|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Dzięki tego typu podejściu od 8 lat rządzi PO degenerując polskie społeczeństwo, gospodarkę, edukację i kulturę. W kolejnych 8 latach zapewne wprowadzą związki partnerskie, a być może adopcję dzieci przez pary homoseksualne. Skoro rzeczywiście nie dostrzegasz różnicy, to chyba jesteś ślepy.
Dzięki za "zezwolenie". Grube miliardy. ![]() P.S. Odpowiadać nie musisz. Najpierw trzeba mieć jakieś zdolności polemiczne, a nie wysuwać wobec rozmówcy "oskarżenia" rodem z piaskownicy. Osobą anonimową nie jestem (w przeciwieństwie do Ciebie mam wrażenie), kto mnie zna, zarazem zna moje poglądy i źródła dochodów. |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
No to już poznałem lekarstwo na wszelkie zło - to pis.
Nie mam zamiaru kopać się z koniem, głosujcie na żydka, wasza sprawa. ![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Polecam w ramach ciekawostki: http://www.latarnikwyborczy.pl/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Najwyższy wynik - trochę ponad 80% u Kukiza, w ramach ciekawostki. Ale fakt popierania legalizacji małżeństw homoseksualnych go w mojej ocenie dyskwalifikuje.
Jest gdzieś coś więcej na ten temat? |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wszystkie osoby, które powtarzają ten bełkot powinny zamiast tego pseudo-argumentu powiedzieć jakieś konkrety, bo przynoszą tylko i wyłącznie wstyd swoim antysemityzmem. To już wyszło z mody Panowie, paplaniny ksenofobów nikt już nie słucha. Waszą słabość widać po tym, że nie jesteście w stanie podjąć dyskusji, lecz jedynie określić racjonalnie myślących ludzi mianem 'pajaców', bądź 'trolli' - w geście rozpaczy reaguje się nerwowo, więc to rozumiem. Szeroko rozumiana, konserwatywna strona prawicowo-katolicka, broni świata, który już dawno przeminął i nigdy nie powróci - dlatego jest głośna, bo w akcie desperacji chce wykrzyczeć tragedię swego konania. Grupki nacjonalistów pewnie będą sobie maszerować jeszcze jakiś czas po miastach, księża bałamucić naiwnych ludzi, a cyniczni politycy straszyć urojonym zagrożeniem ze strony gender, o którym tak naprawdę nie mają pojęcia. Jednakże pochodu wolności nikt już nie zatrzyma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wypierdalaj.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
a ja proponuje posluchac JK-M https://www.youtube.com/watch?v=hDIK9ryAqeo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dobry troll
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Zrobiłem jeszcze raz tak na spokojnie. Walnąłem się wcześniej z pytaniem o in vitro, więc zmieniłem odpowiedź i teraz wyszły mi takie wyniki (wszystkie odpowiedziami ważne).
![]() W sumie nie ma zaskoczenia, że liberałowie, bądź socjliberałowie z przodu, a socjaliści tacy jak Ogórek, Duda i Komorowski na samym końcu ![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Też mi wyszedł Wilk na 1-szym miejscu ale 89% a potem Jarubas.
Tak swoją drogą - zabawa zabawą ale który z nich nie ma własnego zdania w większości przypadków i czemu to bul. Typowa pacynka z czyjąś ręką wsadzoną po łokieć w dupę podpisała 99,999% ustaw obstawiam że nawet bez czytania treści. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
[QUOTE=Paweł;1398166]Polecam w ramach ciekawostki: http://www.latarnikwyborczy.pl/[/czesc pytan jest zle skonstruowana, w pytaniu 14 brakuje odpowiedzi "nie zgadzam sie". ponadto po daniu opowiedzi na ostatnie pytanie nie dostaje wyniku. "zabawa" z tego co widze jest pod patronatem gazety wyborczej ich radia i polsatu, ot taka ciekawostka.
![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niby organizuje CEO, czyli przybudówka PO, a wcześniej UW, która sąsiadowała z moim wydziałem
![]()
To poza. Wydaje mi się, że Komorowski jest bardziej niezależny niż to się niektórym wydaje, a to już prędzej Duda byłby jako prezydent tylko pupilem prezesa.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 23.04.2015 o godz. 23:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ciężka dola młodych oburzonych. Najpierw Duda okazał się żydkiem,JKM wartości konserwatywne zamienil na poligamie, zapałał miłoscia do Władka Putina, a teraz Kukiz zlewakował w wywiadzie
http://www.wykop.pl/ramka/2512199/ku...mi-lewicowymi/ Dla niecierpliwych od 13:40. Cięzka dola.. Teraz prawidziwemu prawicowcowi ostał się jedynie sfrustrowany Grzegorz Braun ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Spróbuj wyłączyć a.d.b.l.o.c.k.a.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
"Wydaje mi się, że Komorowski jest bardziej niezależny niż to się niektórym wydaje, a to już prędzej Duda byłby jako prezydent tylko pupilem prezesa."
dobre wołominiak emj10 w swoim żywiole, "niezależny" ekspert ,kto zna gostka to wie , Pis jest zły Pis ma wielkie kły , i niezależny bulu , chyba od rozumuBronowianin "wstyd swoim antysemityzmem. " pisząc o wypowiadanych sloganach w stosunku do Dudy nie miałem na myśli antysemityzmu tylko regularna głupotę , tak gwoli wyjaśnienia Pan Jotka ![]()
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 24.04.2015 o godz. 10:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Pan Jotka- jako jeden z wielu używasz błędnie pojęć. Pod Twoim rozumowaniem prawdziwej prawicy kryje się prawica konserwatywna.
Jak w każdym "skrzydle" pojawia się piramida na bardziej prawicową, lewicową część i centrum. Prawica ma swoją prawicę (zwaną konserwatywną, skrajnie czy ultra prawicową), lewicę (prawica socjalistyczna) i centrum. To samo z lewicą i centrum. Nie mniej jednak nie mam jak przyczepić się do reszty wpisu. Dodałbym jednak jeszcze Kowalskiego ![]() ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja zadałem 2 fundamentalne pytania : W tym jak i temacie politycznym.
1.Poprosze o parę przykładów Państw gdzie sprawdziła się publiczna służba zdrowia. 2.Gdzie jest tu mowa o żydach w ustawie w której Duda jest atakowany? http://www.sejm.gov.pl/sejm7.nsf/age...rGlosowania=79 Oprócz tego. Poproszę o przykłady Państw stricte kapitalistycznych, które nie kontroluje swojego sektora (przedsiębiorstw) zw z energetyką, militariami, bezpieczeństwem etc. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A ja Ci podałem link do ustawy, z którym miałeś się zapoznać.
http://www.niedziela.nl/index.php?op...oda&Itemid=167 Coś znajdziesz. Przecież cała jurop jest zależna od importu surowców energetycznych poza Norwegią. A opis pasuje najlepiej wiadomo do kogo.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 24.04.2015 o godz. 10:59.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Nie mówiąc, że w kampanii przyklepuje skrajnie lewackie projekty, których na pewno nie podpisał by Duda jak np. konwencja antyprzemocowa.Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Komorowski jest niezależny od partii ale chyba tylko wtedy jak ma inne wytyczne od służb specjalnych... Ten ćwok wtedy gdy może robić co chce to ani się wysłowić nie umie, ani bez błędu zdania napisać w języku Ojczystym, albo na krzesła wchodzi.
Tam gdzie się kończy zależność Bronka od jego panów tam zaczyna się Bronisław Wpadka Komorowski. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Trochę się uśmiałem, bo po kilku latach studiowania pism klasyków materializmu historycznego i jako, po części, marksista, muszę przyznać że nie trafiłem w żadnym z dzieł autora 'Kapitału' oraz Fryderyka Engelsa, na jakąkolwiek wypowiedź odnośnie gender
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W wersji hard natomiast Komorowski objawia się jako strażnik żyrandola, pionek WSI, wstawiony tam przez brukselsko-berlińsko-moskiewski triumwirat. Oprócz Michalkiewicza jedynie Kukiz w ostatnim wywiadzie w Komorowskim widział twardego i wyrachowanego gracza, który doskonale obraca się w systemie ostatnich 25-lat korzystając z niego zarówno pod względem finansowym, jak też stojąc niezwykle mocno w hierarchii politycznej (dwukrotnie minister, marszałek oraz wreszcie prezydent). Ostatnie 5 lat pokazało, że Komorowski ma duże możliwości jeśli chodzi o kuluarowe zagrywki, między innymi wyciągając trupa z szafy jakim było UW i obsadzając byłych jego członków w pałacu, po drugie pomagając swojemu przyjacielowi Schetynie w powrocie z niebytu i prawdopodobnej walce o przywództwo w PO, aż wreszcie po jego największy sukces czyli pomoc Palikotowi w 2011 w sukcesie wyborczym. Dużo można pisać, ale zarówno w UD, UW, SKL, jak też w PO należał do głównych wygranych rozgrywek wewnątrzpartyjnych. http://www.wykop.pl/link/2497465/kuk...ek-komorowski/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Oczywiście to tylko wybory prezydenckie i marionetka będzie miała gówno do gadania. Ale dla was to zbawiciel narodu. ![]()
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Karol Marks wprowadził istotną zmianę w podejściu do filozofii. Jak pisał: Filozofowie rozmaicie tylko interpretowali świat; idzie jednak o to, aby go zmienić. W ten sposób jako jeden z pionierów uczynił z filozofii oręż walki ideologicznej z przeciwnikami partyjno-politycznymi i narzędzie działania polityczno-ekonomicznego. Dzięki instytucjonalnym wpływom marksizmu taki sposób myślenia o filozofii i jej uprawiania ugruntował się w kulturze Zachodu. Dzięki temu: Skupiono uwagę na marksistowskiej tezie, że człowiek wyróżnia się świadomością kolektywną, dzięki czemu powstaje kultura jako stan świadomości zbiorowej. Nie wystarczy zatem przeprowadzić rewolucję społeczno-ekonomiczną poprzez zmianę stosunków własności i organizacji życia politycznego, trzeba jeszcze dokonać rewolucji w świadomości, rewolucji kulturowej, aby proces powstania nowego, zrewolucjonizowanego człowieka został zakończony. Ot i masz swój gender geniuszu. Oczywiście to szybki skrót z tych wielu lat twoich studiów, których nie do końca jak widać ogarnąłeś.
Ostatnio edytowane przez mtk : 24.04.2015 o godz. 12:29.
![]()
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Rząd PiSu trwał rok więc porównanie zbędne, bo niby co wg. Ciebie miał im zawetować ? rozwiązanie WSI? ustawę lustracyjną? obniżkę podatków? Komorowski miał sporo więcej do pokazanie, że jest ze społeczeństwem np. przy po każdej podwyżce podatków czy podwyższeniu wieku emerytalnego, którego w kampanii wyborczej był przeciw podnoszeniu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Pierwszy Palikot i gdyby nie róznica w podejsciu do gejów, miałby więcej. BDW dużo oddaliście głosów niezdecydowanych? U mnie było cerca 20%. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|