The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2015, 12:06
podsumowanie godne "myśliciela" , adios amigo

serek.c2 'kto miał zrozumieć zauważyłem, że zrozumiał'

pierwszy przybiegł wołominiak emj10 , satysfakcja pełna ? hę ?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 13.06.2015 o godz. 12:12.
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 13.06.2015, 12:08
Jaki adwersarz takie podsumowania
kerim1906
Banita

Stary 13.06.2015, 12:10
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Jaki adwersarz takie podsumowania
znowu masz wpis , zadanie na dzisjaj wykonane , jutro też coś skrobnij
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 13.06.2015, 12:13
Skrobne, taki juz moj forumowy znój...
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 13.06.2015, 12:18
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
pierwszy przybiegł wołominiak emj10 , satysfakcja pełna ? hę ?
Z emj10 w wielu kwestiach mi nie po drodze, jednak - w przeciwieństwie do Ciebie - potrafi swoje zdanie uargumentować (ale akurat nie o niego mi chodziło - On zawsze miał Cię za forumowego głupka )

A teraz już naprawdę kończę z Tobą pogaduchy, bo poziom tej żenującej wymiany zdań mi nie odpowiada.
kerim1906
Banita

Stary 13.06.2015, 12:20
wiesniak842 widzę że "ucho od śledzia" wołominiak emj10 to Twój niezły fumfel , nie spodziewałem sie tego po Tobie , ale cóz , żałosny jesteś , wiesz dlaczego, takich rzeczy się nie robi
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 13.06.2015, 12:24
wiesniak842 widzę że "ucho od śledzia" wołominiak emj10 to Twój niezły fumfel , nie spodziewałem sie tego po Tobie , ale cóz , żałosny jesteś , wiesz dlaczego, takich rzeczy się nie robi
oj grubo sie mylisz misiaczku, bardzo grubo, pamietaj, ze w internecie nikt nie jest anonimowy i rozne przykre rzeczy juz sie zdarzaly takim cwaniakom zza monitora
kerim1906
Banita

Stary 13.06.2015, 12:25
serek.c2 wiesz dlaczego"ucho od śledzia" wołominia emj10 to mówił ? bo jestem jednym z nielicznych którzy punktują jego wynurzenia , jego megalomanie i jego "znajomości" ze wszystkimi , nie znalazł lizodupa jak u wielu na tym forum, szybko się zorientowałem z kim mam do czynienia , ciekawe ma mnie na ignor a wszystko wie co pisze?
to jest forum Wislackie ?

wiesniak842 wiedz że przegiąłeś , czekam na reakcję administracji
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 13.06.2015 o godz. 12:28.
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 13.06.2015, 12:27
Cieszę się, że doszło już do większości czytających, bądź nieczytających zbyt często tego i pokrewnych tematów, że użeranie się z trollami, hejterami, czy innymi agitatorami różnej maści klepiącymi te same linki na różne fora oraz posługującymi się cytatami zaczerpniętymi z internetu nie ma najmniejszego sensu. Pojawiają się oni tutaj systematycznie, z różnym nasileniem zależnie od dynamiki sytuacji politycznej i na nowo powracają.

Metoda jest tylko jedna, a mianowicie ZABLOKOWANIE takich osobników. Sam z tego korzystam i polecam innym, choć nie ukrywam, że czasem ten temat to ściana zablokowanych komentarzy
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 13.06.2015, 12:32

wiesniak842 wiedz że przegiąłeś , czekam na reakcję administracji
Rowniez mam nadzieje, ze dostaniesz bana za trollowanie.
kerim1906
Banita

Stary 13.06.2015, 12:36
bhawo , bhawo , wołominiak emj10 zawsze gotowy ze wsparciem , skąd on wie ? kiedy trzeba "wkroczyć" z potępieniem krnąbrnych forumowiczów, jeszcze raz bhawo , warszawka wołomińska z wami, czujcie się zaszczyceni , doborowe towarzystwo
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 13.06.2015, 13:12
Ostatnia ustawa, którą podpisze ustępujący prezydent będzie najprawdopodobniej dotyczyła wprowadzenia podatku katastralnego. Od wielu lat trwają dyskusje czy podatek będzie wprowadzony i jeżeli tak, to kiedy?

http://polskaniepodlegla.pl/wydarzen...-katastralnego

To nas Bronek ładnie załatwi ...

POdziękujemy w wyborach !
Ostatnio edytowane przez heoij : 13.06.2015 o godz. 13:14.
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 13.06.2015, 13:59

http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
kerim1906
Banita

Stary 13.06.2015, 14:10
no to zyskał nowych 'zwolenników" , jak w banku urośnie mu na fejsie , kilka , kilkanaście dni i będą szczegóły "samodzielnego" stonogi

dobry przekaz do lemingów , co by sie nie obawiali przyszłości

Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 13.06.2015 o godz. 14:13.
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 13.06.2015, 14:35
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
PiS 35%, Kukiz ze Stonogami, RN, Korwinami 30%, PO i Nowoczesna razem 25% SLD 4% więc out, PSL 6%. I mogliby tworzyć rząd z Kukizem i .....i PSLowskie na przystawkę (oni dadzą każdemu).
Także zamiast wyzywać wszystkich i tworzyć teorię niech zaczną trzymac sztamę z tymi antysystemowcami i ewentualnie dopiero jak coś by się działo złego po jesieni, po wyborach to wtedy można na przykładach mówić kto leci w chuja. Na pewno takie coś ludzie zauważą i docenią
Jak widać klimat ekumenizmu panujący przed II turą i zaraz po poszedł się je... . I w sumie chyba dobrze. Dziwne tylko że pół forum siadło na kerima za to że mówi to, z czym zgadza się chyba każdy, a mianowicie że Stonoga jest ordynarnym ubolem. Wygląda to trochę tak jakby mogli o tym pisać wszyscy poza "pisowcami", bo wtedy jest to: "farsa od agenta ubezpieczeniowego z Limanowej" grożąca wręcz groźbą rękoczynów, składaną przez "twardziela" którego wymiotło na Wyspy. Chłopki ogarnijcie się trochę bo aż zęby bolą jak się to czyta.
I żeby spróbować uciec choć trochę od tej durnej pyskówki. Cytat powyżej: założenie o tyle błędne że, w przypadku uzyskania przez PiS 40% (osobiście uważam że jest to jednak mało realne), PiS będzie miał samodzielną większość, albo będzie mu do niej brakowało naprawdę niewiele. A idę o zakład że to co wejdzie do Sejmu pod sztandarami Kukiza rozpadnie się w ciągu kilku następnych tygodni, a z tych spadów można będzie bez żadnych problemów sformować większość Sejmową. Uważam że przy "swoim" prezydencie PiS miałoby w takiej sytuacji komfort rządzenia nieporównywalnie większy niż w latach 2005-2007.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 13.06.2015 o godz. 14:41.
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 13.06.2015, 14:52
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
...
Mocno zdziwił mnie Twój komentarz - jeśli nawet Ty nie zauważasz, że kerim smrodzi wokół PiSu... Kolejny raz napiszę, że nie chodzi tu o Stonogę, bo akurat każdy patrzy na niego podejrzliwie (mniej lub bardziej).
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 13.06.2015, 15:02
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Mocno zdziwił mnie Twój komentarz - jeśli nawet Ty nie zauważasz, że kerim smrodzi wokół PiSu... Kolejny raz napiszę, że nie chodzi tu o Stonogę, bo akurat każdy patrzy na niego podejrzliwie (mniej lub bardziej).
To przeanalizuj to jeszcze raz: moim zdaniem cały rush zaczął się od tego że niejaki Padre, sympatyk RN, zaczął kwestionować agenturalność Stonogi, wieśniak z Wysp zażądał aby przedstawić mu kwity na współpracę Stonogi ze służbami (ciekawe czy zadowoliła by go deklaracja współpracy czy chciałby mieć jeszcze wgląd do raportów oficera prowadzącego) i potem już poszło ...
Typowy przykład sytuacji w której co prawda wszyscy się zgadzają ale ten co zarzucił temat i tak jest chu..
kerim1906
Banita

Stary 13.06.2015, 15:21
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
To przeanalizuj to jeszcze raz: moim zdaniem cały rush zaczął się od tego że niejaki Padre, sympatyk RN, zaczął kwestionować agenturalność Stonogi, wieśniak z Wysp zażądał aby przedstawić mu kwity na współpracę Stonogi ze służbami (ciekawe czy zadowoliła by go deklaracja współpracy czy chciałby mieć jeszcze wgląd do raportów oficera prowadzącego) i potem już poszło ...
Typowy przykład sytuacji w której co prawda wszyscy się zgadzają ale ten co zarzucił temat i tak jest chu..

