The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2015, 06:40
Jaga jest w gazie, pod....iona sprzedanym meczem z z eLką, do tego grają u siebie... nie widzę nas w jasnych kolorach.
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 22.05.2015, 07:41
Jeżeli grupa trzymająca władzę w drużynie Wisły ma jaja i resztki szacunku do kibiców, to Jaga w sobotę wieczorem będzie wk....na jeszcze bardziej. Jeżeli pewni zawodnicy nie mają jaj, to skończą jak patałachy. Sorry taki mamy klimat.
Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 22.05.2015, 07:44
arti napisał(a):Wyświetl post
Stawiam murek (chyba mają coś takiego?), oddaję 50 strzałów po każdym treningu i po miesiącu mam kilka swoich miejsc z których strzelam aż miło. Tylko musi się chcieć...
Tak, na treningu a w meczu bywa już różnie gdy dochodzą nerwy i fakt, że patrzy na Ciebie 8tys (hihi) ludzi na trybunach i kilkaset tys w TV. Trzeba lat by się tego nauczyć a i najlepszy czasem zawalają wolne.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 22.05.2015, 07:58
1-3, dziękuję
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 22.05.2015, 08:09
Jaga wjedzie na pełnej cracovii w tę grupę zblazowanych gwiazdek po tym co się stało w Warszawie. Niestety ciężko o inne przesłanki niż 3-0. Nie płacą im, im się nie chce - proste. W sumie nawet nie mam żalu do nich o to. Szkoda ze to wszystko naszym kosztem. Dodatkowo wyglądają bardzo słabo fizycznie i 3 mecz w 7 dni może ich tylko dobić. Niestety.

E. Żartowałem będzie 2-2
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 22.05.2015, 08:17
Ciekawe, czy i kogo z Jagi zawieszą. Stawiam na Drągowskiego, Tarasovsa i kogoś bonusem.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 22.05.2015, 08:18
2:2 po golu Jagi w doliczonym.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.05.2015, 08:32
wygramy spokojnie, po to żeby podtrzymac nadzieje i zeby przegrać pozostale mecze i powiedzięć że bylismy tak blisko... przeciez to ekstraklasa
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
Pauwe
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 22.05.2015, 09:33
Ostatnie mecze z naszej "ekstraklasie "z reguły nie wygrywają faworyci ,w tym widze nasza nadzieje...Oraz fakt ,że lepiej sie gra naszym na wyjazdach (Białystok ,Warszawa, Poznań, Gdańsk - minimum 2 gole w każdym z tych wyjazdów).

Nie powiem nic odkrywczego - stawiam na 2:2
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 22.05.2015, 10:21
Ci którzy obstawiają 2:2 idą na łatwiznę.

Myślicie, że Jaga jest wściekła i pała chęcią pokazania się? Ja sądzę, że już wymięli. A nasi, jak zwykle, zagrają na luziku.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Stary 22.05.2015, 11:17
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Ci którzy obstawiają 2:2 idą na łatwiznę.

Myślicie, że Jaga jest wściekła i pała chęcią pokazania się? Ja sądzę, że już wymięli. A nasi, jak zwykle, zagrają na luziku.
Jeśli będziemy mieli do czynienia ze scenariuszem, że to Jaga musi atakować, a z naszej strony nie będzie żadnych farfocli w defensywie, jestem spokojny o wynik. W sytuacji, gdy będą mogli grać z kontry, a to my będziemy zmuszeni do prowadzenia gry... mamy niewielkie szanse choćby na remis.
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 22.05.2015, 11:19
Jak mam być szczery to nasze kontry wyglądają fatalnie, ich tempo jest tak zawrotne, że Serge Branco i Jan Frederiksen by zdążyli nie tylko wrócić, ale i je powstrzymać
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 22.05.2015, 12:26
Nie wiadomo jakiego meczu mozemy sie spodziewac. Mozemy wygrac jak i przegrac tracac bramke w 94 minucie. Ta druzyna jest nieprzewidywalna.
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Stary 22.05.2015, 13:20
filemon napisał(a):Wyświetl post
Jak mam być szczery to nasze kontry wyglądają fatalnie, ich tempo jest tak zawrotne, że Serge Branco i Jan Frederiksen by zdążyli nie tylko wrócić, ale i je powstrzymać
Musimy na nie liczyć, bo atak pozycyjny przeciwko takim drużynom jak Jaga wychodzi nam jeszcze słabiej niż kontry.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Stary 22.05.2015, 14:28
Też myślę, że Jaga będzie maksymalnie zmotywowana i odbije sobie na nas, to co nie udało jej się w meczu z Legią. A dodając do tego olewactwo Wiślaków to niestety prognozy nie są optymistyczne. Jedyna nadzieja w tym, że w tej lidze wszystko jest możliwe.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Stary 22.05.2015, 14:42
gypsy napisał(a):Wyświetl post
Też myślę, że Jaga będzie maksymalnie zmotywowana i odbije sobie na nas, to co nie udało jej się w meczu z Legią. A dodając do tego olewactwo Wiślaków to niestety prognozy nie są optymistyczne. Jedyna nadzieja w tym, że w tej lidze wszystko jest możliwe.
Nie sądzę, żeby ktokolwiek cokolwiek olewał. Wiem, że trudno w to uwierzyć, ale nasi piłkarze prezentują właśnie taką "jakość". Zarówno na poziomie umiejętności, jak i mentalnie oraz fizycznie. To dlatego grają za psie pieniądze w klubie, który płaci z pięciomiesięcznym opóźnieniem. Czasami, kiedy wszystko zaczyna grać, mają przebłyski, ale jak pokazują ostatnie lata, kilku zmienionych trenerów, te momenty fajnej gry, to wszystko, co można z nich wykrzesać. No i robią się coraz starsi i na pewno nie lepsi.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.05.2015, 17:22
wiecie może kto z piłkarzy Jagiellonii na pewno nie zagra przeciwko Wiśle w sobotę?
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 22.05.2015, 17:25
Przede wszystkim nie mamy zmienników. Przeanalizujcie dawne ławki rezerwowych. W obecnym zespole zawodnicy z nich byliby gwiazdami.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 22.05.2015, 17:48
Jeśli Jaga walczy na serio o jak najlepsze miejsce i nie mają nic przeciwko pucharom to wiadomo, że tego nie wygramy.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 23.05.2015, 01:12
Krótko - będzie w........
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Rafal-SWL
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 23.05.2015, 07:10
mam dobre przeczucie

Odpowiedz cytując
Levis88
Senior Member

Od: 02.2015

Stary 23.05.2015, 07:41
Po ostatnim spotkaniu jakoś w ogóle nie mam ciśnienia na wynik dzisiejszego meczu... mam tylko nadzieję, że w środku zobaczę Ostoje zamiast Urygi...
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 23.05.2015, 09:27
Jaga bedzie wkurzona ale po 15min juz o tym zapomną wiec jeśli na początku nie stracimy gola to szansa będzie rosła.

http://sport.wp.pl/kat,1740,title,Mo...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 23.05.2015 o godz. 10:34.
Odpowiedz cytując
Arleton
Member

Od: 06.2013

Stary 23.05.2015, 10:58
Przeplatamy mecze frajerskie z meczami świetnymi, takze teraz z Jagą pewnie wygramy
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 23.05.2015, 11:44
Ja bym powiedział inaczej. Jeden mecz świetny - z Górnikiem, jeden średni - z Lechia, jeden do dupy z Pogonią. To wypadałoby teraz zagrać świetny? Może nie strzelając tyłu bramek ale chcociaz w dobrym stylu 1-0 wygrać
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 23.05.2015, 17:23
Jak będzie w....iona. Strach się bać galaktycznej Jagi. To Wisła powinna być w....iona po tym, jak nas z tą szmatą ostatnio przekręcili. 1-3
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
dmc
Member

Od: 10.2014

Stary 23.05.2015, 18:27
St Yabol napisał(a):Wyświetl post
Ja bym powiedział inaczej. Jeden mecz świetny - z Górnikiem, jeden średni - z Lechia, jeden do dupy z Pogonią. To wypadałoby teraz zagrać świetny? Może nie strzelając tyłu bramek ale chcociaz w dobrym stylu 1-0 wygrać

0:1 z ręcznikiem w bramce to ciężko będzie.
Odpowiedz cytując
AdrianoZKS
Member

Od: 03.2015

Stary 23.05.2015, 18:40
Mówisz o Miśkiewiczu?

Moskal nieźle zaszachował i... cóż, mam nadzieję, że Jaga się zaskoczy, zbyt wielkich oczekiwań co do meczu nie mam. Ale w końcu to normalne ustawienie obrony, Burliga na prawej, Guzmics i Głowacki w środku, Sadlok na lewej.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 23.05.2015, 18:51
Po tym meczu można oczekiwać wszystkiego: sromotnego wpie***u, fantastycznej wygranej po hatricku Stępińskiego, pokazu kopania sie po czołach i wyniku 0-0.

Wg. random.org (roll 1-3) będzie 2, czyli hattrick Stępińskiego.
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 23.05.2015, 18:53
2:1 dla nas,nasza liga jest na żałosnym poziomie,każdy może wygrać z każdym dlatego nabuzowana Jagiellonia za bardzo się zepnie,a my tym razem spokojem i konsekwencją wyjdziemy zwycięsko.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów