|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
http://pastastonogi.keep.pl/pasta
Jakiś czas temu pisałem tutaj, że Stonoga chce ząłożyć partię socjalną. powoływałem się na filmik. Zostałem chyba wyśmiany przez ABGWiślaka. Zachęcam poczytać stronkę, do której link wkleiłem. W linku znajduje się ten filmik: https://www.youtube.com/watch?v=0WNS2et-VJQ " 39:37 - "Chcę stworzyć partię socjalną." - 40:20 - "Niemcy są socjalne, Anglia jest socjalna, Francja jest wybitnie socjalna. Socjalna nie była Hiszpania i Włochy i Grecja - mamy skutek"" Dziękuję... Wszystko będzie za darmo dzięki Stonodze hehe I do tego: 42:38 - "Jestem przeciwnikiem kary śmierci i w istocie nikt na sali nie byłby w stanie kogoś uśmiercić." Typ ma lewe poglądy, lewych kolegów i lewą przeszłość. Dużo szczeka bo taką ma rolę (Tusk miał rolę gdzie mówił, że będzie fajne liberalne Państwo, niższe podatki itp). Ci co najwięcej mówią to się później okazuje, że najmniej robią. Bo mówić jest łatwo it o tylko pozerka. Tak własnie jest ze Stonoga czy z JKMem, który raz chce wysyłac do więzienia połowe sceny politycznej a później dywaguje czy będzie tworzył rzady z PO czy z PiSem czy może z kim innym - no to wsadzamy chujów niehonorowych do paki czy tworzymy z nimi rzady i trzymamy sztamę? ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Jaroo1 , szkoda ciągnąc temat stonogi , jaki to jest koń każdy , no przynajmniej każdy myślący widzi , ciekawsza sprawa jest z Kukizem , bo on jest grubo pompowany , zadałem kiedyś pytanie ? od kogo ma takie poparcie 29%, przy 19 % urbanoplatfusiarni nie widzę tego wyniku Kukiza w realu , poza tym nieciekawi ludzie kręcą sie przy tym projekcie, tacy "antysystemowii" systemowcy , trzeba bacznie obserwować to towarzystwo i wyciągać wnioski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mówisz o tym sondażu, PiS 33%, Kukiz 29%, PO 19%, Sld 4%, PSL 4%, Nowoczesna 3%, Korwin 2, TR 2, RN 1%, inne partie 3%. Hmm, pomijam fakt co to są te inne partie? Wymieniłem 9 partii, do tego dopisali w sondażu KNP z zerowym poparciem. które to niby partie mają razem 3%? Ile jest tych innych partii jeszcze bo ja tylko kojarzę Zielonych i Db także powinni się załapac do sondażu z wynikami po 1,5% powiedzmy.
Sondaż wzięty z chuja. A te 29% dla Kukiza wzięło się z prostej przyczyny. Tutaj o dziwo nie ma opcji "nie wiem, trudno powiedzieć, nie jestem zdecydowany". Zawsze taka opcja jest a tutaj oczywiście już każdy sobie partię wybrał hehe więc zamiast 15% "nie wiem" to dali te 15% dla Kukiza i stąd te wyniki. PS Zajrzałem na inne sondaże i tam też czasami jest opcja "nie wiem" a czasami nie ma. No fajnie. Raz ludzie wiedzą już na kogo zagłosują a później 15% mówi "nie wiem". Ehh, co to za gówno jest te zjebane sondaże. Bóg to widzi i nie grzmi. PS Na dzień dzisiejszy 29% dla Kukiza? Powiesz szczerze, że mnie ot nie dziwi zupełnie. Typ miał 20% w wyborach prezydenckich. Ludzie chcą zmian i mają Kukiza. Więc każdy kto nie chce PO-PiS głosuje na Kukiza, stąd ten wynik. To jest normalka. Oczywiście, to, że Kukiz partii jeszcze nie ma, że nie pokazał programu to jest mały szczególik, taki tam nic nie znaczący. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
