The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich?
Andrzej Duda 147 85,96%
Bronisław Komorowski 24 14,04%
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2015, 15:11
Próbujesz być zabawny, a czasem zgrywasz inteligentnego, ale nie do końca to jakoś wychodzi.

ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Bronek lepszy w orędziu według emj10, bo Duda zagajał do elektoratu Kukiza. Ale później według głównego spin doktora Wołomina o to właśnie chodzi w tym orędziu. Jednak Bronek lepszy mimo, iż zamknął się w swym antypisowskim elektoracie. Kłania się i o sobie przypomina, żelazna logika wprost spod Wołomina.
Sytuacja z tym zakończeniem debaty z mojej perspektywy była niezwykle czytelna, gdyż każdy z kandydatów łasił się do innych elektoratów. Komorowski grał na zwiększenie się frekwencji, a Duda chciał namówić elektorat Kukiza do jeszcze większego wsparcia.

On nie stracił kilkaset tysięcy głosów Kukiza, bo te kilkaset tysięcy to poprzedni elektorat Bronka i platformy, który do niego wróci (albo i dla dobra Polski nie wroci) jak syn marnotrawny. Kumasz cza-cze? Ale nie, trzeba koniecznie użyć słowa traci, normę postów trzeba wyrobić.

Zmienisz pracę i weźmiesz kredyt? Czy jeszcze nie czas na odważne decyzje?
Jeśli piszesz, że te kilkaset tysięcy głosów to elektorat Po i Komorowskiego to faktycznie nie masz pojęcia o czym piszesz, gdyż ten elektorat to nie była nawet połowa wyborców PO, a każdemu skubał po trochu m.in. Palikotowi i Korwinowi.

Zmienisz pracę i weźmiesz kredyt? Czy jeszcze nie czas na odważne decyzje?
Ja kredyt? Nigdy w życiu, gdyż raczej mi pisane życie rentiera
Ostatnio edytowane przez emj10 : 22.05.2015 o godz. 15:14.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 22.05.2015, 15:18
Zabolał spin doktor? Dlaczego? Taka intratna fucha. Skoro zabolało tzn., że wyszło.

A kto powiedział, ze te kilkaset tysięcy to cały elektorat bula? Czytajze ze zrozumieniem Tyle nomen omen wyrwal mu Kukiz- co, z marszu miał zabrać bulowi polowe elektoratu? Widać kto ma tutaj większe pojęcie.

Aaa- tego Palade będziesz sobie wrzucal kiedy będzie zgodnie po linii partii szedł? Ostatnio jak publikował zwycięstwo Dudy w 1 czy 2 turze to jakoś Ci to przez ctrl c i v nie przeszło?
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 22.05.2015 o godz. 15:26.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
rast
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 22.05.2015, 15:29
Ostro. "Zamach" na koniec kampanii. Pewnie się okaże, że "zamachowiec" był z ulotkami pisu i w czasie ciszy wyborczej będą "grzać" temat. No ....a, oni ludzi za głupków mają...i może mają racje.
Ostatnio edytowane przez rast : 22.05.2015 o godz. 15:36.
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 22.05.2015, 15:42
"Odliczanie ..."
Też to mówię.
"Powtórzę, jedna z wartych podkreślenia nowości, jakie przyniosła ta kampania, to ujawnienie siły "internetów", i ujawnienie innego, niż potocznie postrzegany, podziału społeczeństwa. Ludzie, którzy czerpią wiedzę o świecie z telewizji, żyją w świecie innym od tych, którzy czerpią ją w sieci. Zupełnie innym."

http://fakty.interia.pl/raporty/rapo...ma,nId,1810183
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 22.05.2015, 15:44
Spin doctorem można powiedzieć byłem raz, ale tylko w pierwszej turze wyborów samorządowych w 2010, a w drugiej już nie byłem stąd porażka

To że Kukiz wyrósł na elektoracie PO to taka oczywista oczywistość, że dla rozumnego człowieka pisanie na ten temat jest zniewagą dla jego intelektu.

Wrzucałem wyniki Palade cały czas do pierwszej tury wyborczej i dalej posługuję się jego danymi. Co ja poradzę, że od dnia po wyborach zaczął publikować sondaże w dwóch wersjach. Jedna, w której wygrywa Duda, a druga, w której wygrywa Komorowski przy większej frekwencji natomiast trend zaczął podawać w formie średniej kroczącej.

W ten sposób na dwa dni przed wyborami opublikował prognozy w podziale na dwa sondaże.

Cytat:
PROGNOZA OGÓLNOPOLSKICH PREFERENCJI WYBORCZYCH - 22 MAJA

Na podstawie deklaracji exit-poll z 10 maja (poparcie 2015 do 2010 i 2011) oraz badań preferencji poprzedzających pierwszą turę głosowania (drugi wybór, zaszeregowanie poglądów na osi lewica-prawica w metryczce) fluktuacje elektoratów kandydatów, którzy nie weszli do drugiej tury rozkładają się następująco (dane w ujęciu procentowym):

Przy założeniu braku większej mobilizacji wyborców nieuczestniczących w pierwszej turze głosowania szacowana frekwencja 24 maja zamknęłaby się w przeddziale 46-49 proc. a wynik głosowania byłby następujący :

Cytat:
Przewaga Andrzeja Dudy nad Bronisławem Komorowskim wynosiłosłaby około 500 tysięcy głosów. Do odwrócenia kolejności w rankingu na korzyść urzędującego Prezydenta potrzebna byłaby dodatkowa mobilizacja miliona głosów, co prowadziłoby do wzrostu frekwencji do poziomu 48-51 proc., przy założeniu utrzymania zaprezentowanych proporcji w elektoratach aktywnych wyborców z I tury i braku mobilizacji na rzecz Andrzeja Dudy z puli wyborców pasywnych 10 maja. To dawałoby następujący wynik:

Ostatnio edytowane przez emj10 : 22.05.2015 o godz. 15:49.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 22.05.2015, 15:48
Cytat:
To że Kukiz wyrósł na elektoracie PO to taka oczywista oczywistość, że dla rozumnego człowieka pisanie na ten temat jest zniewagą dla jego intelektu.
To dlaczego 3/4 Twoich postów zawierają takie oczywiste oczywistości? Czyżbyś miał całe to forum za imbecyli? A konkretnie siebie?
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 22.05.2015, 15:51
Apropo ataku desperata na Bronisława to wcale bym się nie zdziwił jakby to był podstawiony gość

Okaże się wkrótce...
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 22.05.2015, 15:52
To dlaczego 3/4 Twoich postów zawierają takie oczywiste oczywistości? Czyżbyś miał całe to forum za imbecyli? A konkretnie siebie?
Przecież sam pierwszy wspomniałeś o tym, że elektorat Kukiza wróci do Komorowskiego. Czyż to nie jest oczywista oczywistość dla imbecyli?

Imbecyli jest tutaj kilku, ale mam ich w większości zablokowanych i przez to widzę tylko co drugi post w skrajnych przypadkach.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 22.05.2015, 15:56
No wiesz, jednym postem wymuszonym Twoim brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem przy Twojej ilości wpisów i zawartej w nich treści nie mogę się z Tobą równać.

Czyli wyjaśniła się zagadka. To nie Sasin zrobił i robi Ci coś złego, tylko Ty sam. W takim razie nie widzę już powodów, byś był przeciwko Dudzie i PiSowi
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 22.05.2015 o godz. 15:58.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 22.05.2015, 16:01
Cóż nie spodziewałem się, że ktoś może pisać takie oczywistości i nie do końca rozumieć jak wygląda struktura elektoratu Kukiza, ale cieszę się, że mogłem pomóc

Mi Sasin osobiście nie zrobił nic złego, rękę mu podaję, choć z perspektywy 4 lat rządów w ich wykonaniu nie sądzę, aby znalazł się świadomy mieszkaniec Wołomina, który by na nich teraz zagłosował skoro pół roku temu prawie pogoniono ich widłami
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 22.05.2015, 16:03
Ależ emju nie urągaj samemu sobie, naprawdę. To nic złego, że nie znasz rozkładu głosów elektoratu Kukiza. Świat się z tego powodu nie zawali

Twój guru uwzględnił brak debaty spowodowany niewyslaniem wcześniejszym zadawanych pytań? Jakoś nie widzę.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 22.05.2015 o godz. 16:07.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 22.05.2015, 16:08
Obaj kandydaci mają wady i zalety (przy czym tych pierwszych jest więcej niż drugich), no ale na kogoś trzeba się zdecydować. Więc wybieram Dudę.

W pierwszej turze głosowałam na Kukiza.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 22.05.2015, 16:12
Ależ emju nie urągaj samemu sobie, naprawdę. To nic złego, że nie znasz rozkładu głosów elektoratu Kukiza. Świat się z tego powodu nie zawali

Twój guru uwzględnił brak debaty spowodowany niewyslaniem wcześniejszym zadawanych pytań? Jakoś nie widzę.
Mój się na pewno nie zawali, gdyż rozkład struktury elektoratu Kukiza znałem doskonale i w odróżnieniu od niektórych zmanipulowanych jego wyborców na miesiąc przed I turą pisałem, że to marionetka. Jak widać niektórzy jeszcze się gryzą w brodę z tego powodu

Nie wiem o jakim guru piszesz, ale mam nadzieje, że Twój guru socjalista Duda będzie dobrym prezydentem, gdyż ja starożytnym rzymskich zwyczajem umywam ręce wołając niczym Piłat: lavo manus
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 22.05.2015, 16:18
Moim guru nie jest Duda. Tym bardziej żaden inny socjalista. Posłużę się jednym z cytatów, autora znakomicie znasz: "Wielokrotnie pisałem o moim poparciu dla Grzegorza Brauna, jak też podkreślam, iż nie w każdej kwestii z nim się zgadzam". Nie znoszę zaś manipulacji i rozmywania ważnych tematów, którą to praktykę tutaj nagminnie stosujesz. O oczywistych oczywistościach, którymi urągasz swojemu intelektowi tylko wspominając.

Ja i Kukiz... polecam link sprzed paru godzin, wiem, że bardzo lubisz kopanie się w forumowym ipnie.

Edytowany post by dodać z dupy łacińską sentencję. Wołomiński splen. Wiesz, co pisał Tuwim na ten temat?
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 22.05.2015 o godz. 16:23.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 22.05.2015, 16:23
Moim guru nie jest natomiast socjalista Komorowski z WSI, a Ty taką manipulację stosujesz w naszej dyskusji w co drugim poście włącznie z oskarżaniem mnie o płatne trollowanie, choć płatnych trolli przewinęło się tutaj kilku po innej stronie barykady. Nie widzisz tutaj jakiegoś dysonansu w oskarżaniu mnie o manipulacje?

Jak mniemam na Dudę zagłosujesz, więc będzie to Twój kandydat mniejszego, bądź większego zła, ale Twój.

Ja podobnie jak 5 lat temu nie zamierzam wybierać między mniejszym, a większym złem, gdyż już raz dokonałem takiego wyboru w 2005 roku i więcej nie zamierzam powtórzyć podobnego błędu.

Edytowany post by dodać z dupy łacińską sentencję. Wołomiński splen. Wiesz, co pisał Tuwim na ten temat?
Cytat był od początku, a w edycji dokonałem jedynie formy czasownika na lavo, gdyż się pomyliłem. Poproś administrację, a może wrzucą mój post przed edycję jeśli tego sobie życzysz
Ostatnio edytowane przez emj10 : 22.05.2015 o godz. 16:29.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 22.05.2015, 16:28
Glosowalem na Kukiza w turze 1...
W drugiej miałem odpuscic ale jednak pojde...
Zaglosuje na Bronka bo jeden Kaczynski już rzadzil- dla mnie wystarczy...
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 22.05.2015, 16:29
emj10

Tak z ciekawości zapytam nie masz innych ciekwaszych rzeczy do zrobienia od wdawania sie w polemikę na forum klubu, ktorego w delikatny sposób napiszę nie sympatyzujesz?

Chłopie dałbyś sobie już spokój ewentualnie prowadził krucjatę na swoim podwórku bo ciężko się Ciebie czyta
Powód: 63,5 kg ja pie.....e zmasakrowałeś przeciwnika lemingu
Ostatnio edytowane przez sergio : 22.05.2015 o godz. 16:31.
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 22.05.2015, 16:33
Sergio, napiszę z ręką na sercu i uczciwie, że mam sentyment do tego forum (9 lat) i dlatego jeszcze się na nim udzielam (taki ze mnie sentymentalny człowiek), więc dopóki nie dostanę bana, albo zostanę grzecznie poproszony przed administrację o jego opuszczenie to na nim pozostanę.

Kilka razy też w zakładzie padała propozycja autobana, ale nie było chętnych, albo zakład o zgrozo zrywano w trakcie mimo, że byli chętni do "trójkąta zakładkowego" jakby to śmiesznie nie brzmiało

PS. Odnośnie ciekawszych rzeczy to o 20 lecę robić cotygodniową dyszkę, więc dam spokój do niedzieli
Ostatnio edytowane przez emj10 : 22.05.2015 o godz. 16:36.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 22.05.2015, 16:59
Ależ Cie ten Sasin musiał...
wydy...ać ? , a jak przeca sam o tym pisał
Odpowiedz cytując
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 22.05.2015, 17:31
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Czyli zagłosujesz tak jak Balcerowicz,Urban,Michnik,Palikot,Rozenek,Kopacz i reszta celebrytów czerpiących profity z obecnej władzy. Do niedawna w tym gronie był jeszcze Jaruzel.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 22.05.2015, 17:43
jak dukaczewski , jak generaowie lwp , jak liz, olejnik, żakowski, jak 63,5 Kg ?

teraz w Republice tłumy w Bełchatowie na wiecu z Andrzejem Dudą , tam naprawdę są tłumy , jak za komuny na ulicach , łza się w oku kręci

w polszmacie pokazują jak za komuny tylko Dudę , tłumów nie widać , czysta komuna

to samo w komorowski info,

wsi 24 to samo Duda mówi do siebie ?

za komuny podczas wizyty Papieża nie było szerokich planów , Jan Paweł II mówił sam do siebie
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 22.05.2015 o godz. 17:53.
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Stary 22.05.2015, 18:06
Tak wiem, Kaczyński jak rządził wpadał o 6 rano do domu i Cię brutalnie budził, żyłeś w ogólnym strachu...

Teraz jak wygra Duda to Macierewicz Cię będzie układał do snu, Ziobro Cie wsadzi do więzienia za niewinność a Kaczyński będzie Ci się śnił co noc.

Boże, że ktoś się jeszcze daje nabierać na straszenie PiSem...ludzie trochę samodzielnego myślenia.
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 22.05.2015, 18:12
Cytat:
Działacze PSL podczas Wojewódzkiego Święta Ludowego w Chmielniku apelowali o poparcie Bronisława Komorowskiego w drugiej turze wyborów prezydenckich. Minister pracy i polityki społecznej – Władysław Kosiniak-Kamysz podkreślał zasługi obecnego prezydenta dla ruchu ludowego.

– Dwa lata temu podczas dożynek w Spale prezydent Bronisław Komorowski zwrócił rodzinie Wincentego Witosa order Orła Białego. Tego nie potrafiono zrobić przez 20 lat wolnej Polski, żaden inny prezydent tego nie zrobił. Między innymi dlatego PSL zdecydował się poprzeć Bronisława Komorowskiego i o to poparcie was dzisiaj proszę – mówił Władysław Kosiniak-Kamysz.

Podczas uroczystości dziękował Adamowi Jarubasowi za start w rywalizacji o fotel prezydencki. Jak podkreślał, jego ugrupowanie pokaże swoją siłę podczas zbliżających się wyborów parlamentarnych. Marszałek województwa świętokrzyskiego Adam Jarubas mówił, że nie żałuje startu w wyborach. Teraz cieszy się, że obydwaj kandydaci w swoich programach zauważają potrzeby wyborców PSL.

– Chociażby akcent, który usłyszałem w wypowiedzi Bronisława Komorowskiego, o potrzebie ochrony polskiej ziemi. Złośliwie można by powiedzieć, dlaczego mówi się na ten temat dopiero teraz. To są tematy, które warto i trzeba podjąć. PSL od wielu lat mówi o tym, żeby wzorem Niemiec i Francji wpisać rozwiązania chroniące polską ziemię. Do tej pory nie udawało się przekonać PO do poparcia naszego projektu. Mam nadzieję, że dzięki pomocy Bronisława Komorowskiego to się uda i głosowanie w tej sprawie odbędzie się przed wakacjami – mówił Adam Jarubas.

W uroczystościach Wojewódzkiego Święta Ludowego wzięło udział kilkaset osób.
Po przeanalizowaniu powyższego tekstu nie mam wątpliwości, dlaczego Sołtys tak „kadzi” Komorowskiemu. Czego, to się nie zrobi dla koalicjanta, gdy w oczy zagląda widmo utraty stołków.
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 22.05.2015, 19:20
https://www.youtube.com/watch?v=erea1Ow_LQQ

Posprzątał.
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 22.05.2015, 19:39
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 22.05.2015, 19:45
c. napisał(a):Wyświetl post
https://www.youtube.com/watch?v=erea1Ow_LQQ

Posprzątał.
....a ale tego debila bądź co bądź to nawet bym w pysk nie mogl strzelić z powodu jego opzonienia umysłowego...
Chcecie rozmoawiac o wyborach to poważnie a nie o debilu..
Odpowiedz cytując
63624
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 22.05.2015, 19:56
Panowie te wybory są najprostszymi z możliwych.

Jak ci się podoba obecna sytuacja w kraju, głosujesz na Bronka i zwierasz poślady na kolejne ruchanie przez rządzących.

Chcesz zmiany, masz dosyć tego syfu, chcesz zobaczyć przerażone mordy sitwy w telewizji i innych mediach to głosujesz na Dudę.

Głos nieważny to głos na Bula. A pitolenie o tym jaki PiS jest mainstreamowy pozostawmy gimbusom, którzy chyba nie widzą co się dzieje np dzisiaj w tv i radiu. Oni (sitwa) naprawdę boją się , a ja mam nadzieję, że ich obawy są słuszne i zwycięstwo Dudy będzie pierwszym wyłomem. Potem jeszcze PO i PSL dostaje kopa w parlamentarnych na jesień i pozamiatane.

Pozdrowienia z Wrocławia.
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 22.05.2015, 20:25
Duda 36% , bulu 34 % lub odwrotnie , ale coś koło remisu ,druga tura Duda 54 % , bulu 46 %

tak przewidywałem przed pierwsza turą 08.05.15 na tym forum , podtrzymuje wynik drugiej tury który przewidywałem 12 dni temu czyli 24.05,15 wygrywa Andrzej Duda 54 do 46

a Wy jak typujecie ?

Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 22.05.2015 o godz. 20:32.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 22.05.2015, 20:26
Moje podsumowanie kampanii:

1. Moje zdanie na temat PiSu i Duda vs Komorowski ewoluowało. Ostatnie tygodnie to sporo nowych faktów w tej układance.
- dalsza jazda po PiSie w mainstreamie zamiast wymiany partii PiS za PO - tak by było gdyby PiS był w układzie - ale zamiast tego mamy Kukizów, 20%, Balcerowiczów itp. Tak więc pozwala to wysnuć tezę, że PiS jest po drugiej stronie barykady i nie jest ta partią, która ma docelowo zastąpić PO.
- te 42% w sondażach, o których mówiono na taśmach od Sowy - nigdy takiego sondażu nie widziałem
- opis w książce Sumlińskiego jak to w latach 90-tych służby specjalne inwigilowały m.in. Kaczyńskiego, Olszewskiego itd - to kolejna wskazówka, że raczej (przynajmniej do tamtej pory) Kaczyński nie był w układzie

2. Szkoda, że ankieta na tym forum powstała tak późno ale można zakładać, że wynik wiele by się nie zmienił. Zagłosowało raptem 100 osób, w poprzedniej ankiecie chyba koło 300. Niemniej ten wynik 90 do 10 jest piękny i pokazuje, że chociaż to forum od dawna przestało być tym kibicowskim forum Wisły Kraków to jednak poglądowo trzyma się w miarę. Zapewne połowa z tych 10% na Bronka to jacyś jebani POwscy najmici i ludzie nie mający z kibicowaniem nic wspólnego.

3. Nigdy tak nie postrzegałem Polski i było to dla mnie stwierdzenie głupie, debilne ale chyba zaczyna mi być za ten Kraj wstyd, nie wiem, może jednak nazwać to inaczej niż wstydem, może to w....ienie?
To co się dzieje przez ostatnie tygodnie kampanii, te mordy Kraśków, Tadli, Lisów, kolejne nagrania od Sowy, ten "zamach" na Komorowskiego, to odpieranie zarzutów odnośnie książki Sumlińskiego przez Bronka, to sprowadzenie na glebę chłopaka za okrzyki "WSI, Pro Civili", te przeprosiny Kraśki (wypowiedziane z obrzydzeniem) za pomowienia Lisa i Karolaka i do tego jednoczesne przeprosiny za program Pospieszalskiego, to zdjęcie programu Pana Janka, te mordy Salety, Karolaka...
....a, dokąd zmierza nasz Kraj? Czy to kiedyś się skończy? Co robić, uciekać, głosować, wychodzić na ulicę, załamać się?

4. Ten brak logiki i świństwo wyborców, sztabowców, kolegów Bula, prują się do Dudy o rzekome blokowanie etatu na Uniwersytecie, szukają chuja do dupy, a ja powiem tak, chcecie afery, chcecie kary dla oszustów? To bierzcie się ....y za nagrania z afery taśmowej i za fakty z książki pana Sumlińskiego i zeznań Masy.

5. Śmierć tym wszystkim s....ysynon, ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY

6. 63.5 kg
Pamiętaj, .... w dupę temu kto odda głos KomoroWSkIemu!!! Rozumiem, że komuś trudno zagłosowac na Dudę, że się nie przełamie ale jak ktoś głosuje na Komorowskiego to jest ....ą. W Wolnej Polsce - marzę o tym - na takich ludzi będzie się pluć jak na ostatnie szmaty, za zdradę Ojczyzny.

Chwała Wielkiej Polsce!
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
universe
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 22.05.2015, 20:27
Szanuję Twoje poglądy, bo akurat tak się składa, że też swoje posiadam.

Natomiast skorzystam z okazji i napiszę, że partii/układu, który poprzesz w niedzielę nie szanuję.

Ich jedynym programem i pomysłem na Polskę jest straszenie PiS-em..

No ileż można?

Basta!
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing)
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów