|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Teraz nawet reżimowemu biegłemu Artymowiczowi coś nie gra: http://wpolityce.pl/smolensk/241196-...olotu-o-ziemie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ludzie? Czy wy naprawdę ,musicie tu szukać na siłe podziałów? Co Wam przeszkadza znów Korwin-Mikke. Ma swoją strategię działania, swój plan i jeśli ktoś chce na niego głosować to dlaczego nie? Wszyscy, byle nie czerwoni z SLD lub klika rządowa.Ja tam z wieloma kwestiami się nie zgadzami np dot służby zdrowia czy niepełnosprawności, a są to bliskie mi tematy. Dlatego też nie będę na niego głosował. Ale mimo to jest osobą, która chce wysadzić w powietrze ten rząd i dlatego chwała mu za to.
Nie szukajcie problemu tam, gdzie go nie ma.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 17.04.2015 o godz. 09:17.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
Po drugie marne masz poczucie wstydu, skoro wstydzisz się za jakiegoś gościa o którym mało kto ma pojęcie a nie wstydzisz się za to, że kraj nie potrafi policzyć jak należy głosów w wyborach a po 5 latach najważniejszego śledztwa w swoich ponad 1000 letnich dziejach kompromituje się tak bardzo, że polnische wirtschaft z których mają polew Niemcy to jedynie drobny żarcik. Także zastanów się chłopie co Ci siedzi pod deklem, bo wyczuwam tam straszny nieporządek ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Padre1906"Przepisałeś ulotkę która lata po internecie od kilku"
po pierwsze pokaż tą ulotkę którą jakoby przepisałem, nie odniosłeś się merytorycznie , szkoda , ale poniekąd rozumiem , trudno jest polemizować z cyframi i wynikami , myślę że bez garba konia i leppera ten rząd mógłby przetrwać i zrobić wiele dobrego , żeby nie było , przyznaje popełnili masę błędów ale z koniem i spółką było o to nietrudno,do tego konie trojańskie jak kaz czy łysy misiek Padre1906 "Poziom wyborczej i (niestety) niezależnej. Nie krzyczałeś jeszcze o tym że Korwin powiedział że chce strzelać do górników? " przypominam że o ch...ej wypowiedzi napisał Jaroo1 ,ja łaskawie z tym się zgodziłem ,co do wypowiedzi Korwina o górnikach była tak beznadziejna że nawet nie skomentowałem jak zresztą większości wypowiedzi tego człowiekaPadre1906". A popieranie opcji z prawdziwej prawicy kończy się tym że wszyscy nazywani są przyjaciółmi Rosjan." niestety pracują nad tym w pocie czoła , sam sie dziwię że wcześniej tego nie zauważyłem
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 17.04.2015 o godz. 12:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
zaktywizuje , ale to jest cała seria wypowiedzi i zdarzeń które mnie niepokoją , nie mam nic przeciwko Kowalskiemu czy Braunowi ale ich ostatnie zachowania są co najmniej zastanawiające , Korwina pomijam bo zdążyłem sie przyzwyczaić
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fakty- Putin politycznie bije na głowę Schrona Husseina Obamę. Wyjebał sankcjowiczów bez mydła skupując (może nie bezpośrednio przez samego siebie, ale pośrednio przez bande oligarchów) akcje spółek mając je wszystkie lub prawie wszystkie w swoim zanadrzu tyle, że teraz bez dzielenia się z zachodem? Ano wyjebał. Zanektował Krym? Zanektował. Gospodarczo, ekonomicznie, socjalnie Rosja sprzed Putina, a w trakcie jego rządów to ziemia, a niebo tak? Ano tak.
Problem polega na tym, że i Korwin, i Kowalski, i Braun i Farage, nawet Kolonko mówią, że Putin to dobry polityk. I tytuły w prasie: XYZ - Putin to dobry polityk. No i taki Nowak (Kowalski już zajęty) myśli: Zbrodniarza chwalą, chvje/skurvysyny jebane! Nie zagłosuję! A w to graj mass-mediom (bo już nie tylko mainstream jak ukazuje MaxTV czy wspomniana Republika TV) i systemowym kandydatom i palikociarni. Ja powiem nawet więcej- oni wszyscy się mylą. Nawet mój kandydat Braun. Putin nie jest dobrym politykiem, on politykiem jest wspaniałym. Lawina "ABG to proputinowiec za 3...2...1..." ![]() ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ABGwislakABG "a powiem nawet więcej- oni wszyscy się mylą. Nawet mój kandydat Braun. Putin nie jest dobrym politykiem, on politykiem jest wspaniałym. Lawina "ABG to proputinowiec za 3...2...1..."
nie doczekasz się , a morderca putin jest dobrym politykiem tylko słabością tzw europy i plastikowego obamy , jeszcze lepszym będzie jak zajmie Litwę ,Łotwę a na koniec Polskę ABGwislakABG "Gospodarczo, ekonomicznie, socjalnie Rosja sprzed Putina, a w trakcie jego rządów to ziemia, a niebo tak? Ano tak. " no żesz nie wiedziałem, za putinu kraina mlekiem i miodem płynąca , zapytaj przeciętnego rosjanina ? chyba że masz na myśli oligarchów i armię oddanych urzędników zwanych klasą średnią ?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 17.04.2015 o godz. 13:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Wali mnie to kto tam robi ekspertzymy ,kto tam działa i co probuje zrobić... Tak samo wali mnie opinia przeciwna czyli Antoniego,rowniez niczym nie podparta... Mam swoje ,typowo swoje zdanie ze chcieli wyladowac to wyladowali... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hiperbolizujesz. Trzeba czasem wyczuć ironię bądź sarkazm. Teraz przeczytaj jeszcze raz zdanie "Ano będzie jeszcze lepszym".
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|||
|
Cytat:
Pragnę zauważyć iż jest to symptom tego jak jesteście zmanipulowani. Tu gościa ganicie za same słowa a swoim wybaczacie za czyny i to jakie czyny - bo oddać polską kasę Żydom za stalinizm i hitleryzm to jest czyste kurestwo na niekorzyść Polski i Polaków. Nie da się tego porównać do czegoś innego, przykładowo wielkie "ale" PiSu względem Orbana za dbanie o korzyści dla Węgier i układanie się z Putinem. To też się ma nijak jeśli chodzi o skalę "niepoprawności" (ale polityka oczywiście ma być obliczona nie na poprawność tylko na skuteczność) względem ODDAWANIA polskich pieniędzy Żydom. Takich mamy polityków i takich mamy wyborców. Chamy, złodzieje i oszuści (politycy) a Wy biedni zmanipulowani. Ludzie, którzy oddają polskie pieniądze Żydom wyznaczają sobie standardy i ganią Orbana, dobrego polityka, czy antysystemowców za to, że coś nie tak powiedzieli. Śmiech na sali. Aaaa, jeszcze mi się coś przypomniało. Kto gani Kowalskiego, Brauna itd? Ci sami co się układają z banderowcami. Beka. Kolejny przykład jak Kerim jesteś zmanipulowany: Cytat:
Po co te docinki o Litwie i Polsce? Chyba tylko po to żeby zdyskredytować oponenta na zasadzie: "tak jest dobry? A jak zajmie Polskę to co?". Znowu zero merytoryki i manipulacja. Na siłę dorabiasz jakieś tezy i bronisz swojego zdania mimo, że stoisz na przegranej pozycji. Cytat:
Szkoda, takie coś zabija dyskusję bo to tak jakby ciągle musieć udowadniać, że 2+2=4. Napiszesz to raz, drugi, trzeci ale Ty i wiele osób ciągle będą pisać, że nie ma się racji, że tak nie jest do końca itp. Trochę rozsądku w tym wszystkim bo to, że popieramy innych polityków to nie oznacza, że mamy kłamać, manipulować tylko po to żeby się okazało, że mój "polityczek" to lepszy od Twojego. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jaroo1 znany tropicielu Żydów , już kilka razy było to wyjaśniane, wislak86 to prostował , poczytaj , kolejne dwa moje cytaty i Twoja troska o zmanipulowanie mojej osoby są co najmniej śmieszne, wymieniłem poglądy z ABG , częściowo się zgodziliśmy a Ty swoje nieśmiertelne , zmanipulowany , przeczytaj ze zrozumieniem , nie sądzę że masz złą wolę , po prostu nie rozumiesz co chciałem napisać ,
Gwiaździsty miałem jeszcze ten fragment w tym stylu opisać ale mnie uprzedziłeś , nie muszę , podpisuję się |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Cytat:
W to, że ma krew na rekach to nie wątpię ale jednocześnie jest dla Rosji dobrym prezydentem. To, że jest ....ą bo bawi się ludzkim życiem to nie znaczy, że nie jest dobrym politykiem. Na prawdę tego nie rozumiesz? Dołączył Krym do Rosji, dołączył! Kto by tak zrobił, zły prezydent czy dobry? Śmieje się w twarz tym cwelkom z UE czy USA? Śmieje się. Kogo na to stać? łachmytę czy dobrego polityka? Przeciwstawia się lewactwu i wszelkiej maści pedalstwa w Rosji? Tak. Trzyma za pysk Polskę (wrak, czarne skrzynki)? Trzyma. Dba o interesy Rosji z zachodnią Europą? Dba. Jak to jest zły polityk / prezydent to ja sobie życzę w Polsce tylko takich polityków. Jeśli mam wybierać między mordercami, którzy zabili Petelickiego, Leppera i wielu ludzi związanych ze Smoleńskiem a przy okazji rujnują moją Ojczyznę to już bym wolał takiego Putina z krwią na rękach ale chociaż żeby dbał o interesy Polski dodatkowo. Oddzielmy dbanie o interesy Kraju (Putin, dobry polityk) od bycia łajzą, która ma krew swojego rodaka na rękach (Putin). Bo ja o "mocarstwowości" Rosji a Wy o moralności Putina. Śmieszne. Cytat:
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 17.04.2015 o godz. 19:53.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
Co do podatków, to jest dla mnie oczywiste, że im więcej ktoś zarabia, tym większe powinien płacić podatki - ideałem byłoby, aby dzięki temu płace zostały zrównane dla każdego, zaś osoby bezrobotne otrzymywały odpowiedni zasiłek. W ostateczności można się zgodzić na wypłaty rzędu 50 tys. pod warunkiem, że po opłaceniu podatku takiej osobie zostanie powiedzmy 3 tys. zł. W Polsce i innych krajach UE, nie mamy problemu braku pieniędzy, lecz problem ich złej dystrybucji - dochód narodowy jest niesprawiedliwie dzielony, gdyż starczyłoby dla każdego. Korwinowcy mówią o tym, że strzelaliby do rabusia. Lecz pomijając nawet ten fakt, że użycie przemocy jest zawsze czymś nierozumnym i nagannym, to nie są w stanie w swoich zaczadzonych umysłach wysnuć prostego wniosku co do tego, że gdyby wszyscy ludzie mieli zapewnione środki do życia, np. przez powszechny zasiłek, i każdy zarabiałby mniej więcej po tyle samo, to nikt nie miałby potrzeby kogokolwiek napadać lub okradać. Jeśli chodzi o wychowanie dzieci, to jest to temat na zupełnie odrębną dyskusję i wiele można by na ten temat powiedzieć. Osobiście jestem antyrodzinny - z tego prostego powodu, że to rodzina jest odpowiedzialna za proces socjalizacji młodego człowieka, a gdy robi to źle, degeneruje dziecko. Dziwnym trafem, aby być mechanikiem samochodowym trzeba mieć specjalne umiejętności, aby być lekarzem trzeba zdać szereg egzaminów, żeby zostać kelnerem także należy zyskać odpowiednie kwalifikacje. Ale aby być rodzicem, nie trzeba legitymować się żadnymi kompetencjami, a mimo tego właśnie wychowanie, zwłaszcza w początku życia, wpływa decydująco na późniejsze życie człowieka. Więc im więcej państwo ma do powiedzenia w sprawie wychowania dziecka, tym lepiej. Wyobraźmy sobie np. rodziców będących fanatykami religijnymi i urabiającymi dziecko od najmłodszych lat zgodnie z ich zachciankami... Odnośnie ostatnich wyborów samorządowych, to z tego co wiem, nie zostały stwierdzone nieprawidłowości przy liczeniu głosów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
i teraz ci tłumaczę.też jestem za tym,ze im ktoś więcej zarabia powinien placic większe podatki.tzn jeśli zarabiasz 10x więcej placisz 10x a nie 20,30,40 razy wiekszy podatek.to jest sprawiedliwość.
Ostatnio edytowane przez picasso : 17.04.2015 o godz. 20:58.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bronowianin, mama wie, że ćpiesz?
Uważajcie ludzie z tymi narkotykami bo Wam życie popsują doszczętnie. Zawsze wiedziałem, że to zuo, a Bronowianin mnie tylko upewnił w tym. ![]()
drozd:
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Bronowianin trolluje, choć jego trolling jest bardzo podobny do naturalnych wypowiedzi pewnego użytkownika.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Użytkownik Szumlewicz?
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Tak przeciwstawia się lewactwu, że najwięcej aborcji na świecie dokonuje się w... Rosji!
![]() ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I znowu jakieś podśmiechujki i pajacowanie. No spoko, ale np z pedalstwem i konczitami sobie radzi.
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
![]() ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
Co jest dobrego w tym, że włączył Krym do Rosji? Czy Rosjanie coś na tym zyskali? A może mieszkańcy Krymu? Nie sądzisz, że Rosja ma wystarczająco duże terytorium i po prostu lepiej jest zadbać o rozwój terenów, które już wchodzą w jej skład? Mieszkańcy Krymu również niczego nie zyskali, a wręcz stracili - na półwyspie nie ma teraz turystów, mieszkańcy mają problemy z dostawami wody, energii itp. A może dobre jest według Ciebie to, że wchodzi w konflikt ze światem zachodu? Jakieś korzyści z napiętej sytuacji i eskalacji konfliktu? Dla kogo to jest pożyteczne? Być może dla producentów broni... Przy czym w Rosji bieda wśród przeciętnych obywateli jest jeszcze większa... Jeżeli za coś pozytywnego uważasz tępienie mniejszości seksualnych, etnicznych, religijnych itd. oraz opozycji politycznej, to jesteś po prostu zwykłym nihilistą - zresztą Twoja pozytywna ocena Putina jako 'dobrego przywódcy' o tym dobitnie świadczy. Brak współpracy z innym krajem (sprawa czarnych skrzynek) jest według Ciebie pozytywny? Czy nie lepiej pokojowo ze sobą współdziałać? Wydaje się, że nie można nazwać 'dobrym politykiem' kogoś, kto postępuje w taki nieuczciwy sposób. Putin w praktyce jest dyktatorem, który dba o interesy własne i swojej kliki. Dla zwykłych Rosjan jest tylko piorąca mózgi propaganda, a jakość ich życia nie poprawia się. Przywódca, który rządzi ludźmi żyjącymi w nędzy, zniewoleniu i zakłamaniu to po prostu marny przywódca - właśnie taki jest Putin. |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nie wiem skad masz takie wiadomosci ale powiem Ci ze jestem przekonany, ze Korwin na pewno poparlby ustawe o powszechnej szczesliwosci i dobrobycie. Zapewniam Cie!
![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Póki co, warty przeczytania tekst.
http://kontrowersje.net/dlaczego_kor...ie_agent_mikke ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|