The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.05.2015, 16:54
Ale wciąż realne są puchary.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
ślimak
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 31.05.2015, 16:54
Mario nh napisał(a):
Mam tylko nadzieję, że nikomu w klubie nie przyjdzie pomysł zwolnienia trenera, który podniósł organizacje gry o kilka poziomów w stosunku do jego poprzednika.
silver03 napisał(a):Wyświetl post

10znaków
Tak właśnie jest ale Ty tego nie dostrzegasz.
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 31.05.2015, 16:57
Elefant mam podobne odczucia. To samo się tyczy meczu z Jagiellonią, gdzie moim zdaniem Wisła - oczywiście poza tą przeklętą końcówką - grała bardzo dobry mecz.

Cóż, życie toczy się dalej.
Wszyscy na Śląsk.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 31.05.2015, 16:59
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Może mistrzostwo do tego a nie czekaj....
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 31.05.2015, 17:00
Na nogach z tej Warszawy powinni wracać
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 31.05.2015, 17:08
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Niestety tylko w naszych sercach. Piłkarzy ich nie chcieli, więc ich nie będzie.
Naprawdę w tym roku bardzo niewiele trzeba było by grać w pucharach.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 31.05.2015, 17:12
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Niestety tylko w naszych sercach. Piłkarzy ich nie chcieli, więc ich nie będzie.
Naprawdę w tym roku bardzo niewiele trzeba było by grać w pucharach.
I niewiele więcej by walczyć o MP. Masakra. Dzis ten mecz slaby dla obu stron, wygral zespół troche lepiej poukladany. Gol z wolnego którego mozna bylo gwizdnac, kartka dla Sadloka bezzasadna.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 31.05.2015, 17:15
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
HASŁO EPOKI TRENERA MOSKALA:

GRALI JAK NIGDY, PRZEGRALI JAK ZAWSZE.

