|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Kuźniar zdenerwowany wylewa Kawę w studiu TVN-u
Coś się dzieje! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
PS Weź się ....a ogarnij bo straszyć PiSem w obliczu rządów złodziei, kłamców, S....YSYNÓW to jest kurestwo. Ty byś ....a może jeszcze Polski komunistycznej wolał niż PiSowskiej?! ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
pamiętam z pierwszej tury , ale na logikę ? jak inaczej ? 1000 luda i 50 tys luda
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 24.05.2015 o godz. 20:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
A pamiętacie wybory Kwachu Wałęsa (95')? Podczas wieczoru wygrał Wałęsa a rano jak się obudziłem Kwachu ostatecznie został Prezydentem. Wszystko zależy jaka będzie różnica w tym Sondażu IPSOS-u
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Na Mazowszu 57 do 43 z moich danych. Oczywiście dane bez Warszawy.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 24.05.2015 o godz. 20:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ponoć wg expl dudziarze pokonali kontrabasistów 1,5-2 mln zł. Cóś takiego ciężko skręcić.
Niejaki "brunatny Romuś" (zapewne obecnie idol naszego kilogramowego Przyjaciela forumowego) zaczął łkać przechodząc do rozliczeń. ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Już od dzisiejszego wieczora zaczyna się nerwowe szukanie szalup ratunkowych w obozie platformersów. Pierwsze transfery na dniach, a od jutra przybędzie masa zwróconych legitymacji partyjnych.
Na pewno to trzęsienie ziemi na scenie politycznej, którego skutkiem będzie: 1. Prawdopodobny zwrot PSL-u w stronę PiS-u, chyba że Janusz zagra va bank i zostanie w koalicji. 2. Ewentualne zatonięcie PO na jesieni otworzy niszę dla nowych partii liberalnych. 3. Powstanie masa szalup ratunkowych (Lista Kukiza/Lista Balcerowicza), które będą czerpały z masy upadłościowej PO. Delikatnie mówiąc nie jest to dobra noc dla platformersów ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Pijemy!!! Balanga, l4, wygralismy z bulem, Polskaaaa!
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Też dzisiaj pije
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Co by nie mówić wpadło do Polski trochę świeżego powietrza, stęchlizna która panowała przez te lata jest już trochę mniejsza.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Precz z komuną , na pohybel esbecji
Zdrowie wszystkich którzy wierzyli ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brawo!
Teraz idziemy dalej, Paweł do boju! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pięknie!!!!i Bravo
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Pierwszy krok do odzyskania Polski z rąk bezpieczniackich watach zrobiony. Czekam na następne
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie zatrzymujemy się, idziemy dalej!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
chcę tylko przypomnieć, że Duda mówił, że chodził na Cracovię, bo Wisła była klubem milicyjnym. Ot, dyplomacja nowego prezydenta
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
sp...aj ...! ile razy można?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co, błędy młodości?
![]()
VIVA LA WISŁA
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Salon juz pitoli.
malenczuk, poniedzialek, holdys... Jaka piekna katastrofa. brawo PL ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
No i co z tego ze chodzil na craxe? 3/4 tlumaczen pasow jest wlasnie taka. oby wszyscy kibice craxy byli tacy jak Andrzej
![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
JP II też chodził na żydów i jakoś można go szanować. W dupie mam komu kibicuje prezydent, dopóki jawnie nie dyskryminuje innych klubów itp. A skoro był jedynym rywalem bula... nie było innej opcji, trzeba było głosować na Andrzeja Judę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
No to co Donaldu Tusku? After the birds!
![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Oczywiście też chciałem, żeby Komor przegrał, ale jaranie się Dudą... bez przesady ![]()
VIVA LA WISŁA
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ziemkiewicz napisał ostatnio mądre słowa: "Głosowanie przeciwko nim to już nie jest sprawa polityki. To kwestia etyki i estetyki." Cieszy mnie powiem świeżego powietrza. Mam nadzieję, że Duda sprosta oczekiwaniom. Tego co naobiecywał nie da się w całości zrealizować. Oby przeszła po wyborach na jesieni chociaż ustawa emerytalna i zwiększenie kwoty wolnej od podatku. Oby skończyła się złodziejska sprzedaż i kradzież majątku państwowego, a już będzie OK.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Wybory wybory i po Bulu