|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
jest gorsza od pepsi bo...... mógłbyś wyjaśnić i podać jakie są ustalenia kontraktu
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Zapewne dlatego, że Cola jest też u żydów na takich samych (chyba) warunkach.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Powiedzcie jak to możliwe, że Górnik i Ruch mogą pospłacać długi a my nie potrafimy - http://sport.fakt.pl/pilka-nozna/gor...ly,535150.html i http://katowickisport.pl/pilka-nozna...3,1,12452.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jakie długi i wobec kogo? Wisła otrzymała licencje.
A jak chcecie cos tam jeszcze spłacic to trzeba zapelniac stadion, nie bedzie pelnego stadionu to nie bedziemy splacac dlugow. Proste.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 01.04.2015 o godz. 11:32.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Semir z kontraktem !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Czy kiedyś czasy Wielkiej Wisły powrócą?
Bardzo tęsknie za wielką piłką w Krakowie. Nie moge się pogodzić z widokiem Legii na czubie tabeli. jak długo to wszystko będzie jeszcze trwac jak |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie pilem alkoholu, ani nic nie bralem, taka mnie refleksja naszla wczoraj wieczorem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
OT:/
Musze przyznać że dzisiaj rano miałem taką samą refleksję jak kolega 63.5 Kg. :/ Co więcej, szczerze pozazdrościłem Ci wczorajszego zaje*iscie spędzonego dnia. Pomyślałęm sobie: rewelacja, no przynajmniej niektorzy przezyli ten ostani dzień swiąt tak na maxa.... Dobry staff, niepoprawny optymizm, dużo ekspresji - tam nie mogło być inaczej jak 'zaje*iscie'. Zadumałem się i to dodało mi sił - wszakże jest nadzieja nawet jak jest do bani. No i co? Jednym 'nie brałem' zespułeś całkowicie wszystko.... ech... ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Guest
|
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
WIELKA WISŁA BYŁA JEST I BĘDZIE AMEN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak to jest, jak się kibice przyzwyczają do sukcesów. Zazwyczaj kiedy jakiejś drużynie dobrze idzie, pojawiają się masy sympatyków, które nie dopuszczają do siebie myśli, że mogłoby być inaczej. I gdy zespół wpada w lekki kryzys, to najchętniej wszystkich by z klubu wyrzucali, łącznie z tymi, bez których sukcesów w przeszłości by nie było
![]() Oczywiście nie piję do nikogo osobiście. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Lekkim kryzysem nazywasz przejście od stanu "3 minuty do ligi mistrzów" do "czy wywalczymy miejsce w czołowej 8-ce gwarantujące Ekstraklasę na następny sezon?"?
Kryzys jest głęboki, wraz z nim przyszli gorsi piłkarze -> gorsza gra -> mniej kibiców na trybunach. Zasada naczyń połączonych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
ńie wiedzialem, gdzie to wrzucić. w tym temacie też był dyskusja o Muzeum Wisły. W budżecie obywatelskim pojawił się:
http://www.krakow.pl/zalacznik/217787 polecam wszystkim poczytać i zagosować. mam nadzieje ze o tym w naszych mediach zrobi sie o tym glosno o ile mam nadzieje przejdzie formalną akceptację UM (przepraszam za bledy pisze z dzieckim na ręku)
Ostatnio edytowane przez Kaan : 10.04.2015 o godz. 12:58.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ktoś wie jak tam sytuacja z naszymi AP?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z dziś, wywiad z Darkiem Olszówką, jednym z członków zarządu TS Wisła
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Panowie, żyjemy! http://manager.money.pl/prosto-z-fir...0,1777195.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ wzrost przychodów jest fajny, ale nie ma ani słowa o zyskach.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wzrost przychodów mógł nastąpić po rozwiązaniu rezerwy na zabezpieczenie spłat zobowiązań z niedawnych postępowań podatkowych przeciwko TELEFonice
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Kiedy zaczną się kolejne newsy o rzekomych milionach od Cupiała?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Tak dla odstresowania to polecam przecytac ksiazke "Sen o potędze" red. Migi..- naprawdę porzadna ksiazka...
Pokazana cala polityka sportowo-finansowa...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 29.04.2015 o godz. 12:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Na razie są newsy o zainteresowaniu piłkarzami (skoro jest Cywka na testach, to wiadomo, że interesujemy się też Majewskim
). To będzie eskalować.A jak zajmiemy odpowiednie miejsce (4. lub wyżej), to poza kolejnymi nazwiskami pojawią się też newsy o kasie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli kilka słów PS o tym jak milion złotych przeszło obok nosa.
Wisła we wrocławiu przegrała milion złotych: http://www.przegladsportowy.pl/pilka...292,1,727.html W skrócie: niska frekwencja, 4-te miejsce w lidze czyli brak meczu z L u siebie, nikłe szanse na puchary. Czyli głopotów finansowych Wisły ciąg dalszy. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
ojej , a tu dalej te idiotyzmy z Pucharami, cel na ten sezon zostal osiagniety w 2/3 - utrzymanie sie w gornek 8 i wygrana z parchami ( niestety tylko 1 raz ) , Gaszynski musial pocisnac jakas kielbasa wyborcza zeby pelikany lyknely , dobrze ze nie wspomnial o jakims sciagnieciu Lewandowskiego albo innych bzdurach
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kiedy Qba Błaszczykowski planuje wrócić do Wisły? Do kiedy on ma tam contract w Niemcach?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
do czerwca 2018
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie za wesoło...
Wisła się pali! Starszyzna złoży wypowiedzenia? http://futbolplus.pl/kraj/item/649-w...-wypowiedzenie |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|