Mam tylko nadzieję, że nikomu w klubie nie przyjdzie pomysł zwolnienia trenera, który podniósł organizacje gry o kilka poziomów w stosunku do jego poprzednika.
daleki jestem od nawoływań do wywalenia Moskala
ale
trudno nie zauważyć, że jego 4 samodzielna praca wygląda mniej wiecej tak samo
organizacja i styl gry mogą sie podobac tylko... wyników jakoś brak
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 31.05.2015, 17:19
A tak btw. to kibice Legii naprawdę zartownisie z Was z tymi pociskami po Marciniaku. Trzeba mieć w sobie doprawdy wiele honoru, żeby jebac na sędziow w Waszej sytuacji.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 31.05.2015, 17:19
Ja zauważam znaczny progres. Nie straciliśmy gola w końcówce.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 31.05.2015, 17:37
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
A tak btw. to kibice Legii naprawdę zartownisie z Was z tymi pociskami po Marciniaku. Trzeba mieć w sobie doprawdy wiele honoru, żeby jebac na sędziow w Waszej sytuacji.
Idź na swoje forum wylewać żale.Nie od dzisiaj sędziowie pomagają 7egii
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 31.05.2015, 17:40
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Idź na swoje forum wylewać żale.Nie od dzisiaj sędziowie pomagają 7egii
A to nie jestem na swoim?
Odpowiedz cytując
daniello1987
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 31.05.2015, 18:26
co ten Kazek wygaduje? zygac sie juz chce. naprawd lubie goscia, ale statystyki ma tragiczne. ile meczy wygralismy za jego kadencji w tej rundzie? 2,3? ile mysmy bramek stracili? ale nadal gramy o puchary.........................
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 31.05.2015, 18:33
stilić poprzeczkami i słupkami zajebał już chyba 3 mecz ?
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 31.05.2015, 18:36
Zapewne tak miało być więc co tu komentować.
W środę pewnie remis, z Amiką jeśli będzie taka potrzeba to w pałę, a potem zasłużone wakacje.
Z ciekawych zagrań w dzisiejszym meczu zrócił moją uwagę wślizg w naszym polu karnym chyba Sadloka (albo Ryśka)w 1 połowie z gatunku jak zrobić 100% karnego. Mocno zaskoczony legionista zapomniał się wywalić.
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Stary 31.05.2015, 18:39
Przestańcie z tym Stiliciem, bo gdyby nie on gralibyśmy w grupie spadkowej, a biorąc pod uwagę naszą dyspozycję wszyscy wiemy jak by to się mogło skończyć. Zajebał dużo, owszem, ale chwała mu za to co już zrobił. W podobnych sytuacjach, które on miał nie wiadomo jak zachowałby się kto inny, ale można mieć wyobrażenie. Wystarczy spojrzeć na sytuację Garguły w Białymstoku. Da się bardziej zjebać. Stilić odchodzi po sezonie, znajdziecie sobie kogo innego do jebania
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Stary 31.05.2015, 18:59
siemstein napisał(a):Wyświetl post
Przestańcie z tym Stiliciem, bo gdyby nie on gralibyśmy w grupie spadkowej, a biorąc pod uwagę naszą dyspozycję wszyscy wiemy jak by to się mogło skończyć. Zajebał dużo, owszem, ale chwała mu za to co już zrobił. W podobnych sytuacjach, które on miał nie wiadomo jak zachowałby się kto inny, ale można mieć wyobrażenie. Wystarczy spojrzeć na sytuację Garguły w Białymstoku. Da się bardziej zjebać. Stilić odchodzi po sezonie, znajdziecie sobie kogo innego do jebania
Podobnie z Brożkiem - słabsza runda i już zaczyna sie besztanie i teksty typu "dać jakiegoś juniora to zagra lepiej". Wszystkim marudzącym proponuje spojrzeć na klasyfikacje kanadyjską, a następnie spróbować wyobrazić sobie gdzie byłaby Wisła bez goli i asyst tej dwójki.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 31.05.2015, 19:00
arti napisał(a):Wyświetl post
W środę pewnie remis, z Amiką jeśli będzie taka potrzeba to w pałę, a potem zasłużone wakacje.
Patrząc na dzisiejszą a grę Pogonii, to ciekaw jestem niezwykle czy paru zawodników nagle nie przeżyje renesansu formy.
Niczego nie sugeruje, ciekawy tylko jestem
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 31.05.2015, 19:03
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
A to nie jestem na swoim?
A to ty nie za 7egią ?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 31.05.2015, 19:12
daniello1987 napisał(a):Wyświetl post
co ten Kazek wygaduje? zygac sie juz chce. naprawd lubie goscia, ale statystyki ma tragiczne. ile meczy wygralismy za jego kadencji w tej rundzie? 2,3? ile mysmy bramek stracili? ale nadal gramy o puchary.........................
Jego poprzednik miał statystyki równie dramatyczne, o ile nie gorsze. W szczególności wiosenne.

Równie dobrze, gdyby nie tych kilka indywidualnych błędów i inny wynik w 4-5 spotkaniach to Kazka wynoszono by pod niebiosy. A tak drużyna dostała raz, drugi trzeci raz w dupe w końcówce i psychicznie okazujemy się wrakiem. Pracę nad takimi aspektami z zawodnikami trzeba prowadzić długimi miesiącami Kazek ma zespół przygotowany przez Smude od nieco ponad dwóch miesięcy (12 marca!). Tak przypominam w gwoli ścisłości.

Daleki jestem od zachwalania jego warsztatu trenerskiego, ale jako, że bida aż piszczy....
Odpowiedz cytując
Wiślak88
Member

Od: 03.2006

Stary 31.05.2015, 19:13
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
A to ty nie za 7egią ?
Wywnioskowałeś to z jego komentarza o marciniaku? Jesteś genialny

Co do meczu... to szkoda słów. Może jestem uprzedzony, ale wydaje mi się, że nasi kopacze ostatnio robią wszystko żeby nie wygrać. To już nawet nie jest frajerskość. Czasem wygląda, że taki właśnie jest zamiar. Dzisiejsze sytuacje Stilica, G. z Pogonią i pewnie znalazłoby się wiele innych. Mam nadzieję, że tak nie jest a ja po prostu próbuję się pocieszyć, że to podium nie zostało przegrane w tak frajerski sposób.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 31.05.2015, 19:17
Rozkoszujcie się jeszcze grupą mistrzowską i to że "problemem jest brak pucharów"

W kolejnym sezonie będziemy na dnie tabeli, tak jak by to wynikało z wyników w tym roku.
Ale mam nadzieję, że Moskala nie zwolnią, gramy jak nigdy przegrywamy jak zawsze.
Trzeba dać czas Moskalowi i przeboleć następny sezon widać, że pod jego wodzą pseugrajki są w stanie zagrać solidne zawody. Tak jak z Jagą dobry mecz a w....... przez indywidualne błędy. Trzeba schodzić z pensji powoli i szukać kolejnych Jankowskich bo to tacy piłkarze teraz będą u nas grać.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 31.05.2015, 19:40
Bałem się że dostaniemy baty, ale Legia jest faktycznie cieniem tej drużyny z początku sezonu.

Po meczu w czasie rozmowy z Sadlokiem padło pytanie czy wie ile razy Wisła zamiast bramki obiła słupek czy też poprzeczkę odpowiedź 18 razy (oczywiście najwięcej z wszystkich drużyn) jeśli do tego dodamy pomyłki sędziowskie, stracone w końcówce idiotycznie bramki to wyjdzie, że jesteśmy największymi pechowcami ligi. W tym sezonie mistrz był naprawdę na wyciągnięcie ręki. Zawsze nam coś brakowało takiego pół kroku.

Szczerze nie wierze że to do końca pech. Coś jest nie tak z naszą mentalnością. Może ma na to wpływ sytuacja finansowa, osobowości trenerów, topniejąca ilość kibiców. Nie wiem. Ale ogólnie coś z nami jest nie tak.
Odpowiedz cytując
butazango
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2010

Stary 31.05.2015, 19:48
Gdyby grajki dostawały hajs na czas , to puchary by były.
Odpowiedz cytując
Kamcio019
Member

Od: 12.2011

Stary 31.05.2015, 19:51
Można chyba stwierdzić, że Bobanowi legia nie leży ;/
Odpowiedz cytując
Trykuss
Member

Od: 09.2009

Stary 31.05.2015, 20:24
Czy tylko ja nie mogę patrzeć na Brożka ? Z całym szacunkiem do jego zasług, ale jak widzę jak porusza się i wychodzi na pozycje Sadajew a jak człapie Brożek to mnie coś bierze. A jak leci górna piłka w jego kierunku to nawet sobie nadziei nie robię, że ja przejmie. I ten jego uśmiech na twarzy jak nie strzeli.
Polecam wszystkim niesamowite urządzenie jakim jest Airwheel
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 31.05.2015, 20:53
Dziś akurat Brożek nie grał źle, podałby mu Semir czy z Jagą Garguła to by był wychwalany.
Odpowiedz cytując
tomytom
Senior Member

Od: 11.2014

Stary 31.05.2015, 20:54
Trykuss napisał(a):Wyświetl post
jak człapie Brożek to mnie coś bierze
A ta akcja, gdzie przebiegł ponad pól boiska jak sprinter na 100m a potem Stilić "się rozmyślił"?
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 31.05.2015, 21:00
Mecz średni z obu stron, kibicowsko też gorzej niż ostatnio.
Doping Legii zamulający, Wiślaków mniej niż na ostatnim wyjeździe do Warszawa.
"Kto nie skacze ten za Wisłą" - było paru takich na sektorze tuż obok wiślackiego, w tym ja.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 31.05.2015, 21:01
tomytom napisał(a):Wyświetl post
A ta akcja, gdzie przebiegł ponad pól boiska jak sprinter na 100m a potem Stilić "się rozmyślił"?
Dobrze, że Brożek nie dostał tej piłki, bo mógłby ją schrzanić i wtedy na niego wylewano by żale. A tak - zły, zły Stlic...
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów