że skoro ma haki na "kilku" ludzi z "góry" to w obawie przed ujawnieniem będa oni sami go chronili przed wymiarem sprawiedliwości.
Ale niewątpliwie to jest taki gruby gracz, że nawet te wszystkie Kuźniary wiedzą, żeby z nim nie zadzierać i dają się wyzywać od frajerów i chujów.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
kerim1906
Banita

Stary 16.06.2015, 14:25
Jaroo1 "Ale niewątpliwie to jest taki gruby gracz, że nawet te wszystkie Kuźniary wiedzą, żeby z nim nie zadzierać i dają się wyzywać od frajerów i ch...w."

czy gruby? nie sądzę , zwykły przekaznik ,słup ,pas transmisyjny , można to różnie nazwać , ma zadanie do spełnienia i robi co mu każą
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 16.06.2015, 14:59
Ostatnio się zastanawiałem czy jest możliwe, że Stonoga ma dobrego informatora np z resortu sprawiedliwości a służby wymyśliły, że najłatwiej będzie się z nim uporać... nie robiąc mu nic i sprawiając, że wszyscy w ten sposób uwierzą, że skoro jest "nietykalny" to jest ze służb i przestaną mu ufać.

Możliwe?
Jaroo1
Senior Member

Stary 16.06.2015, 16:58
Cytat:
Ostatnio się zastanawiałem czy jest możliwe, że Stonoga ma dobrego informatora np z resortu sprawiedliwości a służby wymyśliły, że najłatwiej będzie się z nim uporać... nie robiąc mu nic i sprawiając, że wszyscy w ten sposób uwierzą, że skoro jest "nietykalny" to jest ze służb i przestaną mu ufać.

Możliwe?
Wszystko jest możliwe. Przecież my w tej grze jesteśmy pionkami a to oni rozdają karty, mają media, kasę, władze, prawo po swojej stronie. Mogą mieszać w tej grze do woli.
Ja tam jednak myślę, że skoro przy Stonodze kręci się Tymochowicz to normalne to nie jest. Poza tym przeszłość Stonogi, kontakty z SLD, Kwachem. oraz jego obecna twórczość raz lubi raz nie lubi Tymochowicza, raz go wyzywa, że jest ze służb a raz w studio ironizuje, że on i Tymochowicz to na pewno musza być agentami, jednego dnia daje Kukizom 4 mln a drugiego wykasowuje jego numer, zakłada swoja partię.
Pojebany człowiek. Kto tak się zachowuje? Albo 5-cio letnie dziecko albo chłop, którym ktoś steruje i który ma za zadanie mieszać i pajacować. Przecież normalny człowiek by się tak nie zachowywał bo od razu byłby skreślony, a tutaj mamy kreację na tego, który pociągnie za sobą elektorat zbuntowany, młodzież (stąd ten ostry język), który podzieli prawicę między sobą (stąd raz udaje patriotę i kolegę RNowców, Korwinowców, Kukizowców a raz się obraża i na nich nadaje i... koleguje się z Tymochowiczem od Palikota i SLD). Paranoja.
drozd:
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 16.06.2015, 19:27
A tymczasem dowiadujemy się o wywożeniu akt aby zatrzeć ślady:

http://wpolityce.pl/polityka/256291-...a-posla-opioly
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 16.06.2015, 19:45
http://www.fakt.pl/polityka/jacek-ku...lm,552532.html

Kurski i jego powiązania ze Stonogą
kerim1906
Banita

Stary 17.06.2015, 09:17
no to mainstream ma zagwozdkę, co oni z tym zrobią ? zero haków , bardzo dobry ruch , przewidywany już wcześniej ale teraz potwierdzony

http://wpolityce.pl/polityka/256321-...ke-na-premiera
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 17.06.2015, 10:18
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
no to mainstream ma zagwozdkę, co oni z tym zrobią ? zero haków , bardzo dobry ruch , przewidywany już wcześniej ale teraz potwierdzony

http://wpolityce.pl/polityka/256321-...ke-na-premiera
Prof. Jadwiga Staniszkis : "Bardzo nie chcę, aby pani Szydło została premierem. Nie może być premierem osoba z doświadczeniem gminnym".
wersja 2:
"Bardzo nie chcę , aby pani Szydło została premierem. Nie może być premierem osoba z doświadczeniem gminnym".

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html
PiS gotowy poprzeć Zycha? Czyżby próbowali dogadać się z ZSL-em na jesień?
Ostatnio edytowane przez IncognitoTSW : 17.06.2015 o godz. 10:28.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 17.06.2015, 10:33
Ja jestem za, może nareszcie Małopolska przestałaby być pomijana przy dużych inwestycjach w Polsce i nadrobiła to co ją omijało od wielu lat, biorąc pod uwagę jej znaczenie i pozycje w Polsce i na świecie oraz jej stolicy czyli 2 miasta Polski po Warszawie. Prezydent i premier z Małopolski to duża szansa dla mieszkańców regionu.
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 17.06.2015, 11:33
Oby się to sprawdziło Nareszcie Jarosław Kaczyński zrozumiał, że musi się odsunąć i dać szansę młodszym od siebie co pokazały wybory prezydenckie. Może Beata Szydło nie ma takiego doświadczenia w polityce jak Kaczyński, ale ma przynajmniej czystą kartę, nie można ją niczym zaatakować czy ośmieszyć jak w przypadku Kaczyńskiego dlatego uważam to za bardzo dobre posunięcie ze strony PISu
Ostatnio edytowane przez heoij : 17.06.2015 o godz. 11:36.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 17.06.2015, 12:05
Jak Pani Szydło zostanie premierem to najpierw powinna wydać nakaz zablokowania wszystkich lotnisk w Polsce , aby złodzieje z sitwy nie uciekli.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 17.06.2015 o godz. 12:07.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów