Cytat:
|
Naprawdę chcesz tego drugiego?
|
Po raz ostatni, logika. Jakbym chciał Bula to bym szedł głosować na Bula. Nie głosuję = nie wybieram ani tego ani tego.
A za teksty typu "nie głosując wybierasz Bula" dziękuję, bo takie coś to możecie wciskać debilom, którzy się dają manipulować a nie mi.
Cytat:
|
Jeśli masz trochę wyobraźni, wyobraz sobie w jaki sposób ta partia była by atakowana, gdyby głosowali przeciwko.
|
I o to chodzi. PiS nic nie może bo przecież by ich zjadły media hehe. Czyli idąc dalej, PiS musi być w układzie i tańczyć tak jak im zagrają w każdej ważnej sprawie bo inaczej by miał zły pijar. Za takie miękkie faje to ja dziękuję. Głosuję i pokładam nadzieję w ludziach, którzy nie będą marionetkami tylko ludźmi z charakterem i będą mówili prawdę, będą chcieli zmian radykalnych a nie popudrowania Polski to tu, to tam i siedzenia przy korycie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.