W przeciwieństwie do Ciebie nie mam głęboko gdzieś "wrażeń estetycznych" innych, bo chciałbym, by PiS doszedł do władzy wspierany przez prawicowego gospodarczo koalicjanta. Dawniej można było tu poczytać Jędrka, Arapaho, Budowniczego czy wiślaka68 - wtedy Wasze głupkowate odzywki ginęły w tłumie. Teraz - na niekorzyść PiSu - jest tu Was pełno. I skuteczni obrzydzacie ludziom wybór tej partii. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
PS A tak serio to oczywiście. Niesmaczne sa te dyskusje z drozdem i kerimem i jeszcze by si ę tu jakiś nick na doczepkę znalazł. Jak tylko ktoś źle pomyśli o PiSie to zaraz go od agentów i innych chujów jadą. I tylko PiS, świat się kręci wokół PiSu, nikt nawet pierdnąć nie może bo zaraz się okazuje, że działa na niekorzyść PiSu, że poparcie zabiera itp. Ten kto ma inne zdanie to się z niego robi wołominiaka, ojciec1906 itp. - nie wiem czeeu mają służyć takie przeinaczenia. Każdy tu pod jakimś nickiem występuje więc po co je przekręcać? Chyba to ma na celu pokazanie braku szacunku. Niewiele merytoryki tylko same tezy i oskarżenia. Oni moga opierać się na poszlakach, pisac teorie spiskowe a jak ktoś napisze, że PiS pro żydowski czy coś to od razu jest zerem, obśmiewany bo jakies bzdury pisze.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 13.06.2015 o godz. 21:54.
![]()
drozd:
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czubek Stonoga już strzelił focha i sam będzie budował Wielką Polskę:
Wpis z fb z przed chwili "Witaj Paweł Bardzo źle się stało,że w obronie bliżej nieokreślonej sprawy postanowiłeś poinformować ludzi jakobym ich kłamał co do istoty naszej rozmowy. Fakt przedobrzyłem bo prosiłeś by to zostało tajne, tymczasem ja kurde nie potrafię być tajny, a nawet nie chcę. Nie rozmawialiśmy tylko o mojej zamordowanej przez tych zwyrodnialców mamie, którzy teraz o mnie źle piszą w tych wszystkich zależnych od okrągłostołowej watahy mediach czy psiakach PiS-u. Bo padło pytanie co za to chcę, a ja odpowiedziałem, że ukarania winnych śmierci mojej matki. Mówiłeś, że wszyscy są dopuszczeni do współdziałania-każdy kto chce, związki zawodowe itd. Szkoda, że publicznie muszę prostować jak przypuszczam nie zamierzonej przez Ciebie lecz podanej na tacy pożywki dla pisowskich pismaków ale szkoda tego wszystkiego co się tworzy. Musisz wiedzieć, że kto jak kto ale Ty właśnie możesz być podświadomie poddawany działaniom tych ludzi, którzy zrobią wszystko by złodzieje z Wiejskiej trwali nadal. Powinieneś też wiedzieć, że w polityce nie ma czasu na zmęczenie i robienie z siebie księcia który nie wie w jakiej jest bajce. Teraz już życzę powodzenia,a resztę masz w SMS-ie. U mnie zmieniło się tylko to,że idę sam bo do Polski i dla Polski to trzeba mieć nie tylko serce ale i jaja połączone z odwagą lub szaleństwem bo szalone jest to co obaj zrobiliśmy w swoich sprawach. Warto żebyś wiedział,że jeżeli PiS nie odetnie się od Kani itp to i PiS będzie miał swoje pięć minut więc z nimi się nie układaj bo będzie, że Kukiza atakuję. Tak jak Cię prosiłem wykasuj numer telefonu do mnie, ja Twój właśnie skasowałem nie będą nam potrzebne w życiu politycznym. Z mojego telefonu komórkowego rozmawialiśmy 6:34 sek, a po przerwaniu z domowego …ale czy to ważne. Pozdrawiam i szczerze życzę powodzenia." Może wyjaśnię dla tych, którzy nie są w temacie. 1 Typ (Stonoga) kilka dni temu ogłasza, że jak antysystemowcy się zjednoczą to daje im 4 mln na kampanię i sam się nie miesza w politykę* 2. Wczoraj - typ dzwoni do Kukiza. Po rozmowie na fb pisze, że jest po słowie z Kukizem i JKMem i ida razem do parlamentu 3. Kukiz dementuje, mówi, że o tym nie rozmawiali 4. Dziś okazuje się, że w sumie o tym rozmawiali ale Kukiz prosił żeby Stonoga o tym nie mówił i żeby to pozostało tajemnica narazie 5. Mija około dobry od ogloszenia, że ida razem zdobyć parlament i okazuje się, że już nie idą. Stonoga się obraża na Kukiza z to, że Stonoga zdradził treść rozmowy z Kukizem. - jednym słowem strzelił focha na to, że sam sie zachował niehonorowo. - strzelił focha za to, że Kukiz napisał POSTA NA FB, że nie jest po słowie ze Stonogą** To jest czub, który się kwalifikuje na terapię u psychiatry. Krzykacz, który robi dużo wiatru i więcej syfu z niego niż pożytku. * w obecnej sytuacji w sumie założenie samo w sobie bez sensu. Skoro na dzień dzisiejszy liczy się tylko Kukiz, skoro to on ma szanse na 1 lub 2 miejsce w wyborach na jesieni a RN i Korwin dostaną po 1-3% głosów to po co w ogóle to jednoczenie prawicy? Po co ten warunek? Nie lepiej dać Kukizowi 4 mln na kampanię, nie stawiac warunków nie do spełnienia i tworzyć zlepków partii, która wiadomo jak to zlepek może sie szybko rozpaść (zbyt odmienne poglądy)? Aaaa, zapomniałem, że to był tylko pretekst do tego żeby było na czym focha oprzeć ** jaką siłę ma teraz fb! Na prawdę trzeba uważać co się piszę bo można stracić kolegów i 4 mln na kampanię. Co za pajac, ja .......ę. I on ma jeszcze po tym wszystkim mega dużo psycho fanów ;/ ![]()
drozd:
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Mnie ciekawi realna liczba tych psychofanów. Obejrzałem cały filmik z jego spotkania, który wcześniej wrzuciłeś. Z tego co tam się wypowiedział, liczy przynajmniej na 5-5,1% w przyszłych wyborach parlamentarnych o ile oczywiście po drodze nie zmieni zdania i nie zrezygnuje z polityki, co wcześniej już czynił. Z tym państwem socjalnym to faktycznie dał do pieca, czy stoją za nim jakieś służby, czy nie stoją.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 13.06.2015 o godz. 23:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Znając życie, to każdy z tutaj się wypowiadających ma część, albo całą rację. Zbierając jak Sienkiewicz kamienie na kupę, bo niestety nie na szaniec, wyłania się katastrofalny obraz, czy to z Kukizem i Stonogą w rządzie, czy bez. Zmiany jeżeli jakiekolwiek będą, to tylko kosmetyczne.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sorry, że ja ciągle o tej Stonodze ale tak jakoś mi się dzisiaj zebrało i już bardziej dla beki wstawiam bo czlowiek jest na prawdę żałosny.
https://www.youtube.com/watch?v=XKDp-f04GPw&t=5m2s Od 5 minuty wypowiedź Zbycha z listopada o Tymochowiczu. UWAGA UWAGA pojawia się słowo służby! "...przypuszczam, że służby dały Tymochowiczowi nowe zlecenie na stworzenie czegoś nowego co się przebije i zarobi pieniądze. Nie udało się z Palipłotem, może uda się Z KIM INNYM" Ahahaha, Tymochwoicz > służby > może uda się z kim innym. Może ze Stonogą? Fajnie bo w tym wywiadzie w superstacji ze wczoraj czy tam przedwczoraj Stonoga razem z Tymochowiczem kręcą sobie bekę z tego, że ich się oskarża o działanie na zlecenie służb czy o bycie agentami. A tu sama Stonoga nawet oskarżyła Tymochowicza. To jest właśnie Zbyszek. Agent, który ciągle, mówi, mówi wszystko, raz że jest lewy a raz, że prawy, ten słowotok jest tak wielki, że ciężko spamiętać co on mówił wczoraj, w efekcie jest taka dezinformacja, że trzeba głęboko szukac w pamięci i internetach prawdy. Na szczęście tu można sobie pogrzebac w archiwach i coś tam znaleźć. Agent tak samo prawdomówny jak typowy polityczny śmieć. Od początku prowadzi jakieś gierki. Wstydem dla Polaka jest ufanie takiemu czlowiekowi, który jawnie trolluje i robi z Polaków debili. Dopóki gościu jeszcze się za długo nie udzielał to było ok ale jak już tego słowotoku się zebrało kilkanaście miesięcy to przestało to wszystko współgrać i każdym kolejnym zdaniem zaprzecza poprzednim swoim wypowiedziom. Moje zdanie na temat tego człowieka zmieniło się o 180 stopni. Na początku wiadomo, była nadzieja, że będzie "nasz człowiek" ale szczególnie w ostatnich dniach już nie mam złudzeń, że to zwykła parówa i ....a. Albo powoli zniknie z polskiej sceny politycznej i publicznej albo w przyszłości jeszcze będziemy na nim psy wieszać tak jak po kilkunastu latach na Bolkach, Niesiołach, Tuskach i reszcie. Jeszcze na tego typa pewnie wyjdzie w przyszłości sporo papierów jak w chuja robił ludzi, jak hajsy robił na naiwności Polaków. Edit Gościu, który chce Państwa socjalnego przez chwilę był w KNP i wącha(ł) się z JKMem czyli przeciwnikiem państwa socjalnego, wolnościowcem. Gościu, który chce Panstwa socjalnego chce finansować koalicję Kukiz-Korwin-RRN, która raczej gospodarczo socjalna by nie była hehe. Kierwa bo jebnę. Idę spać tylko najpierw trzeba powstrzymać śmiech bo inaczej się nie uda usnąć ![]()
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 14.06.2015 o godz. 00:09.
![]()
drozd:
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
serek.c2 "te "dymania" kerima, bohatera zza klawiatury są wyjątkowe żałosne)"
wyjeżdżam na cały dzień , ale muszę się odnieść , myślałem że temat zamknięty , ale Ty ciągniesz go dalej , to jedyne niepotrzebne słowo wypowiedziane przeze mnie w kierunku Padre1906 nie miało absolutnie dosłownego znaczenia , nawiązałem do słynnego stwierdzenia wołominiaka emj10 który na tym forum stwierdził publicznie że został "wydymany" przez PIS w wyborach w których startował , dokładnie przez Sasina , i takie "wydymanie" miałem na myśli , ponieważ Padre1906 zdradzał niepokojące objawy związane z PIS , taka obsesja PIS,nigdy do Wislaka nie napisał bym czegoś takiego dosłownie, to po pierwsze , po drugie , uważam że jakbyś wytłumaczył koledze temat który zarzuciłem nie było by całego rabanu , a tak brnął a Ty zacząłeś go bronic , słusznie kolege trzeba bronić ale czasami też cos wytłumaczyć , jak wspominasz po raz enty moje przyjmijmy niefortunne słowo ( które wytłumaczyłem) spójrz na siebie i zobacz ile użyłeś inwektyw w stosunku do mnie, nie mam nic do Ciebie ani do Padre1906 , może wyszło to niefortunnie , nie miałem złych intencji , nie musisz odpowiadać , już Ci pisałem , jak masz problem wciśnij ignor i po sprawie , nie musisz przecież czytać |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
Listy Kukiza: PO, PiS, LPR, PJN oraz NFZ i Miss Świata Parowozów
http://kontrowersje.net/listy_kukiza...iata_parowoz_w |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jak dla mnie jeżeli takie pojeby jak Stonoga będą miały cos do powiedzenia w państwie to ja naprawdę zaczynam się poważnie bac...
Dla mnie to jakiś konkretny pojebus który przebija wszystkich innych razem wziętych... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie bój się
Twojego Niesioła w tej kategorii nikt nie zdetronizuje ![]() ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
Głupkowate odzywki? Toż przecież Twój wpis jest takiej doskonałym przykładem. Jak ktoś bredzi i insynuuje to zwyczajnie to krytykuję raz w takiej raz w innej formie. Jeżeli nazwanie wyzywającego od PiSiorów POpaprańcem tak Cię razi i odstrasza to szczerze współczuję. Rozumiem że jak Cię ktoś kopnie w dupę to wypniesz ją na kolejnego kopa żeby czasem nie zrazić do siebie kogoś agresywnym zachowaniem. Jakoś chamskie zachowania POwców nie przeszkodziły im rządzić osiem lat. Między innymi dzięki takim kulturalnym jak Ty. Widzącym drzazgę w oku PiSowców, a belki w POwskim nie. Dlatego nie sądzę, że cokolwiek komś obrzydzam. Prędzej robisz to Ty, zwyczajnie manipulując. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, nie widzę. Odniosłem się tylko do Twojego stwierdzenia, iż większego pojeba w krajowej polityce nie ma. Mojego przykładu nikt nie jest w stanie przeskoczyć
![]() Sondaż ws. frekwencji wrześniowego referendum - 45%. Powód: sondaż
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 14.06.2015 o godz. 11:04.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
||
|
Sumliński o Stonodze:
Cytat:
Cytat:
![]() Referendum w sprawie JOWów jest przewidziane na 6 września ... Kukiz miałby wtedy problem z czasem się wyrobić. Tylko kiedy te wpisy Stonogi traktować poważnie, a kiedy nie to nie wiadomo
Ostatnio edytowane przez heoij : 14.06.2015 o godz. 20:15.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Tak - etykieta przylgnęła, bo wspomniane dziennikarzyny mogą podpierać swoje chore teorie takimi narwańcami jak Wy (wtóruje dziennikarzom - co jeszcze wymyślisz? Nie "wieśniak" zaczął w taki sposób się odzywać - to Twój nierozgarnięty kolega lubi sobie pofolgować w tym względzie... Nie dam sobie w kaszę dmuchać, jeśli ktoś mnie obraża - problem jedynie w tym, że to z reguły WY zaczynacie. Twój ostatni akapit to już w ogóle kosmos - mnie nie przeszkadzały chamskie zachowania POwców? Nie wiesz z kim rozmawiasz, o jakich poglądach to chociaż nie imputuj mi pewnych zachowań... albo sprawdź co i jak pisałem.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 14.06.2015 o godz. 20:20.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
przylazłeś trzy dni temu , nie wniosłeś nic merytorycznego broniąc beznadziejnej sprawy swojego koleżki, jak to ująłeś ? w jednym ze swoich postów? smrodzisz , po prostu smrodzisz przywalając się do mnie , masz kogo pouczać na shoucie to pouczaj , a ode mnie się odstosunkuj, co do ostatniego ? masz także problemy emocjonalne jak jeden z twoich kolesi ? dorośnij
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tak myślałem internetowy bohaterze...
![]() ps. naucz się pisać po polsku. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
czyli zgadzasz się że smrodzisz
, dobrze myślałeś , a teraz łaskawco nie odpowiadaj , zachowaj swoje mądrości na shouta, |
|
|