|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Szumlewicz na prezydenta o ja pier.dole
!!!!!!!!!![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|||
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
Interesującym pomysłem pana Szumlewicza jest też 95-procentowy podatek dochodowy dla najwyżej zarabiających - jest to pewien pomysł jak zmniejszyć dysproporcje w zarobkach między obywatelami. Bez wątpienia jest to propozycja warta rozważenia, być może mało radykalna, ale każdy pomysł tego typu jest ciekawy, gdyż irracjonalne są czyjeś zarobki przekraczające 10 tys. lub nawet 50 tys. zł, podczas gdy są ludzie, którzy nie mają żadnego dochodu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Ja postuluję żeby w imię równości każdy odciął sobie nogę lub rękę, ponieważ irracjonalne i niepoważne jest to, że ludzie niepełnosprawni mają gorzej od pełnosprawnych. Ewentualne może mała ustawka znosząca kalectwo żeby wyrównać dysproporcję! Niech żyje Szumi, hip hip! ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Wytłumacz mi Bronowianinie dlaczego jako osoba której chciało się osiągnąć wykształcenie, chciało się postarać i osiągnąć coś w życiu mam płacić na nierobów którzy nie chcą podjąć jakiejkolwiek pracy? Dlaczego nie mogę odłożyć kasy dla mojej rodziny, moich dzieci tylko rozdawać nierobom? Serio dla Ciebie zarobki ponad 10 tyś. to coś irracjonalnego? ![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Niestety pewną wadą dyskusji wirtualnej jest to, że jedna strona nie zawsze orientuje się, ze ta druga żartuje ...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Aha czyli to taka sama dyskusja jak na poziomie naszych politykow. Caly czas zarty i zarty i zarty..... smiesznie jest na pewno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Ale jak sie komus db powodzi to takie glupoty sie mowi. ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Pamiętaj kolego, że czasy komuny dawno się skończyły. "Czy się stoi czy się leży..." już nie wróci. Ludziom niezaradnym życiowo, trzeba w ostateczności dawać wędkę a nie rybę...
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Duda. 2x Duda.
A dlaczego? Nie dlatego, że jest moim wymarzonym kandydatem (choć na pewno dużo bardziej niż Jarosław). Ale dlatego: http://weszlo.com/2015/04/13/jak-co-...stanowski-107/ pzdr soso ![]()
rotfl lol2 buhahahahha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
a teraz mi proszę wytłumacz pełnymi zdaniami, dlaczego to jest złe ? bo jakie są argumenty ZA to chyba wiesz, ja np. nie chodzę do lekarza, nie korzystam ze szpitala itd a płacę cały czas, a jak będę potrzebował coś to będe czekał 5 lat w kolejce, aż jebne w kalendarz albo oślepne całkiem, wole zapłacić nawet 10x więcej prywatnie, w dobrych warunkach i być przyjętym odrazu, jacy wy ślepi jesteście.. spójrzcie na zachód i inne kraje jak działa państwo, jak pomaga rodzinom i dzieciom, jaki jest socjal, widać, że nie mieszkaliście w innym kraju i nie wiecie jak to jest budząc się rano i nie martwiąc o nic
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
NIe ma kandydata ale szukam. Ostatnio glosowalem na Kubice chyba. A teraz? Komorowski to Komorowski...dupa wolowa i rownie dobrze moglo by go nie byc wiec i glosowac nie ma co. Ogorek? Ma tyle samo zalet co Duda, jest rownie niezalezna, ma podobny program...tylko Duda lepiej przypudrowany no ale Ogorek ladniejsza...ech dylemat. Miki wariat i przez swoje roztrzepanie nie wygra poza tym zaraz by polecial do Moskwy robic loda Wolodii...Ciekawe kiedy nasza demokracja dorobi sie kandydata z prawdziwego zdarzenia...
