|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Na zakończenie kampanii piękna twórczość, cytowana już powszechnie:
Wiktor Zagórski- "Beznadzieijny bul" „I choćby przyszło stu Karolaków I każdy zjadłby trzy miski flaków I choćby nie wiem jak się wytężał. Nie popchną Bronka – taki to ciężar. I choć popychać będzie Majchrowski Ciągnąć Saleta i Korzeniowski Nie dadzą rady podsadzić Bronka Puści on tylko głośnego bąka. I choćby Holland to filmowała Z Wajdą i Kutzem ekipa cała. Choćby Olbrychski machał szabelką Gorzały pijąc butelkę wielką A Penderecki wspólnie z Rubikiem By napisali piękną muzykę I choćby film ten zdobył Oscara Bronek to kicha, obciach i siara.” ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
No to jeszcze taki klipik podsumowujący kto stoi za Komorowskim i uzmysławiający głosującym na niego, na co tak naprawdę głosują:
https://youtu.be/3VwDqL45e4o
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 22.05.2015 o godz. 21:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Czekalem 5 lat na ten dzien Bronislawie. W niedziele podziekuje Ci, glosujac na Dude!
W 1 turze glosowalem na Korwina. Pozdrawiam wszystkich, którzy jeszcze zdrowego rozsadku sie nie pozbyli. ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Według mnie Duda wygra minimalnie, a przynajmniej taką mam nadzieję. Tak samo jak wiele osób tutaj nie podzielam większości jego poglądów, ale wierzę, że zmiana PBK -> Duda będzie dla Polski korzystniejsza niżli dalsza stagnacja z obecnym prezydentem. Wyniki według mnie będą na poziomie Duda 51-52 % - Komorowski 48-49 %. Już nawet dla samego utarcia nosów wszystkim "dziennikarzom" postanowiłem oddać głos na Andrzeja Dudę, zamiast nie iść na wybory, lub oddać nieważny głos. W tym jednym wypadku - drugiej turze wyborów prezydenckich, jestem w stanie oddać głos na mniejsze zło i wierzyć, że faktycznie jest to zło mniejsze, a może i dużo mniejsze.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
no to na koniec kto stoi za Andrzejem Dudą ? świetny spot na końcu
![]() http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Andrzej musisz!
Piękne spotkanie na koniec w naszym mieście!Ależ prof. Zybertowicz orze po władzy w TVP Info. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zybertowicz propsy! Pięknie jebie "kurvy od parasola ochronnego kliki złodziei i aparatczyków"
Duda udany pocisk od Kolonki, brawo! ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bul
Ramol Ospałość Nijakość Ihop na krzesło Szogun Łamaga Arogancja Wsi Kompromitacja Odosobnienie Miałkość Opieszałość Rozechwianie poglądowe Odrzucenie Wsi Stagnacja Kłamstwo Ignorancja czy Ambicja Normalność Droga do nowego Rozwaga Zjednoczenie Etyka Jedność Demokracja prawdziwa Upór Daj mu szansę Aktywny prezydent Wybór jest prosty mam nadzieję, że w niedzielę wieczorem zacznie pękać mur... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Właśnie wróciłem z Rynku.
Muszę przyznać, że aż jestem zaskoczony reakcjami ludzi - i zaczynam wierzyć, że w niedzielę coś może się zacząć zmieniać! Tylko w niedzielę nie wymiękać, każdy głos się liczy! ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dużo ludzi było?
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Zaskakująco dużo, przynajmniej dla mnie. W piątek wieczorem zebrać - na oko - ze 3-4 tysiące ludzi w różnym wieku, to jest dużo.
A na Bredzisława w poniedziałek MARR wyganiał pracowników w godzinach pracy... ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Duda zdecydowanie to wygra. Koło 55% zdobędzie. Te sondaże "na styku" to tylko dla zmylenia przeciwnika. Tego sobie i wam życze.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Po dwóch tygodniach śledzenia kampanii między pierwszą a drugą turą, a szczególnie po ostatnich dniach, zwłaszcza po dniu dzisiejszym, kładę sie spać zatruty. Boli mnie głowa, czuję mdłości i chce mi się wymiotować.
Takiej dawki już nawet nie arogancji, ale agresji władzy, takiego cynizmu, tak bezczelnego kłamstwa, tak śmierdzącego strachu o własne tyłki, takiej pogardy, nienawiści, tak rozchamionej propagandy, tak popuszczonych zwieraczy i braku jakiejkolwiek przyzwoitości nie odczuwałem od czasów komuny. Zdążyłem już zapomnieć, że to możliwe. To, co ta zgniła, zdeprawowana i zdegenerowana władza wyprawia, by za wszelką cenę utrzymać swe stołki i apanaże, to, jak płaszczą sie przed nią, wysługują i liżą jej tyłek tak zwane elity, przyprawia o nudności. Głosowanie przeciwko nim to już nie jest sprawa polityki. To kwestia etyki i estetyki. Michnik krzyczy, że nie oddadzą Polski gówniarzom. Ja czuję się w obowiązku napisać: musimy w końcu odebrać Polskę gnidom. Rafał Ziemkiewicz ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
Jeszcze zagra, zagra hejnał na Mariackiej wieży,
Będą słyszeć Lwów i Wilno krok naszych żołnierzy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ankieta w tym temacie wyraża wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No cóż, jaki prezydent- taki zamach.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Póki co, nie ma co zapeszać!.
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak to wygląda na tą chwilę?
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Notowanie z 16:00
budyn 52,8 bigos 47,2 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
https://twitter.com/wybranowski
Cytując Tomasza Hajtę "zadecydują detale". Stonoga jest bardziej optymistyczny, ale trzeba pamiętać, że bigos był nie doszacowany na poprzednim targu.
Ostatnio edytowane przez Karamazow : 24.05.2015 o godz. 17:02.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co sie ....a dzieje? Czemu przedłużyli?
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Szybko będzie dziś pozamiatane mimo ciszy wyborczej przedłużonej do 22:30. Mega frekwencja się nam dzisiaj szykuje, dużo wyższa niż maksymalnie spodziewana, a niektóre lokale wyborcze przeżywały takie oblężenie, że trzeba było czekać w kolejce. Wzrost frekwencji nie wpłynął jednak na wynik aż tak mocno jak spodziewali się tego sondażowcy.
Wynik też jest już mniej więcej znany ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() Pablo84 wyluzuj , jest dobrze
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 24.05.2015 o godz. 19:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
I od jutra zaczynamy rzady Jarka,Antka i kolegow... teraz będziecie mieć wolna Polske....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
exit jest obarczony takim błędem. To tylko szacunkowe wyniki
|
|