|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
witam! ten najmniej rozgarniety czyli wołominiak emj10 podkręcał temat , nie miałem problemu z posądzaniem o "drozdowość" , "problem" miała administracja po donosach wołominiaka emj10 , ale cóż taki charakterek małego donosiciela , a może o czymś nie wiem ? i to duży ....? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przeciez to oczywiste, ze KAZDY kandydat na prezydenta, poza Duda, to wynalazek Komorowskiego aby Dudzie odebrac glosy...To jest grubymi nicmi szyte a Komorowski urasta do rangi wielkiego stratega o umysle Underwooda i rownie jak on bezlitosny...zastanawiam sie tylko ktory byl czyim pierwowzorem
![]()
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 30.04.2015 o godz. 10:28.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
"to że wspierasz antysystemowców czy jak ich nazwać nie zmieni tego kraju"
Zmieni go obecny system? ![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
nie wiem , ale antysystemowcy tego nie zrobią , nie licząc pompowanego kukiza nie maja łącznie 10 % , jedyną realną siła która może coś zmienić jest PIS oczywiście ze wsparciem szeroko rozumianej prawicy , czy to się uda ? śmiem wątpić , pompowany pewny siebie kukiz temu przeczy , uwierzył we własną wielkość i rośnie mu ego jak na drożdżach , pytanie czy uczestniczy w tym spektaklu służb świadomie czy nieświadomie ? ja uważam że świadomie , wywiady kukiza sprzed kilku tygodni a teraz to nieba a ziemia , zobaczymy , ja mam nawet obawy czy w tym kraju cokolwiek uda się zmienić łącząc siły ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Trzeba by przez miesiąc puszczać w eter wyłącznie Trwam. Mogą być tylko informacje.
To tak jak z jaskiniowcami, siedzącymi tyłem do wyjścia z jaskini, święcie przekonanymi że ich cienie na ścianie to cała rzeczywistość.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Ale mam podejście takie jak Ty, na zasadzie "a niech wygrywają, może coś zmienią", tylko ja swojej łapy do tego dokładał nie będę z powyższych względów. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Tylko potem nie biadol i nie kreuj się na „jedynego sprawiedliwego”. Pal licho 10 maja, bo tego dnia każdy powinien głosować zgodnie ze swoim sumieniem. Tak naprawdę prawdziwy bój rozegra się 24 maja, gdy do wyboru będziemy mieć dwie opcje: popełniającego różne błędy (jak każdy człowiek) Dudę, który, jednak ma potencjał do bycia lepszym politykiem niż jest w chwili obecnej i doszczętnie skompromitowanego Bula, który będzie „tarczą obronną” dla wszelkiego rodzaju sitw i mafii. Naprawdę chcesz tego drugiego?
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Nalezy sobie tez jednak czasami zadać pytanie, kto jest bardziej pro-żydowsk:i PO, które chciało już 2 razy sprzedać lasy państwowe- ale by to zrobić musieliby wprowadzić poprawki do konstytucji , a nad tą zmianą głosowali o 0:45 w nocy..... http://niewygodne.info.pl/artykul4/0...onstytucji.htm http://niezalezna.pl/uploads/zdjecie...1421565955.jpg https://wikileaks.org/gifiles/docs/1...-military.html Czy mityczny PiS, który jest atakowany, gdzie głosował za ustawą o kombatantachi i wysiedleńcach wojennych- gdzie żydzi też na niej skorzystają. Jeśli masz trochę wyobraźni, wyobraz sobie w jaki sposób ta partia była by atakowana, gdyby głosowali przeciwko. Jeśli to wg Ciebie świadczy, że PO to to sam co PIS, to ja ....a nie mam pytań.(piszę to w kontekscie II tury)
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 30.04.2015 o godz. 13:13.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Cytat:
A za teksty typu "nie głosując wybierasz Bula" dziękuję, bo takie coś to możecie wciskać debilom, którzy się dają manipulować a nie mi. Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Schetyna o przyjaźni z Kukizem: Może wejść do Sejmu kosztem PiS
http://wiadomosci.dziennik.pl/wybory...sztem-pis.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To nie zdanie ale raptem czesc zdania...czego nie zrozumiales? Bo ja napisalem ze mnie wlasnie nie interesuje obecny uklad rzadzacy...Co to oznacza? Ze zaden z dwoch czolowych kandydatow, wbrew temu czego od nich oczekuja i na co licza ich zwolennicy, nie jest w stanie dokonac niczego ciekawego a juz na pewno nie tego czego od nich oczekujemy ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No niestety dałeś się zmanipulować, a teraz odwracasz kota ogonem próbując temu zaprzeczyć. Fakty są takie, że armia probulowych urzędasów, lemingów i różnej maści „kolesi” nie będzie czekać z założonymi rękami i stać w rozkroku tylko pójdzie do urn i zagłosuje. Niska frekwencja w drugiej turze działa na korzyść Bula, czy tego chcesz, czy nie. Tym bardziej, że w sferze medialnej przewaga Bula nad Dudą jest ogromna i tylko zmobilizowanie się elektoratu pozostałych kandydatów może odwrócić tą niekorzystną dla Andrzeja kartę.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prawicowcy nie pójdą głosować, a jak wygra gajowy to winny będzie PiS
. Bo nie przekonał do Dudy. Stara śpiewka pożytecznych. Zresztą ważniejsze jest pilnowanie liczenia głosów. Zwłaszcza w pierwszej turze.
Że gajowy nie jest w stanie to wiadomo, ale skąd pomysł, że Duda również? Czyżby już był prezydentem? Bo sobie nie przypominam.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 30.04.2015 o godz. 15:04.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
GwPrawda nadal w formie.
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hp...57280176_o.jpg |
|
|
|
Banita
Offline |
|
ha, ha , a na marszu 11 listopada z bulem szło 60 tys by gówn....a ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślę też, że część osób do pójścia na II turę i zagłosowania z bUlem na Dudę zniechęcili wyborcy PiSu a patrz.ac przez pryzmat tego forum zniechęcili nasi forumowicze PiSowscy.
Jak ktoś tu czyta na swój temat, że jest "prawicowcem", popiera ruskich agentów czy też sam jest ruskim agentem, jest pożytecznym idiotą, zwolennikiem PO, Komorowskiego generalnie urbanopolatfusów, i w ogóle, wiadomo jest niedojebany bo nie jest za PiSem, to walić takie coś. Najpierw się Wam nie podoba wszystko co inne od PiSu, walczycie z tym a później w łaskę i jakieś szantaże emocjonalne stosujecie. Już to pisałem kiedyś, że jesteście takimi samymi lemingami jak te PeOwskie, tylko z drugiej strony barykady. Nawet jeśli Duda i PiS wygrają wybory to niewiele się w Polsce zmieni, wymienią się jedne świnie na drugie i jedne lemingi na drugich. Taka właśnie Polskę chcecie budować. Nie Wielką Polskę, tylko swoją. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gajowy w wysokiej formie https://www.youtube.com/watch?v=mtlQFNSt3W4
Ostatnio edytowane przez AYALA : 30.04.2015 o godz. 20:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jedno zasadnicze pytanie jesteśmy poważni, czy nie? Czy wybierając nomen omen jedną z najważniejszych osób w państwie kierujemy się forum?
Powód: urzadzenie_mobilne
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 30.04.2015 o godz. 20:54.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Albo zrobisz coś żeby gajowy nie wygrał czyli zagłosujesz na Dudę albo nie. I będziesz sobie dalej wmawiał, że Duda byłby jeszcze gorszy. Smutne. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaroo zmień płytę, bo ta, którą grasz naprawdę już wszystkim się znudziła.
Nikt Cię nie zmusza do poparcia kandydatury Dudy. To tylko i wyłącznie Twoja wola. Pisałem i podtrzymuję swoje zdanie ażebyś potem nie miał do nikogo pretensji i nie podnosił wielkiego larum z tego powodu, iż dalszym ciągu tkwimy w tym bagnie, co teraz sam uciekając od odpowiedzialności i mając w tej sprawie nie do końca czyste sumienie.![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
ABGwislak, nie kieruję się forum, swoje wątpliwości co do PiSu i Dudy podawałem niejednokrotnie.
Drodz widzę po banicji w wysokiej formie: Cytat:
Cytat:
Miałbyś do wyboru PO i SLD, co wybierasz? No właśnie. I teraz sobie wbij do głowy, że dla mnie Żyd Duda jest "tak samo" kompetentny i polski jak SLD. Po prostu nie wybieram między wielkim gównem Bulem a małą kupką Dudą. Potrafisz zrozumieć takie podejście? ![]()
drozd:
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
gdyby w 2011 r. obowiązywały JOW (główny postulat Kukiza), to PO miałaby dziś 306 posłów (66,5 proc. miejsc), a PiS – 151 (32,9 proc.), czyli o ośmiu mniej.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiadomo, że JOWy to poletko dla kupowania głosów nie koniecznie za obietnice wyborcze. Kombinacji z okręgami itd.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|