![]()
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Fakt, iż ludzi gorzej sytuowanych od siebie określasz pejoratywną nazwą 'nierobów', świadczy o tym, że poruszasz się w ciasnym światopoglądzie, uformowanym przez współczesny wolnorynkowy, prawicowy i brutalny, główny nurt opinii. Nie jesteś w stanie myśleć inaczej, niż przez pryzmat egoizmu i rywalizacji, charakterystycznych dla kapitalizmu - świadczą o tym Twoje słowa o tym, iż pragniesz przeznaczyć pieniądze na własną rodzinę. Tu rodzi się pytanie: dlaczego akurat na własną rodzinę? Prawdopodobnie nie będziesz w stanie wyjaśnić tego inaczej, niż w oparciu o argumentację odwołującą się do dbałości o partykularny interes własny i spokrewnionych z Tobą osób. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() to tyle w kwestii komentarza. Skończ już pieprzyć i wracajmy do poważnej rozmowy.
Ostatnio edytowane przez Padre1906 : 14.04.2015 o godz. 16:54.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dajcie spokój, On tego nie pisze na poważnie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prof. Andrzej Nowak o nadchodzących wyborach https://www.youtube.com/watch?v=TZEYma_Gy_Q
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Nerwowo zaczyna się robić w sztabie Komorowskiego
Znani celebryci itd zaczynają głosować nie tak jak trzeba. Wczoraj pojechała po PBK Dykielowa, we wtorek Stanowski a dziś Pudzian zamierza głosować na Kukiza https://www.facebook.com/mariusz.z.p...55458373685022Dzisiejszy szoł Bronka od 1:35 https://www.youtube.com/watch?v=ZSfW...ature=youtu.be nie przypomina to Wam tego ? od 0:35 sek https://www.youtube.com/watch?v=Tb1XTIcqaa4
Ostatnio edytowane przez uposledzony_ale_kumaty : 16.04.2015 o godz. 18:25.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Się dorobiliśmy prezydenta jako kraj z ponad tysiącletnią tradycją. Chyba jednak w II turze zagłosuję na Dudę ale tylko po to aby ta ....a nie została prezydentem drugi raz i żeby w końcu PiS przestał być opozycją a miał realny głos - i ciekawe co by z tego wynikło. ![]()
drozd:
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Boże zlituj sie nad tymi którzy zaglosuja na Bronka lub Dude...
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
http://niezalezna.pl/66123-kim-jest-...ie-do-historii
Jaroo1 Twoje video nie działa , tutaj jest ok , specjalista od kur wymiata |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja zacytowałem z upośledzonego. Rzeczywiście, już usunęli filmik z YT.
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Nie rozumiem. Najpierw wysmiewacie, wytykacie, wypominacie kazdemu "antysystemowcowi" a jeszcze oczekujecie tego, ze pojda na Dude glosowac? Mialem taki zamiar przyznam ale dzieki wam zrezygnowalem. Skoro tacy jestescie mocni, moze nie tylko w gebie a raczej w klawiaturze to bez pomocy tych antysytemowcow sie obejdzie w drugiej turze.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
wystąpił na konferencji z popierającymi go w wyborach komandorem rajdu Katyńskiego niejakim Węgrzynem i drugim motocyklistą , bez zająknięcia obaj motocykliści dowodzili że nigdy nie spotkali się z ruskimi tzw "nocnymi wilkami" chociaż wcześniej wegrzyn chwalił się imprezami z nimi , smaczku dodaje fakt że ruskie " " to wyznawcy stalina o putinie nie wspomnę,wożą sowieckie totalitarne symbole i sobie to chwalą , ale nie w tym rzecz , Braun zaatakował Republikę że kłamie o kontaktach z ruskimi , a ci tylko pokazali film z imprez naszych"katyńczyków" z ruskimi wołkami , czyli kłamali oni , a Braun krzyczał w Republice że to gebelsowskie kłamstwa , nie znałem Brauna z tej strony i dlatego napisałem o "wygłupach" , może nic takiego ale co by nie powiedzieć zmienia moje postrzeganie jego osoby , nic wielkiego ale jednak
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 17.04.2015 o godz. 10:27.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|