dzięki że zauważyłeś jak to wyglądało , to nietrudne , dokładnie tak to przebiegało , może niepotrzebnie ciągnąłem ewidentne prowokacje , trzeba było dać sobie spokój
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 13.06.2015 o godz. 15:24.
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 13.06.2015, 16:02
Chyba nie do konca tak to wyglądało. Niejaki kerim na wpisy padre, zaczął w "merytoryczny" dla tego forum, pisowski sposób odpowiadać w stylu: wydymal, zrobił krzywdę itp itd.w sumie taki sposób wypowiedzi pojawia się za każdym razem , gdy ktoś zaprezentuje swoją myśl, niezgodna z wzajemnym towarzystwem adoracji PISu na tym forum. Takie zachowania doprowadzily do tego, że nikt was nie szanuje i każdy ma was za idiotow. Można debatować kulturalnie, obojętnie czy ktoś jest z Pisu Korwina RN czy stonoga czego przykładem jest wielu innych użytkowników tego forum. Dziwnym trafem dialog sprowadza się do pyskowek za każdym razem kiedy udział w nim bierze: kerim, drozd bądź gwiazdzisty. Wnioski niech każdy wyciągnie sobie sam.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 13.06.2015 o godz. 16:03.
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 13.06.2015, 16:38
Wieśniak,
1. Dalej mi nie podałeś żadnych dowodów a nawet nazwisk, które kierowały Wałęsą i Jaruzelskim. Na Wałęsę to chyba nawet nie ma żadnego dowodu - bo przecież teczki z akt SB się raz wypiera a raz mówi, że on to zeznawał ale tylko to co chciał zeznawać, że przechytrzył układ, że to co złe to nieprawda. I co?
Czasami nie potrzeba żadnych dowodów na papierze bo widać kto jest ....ą i frajerem. Jak wiem, że ktoś jest ....ą to po co mi na to papier? Wiem bo widzę po zachowaniu i czynach i to samo jest ze Stonogą.
Oczywiście wszystko to takie pół dowody i poszlaki ale jest tag taka masa, że moim zdaniem nie ma bata, że za Stonogą ktoś stoi, że on jest na czyimś pasku. A, że polską rządzą służby (i loże oczywiście!) to dalej dedukcja jest taka, że skoro Stonoga dotyka najpoważniejszych spraw w Państwie to bezpośrednio lub pośrednio działa z polecenia/zachcianek służb.
Próbujesz udawać zabawnego i udawać, że masz argumenty, pisząc Kopacz ...., Sikorski .....a itd ale czy to jest merytoryczna rozmowa? Przecież dobrze wiesz, że nie chodzi mi o takie wyzywanki i pajacowanki anonimowych ludzi w internecie tylko o to, że jak ktoś wychodzi do ludzi, staje się osobą publiczną to od razu ma przejebane bo dotknął układu. I sobie przypomnij po raz enty sprawę Marka Mareckiego, antykomora, Starucha, Brunona K. Wszystko to są więźniowie polityczni, którzy odważyli się publicznie kwestionować działania tej władzy. Do tego dochodzi całe grono osób od Smoleńska, które dziś już nie żyją.
Ty na prawdę wierzysz w to, KTOKOLWIEK w to wierzy, że Stonoga nie ma pleców w postaci służb czy ludzi nie ze służb ale prowadzących Stonogę na zlecenie służb? Przecież to tak naiwne, tak głupie i tak śmieszne. Myślę, że dla każdego kto sie uważa za osobę w miarę ogarniętą jeśli chodzi o politykę powinno być wstyd w ogóle napisać/powiedzieć, że Stonoga nie ma powiązań ze służbami, czy tam zwał jak zwał - z układem.

2. Oddzielna kwestia jest taka czy ci co za nim stoją są po dobrej stronie, czy sam Stonoga jest po dobrej stronie czy tylko odgrywa swoją rolę. Jak się myśli o Tymochowiczu, o akcjach Stonogi - paplanie ozorem, pisanie nieprawdy co chociażby wczoraj udowodnił Kukiz, raz wyzywanie Tymochowicza, raz miłość, gadanie, że z Kwachem i innymi "baronami" w latach 200 wzwyż chlał wódę nie mając pojęcia kim są ci ludzie (hahahaha) to jednak u mnie rozum mówi stop. Nie wierzę, że człowiek z taką przeszłością i takim zachowaniem jak to, które prezentuje od 2 lat ma dobre intencje.

