|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
http://andrzejduda.pl/uploads/media/553b337dba05c.pdf https://youtu.be/to3AHtp1y1Q?t=12m11s http://grzegorzbraun2015.pl/ ![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
W styczniu bylem w Polsce i bylem swiadkiem, jak moj tato zakladal dzialalnosc gospodarcza...zajelo to 1.5 godziny w urzedzie. Ciezko powiedziec, ze bylo to zadanie trudne ![]()
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
Może jeszcze "tuzom polskiej prawicy" pomnik postawić za to ze robią łaskę? Z ciężkim sercem prawicowiec, może zagłosuje przeciwko gajowemu . Chyba wam się koledzy w dupach poprzewracało. Ciekawy jestem ilu jeszcze forumowych tuzów polskiej prawicy oczekuje pokłonów... ![]() ps. JKM niech idzie do ruskiej ambasady na imprezkę, jak wróci najpewniej znowu coś "dobrze powie" ... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Janusz Korwin-Mikke napisał(a):
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
||
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Agentura niemiecka, agentura Tel-Avivu. Ciekawe gdzie się podziała agentura sowiecka.
Pewnie zdaniem bywalca ruskiej ambasady takiej agentury nie było, nie ma i nigdy nie będzie a imprezowanie z okazji wypędzenia Polaków z Kremla, to przecież standard dla każdego polskiego patrioty.ps. Obawiam się że "dają nabrać" to pobożne życzenia...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 01.05.2015 o godz. 16:27.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Można przesyłać fanom Bronka
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Co tam, kogo to obchodzi. Tuzy prawicy leją na to ciepłym moczem. Jak im się będziesz kłaniał to moooże, z ciężkim sercem...
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Okropne to jest jak w Polsce żydowsko-banderowskie przydupasy pokroju drozda mogą na ludzi, którzy chcą normalnej Polski pisać z negatywnym wydźwiękiem "tuzy prawicy", "prawdziwa prawica" itp.
Ale pewnie większość PiSowców tutaj - i to jest też kwestia do przemyślenia - to wynajęte szmaty, opłacane przez PO, które mają robić z PiSu takich właśnie oszołomów. Może na przekór takim agentom jednak na Dudę zagłosuję w tej II-giej turze. Wiadomo, że wynajmuje się ludzi do pisania poematów na cześć PO, wiadomo, że płaci się ludziom żeby przychodzili na wiece Bronka ale przecież najskuteczniejszym działaniem jest wbicie takiej szpili pokroju tego cwela z pod krzyża, który krzyczał najgłośniej, Andrzej bodajże mu było. Taki gościu robi mega robotę. I to samo tutaj, jak się czyta drozda to się rzygać chce. Ale to właśnie jest tak, że ci co najgłośniej krzyczą, te największe ekstrema to krety, które mają zdyskredytować jakieś środowisko. Także do osób, które są przeciw PO-PiSom, czasami pomyślmy właśnie tymi kategoriami i nie miejmy PiSowców za debili bo właśnie takie drozdy i inni forumowicze, jak i Andrzeje są po to aby im robić czarny pijar. Jakoś jak się czyta posty lub słucha ludzi związanych z Korwinami, KNP, RN, Kukizem, Braunem a nawet PSLem czy SLD (po prostu lewaki mają zryty beret ze względu na podstawę swojej ideologii) to ciężko jest dostrzec oszołomów. "Przypadkowo" największe ekstrema są po stronie Po i PiSu, ciekawe, ciekawe. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Smuga : 01.05.2015 o godz. 20:39.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
To jest właśnie poziom antysystemowców. On by chciał być prawicowiec z pozytywnym wydźwiękiem, ale czy prezydentem będzie wielkie g... czy doktor prawa UJ znający języki to ma w dupie, prawicowiec pożal się Boże.
Natomiast z PiSem trafiłeś Smuga w sedno. Pytanie za 1000 punktów. Na kogo jeszcze wzmianka o PiS w porównywalny sposób działa? Niech każdy sobie odpowie. Tylko nie piszcie bo prawicowca obrazicie. A on ma tylko "inne zdanie" którego nie ważcie się krytykować. E no, nie rób jaj. Za co mi ta PO płaci ![]() ps. Być nazwany oszołomem przez takiego nihilistę to prawdziwy zaszczyt ![]()
Ostatnio edytowane przez Drozd : 01.05.2015 o godz. 20:52.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem czy było, ale dobry tekst odnośnie "antystemowca" Kukiza:
http://kontrowersje.net/komorowski_a...ka_z_palikotem POlecam przeczytać ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 01.05.2015 o godz. 20:51.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Panowie tak czysto teoretycznie gdyby Duda przed pierwszą turą z wielką pompą oddał swoje głosy Kukizowi czy doszło By do drugiej tury u czy Kukiz miał by szanse wygrać
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
W jaki sposob nie mialoby dojsc do drugiej tury?
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 01.05.2015 o godz. 21:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Gowin za Wisełką ! https://twitter.com/Jaroslaw_Gowin/s...29253593509889
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
http://niezalezna.pl/66621-prowokato...zyzwoity-wujek
nie ma przypadków , pewnie część zna ale to najświeższa odsłona |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A gdyby Palikot przed pierwszą turą z wielką pompą oddał swoje głosy Komorowskiemu czy doszłoby do drugiej tury czy Komorowski wygrałby w I turze ...Głupie gdybanie ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 01.05.2015 o godz. 21:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie do Dudy tylko do Kukiza.
Dałem przykład głupiego porównania takiego jak Ty na początku. Dobra odpowiem teoretycznie jak chciałeś: większość wyborców PISu zostałaby w domu i nie poszła głosować na Kukiza i Komorowski wygrałby w I turze, usatysfakcjonowany ? |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Pisząc że większość wyborców PIS zostałaby w domu oceniasz to na podstawie tego co ty byś zrobił czy poprostu zamiast przemilczeć mój post odezwałeś się i teraz piszesz bzdety a prawidłowe porównanie to raczej Komorowski oddaje głosy Palikotowi
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Komorowski oddaje głosy Palikotowi ?
Ok, nie mam więcej pytań Miłego gdybania życzę ... Bez odbioru.
Ostatnio edytowane przez heoij : 01.05.2015 o godz. 21:47.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Ale jak już załapałeś temat dorabiania sobie łatek przez antysystemowców to może opowiedz jaką łatkę dorobił sobie Duda głosując za oddawaniem polskich pieniędzy Żydom? A przepraszam, akurat jego prawo omija bo ma immunitet i on sobie łatki nie dorobił. A co do Andrzeja i tego zdjęcia, niezła hipokryzja PiSu, czy raczej jego wyborców a konkretnie Smugi. Andrzej, który był pierwszym obrońcą krzyża dziś już jest ble bo przeszedł na stronę Palikotów i Bronków. Czyli dziś jest dla was lemingiem ale jak był waszym oszołomem to było super ;/ Hipokryzja 100% i to jest przykre, że dla was nie ma granic. Dziś oszołomów swoich bronicie, jutro już nie bo oszołomią gdzie indziej. Dziś się wypinacie na Kurskich czy innych Ziobrów jutro już nie bo znowu robią dobrze PiSowi ;/ Masakra. To jest właśnie to co powinno się piętnować. Każde środowisko, czy to PiS, PO, Korwin, RN, powinni tych największych krzykaczy, oszołomów, dziwaków od razu gasić w zarodku i wypierdalać na zbity pysk ze swojego grona. Wiadomo ci co najwięcej krzyczą to są najbardziej podejrzani. Tacy ludzie robią tylko zły pijar - tak jak pod krzyżem największy ambaras robiła właśnie grpbka tych krzykaczy-oszołomów na czele z Andrzejem i zapewne przez nich całe to środowisko z pod krzyża miało przypiętą łatkę debili ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Meritum tej mitycznej ustawy było tutaj tyle razy przedstawiane, że nie ma sensu znowu tego przytaczać. Jak widzę zabawa w odgrzewanie owego starego kotleta wciąż znajduje zwolenników na tym forum.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Przecież nikt nie uważa autorów tej ustawy za głupich. Byli na tyle inteligentni, żeby ten transfer gotówki ubrać w ładną historyjkę, inaczej zostaliby napiętnowani. Tak działa sprawna agentura.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Zawsze mnie rozwala w ludziach zmanipulowanych hipokryzja ![]() Edit, aaa taka mała złota myśl na koniec dnia. Bo teraz mi się przypomniało, że na Korwina często najeżdżacie, że do ruskiej ambasady poszedł itp - mi akurat też się nie podoba jego wiele wypowiedzi i gestów jeśli chodzi o Rosję ale nie o tym chciałem mówić. Skoro się nie podoba Korwinowe pokazywanie się nie tam gdzie powinno się to robić to tym bardziej dziwne jest hasanie Kaczyńskich, przy różnych okazjach w żydowskiej jarmułce. Dziękuję, dobranoc.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 01.05.2015 o godz. 22:39.
![]()
drozd:
|
|
|
Member
Offline |
|
Duda nie ma szans wygrać z Komorowskim takie mam wrażenie gdyby PIS poparł Kukiza jako bezpartyjnego i dobrze to rozegrał czy udałoby się wygrać z Bronkiem myślę że tak chyba ze to zbyt naciągane pozdrawiam |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Pijemy ostro w weekend majowy widzę. Kukiz do którego mam wiele sympatii nie ma najmniejszych szans na wygranie wyborów. To, że mówi do rzeczy nie znaczy, że się przebije do drugiej tury. Gdyby się jakimś cudem przebił, pojawiłby się efekt Tymińskiego - mobilizacja całej reszty. Jedynym kandydatem mającym szanse powalczyć z Bulem jest Duda. Nie piszę tego jako jego wierny wyznawca tylko jako realista.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Myślę ze gdyby Kukiz przeszedł do drugiej tury to miałby większe szanse od Dudy na pokonanie Komorowskiego oczywiście zakładając ze miałby poparcie PISu nie znam nikogo kto chciałby glosować na Kukiza czy Dudę dla jaj raczej każdy ma swoje poglądy których broni ale to tylko garstka ludzi
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|