|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Jaga jest w gazie, pod....iona sprzedanym meczem z z eLką, do tego grają u siebie... nie widzę nas w jasnych kolorach.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Jeżeli grupa trzymająca władzę w drużynie Wisły ma jaja i resztki szacunku do kibiców, to Jaga w sobotę wieczorem będzie wk....na jeszcze bardziej. Jeżeli pewni zawodnicy nie mają jaj, to skończą jak patałachy. Sorry taki mamy klimat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Tak, na treningu a w meczu bywa już różnie gdy dochodzą nerwy i fakt, że patrzy na Ciebie 8tys (hihi) ludzi na trybunach i kilkaset tys w TV. Trzeba lat by się tego nauczyć a i najlepszy czasem zawalają wolne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Online |
|
|
1-3, dziękuję
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jaga wjedzie na pełnej cracovii w tę grupę zblazowanych gwiazdek po tym co się stało w Warszawie. Niestety ciężko o inne przesłanki niż 3-0. Nie płacą im, im się nie chce - proste. W sumie nawet nie mam żalu do nich o to. Szkoda ze to wszystko naszym kosztem. Dodatkowo wyglądają bardzo słabo fizycznie i 3 mecz w 7 dni może ich tylko dobić. Niestety.
E. Żartowałem będzie 2-2 ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ciekawe, czy i kogo z Jagi zawieszą. Stawiam na Drągowskiego, Tarasovsa i kogoś bonusem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
2:2 po golu Jagi w doliczonym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wygramy spokojnie, po to żeby podtrzymac nadzieje i zeby przegrać pozostale mecze i powiedzięć że bylismy tak blisko... przeciez to ekstraklasa
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ostatnie mecze z naszej "ekstraklasie "z reguły nie wygrywają faworyci ,w tym widze nasza nadzieje...Oraz fakt ,że lepiej sie gra naszym na wyjazdach (Białystok ,Warszawa, Poznań, Gdańsk - minimum 2 gole w każdym z tych wyjazdów).
Nie powiem nic odkrywczego - stawiam na 2:2 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ci którzy obstawiają 2:2 idą na łatwiznę.
Myślicie, że Jaga jest wściekła i pała chęcią pokazania się? Ja sądzę, że już wymięli. A nasi, jak zwykle, zagrają na luziku. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli będziemy mieli do czynienia ze scenariuszem, że to Jaga musi atakować, a z naszej strony nie będzie żadnych farfocli w defensywie, jestem spokojny o wynik. W sytuacji, gdy będą mogli grać z kontry, a to my będziemy zmuszeni do prowadzenia gry... mamy niewielkie szanse choćby na remis.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak mam być szczery to nasze kontry wyglądają fatalnie, ich tempo jest tak zawrotne, że Serge Branco i Jan Frederiksen by zdążyli nie tylko wrócić, ale i je powstrzymać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Nie wiadomo jakiego meczu mozemy sie spodziewac. Mozemy wygrac jak i przegrac tracac bramke w 94 minucie. Ta druzyna jest nieprzewidywalna.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Musimy na nie liczyć, bo atak pozycyjny przeciwko takim drużynom jak Jaga wychodzi nam jeszcze słabiej niż kontry.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też myślę, że Jaga będzie maksymalnie zmotywowana i odbije sobie na nas, to co nie udało jej się w meczu z Legią. A dodając do tego olewactwo Wiślaków to niestety prognozy nie są optymistyczne. Jedyna nadzieja w tym, że w tej lidze wszystko jest możliwe.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie sądzę, żeby ktokolwiek cokolwiek olewał. Wiem, że trudno w to uwierzyć, ale nasi piłkarze prezentują właśnie taką "jakość". Zarówno na poziomie umiejętności, jak i mentalnie oraz fizycznie. To dlatego grają za psie pieniądze w klubie, który płaci z pięciomiesięcznym opóźnieniem. Czasami, kiedy wszystko zaczyna grać, mają przebłyski, ale jak pokazują ostatnie lata, kilku zmienionych trenerów, te momenty fajnej gry, to wszystko, co można z nich wykrzesać. No i robią się coraz starsi i na pewno nie lepsi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wiecie może kto z piłkarzy Jagiellonii na pewno nie zagra przeciwko Wiśle w sobotę?
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przede wszystkim nie mamy zmienników. Przeanalizujcie dawne ławki rezerwowych. W obecnym zespole zawodnicy z nich byliby gwiazdami.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Jeśli Jaga walczy na serio o jak najlepsze miejsce i nie mają nic przeciwko pucharom to wiadomo, że tego nie wygramy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Krótko - będzie w........
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
mam dobre przeczucie
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Po ostatnim spotkaniu jakoś w ogóle nie mam ciśnienia na wynik dzisiejszego meczu... mam tylko nadzieję, że w środku zobaczę Ostoje zamiast Urygi...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jaga bedzie wkurzona ale po 15min juz o tym zapomną wiec jeśli na początku nie stracimy gola to szansa będzie rosła.
http://sport.wp.pl/kat,1740,title,Mo...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 23.05.2015 o godz. 10:34.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Przeplatamy mecze frajerskie z meczami świetnymi, takze teraz z Jagą pewnie wygramy
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Ja bym powiedział inaczej. Jeden mecz świetny - z Górnikiem, jeden średni - z Lechia, jeden do dupy z Pogonią. To wypadałoby teraz zagrać świetny? Może nie strzelając tyłu bramek ale chcociaz w dobrym stylu 1-0 wygrać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jak będzie w....iona. Strach się bać galaktycznej Jagi. To Wisła powinna być w....iona po tym, jak nas z tą szmatą ostatnio przekręcili. 1-3
![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2015
Offline |
|
|
Mówisz o Miśkiewiczu?
Moskal nieźle zaszachował i... cóż, mam nadzieję, że Jaga się zaskoczy, zbyt wielkich oczekiwań co do meczu nie mam. Ale w końcu to normalne ustawienie obrony, Burliga na prawej, Guzmics i Głowacki w środku, Sadlok na lewej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Po tym meczu można oczekiwać wszystkiego: sromotnego wpie***u, fantastycznej wygranej po hatricku Stępińskiego, pokazu kopania sie po czołach i wyniku 0-0.
Wg. random.org (roll 1-3) będzie 2, czyli hattrick Stępińskiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
2:1 dla nas,nasza liga jest na żałosnym poziomie,każdy może wygrać z każdym dlatego nabuzowana Jagiellonia za bardzo się zepnie,a my tym razem spokojem i konsekwencją wyjdziemy zwycięsko.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|