|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Pełna zgoda, nie kłóci się to z moim postem.
Wiem coś na ten temat, bo sam w przytoczonych przez Ciebie pięknych czasach analizowałem wnioski kredytowe ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Ja słyszałem że połowa wyborców gajowego z pierwszej tury też nie zamierza dalej wstydzić się za bula. Taka jedna Szczepkowska dała cynk...Może się rozwiniesz? O jakie obietnice chodzi? A nie siej reżymowej propagandy bez żadnych argumentów.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 15.05.2015 o godz. 22:45.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
moja Żona
powiedziała mi, że gdzieś wyczytała, iż First Lady naszego miłościwie nam panującego Prezydenta RP Bronisława oświadczyła, iż w cudzysłowiu "pochwala" decyzję o wyjeździe młodych za granicę bo to dla nich SZANSA!!!, czy mógłby któryś potwierdzić, bo byłem na wyjeździe i nie miałem dostępu do neta...:( |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki
taka anegdotka, kolega był u lekarza stomatologa wywiązała się luźna rozmowa, tuż przed zabiegiem powiedział, że będzie głosował na Dudę, a Pani dr na to: " to teraz na pewno nie będzie Pana bolało"![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Wiekszej głupoty nie slyszalem... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ziemowit Kossakowski w "tak czy nie" https://www.youtube.com/watch?v=ij0dRQJeH74
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Drozd "Sołtysie schowałbyś się pod kamień lepiej. Ciekawe skąd masz takie przecieki
Ja słyszałem że połowa wyborców gajowego z pierwszej tury też nie zamierza dalej wstydzić się za bula. Taka jedna Szczepkowska dała cynk..."to w stylu wołominiaka emj 10 , napisać część prawdy , ściemnić , rozmyć , to prawda że połowa "antysystemowców " nie wybiera sie na 2 turę , ale druga połowa czyli coś koło 52 % chce głosować na Dudę , na bula nul głosów , zero , absolutne zero , dodatkowo z Ogórek to samo , a z dzarubasa 70 do 30 dla Dudy , wołominiak emj10 jak zwykle czujny , ciekawe dlaczego nie wkleja swojego guru Palade ? może dlatego że ostatnie "notowania " Palade to 57 do 43 dla Dudy ? http://fakty.interia.pl/raporty/rapo...de,nId,1734640 i jeszcze symptomatyczny obrazek kampanijny z dzisjaj , bulu na targach zdrowej żywności , Duda na Śląsku z Solidarnością , OPZZ i górnikami
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 16.05.2015 o godz. 10:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
1. Ludzie którzy brali kredyt we Frankach byli informowani na piśmie o ryzyku kursowym. Brak wiedzy w tym zakresie nie jest uzasadnieniem. 2. Fakt, że frank był po 2 złote nie powinien stanowić przesłanki w nawiązaniu do pk1 że wiecznie tak będzie. 3. Rating dochodowy był znacznie trudniejszy do spełnienia jak ubiegałeś się o kredyt w walucie obcej. 4. Ergo - mogli sobie na ten kredyt pozwolić osoby zarabiające dużo. 5. Bierzesz kredyt? Bierz w walucie w której zarabiasz. 6. Jak ktoś powinien za to zapłacić to co najwyżej banki a nie Państwo czyli ja Pan i Pani. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
2. Zgoda. 3. Bzdura - dopiero kolejne rekomendacje KNF wprowadziły odpowiednie obostrzenia. 4. Jak wyżej. 5. Ok. 6. Ok - Państwo jednak powinno wymusić na bankach ustępstwa i myślę, że ma do tego narzędzia. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wykop.pl/ramka/2548487/by...nkowym-trolem/
Polecam wywód tej Pani na temat trolingu, który był robiony na zamówienie bankowców, jeśli ktoś myśli, że Banki nie wiedziały, albo zrobiły wszystko by ludzie byli świadomi ryzyka to jest w ogromnym błędzie. Rząd powinien dbać o obywateli, Banki to nie są instytucje charytatywne. Korpo Banki sobie poradzą, a jak sobie nie poradzą to wykupią je inne banki P.S. mam kredyt w złotówkach, ale mimo wszystko solidaryzuje się z problemami tzw. "frankowiczów". Tak powinno działać społeczeństwo, a że łatwo się nim manipuluje to takie przykłady trolingu mogą być skuteczną obroną banokowych interesów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=HkcXlMZ2W9A
hehe, oczywiście czujne oko i ręka jakiegoś BORowskiego śmiecia czy innej łajzy, od razu reaguje bo zachowanie Wapniaka haniebne było. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Don Donson"1. Ludzie którzy brali kredyt we Frankach byli informowani na piśmie o ryzyku kursowym. Brak wiedzy w tym zakresie nie jest uzasadnieniem."
dopiero od o7.2008 , wcześniej ni hu , hu " "5. Bierzesz kredyt? Bierz w walucie w której zarabiasz. ale jakl to zrobić jak banksterka 90 % mówi , koleś nie masz zdolności w walucie w której zarabiasz ? "3. Rating dochodowy był znacznie trudniejszy do spełnienia jak ubiegałeś się o kredyt w walucie obcej." chyba nie wiesz o czym piszesz , powiem więcej , nie masz zielonki o czym piszesz nie wiem czy Duda pomoże w walce z banksterami ale ten spot to cała prawda http://vod.gazetapolska.pl/10097-sil...liwosci-bankow
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 16.05.2015 o godz. 17:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Online |
|
|
Co do frankowiczów to przytoczę dr hab. Gwiazdowskiego
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Bardzo niesmaczne zachowanie. Na empik.com produkt niedostępny. Z tego co przeczytałem na forach, również inne popularne księgarnie przyblokowały sprzedaż... orientuje się ktoś czy to prawda?
Cytat:
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skoro już Balcerowicz bredzi o "powrocie reżymu" to znaczy, że bandzie powoli żółkną getry
. A widział ktoś Karolaka jak się napinał . Tylko wiadome kręgi poprą gajowego, a to dużo za mało. Dlatego próbują wszystkiego.Cytat:
Ostatnio edytowane przez Drozd : 17.05.2015 o godz. 12:17.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale ten młody Andrzej Duda niczego nie zmieni a za lat 5 będziemy znowu szukac kogos innego...
No jest jednym słowem tragedia z tymi wyborami... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A skąd ta pewność? Prekognita jesteś? Sam nie zmieni ale na jesieni można nu załatwić wsparcie...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mnie bardziej niż debata ciekawi okres ewentualnej prezydentury Dudy do jesiennych wyborów.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Jak dla mnie to ten czas to po prostu będzie kampania parlamentarna, pewnie Duda odejdzie lekko w cień, a wyjdzie z ukrycia Kaczyński. Tak czy inaczej, w ogóle się tym nie przejmuję, debat nawet nie zamierzam oglądać, bo i tak wiem, że głosuję na Dudę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
A potem trzeba tylko liczyć że Kukiz z Korwinem i resztą gromady "antysystemowców" zbiorą taką ilość głosów że bez nich nie da się utworzyć żadnej koalicji |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak zwycięstwo Dudy odbije się na sprawowaniu władzy przez klakierów, jak oni wykorzystają ten fakt, jak wpłynie to na wynik jesiennych wyborów i czy w ustawach będzie tylko weto, weto, weto. I jak Duda ma zamiar sprowadzać władzę, skoro przy opcji wetowania ustawy lecą później do TK, gdzie ich pomazańcy zdominowali skład.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Trochę offtop::Jakieś propozycje, gdzie można przez neta obejrzeć debatę (TVP1 lub Polsat, czyli stream z któregoś z tych kanałów)? Z góry dzieki.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tvp.info podobnoż. weeb.tv?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|