|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Rozważałeś może zakończenie wypisywania tych pierdół?
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A może by tak moderator rozważył zbanowanie trolla/debila?
To jest masakra, że to forum nie ma gospodarza. Może tu byle pajac sobie pisać w najlepsze a jak się coś komuś nie podoba i napotka na odzew "z góry" to przecież: "w legulaminie nie ma zapisu, że za to i owo można banować, a w ogóle to tolelancja". ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie wiem czy kierujesz te słowa do mnie, czy do kogoś innego, ale pozwolę sobie odnieść się do tego. Uważam, że jeśli ktoś wypowiada się w sposób kulturalny, nie obrażając nikogo, a ponadto przestrzega regulaminu forum, to może się swobodnie wypowiadać. Jak wiesz temat dotyczy wyborów prezydenckich, a tym samym rozmowa kręci się wokół różnego rodzaju wydarzeń z nimi związanych - jeśli o mnie chodzi, to w tej oraz pozostałych wypowiedziach w niniejszym temacie, zabierałem głos w odpowiedniej kwestii. Dzisiejsze posty na temat pana Dudy stały na dość niskim poziomie, więc po prostu odniosłem się do tego. Co prawda to tylko luźna pogawędka na jednym z wielu for internetowych, ale jestem zdania że o tolerancję i szacunek dla innych istot żywych trzeba walczyć wszędzie gdzie tylko się da. Jeżeli zauważam przejawy rasizmu lub jakiejkolwiek innej formy dyskryminacji, to po prostu sprzeciwiam się im - uznaję to za moralny obowiązek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
dobre jaja, nie ma jak w politycznym, tu emocje są większe niż w sportowym
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Myślę że lepsze, niż emocjonalna reakcja którą zaprezentowałeś, byłoby podjęcie konstruktywnej dyskusji i przedstawienie jakichś kontrargumentów - jeżeli takie oczywiście posiadasz. Osobiście trudno mi sobie wyobrazić, jak mógłbyś podważyć w racjonalny sposób moje stanowisko, aczkolwiek z niecierpliwością oczekuję jakichś prób z Twojej strony. Miejmy nadzieję, że z wykluczeniem pozamerytorycznego sposobu argumentowania.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po pierwsze z trollem się nie dyskutuje, a po drugie nie będę udowadniał, że trawa jest zielona a niebo niebieskie, bo to bez sensu. Idź lepiej się pomodlić (ups, pewnie ateista?) do Szumlewicza.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Bronowianin idź się już lecz to tych twoich głupot nie da się spokojnie czytać- odpłynąłeś zupełnie
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grzegorz Braun w "Polskim " Radiu http://www.polskieradio.pl/9/29/Arty...zone-w-rodzine
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przywołane słowa mądrości Wilka są na tym forum poruszane przez przeciwników PiS- od lat więc wynika z tego że każda z tych osób mogłaby kandydować na fotel prezydenta Jak się chce PiS owi przyłożyć z lewej strony to mówi się o obniżkach podatków i konserwatyźmie jak z prawej to o socjaliźmie. Stare ![]() ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Stare, ale jare i jakże aktualne
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
Andrzej Duda wyjaśniłem dlaczego wtedy wybrałem Cracovi a nie Wisłę. Dziś tamta przesłanka od lat nie istniejewyjaśnienie z tweetera , nie zadowala mnie , tekst o klubie milicyjnym nie do obrony, głos dostanie , z avatara znika |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Widzę, że wiele osób albo nie do końca zrozumiało słowa Dudy, albo nie obejrzało drugiej części wypowiedzi. Afera nie jest o to, że powiedział, że Wisła to był klub gwardyjski czy milicyjny, bo nie ma co się oszukiwać, taki był. Afera jest o to, że praktycznie rzecz biorąc zrównał zomowców z kibicami Wisły ówczesnej Polski. To jest skandal, że kandydat na prezydenta w taki sposób wypowiada się o dużo większej części Krakowa. Nie mógł być kibicem Wisły, bo walczył o wolność i wspierał Cracovię klub miejski....... No tak, wszyscy jesteśmy komuchami! Niech żyje Stalin i Lenin!
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
To teraz jaka ściema jak za komuny ....
https://www.youtube.com/watch?v=zo0yBhkTzPw ![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Bronek przecież z komuny wyszedł boso, a dopiero później trafiły mu na konto DM, więc 1 majowe malowanie trawy musiało mu zapaść w pamięć
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bul to cudotwórca, skacze po krzesłach, tam gdzie się w Polsce pojawia to nagle się budowy zaczynają same robić, na jego spotkaniach są ludzie popierający PO. Cuda jak sam s....esyn.
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nie udzielam sie w tematach politycznych, ale wybory idą, na kogoś trzeba zagłosować więci postanowilem i do tego tematu zagladnać by poszukać jakiegoś natchnienia. I.... nadal jestem w punkcie wyjścia. Jak nie urok to ogórek.
Ad rem, obiecałem sobie że zagłosuje na tego kto a) w kampanii zabłyśnie niepopulistyczną i szczerą lub skrajnie głupią wypowiedzią b) w tym temacie bedzie jakis consensus i potraktuje głos jako głos na 'Wisłę'. Także z przyjemnością przyłaczam się biernie do dyskusji. OT: Zdumiewające.![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziękuje za propozycje.
Widzisz problem umnie jest taki ze nawet starając się i przyjmując do wiadomości że taki okres mamy w którym to kazdy polityk wchodzi po pięty i mówi wszytko byleby 'mieć głos' dalej nie rozumiem tego co czytam. Dla przykładu: Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 23.04.2015 o godz. 12:49.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ABW BOR SKW CBA i inne Nkwd czy to takie trudne?
![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wg Brauna podział jest bardzo prosty.
a )służba ludziom, czyli służba zdrowia i straż pożarna b) służba wymiarowi sprawiedliwości (pośrednio ludziom) w postaci np. służb specjalnych. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla mnie słuzby specjalne to są służby mundurowe jak wcześniej wymieniona policja czy wojsko. Inaczej działają dlatego sa specjalne. ABW- służba mundurowa, specjalna, podległa MSW. Tak widzę podział, ale moze jest inaczej.
-- Wydaje mnie się że mniej wiecej wiem co chciał Braun powiedzieć - inwestowac trzeba w służby 'represyjne' wobec wrogów wewnętrznych i zewnetrznych. Ulepszać pałki karabiny i kratki. Tylko mam poważne wątpliwości, nawet po tym co pisze, czy wiedziałby jak to z głową zrobić. Dla mnie albo nie wie na czym stoi albo proponuje 'kolesiowskie' rozwiązanie tudziez jest to tylko kiełbasa wyborcza albo zwyczajnie go nie rozumiem.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 23.04.2015 o godz. 14:47.
![]()
|
|
|
konserwa
Offline |
|
Duda strzelił głupotę argumentacją swoich sympatii, to prawda. Choć w przypadku typa bez tradycji kibicowskich (ojciec Dudy - prof. Jan Duda pochodzi ze Starego Sącza) i z wypranym przez "znajomych" innowierców mózgiem - jest możliwe, że wówczas takiego wyboru dokonał nie znając patriotycznej historii Wisły. Zależy w jakim środowisku się obracał. W tym kontekście głupio wygląda jego wypowiedź, że "zawsze kibicował polskiej reprezentacji", bo będąc konsekwentnym nie powinien kibicować Reprezentacji Polski (a właściwie prylu) do końca 1989 r. Głupia wypowiedź i z naszej strony szkoda, że kandydatem PiS nie został prof. Andrzej Nowak (3m 40s ), ale... Pro Publico bono.Powód: link
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 23.04.2015 o godz. 16:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nic dodać, nic ująć Jędrek. Aczkolwiek ja na niego zagłosuję dopiero wtedy, jeśli będzie rywalizował z Komorowskim. Póki co dla mnie najlepszym kandydatem byłby Braunokukiz
![]() Gówno Prawda przyzwyczaiła do tego typu tekstów ale to , to już zakrawa na totalitaryzm... http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...fb_ref=Default ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Grzegorz Braun masakruje systemowe media (Radio Wrocław & Polska Agencja Prasowa)
https://www.youtube.com/watch?v=cHq-wXPZXbw Oraz Kowalski w Trójce (swoją drogą nie wiedziałem, że on żadnej szkoły nie skończył https://www.facebook.com/Kowalski.Ma...39/?permPage=1 |
|
|
|
konserwa
Offline |
|
|
Chcesz pozostawić wybór innym, aby prezydentem ponownie został ten, który chciał sprywatyzować polskie lasy, aby Izraelitom płacić grube miliardy rzekomych odszkodowań? Znaj miarę...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znam miarę, zamiana po na pis to zamiana kiły na rzeżączkę. Możesz próbować dalej agitacji dla żyda dudy. Płaci ci za to?
![]()
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Cytat:
|
|