|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Jaki adwersarz takie podsumowania
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Skrobne, taki juz moj forumowy znój...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
wiesniak842 widzę że "ucho od śledzia" wołominiak emj10 to Twój niezły fumfel , nie spodziewałem sie tego po Tobie , ale cóz , żałosny jesteś , wiesz dlaczego, takich rzeczy się nie robi
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
serek.c2 wiesz dlaczego"ucho od śledzia" wołominia emj10 to mówił ? bo jestem jednym z nielicznych którzy punktują jego wynurzenia , jego megalomanie i jego "znajomości" ze wszystkimi , nie znalazł lizodupa jak u wielu na tym forum, szybko się zorientowałem z kim mam do czynienia , ciekawe ma mnie na ignor a wszystko wie co pisze?
to jest forum Wislackie ? wiesniak842 wiedz że przegiąłeś , czekam na reakcję administracji
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 13.06.2015 o godz. 12:28.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ostatnia ustawa, którą podpisze ustępujący prezydent będzie najprawdopodobniej dotyczyła wprowadzenia podatku katastralnego. Od wielu lat trwają dyskusje czy podatek będzie wprowadzony i jeżeli tak, to kiedy?
http://polskaniepodlegla.pl/wydarzen...-katastralnego To nas Bronek ładnie załatwi ... POdziękujemy w wyborach !
Ostatnio edytowane przez heoij : 13.06.2015 o godz. 13:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Typowy przykład sytuacji w której co prawda wszyscy się zgadzają ale ten co zarzucił temat i tak jest chu.. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
dzięki że zauważyłeś jak to wyglądało , to nietrudne , dokładnie tak to przebiegało , może niepotrzebnie ciągnąłem ewidentne prowokacje , trzeba było dać sobie spokój
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 13.06.2015 o godz. 15:24.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Chyba nie do konca tak to wyglądało. Niejaki kerim na wpisy padre, zaczął w "merytoryczny" dla tego forum, pisowski sposób odpowiadać w stylu: wydymal, zrobił krzywdę itp itd.w sumie taki sposób wypowiedzi pojawia się za każdym razem , gdy ktoś zaprezentuje swoją myśl, niezgodna z wzajemnym towarzystwem adoracji PISu na tym forum. Takie zachowania doprowadzily do tego, że nikt was nie szanuje i każdy ma was za idiotow. Można debatować kulturalnie, obojętnie czy ktoś jest z Pisu Korwina RN czy stonoga czego przykładem jest wielu innych użytkowników tego forum. Dziwnym trafem dialog sprowadza się do pyskowek za każdym razem kiedy udział w nim bierze: kerim, drozd bądź gwiazdzisty. Wnioski niech każdy wyciągnie sobie sam.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 13.06.2015 o godz. 16:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wieśniak,
1. Dalej mi nie podałeś żadnych dowodów a nawet nazwisk, które kierowały Wałęsą i Jaruzelskim. Na Wałęsę to chyba nawet nie ma żadnego dowodu - bo przecież teczki z akt SB się raz wypiera a raz mówi, że on to zeznawał ale tylko to co chciał zeznawać, że przechytrzył układ, że to co złe to nieprawda. I co? Czasami nie potrzeba żadnych dowodów na papierze bo widać kto jest ....ą i frajerem. Jak wiem, że ktoś jest ....ą to po co mi na to papier? Wiem bo widzę po zachowaniu i czynach i to samo jest ze Stonogą. Oczywiście wszystko to takie pół dowody i poszlaki ale jest tag taka masa, że moim zdaniem nie ma bata, że za Stonogą ktoś stoi, że on jest na czyimś pasku. A, że polską rządzą służby (i loże oczywiście!) to dalej dedukcja jest taka, że skoro Stonoga dotyka najpoważniejszych spraw w Państwie to bezpośrednio lub pośrednio działa z polecenia/zachcianek służb. Próbujesz udawać zabawnego i udawać, że masz argumenty, pisząc Kopacz ...., Sikorski .....a itd ale czy to jest merytoryczna rozmowa? Przecież dobrze wiesz, że nie chodzi mi o takie wyzywanki i pajacowanki anonimowych ludzi w internecie tylko o to, że jak ktoś wychodzi do ludzi, staje się osobą publiczną to od razu ma przejebane bo dotknął układu. I sobie przypomnij po raz enty sprawę Marka Mareckiego, antykomora, Starucha, Brunona K. Wszystko to są więźniowie polityczni, którzy odważyli się publicznie kwestionować działania tej władzy. Do tego dochodzi całe grono osób od Smoleńska, które dziś już nie żyją. Ty na prawdę wierzysz w to, KTOKOLWIEK w to wierzy, że Stonoga nie ma pleców w postaci służb czy ludzi nie ze służb ale prowadzących Stonogę na zlecenie służb? Przecież to tak naiwne, tak głupie i tak śmieszne. Myślę, że dla każdego kto sie uważa za osobę w miarę ogarniętą jeśli chodzi o politykę powinno być wstyd w ogóle napisać/powiedzieć, że Stonoga nie ma powiązań ze służbami, czy tam zwał jak zwał - z układem. 2. Oddzielna kwestia jest taka czy ci co za nim stoją są po dobrej stronie, czy sam Stonoga jest po dobrej stronie czy tylko odgrywa swoją rolę. Jak się myśli o Tymochowiczu, o akcjach Stonogi - paplanie ozorem, pisanie nieprawdy co chociażby wczoraj udowodnił Kukiz, raz wyzywanie Tymochowicza, raz miłość, gadanie, że z Kwachem i innymi "baronami" w latach 200 wzwyż chlał wódę nie mając pojęcia kim są ci ludzie (hahahaha) to jednak u mnie rozum mówi stop. Nie wierzę, że człowiek z taką przeszłością i takim zachowaniem jak to, które prezentuje od 2 lat ma dobre intencje. 3. To jest właśnie problem Polaków, że najpierw pokładamy nadzieję w takich ludziach, łudzimy się jeszcze, że będzie dobrze, odpychamy te złe myśli, usprawiedliwiamy typa "dużo przeszedł, siedział niesłusznie w więzieniu, matkę mu zabili" - czyli legitymizujemy jego działalność tym, że miał w życiu problemy z władzą, tak jakby sam ten fakt miał zrobić z niego świętego i nieomylnego do końca jego istnienia. A później mija kilka/naście lat i się budzimy z ręką w nocniku i z szeroko otwartymi oczami bo nas zaczyna boleć dupsko od tego, że nasi "zbawcy" nas ruchają. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I żeby nie było, nie bronię gościa. Ban w jego przypadku jak najbardziej słuszny.![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jaroo1 "Myślę, że dla każdego kto sie uważa za osobę w miarę ogarniętą jeśli chodzi o politykę powinno być wstyd w ogóle napisać/powiedzieć, że Stonoga nie ma powiązań ze służbami, czy tam zwał jak zwał - z układem"
cytat tego wątku o samodzielności/agenturze stonogi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaroo trudno się z Tobą nie zgodzić. Myślę, że, to, co opisałeś, (szacuneczek!) nie wymaga głębszego komentarza. Tylko naiwniakom próbującym rozmyć przeszłość i powiązania Stonogi nie włączy się „czerwona lampka” przy jego nazwisku. Facet nieprzypadkowo właśnie w tym momencie „wrzucił granat do szamba”. Jego mocodawcy doskonale zdają sobie sprawę, że po przegranej Gajowego PO ma ograniczone do minimum pole manewru, w związku z tym trzeba „przemeblować” układ na politycznej „szachownicy”.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
"Podczas kryzysów strzeżcie się agentur "
Józef Piłsudski
Ostatnio edytowane przez AYALA : 13.06.2015 o godz. 17:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Pozdrawiam. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I napiszę jeszcze to co kiedyś pisałem. Gdzie były te Stonogi, Kukizy, Petru i inni x lat temu, gdzie byli 10 lat temu, skąd teraz to przebudzenie? Gdzie byli 4 lata temu jak już było wiadomo, że PO to ....y? Gdzie byli 2 lata temu ze swoim zakładaniem partii?
To jest plucie ludziom w twarz, że nagle jak się wszystko sypie to jest zakladanie partii na 4 miesiące przed wyborami. Takie cos w ogóle się nie sprawdzi w życiu społecznym/politycznym a już chce do rządu wejść? Przecież to jest nic innego jak pajacowanie i zerowe ryzyko - bo później zawsze można powiedzieć "chciałem dobrze ale mi się ludzie zbuntowali i powariowali, partia się rozpadła" no jasne, że powariowali bo jak kierwa się zbiera ludzi na łapanego to jest to prosta droga do tego aby wszystko przy pierwszej próbie szlag trafił. Mamy cały czas takie robienie z Polaków frajerów. Jak nie jakieś Gowiny, Ziobry z Kurskimi, Palikoty, UPRy, KNP to inne Jurki wyskakują jak filipy z konopii i tuż tuż przed wyborami tworzą swoje wielce ideowe partie. Później się okazuje, że poparcia nie ma, że hajs się nie zgadza to zwijają żagle i dolączają do innych. Gdzie tu jest idea, gdzie tu jest troska o Polskę? Zwykła banda frajerów, która chce się dorwać do koryta i robić hajs i interesy na Polsce, banda ćwoków, która po prostu ma zawód polityk bo ma dwie lewe ręce i musi się trzymać politykowania żeby mieć co do gara włożyć. Na takich ludziach się nie da budować Polski a własnie zawsze jakoś to tak jest, że te partyjki to się tworzą przed wyborami i zaraz jak coś idzie nie tak to się rozwiązują, wchodzą pod inne szyldy. Dlatego szacunek dla RN czy Korwinowców za to, że w tej polityce trwają bez kasy, bez układów i choćby mieli też nie zawsze czyste intencje to chociaż jakiś czas przechodzą tę fazę działania bezinteresownie a nie jak rasowi politykierzy, którzy nie chca dawać tylko chcą brać. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jaroo ale ja pisałem już wcześniej, że specjalnie tak napisałem co do Wałęsy i Jaruzela. Chodzi mi właśnie o to, że takiego stonoge z góry się wkłada do jednego worka z powyższymi postaciami. Oczywiście masz takie prawo, każdy ma. Ja mam co do niego podobne zdanie co ty. Kto za nim stoi czas pokaże. Tak jak gdzieś już pisałem może stoją za nim służby działające dla dobra kraju?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A cóż ten Stonoga takiego zdziałał? Prze linkował, wszystkim zainteresowanym znane, adresy na swoim fejsie. I pobluzgał trochę przed kamerami.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
drozd:
|||
|