3. To jest właśnie problem Polaków, że najpierw pokładamy nadzieję w takich ludziach, łudzimy się jeszcze, że będzie dobrze, odpychamy te złe myśli, usprawiedliwiamy typa "dużo przeszedł, siedział niesłusznie w więzieniu, matkę mu zabili" - czyli legitymizujemy jego działalność tym, że miał w życiu problemy z władzą, tak jakby sam ten fakt miał zrobić z niego świętego i nieomylnego do końca jego istnienia.
A później mija kilka/naście lat i się budzimy z ręką w nocniku i z szeroko otwartymi oczami bo nas zaczyna boleć dupsko od tego, że nasi "zbawcy" nas ruchają.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Smuga
Senior Member

Stary 13.06.2015, 16:43
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Takie zachowania doprowadzily do tego, że nikt was nie szanuje i każdy ma was za idiotow. Można debatować kulturalnie, obojętnie czy ktoś jest z Pisu Korwina RN czy stonoga
Ciekawe, bardzo ciekawe. Może trzeba najpierw spojrzeć w lustro, a następnie uderzyć się w pierś. Co, jak, co, ale wymiana zdań z niejakim Bronowianinem z „kulturalną debatą” nie miała nic wspólnego. Już nie chcę przytaczać tych epitetów, którymi epatowali na lewo i prawo dzisiejsi „obrońcy moralności” na tym forum. I żeby nie było, nie bronię gościa. Ban w jego przypadku jak najbardziej słuszny.
kerim1906
Banita

Stary 13.06.2015, 16:43
Jaroo1 "Myślę, że dla każdego kto sie uważa za osobę w miarę ogarniętą jeśli chodzi o politykę powinno być wstyd w ogóle napisać/powiedzieć, że Stonoga nie ma powiązań ze służbami, czy tam zwał jak zwał - z układem"

cytat tego wątku o samodzielności/agenturze stonogi
Smuga
Senior Member

Stary 13.06.2015, 16:57
Jaroo trudno się z Tobą nie zgodzić. Myślę, że, to, co opisałeś, (szacuneczek!) nie wymaga głębszego komentarza. Tylko naiwniakom próbującym rozmyć przeszłość i powiązania Stonogi nie włączy się „czerwona lampka” przy jego nazwisku. Facet nieprzypadkowo właśnie w tym momencie „wrzucił granat do szamba”. Jego mocodawcy doskonale zdają sobie sprawę, że po przegranej Gajowego PO ma ograniczone do minimum pole manewru, w związku z tym trzeba „przemeblować” układ na politycznej „szachownicy”.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.06.2015, 16:59
"Podczas kryzysów strzeżcie się agentur "
Józef Piłsudski
Ostatnio edytowane przez AYALA : 13.06.2015 o godz. 17:06.
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 13.06.2015, 17:14
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post

Nie wątpię, że Ty czy Drozd (czekałem, aż się odezwie i doda sobie animuszu jakimś swoim ulubionym zwrotem - nie sądziłem, że już w pierwszym zdaniu wyjedzie "POpaprańcem") sobie poradzicie (bo przecież świetnie Wam idzie). Martwię się jednak, że PiS sobie - mając takich "pomocników" - nie poradzi. Swoimi wypowiedziami zniechęcacie ludzi do tej partii. Jeśli tego nie potrafisz zrozumieć musisz być albo głąbem albo trollem.

Ps. I skończ z tymi "przydupasami" czy innymi inwektywami - masz jaja to skorzystaj z zaproszenia, będziesz mi mógł naubliżać w realnym świecie.
Jakoś kolego nie temperujesz wieśniaka, który jedzie PiSiorami. Zauważyłeś to czy Ci umknęło? Jak się do mnie czepiasz po pierwszym POpaprańcu to gdzie jesteś wcześniej? Właśnie dlatego był na początku wypowiedzi. Rozumiem ze to co wolno plującym na PiS nie przysługuje PiSowcom. Dopóki tak jest, to mam głęboko wrażenia estetyczne tak Twoje jak innych.
Pozdrawiam.
Hej Nasz TS !!
Jaroo1
Senior Member

Stary 13.06.2015, 17:23
I napiszę jeszcze to co kiedyś pisałem. Gdzie były te Stonogi, Kukizy, Petru i inni x lat temu, gdzie byli 10 lat temu, skąd teraz to przebudzenie? Gdzie byli 4 lata temu jak już było wiadomo, że PO to ....y? Gdzie byli 2 lata temu ze swoim zakładaniem partii?
To jest plucie ludziom w twarz, że nagle jak się wszystko sypie to jest zakladanie partii na 4 miesiące przed wyborami. Takie cos w ogóle się nie sprawdzi w życiu społecznym/politycznym a już chce do rządu wejść? Przecież to jest nic innego jak pajacowanie i zerowe ryzyko - bo później zawsze można powiedzieć "chciałem dobrze ale mi się ludzie zbuntowali i powariowali, partia się rozpadła" no jasne, że powariowali bo jak kierwa się zbiera ludzi na łapanego to jest to prosta droga do tego aby wszystko przy pierwszej próbie szlag trafił.

Mamy cały czas takie robienie z Polaków frajerów. Jak nie jakieś Gowiny, Ziobry z Kurskimi, Palikoty, UPRy, KNP to inne Jurki wyskakują jak filipy z konopii i tuż tuż przed wyborami tworzą swoje wielce ideowe partie. Później się okazuje, że poparcia nie ma, że hajs się nie zgadza to zwijają żagle i dolączają do innych.
Gdzie tu jest idea, gdzie tu jest troska o Polskę? Zwykła banda frajerów, która chce się dorwać do koryta i robić hajs i interesy na Polsce, banda ćwoków, która po prostu ma zawód polityk bo ma dwie lewe ręce i musi się trzymać politykowania żeby mieć co do gara włożyć.
Na takich ludziach się nie da budować Polski a własnie zawsze jakoś to tak jest, że te partyjki to się tworzą przed wyborami i zaraz jak coś idzie nie tak to się rozwiązują, wchodzą pod inne szyldy.
Dlatego szacunek dla RN czy Korwinowców za to, że w tej polityce trwają bez kasy, bez układów i choćby mieli też nie zawsze czyste intencje to chociaż jakiś czas przechodzą tę fazę działania bezinteresownie a nie jak rasowi politykierzy, którzy nie chca dawać tylko chcą brać.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 13.06.2015, 17:41
Jaroo ale ja pisałem już wcześniej, że specjalnie tak napisałem co do Wałęsy i Jaruzela. Chodzi mi właśnie o to, że takiego stonoge z góry się wkłada do jednego worka z powyższymi postaciami. Oczywiście masz takie prawo, każdy ma. Ja mam co do niego podobne zdanie co ty. Kto za nim stoi czas pokaże. Tak jak gdzieś już pisałem może stoją za nim służby działające dla dobra kraju?
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 13.06.2015, 17:50
A cóż ten Stonoga takiego zdziałał? Prze linkował, wszystkim zainteresowanym znane, adresy na swoim fejsie. I pobluzgał trochę przed kamerami.
Hej Nasz TS !!
kerim1906
Banita

Stary 13.06.2015, 17:58
Drozd napisał(a):Wyświetl post
A cóż ten Stonoga takiego zdziałał? Prze linkował, wszystkim zainteresowanym znane, adresy na swoim fejsie. I pobluzgał trochę przed kamerami.
dokładnie , zwróciłem na to uwagę już w pierwszym dniu, stonoga nie pokazał nic nowego , i co ? i nic , większość nie dopuszczała nawet takiej myśli
Jaroo1
Senior Member

Stary 13.06.2015, 18:08
Cytat:
Jaroo ale ja pisałem już wcześniej, że specjalnie tak napisałem co do Wałęsy i Jaruzela. Chodzi mi właśnie o to, że takiego stonoge z góry się wkłada do jednego worka z powyższymi postaciami.
Wiem, przeczytałem, że specjalnie tak napisałeś ale dalej nie widzę w tym sensu. Chciałeś dowody na to, że za Stonogą stoją służby. Nie masz/nie mamy dowodów na to, że ktoś stał za Wałęsą i Jaruzelem. Nikt go nigdzie z góry nie wkłada tylko tak samo jak na podstawie poszlak i pół dowodów twierdzi się, że Jaruzel i Wałęsa byli na czyimś pasku tak samo w przypadku Stonogi można twierdzić tak samo. Nie chodzi o to żeby tu wiązać Stonogę, Wałęsę i Jaruzela tylko o fakt, że nie zawsze jest potrzebny na wszystko papier.

Cytat:
Tak jak gdzieś już pisałem może stoją za nim służby działające dla dobra kraju?
Oczywiście tak by było najlepiej i niech Bóg pomoże aby tak było. Tylko tak jak napisałem, jak widzę te wszystkie Tymochowicze, jazdy na profilu Stonogi to nie wierzę, że ten człowiek chce dobrze. Nie wierzę ale mam nadzieję, że się mylę.

Cytat:
Oczywiście masz takie prawo, każdy ma.
Oczywiście, tylko jak rozmawiamy to rozmawiajmy na argumenty, merytorycznie. Jak ktoś chce napisać, że za Stonoga nikt nie stoi to proszę żeby się odniósł do moich wątpliwości. Niech mnie przekona, że te wszystkie poszlaki to nic ważnego.
drozd:

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów