|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Nigdzie tu nie narzekałem na te zasady a tym bardziej nie płakałem. Wyraziłem tylko swoją opinię i napisałem o plusach i minusach tego systemu. PS idąc Twoim tokiem rozumowania to powinniśmy zrobić ligę na 18-20 zespołów bo tak jest w Hiszpanii, Anglii czy Niemczech i tam grają najlepsi piłkarze świata a nie w USA. System to tylko system, on nie determinuje tego jacy piłkarze grają w klubach. Czy system świadczy o atrakcyjności ligi? Patrząc na zainteresowanie globalne to myślę, że w zerowym stopniu bo nikt z zagranicy nie zacznie oglądać polskich kopaczy ze względu na to, że do końca ligi mamy emocje w tabeli. Czy świadczy o atrakcyjności w skali kraju? Myślę, że w niewielkim stopniu, na pewno jest to ciekawe dla osób, które już kibicują ale myślę, że nie przyciągnie to na stadiony rzesz owych kibiców bo tutaj znowu wracamy do punktu, że o klasie ligi decydują piłkarze. Wiesz, tu jednak dalej chodzi o grę, o zaprezentowanie swoich umiejętności a nie o emocjonowanie się tym, że jest fajny podział punktów więc będę się interesował ligą dlatego, że budzi tylko pod tym względem emocje. Chociaż oczywiście dla nas, już wtajemniczonych, kibiców jest to plus bo skoro kopacze nie potrafią grać w piłkę a my i tak ich oglądamy to chociaż fajnie, że liga jest ciekawa z tego względu.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 12.04.2015 o godz. 13:42.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|