The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2015, 12:06
Fugiel napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze mozna dodac coca cole, która ostatnio widzialem na stadionie
Akurat ta umowa pod pewnymi względami jest gorsza niz z Pepsi...
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 31.03.2015, 22:23
jest gorsza od pepsi bo...... mógłbyś wyjaśnić i podać jakie są ustalenia kontraktu
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 31.03.2015, 23:06
Zapewne dlatego, że Cola jest też u żydów na takich samych (chyba) warunkach.
Odpowiedz cytując
Suarey
Junior Member

Od: 05.2008

Stary 01.04.2015, 11:11
Powiedzcie jak to możliwe, że Górnik i Ruch mogą pospłacać długi a my nie potrafimy - http://sport.fakt.pl/pilka-nozna/gor...ly,535150.html i http://katowickisport.pl/pilka-nozna...3,1,12452.html
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 01.04.2015, 11:29
Jakie długi i wobec kogo? Wisła otrzymała licencje.

A jak chcecie cos tam jeszcze spłacic to trzeba zapelniac stadion, nie bedzie pelnego stadionu to nie bedziemy splacac dlugow. Proste.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 01.04.2015 o godz. 11:32.
Odpowiedz cytując
ciomborek8
Member

Od: 02.2009

Stary 01.04.2015, 13:39
Semir z kontraktem !
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 01.04.2015, 13:45
ciomborek8 napisał(a):Wyświetl post
Semir z kontraktem !
1 kwietnia dziś. Hmm?
Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 07.04.2015, 01:32
Czy kiedyś czasy Wielkiej Wisły powrócą?
Bardzo tęsknie za wielką piłką w Krakowie. Nie moge się pogodzić z widokiem Legii na czubie tabeli. jak długo to wszystko będzie jeszcze trwac jak? Cupiał rób coś sprzedaj Wisłe albo dawaj kase. Wisła nie może przegrywac z jakimiś tam ogórkami. Cieszy Cię ten widok 5 miejsce, cieszy? 8 porażek, a może być jeszcze więcej? 10 wygranych meczy na 26 rozegranych cieszy? Smutek i żal mnie ogarnia jak sobie pomyśle, że wciagu kilku sezonow tak się stoczyliśmy. Na papierze mamy skład na pierwsza 3, jednak to juz nie to co kiedyś. My jako kibice nie mozemy czegos zrobic? Pomoc ukochanemu klubowi? Gaszyński gdzie jest sponsor? Gdze kontrakt Stilicia gdzie? jak sobie pomysle, ze przyszly sezon zaczniemy z -1 pkt to szlak mnie trafia, kiedyś to bylo nie do pomyslenia. Wielka Wisło wróć, nie mogę bez Ciebie życ!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 07.04.2015, 11:47
Davss875 napisał(a):Wyświetl post
Bardzo tęsknie za wielką piłką w Krakowie. Nie moge się pogodzić z widokiem Legii na czubie tabeli. jak długo to wszystko będzie jeszcze trwac jak? Cupiał rób coś sprzedaj Wisłe albo dawaj kase. Wisła nie może przegrywac z jakimiś tam ogórkami. Cieszy Cię ten widok 5 miejsce, cieszy? 8 porażek, a może być jeszcze więcej? 10 wygranych meczy na 26 rozegranych cieszy? Smutek i żal mnie ogarnia jak sobie pomyśle, że wciagu kilku sezonow tak się stoczyliśmy. Na papierze mamy skład na pierwsza 3, jednak to juz nie to co kiedyś. My jako kibice nie mozemy czegos zrobic? Pomoc ukochanemu klubowi? Gaszyński gdzie jest sponsor? Gdze kontrakt Stilicia gdzie? jak sobie pomysle, ze przyszly sezon zaczniemy z -1 pkt to szlak mnie trafia, kiedyś to bylo nie do pomyslenia. Wielka Wisło wróć, nie mogę bez Ciebie życ!!!!!!!!!!!!!
Proponuje odstawić alkohol czy tam co i dobre się wyspac...spokojnie i jeszcze raz spokojnie...
Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 07.04.2015, 13:22
Nie pilem alkoholu, ani nic nie bralem, taka mnie refleksja naszla wczoraj wieczorem
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 07.04.2015, 14:12
OT:/
Musze przyznać że dzisiaj rano miałem taką samą refleksję jak kolega 63.5 Kg. :/

Co więcej, szczerze pozazdrościłem Ci wczorajszego zaje*iscie spędzonego dnia. Pomyślałęm sobie: rewelacja, no przynajmniej niektorzy przezyli ten ostani dzień swiąt tak na maxa.... Dobry staff, niepoprawny optymizm, dużo ekspresji - tam nie mogło być inaczej jak 'zaje*iscie'. Zadumałem się i to dodało mi sił - wszakże jest nadzieja nawet jak jest do bani. No i co? Jednym 'nie brałem' zespułeś całkowicie wszystko.... ech...
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 07.04.2015, 18:18
Nie powieś się Kolego..
Odpowiedz cytując
Gero
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 07.04.2015, 18:21
Co to ....a jest A jakieś czasy się skończyły?
WIELKA WISŁA BYŁA JEST I BĘDZIE
AMEN
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Stary 08.04.2015, 17:06
Tak to jest, jak się kibice przyzwyczają do sukcesów. Zazwyczaj kiedy jakiejś drużynie dobrze idzie, pojawiają się masy sympatyków, które nie dopuszczają do siebie myśli, że mogłoby być inaczej. I gdy zespół wpada w lekki kryzys, to najchętniej wszystkich by z klubu wyrzucali, łącznie z tymi, bez których sukcesów w przeszłości by nie było

Oczywiście nie piję do nikogo osobiście.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 08.04.2015, 18:41
Lekkim kryzysem nazywasz przejście od stanu "3 minuty do ligi mistrzów" do "czy wywalczymy miejsce w czołowej 8-ce gwarantujące Ekstraklasę na następny sezon?"?

Kryzys jest głęboki, wraz z nim przyszli gorsi piłkarze -> gorsza gra -> mniej kibiców na trybunach. Zasada naczyń połączonych.
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 10.04.2015, 12:56
ńie wiedzialem, gdzie to wrzucić. w tym temacie też był dyskusja o Muzeum Wisły. W budżecie obywatelskim pojawił się:
http://www.krakow.pl/zalacznik/217787

polecam wszystkim poczytać i zagosować. mam nadzieje ze o tym w naszych mediach zrobi sie o tym glosno o ile mam nadzieje przejdzie formalną akceptację UM (przepraszam za bledy pisze z dzieckim na ręku)
Ostatnio edytowane przez Kaan : 10.04.2015 o godz. 12:58.
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 20.04.2015, 18:25
http://www.tswisla.pl/piotr-dunin-su...esem-ts-wisla/
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 20.04.2015, 18:59
Ktoś wie jak tam sytuacja z naszymi AP?
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 20.04.2015, 19:55
Z dziś, wywiad z Darkiem Olszówką, jednym z członków zarządu TS Wisła

Cytat:
Ostatnio było jednak z Akademią sporo zawirowań, jaka będzie jej przyszłość?

- Mamy podpisaną umowę na czas nieokreślony z Wisłą Kraków SA i będziemy ją realizować na warunkach tam określonych. Pomimo rożnych głosów dotyczących innej akademii, która ma współpracować z Wisłą SA, to my jesteśmy jedynym podmiotem, który ma prawo występować pod nazwą "Wisła" i grać z "Białą Gwiazdą" na koszulkach. Akademia Wisły będzie więc zawsze istnieć, bez względu na inne podmioty.
Odpowiedz cytując
robert777
Senior Member

Od: 11.2013

Stary 28.04.2015, 10:26
Panowie, żyjemy! http://manager.money.pl/prosto-z-fir...0,1777195.html
Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 28.04.2015, 10:49
^^ wzrost przychodów jest fajny, ale nie ma ani słowa o zyskach.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 29.04.2015, 09:54
Wzrost przychodów mógł nastąpić po rozwiązaniu rezerwy na zabezpieczenie spłat zobowiązań z niedawnych postępowań podatkowych przeciwko TELEFonice
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 29.04.2015, 11:53
Kiedy zaczną się kolejne newsy o rzekomych milionach od Cupiała?
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 29.04.2015, 12:02
Tak dla odstresowania to polecam przecytac ksiazke "Sen o potędze" red. Migi..- naprawdę porzadna ksiazka...
Pokazana cala polityka sportowo-finansowa...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 29.04.2015 o godz. 12:19.
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 29.04.2015, 18:37
siemstein napisał(a):Wyświetl post
Kiedy zaczną się kolejne newsy o rzekomych milionach od Cupiała?
Na razie są newsy o zainteresowaniu piłkarzami (skoro jest Cywka na testach, to wiadomo, że interesujemy się też Majewskim ). To będzie eskalować.

A jak zajmiemy odpowiednie miejsce (4. lub wyżej), to poza kolejnymi nazwiskami pojawią się też newsy o kasie.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 04.05.2015, 16:23
Czyli kilka słów PS o tym jak milion złotych przeszło obok nosa.

Wisła we wrocławiu przegrała milion złotych:
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...292,1,727.html

W skrócie: niska frekwencja, 4-te miejsce w lidze czyli brak meczu z L u siebie, nikłe szanse na puchary. Czyli głopotów finansowych Wisły ciąg dalszy.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 04.05.2015, 16:29
ojej , a tu dalej te idiotyzmy z Pucharami, cel na ten sezon zostal osiagniety w 2/3 - utrzymanie sie w gornek 8 i wygrana z parchami ( niestety tylko 1 raz ) , Gaszynski musial pocisnac jakas kielbasa wyborcza zeby pelikany lyknely , dobrze ze nie wspomnial o jakims sciagnieciu Lewandowskiego albo innych bzdurach
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 04.05.2015, 16:41
Kiedy Qba Błaszczykowski planuje wrócić do Wisły? Do kiedy on ma tam contract w Niemcach?
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 04.05.2015, 18:58
do czerwca 2018
Odpowiedz cytując
88tajfun
Junior Member

Od: 11.2008

Stary 09.05.2015, 02:37
Nie za wesoło...

Wisła się pali! Starszyzna złoży wypowiedzenia?
http://futbolplus.pl/kraj/item/649-w...-wypowiedzenie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów