|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Hop do góry
|
|
|
|
Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
czy da sie ksiazke 'sen o potedze" zamowic z wysylka za granice?
![]()
Every day I love U more, and more, and more, and more...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Z regulaminu na stronie księgarni La Botiga:
10. Poza terenem Polski przedmiot zamówienia jest dostarczany za pośrednictwem Poczty Polskiej pod wskazany przez Kupującego adres wg cen indywidualnie ustalonych z Kupującym. Skontaktuj się z nimi najlepiej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Poleci ktoś dobry i dokładny trymer do przystrzygania i stylizacji zarostu ?
Opinie w internecie są strasznie zróżnicowane, a możę jakiś Wiślak używa ![]() Z góry dzięki ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Najlepiej iść do jakiegoś sklepu pooglądać, wybrać niekoniecznie najdroższy i poszukać w internecie najlepszej ceny.
Ostatnio edytowane przez Kaan : 14.05.2015 o godz. 20:37.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Podzielam opinie kolegi wyżej. Też jakiś czas temu kupiłem trymer "lidlowy" i bardzo sobie chwalę. W relacji "cena do jakości" 5 na 5, poza tym na prawdę fajnie się z niego korzysta. Dodatkowo w zestawie było sporo końcówek do ścinania włosów, fryzjerskie nożyczki (bardzo się przydają), nawet taka profesjonalna narzutka jak u fryzjera jest
Ostatnio edytowane przez Krav : 15.05.2015 o godz. 07:56.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
witajcie bracia
mam takie pytanie: korzystał ktos kiedys ( lub osoby z waszego otoczenia ) z tej agencji posrednictwa pracy w holandii? _ jobxion vakmensen b.v.?A jesli nie to moze macie jakies sprawdzone agencje z którymi mozna bezpiecznie szukac pracy? ![]()
Urodziłem się z Białą Gwiazdą w sercu i z nią umrę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Do którego roku (mniej więcej) czynny był otwarty basen Cracovii przy błoniach?
Szukałem w necie i jedyne co znalazłem to, że w latach 80 jeszcze działał. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Poleci ktoś jakieś domki na lipiec? Dla 2 osób na ok. 5 dni gdzieś nad woda (coś jak Gródek nad Dunajcem) w miare tanio.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za punktu mogę mieć nawigację Mio Spirit 6970 LM.
Opłaca się ją wziąć? Dobre w ogóle są mapy Mio? Da się na niej zainstalować AM albo Igo?
Ostatnio edytowane przez Coglin : 26.05.2015 o godz. 13:29.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Czy ktoś może polecić jakieś strony z ogłoszeniami (prywatnymi, nie dealerów) samochodowymi z takich krajów jak Holandia, Belgia?
Plus dorzucić kilka słówek tłumaczenie, bo "ni chuja" tego języka nie ogarniam... Ewentualnie czy zna ktoś może pośredników od których można kupić auto od pierwszego właściciela? Tu gdzie teraz mieszkam (anglia) jest specjalne centrum aukcyjne gdzie właśnie kupuje się w ten sposób auta. Sęk w tym, że szukam jednak czegoś z europejską kierownicą. Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź.
Tu znalazłem jakąś ofertę na allegro, mozesz go spytać o igo: http://allegro.pl/gps-mio-spirit-697...132224961.html Inna sprawa, że jak chcesz korzystać AM, to lepiej sprzedać tą nawigację (widzę że chodzi za ponad 600 zł na allegro), a kupić coś taniego o podobnych parametrach sprzętowych: http://allegro.pl/nawigacja-modecom-...387687765.html a am sobie dokupić osobno (albo... ).![]()
Ddf
|
|
|
|
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ma ktoś z Was sprawdzoną / godną polecenia ekipę remontową z Krakowa? Albo jest takiej częścią / szefem?
Remont (m.in. malowanie, zerwanie / położenie 10mkw podłogi, malowanie, zmiana wody / gazu, droba elektryka): 2-3 tyg roboty. Więcej na priw jak coś. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Majsterkowicz jakiś jest?
Zerwał mi się karnisz z zasłoną. Co lepiej zrobić - wypełnić i zaszpachlować dziury i wywiercić nowe w tym samym miejscu, czy wiercić w innym a stare wypelnić, zaszpachlować i pomalować? Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 14.06.2015 o godz. 17:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Wierć nowe, nawet jak zaszpachlujesz stare dziury to dalej będzie za dużo luzu w środku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
może to głupie pytanie, ale czy nie otwierane wino może się zepsuć? takie, które od ponad 25 lat jest w butelce
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Witajcie,
Czy ktoś z Was korzysta z oferty na internet + TV od UPC w Krakowie? Chodzi mi głównie o internet 120 mb/s plus pakiet telewizji za 69,99 zł lub coś w tych okolicach. Mam możliwość dokonania cesji na tę ofertę, stąd moje pytanie. Polecilibyście czy raczej nie ma co zawracać sobie głowy? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Może się zepsuć. Domowe z wielkim prawdopodobieństwem, "kupne" z mniejszym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
ktoś wie ile drużyn z B klasy krakowskiej wchodzi do A klasy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Bzdura 2 lub 3 drużyny, 2 na pewno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Wina konserwuje głównie cukier i alkohol, więc słabe wina i wytrawne nie można dlugo przechowywać. P.S. Zdecydowaną większość win powinno się wypić w przeciągu 5-ciu lat od daty produkcji. Tylko niektóre wina (droooogie) łamią te zasady.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 16.06.2015 o godz. 19:20.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
||
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mam umowę o pracę na czas nieokreślony. Chcę zmienić pracę (wygrałem nabór). Czy mogę zrobić tak, że:
- rozwiązujemy umowę z bieżącym pracodawcą za porozumieniem stron, - biorę zaległy urlop+proporcjonalny za ten rok (w sumie ok. 16 dni)- rozwiązanie umowy jest na dzień wykorzystania urlopu, - w czasie tego urlopu podpisuję umowę u nowego pracodawcy? Czyli miałbym kilkanaście dni 2 umowy o pracę. Nie znalazłem info by było to zakazane, prawda to? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Radca prawny siedzący obok mnie powiedział że możesz.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dziękuję, tak też mi wynikało z informacji "internetowych".
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam Jaro!!! napiszę co ja posiadam...TV MAX-134 programy (ok.40 w HD) z nagrywarką, internet 60 mb/s, telefon 240 minut w abonamencie + WIFI + dodatkowo CANAL +... razem płacę 132 złote...nie narzekam na jakość usług...ale wybór należy do Ciebie.
![]()
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI…1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zna ktoś dobre darmowe strony z filmami na telefon?
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Da się gdzieś kupić w księgarni/sklepie stacjonarnym książkę Mateusza Migi ,,Wisła Kraków. Sen o potędze."? Czy tylko wysyłkowe sklepy? Jeżeli tak to gdzie najlepiej?
|
|
|