|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kopacze odjebali pańszczyznę i zadowoleni mogą jechać na wakacje.
Specjalne wyróżnienie dla Buchalika za interwencję roku oraz dla Burligi za strzał, którego nie było. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Gerrier lepiej podaje,Bury przyjmuje w 90 minucie i feta przy Lazienkowskiej
bylo blisko,tego rewanzu za Jopa W kazdym razie jednak wole Kuchenki na Mistrza,Legia sama jest sobie winna,ale .... juz mi lotto wszystko P.S tak słabego Mistrza Polski to dawno nie widzialem,jak L mogla to przegrac to sam nie rozumiem. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Bez Alana i Dudki gra w środku pola wygląda znaznie lepiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Dudka, Ostoja, Stilic i Guła Ci piłkarze już nas nie będą reprezentować w nowym sezonie, decyzje na pewno były już wcześniej podjęte, to niech mi ktoś wytłumaczy po co ta trójka wychodziła dziś na mecz? Kazek to trener bez jaj!
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wg mnie odje..bania pańszczyzny nie było zagrali całkiem dobry mecz jeden z lepszy w ostatni czasie. Może w jednym momencie Semirowi zadrżała noga gdy dobrze podał do Brożka ten miałby tylko jednego piłkarza przed sobą
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Bo grał o zwycięstwo a nie mityczne zgrywanie drużyny na to będzie miał czas w sparingach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Żeby ....y z Warszawy nie jebaly po nas jak po Górniku. Dobrze ze zagrali i zwłaszcza Bałkaniarze, zaprezentowali sie przyzwoicie.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
!!IRIVER!! "Żeby ....y z Warszawy nie jebaly po nas jak po Górniku. Dobrze ze zagrali i zwłaszcza Bałkaniarze, zaprezentowali sie przyzwoicie"
jakbym był kibicem żaboli to bym to olał , pamiętam jak dzisjaj ostatni mecz sezonu gdzie Państwowy przekręt z KGMH zdobywał "tytuł " w stolycy , a warszawka nadstawiała tyłeczek aż miło , obejrzyjcie sytuacje , żenada do kwadratu , a teraz mają czelność kogoś pouczać |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|