The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.03.2015, 17:34
Cytat:
Zamiast pierydolić i robić porównania to weźcie się za robienie frekwencji na meczach w szczególności, zacznijcie od siebie
Dokładnie o tym pisałem. Zamiast .......ić i segregować kibiców oraz nakłaniać ich do chodzenia na mecze poprzez to forum tekstami typu ".... wam w dupę za to, że tylko na derby i na Legię chodzicie" to lepiej się samemu ogarnąć i zacząć jeździć na wyjazdy a nie szukać problemów w ludziach, których chodzenie na mecze uzależnione jest od wielu czynników.
Ja nie mówię, że mamy zaakceptować obecny stan rzeczy i frekwencję na poziomie 9 tys głów ale forum i taki sposób zachęty raczej nie jest dobry. Chyba wiadomo gdzie trzeba uderzyć? Osiedla, koledzy itp Skoro nie potrafimy nakłonić znajomych żeby ruszyli dupy i chodzili na mecze to myślisz, że nakłonisz kogokolwiek pisaniem na tym forum.
I zamiast komuś ustawiać poprzeczkę i komentować to co robi to sam sobie ją ustaw wyżej albo skomentuj swoje poczynania, co na pewno wyjdzie z pożytkiem dla Wisły.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 24.03.2015, 20:10
palikot napisał(a):Wyświetl post
Nie to wy sobie stawiacie ograniczenia mówiąc, że nie może być inaczej
Wszystko da się zrobić tylko trzeba chcieć. Dla mnie to kolejne usprawiedliwianie lecenia w ch.uja i tyle.
Zamiast pierydolić i robić porównania to weźcie się za robienie frekwencji na meczach w szczególności, zacznijcie od siebie. Nie ma akceptacji wymówek typu: "urodziny","pora meczu", "pogoda", "300 km", "nocna zmiana". Każdy zrozumie, że jak ktoś nie może iść, to nie może i tyle, ale na mecze derbowe i z Legią jakoś nikt tych problemów nie ma... co jest dziwne. To że na Legie mało ludzi chodzi, to nie znaczy, że u nas też tak musi być. Zamiast porównywać się z jakimś klubem, porównania zacznijmy od własnego podwórka, gdzie z roku na rok poprzeczkę obniżamy. Stawianie sobie ograniczeń, frekwencji nie zbuduje i na dodatek sprawi, że poprzeczka będzie coraz niżej - kompletny bez sens.
Myślałeś kiedyś żeby zostać talibem ? masz podobny sposób rozumowania, kompletnie nie trafiają do Ciebie racjonalne argumentacje i fakty. Nie odnosisz się do przedstawionych faktów tylko jak mantra powtarzasz w kółko swoje marzenia.
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 24.03.2015 o godz. 20:12.
Odpowiedz cytując
Quaresma
Junior Member

Od: 11.2013

Stary 26.03.2015, 17:57
Frekwencja jest dobra jak na naszą ligę i wyniki, słaba jak na WISŁĘ. Niestety jednak tak już jest, że słabsza gra równa się mniejszej ilości fanów na trybunach. Wsadźcie między bajki pełny stadion na podbeskidzie bo to się nawet w najlepszych ligach praktykuje, że na słabsze zespoły jest mniej ludzi.

Nie zmienia to faktu, że marketing naszego klubu jest na słabym poziomie. Wspominałem już kiedyś, że w mojej opinii najlepiej w polsce w tym polu działa Lechia Gdańsk. Marzy mi się średnia frekwencja 15-18 tysięcy ludzi, chociaż na nasz teren (dwa spore kluby w mieście) i tak frekwencja jest niezła.

Nie chce sie produkować bo wszystko powiedzieli poprzednicy, porównywanie do zachodu jest niesmacznym żartem. Poza tym we włoszech wielkie kluby również mają problem z frekwencją. Wielkie kluby, Juve, Milan, Inter, Roma i co? Słaby poziom sportowy? Owszem, kiedyś wiodło im się lepiej ale chodzi tu przede wszystkim o kryzys gospodarczy. A jaką mamy sytuacje w Polsce to wiemy. Niby się rozwijamy, ale powoli i dużo czasu minie zanim będziemy mogli się porównywać do zachodu.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 27.03.2015, 21:53
to co? Bilet na Górnika kupiony? Może zamiast dyskutować kupcie jak najszybciej i poproście znajomych żeby też to zrobili.

4840 biletów na C. Zobaczymy ile bedzie za tydzien.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 27.03.2015, 21:57
LanceTS napisał(a):Wyświetl post
to co? Bilet na Górnika kupiony? Może zamiast dyskutować kupcie jak najszybciej i poproście znajomych żeby też to zrobili.

4840 biletów na C. Zobaczymy ile bedzie za tydzien.
Górnik? ee nie... chyba mam delegację? A kiedy mecz? W piątek? Aaaa to wiem! Na pewno mam nocną zmianę ale jeszcze sprawdzę, czy przypadkiem wujek nie ma imienin

p.s dla niezdecydowanych, słyszałem, że pogoda ma być .....owa a mpk kursuje tylko do 23:30
Ostatnio edytowane przez palikot : 27.03.2015 o godz. 23:06.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Mati_
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 27.03.2015, 22:13
palikot napisał(a):Wyświetl post
Górnik? ee nie... chyba mam delegację? A kiedy mecz? W piątek? Aaaa to wiem! Na pewno mam nocną zmianę ale jeszcze sprawdzę, czy przypadkiem wujek nie ma imienin

p.s słyszałem, że pogoda ma być .....owa a mpk kursuje tylko do 23:30
A Górnika będzie tylko 1500..
Odpowiedz cytując
W.S
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 27.03.2015, 22:52
- eee Piątek 20:30 zimno no sam nie wiem...
- ...a z kim gramy?
- z Legią!
- aaa to będę!
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 29.03.2015, 11:21
Chłopaki nie szalejcie tak z tymi biletami. Chciałem sprawdzić czy schodzi z 50 na dzień na C, a tutaj przez ostatnie 40h zeszły... 2 bilety.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 29.03.2015, 11:37
Sytuacja gospodarcza nie ma tu nic do rzeczy. Najtańsze bilety kosztują tyle co dwa bełty i dwie bułki na zagrychę. Nie jest to nawet kwota wystarczająca na dwie paczki normalnych fajek.
To jest tylko i wyłącznie kwestia miejsca w tabeli i możliwej ( lub nie ) walki o trofea. Bojkot tez dołożył trochę bo wielu przekonało się, że można żyć bez Wisły. Zastanawia mnie tylko gdzie są te tłumy, które podobno podczas protestu czekały tylko na chwilę kiedy wreszcie ruszą w liczbie min 15 tys wykupić karnety? Póki co karnetów zeszło tyle ile w trakcie protestu czyli również tyle ile schodziło od zawsze. Po ch.... były te bzdurne szumne zapowiedzi i odwołania do alternatywnej rzeczywistości? Rozumiem brak "klientów" bo produkt jest ciągle taki sobie ale gdzie są ci "jedyni wierni" stanowiący siłę tego klubu? Czy aby nie czekają na kolejny mecz z Legią?
Ostatnio edytowane przez rafkur : 29.03.2015 o godz. 11:39.
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 30.03.2015, 15:26
Panowie, jeszcze 1,5 tygodnia do meczu, nasza natura jest taka żeby wszystko robić na ostatnią chwilę, dlatego nie ma co się stresować że mało ich schodzi. Mi samemu nawet przez myśl nie przeszło żeby już kupić ;p
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 01.04.2015, 14:41
niby tak, ale jesli w ciagu 5 dni schodzi 35 biletów to chyba nie bardzo jest wszystko ok.
Schodzi 7 biletów dziennie. Żeby C było pełne musiałoby od dzisiaj schodzić 480 dziennie.
Odpowiedz cytując
alterego
Senior Member

Stary 01.04.2015, 21:51
Dzięki za garść statystyk.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 04.04.2015, 10:39
Z ciekawości to sobie sprawdzam. W 8 dni zeszło na C 73 bilety. Zostało 6 dni do meczu. Odpowiedzcie sobie sami czy wszystko jest ok.
Odpowiedz cytując
alterego
Senior Member

Stary 04.04.2015, 15:05
ponownie dziękujemy. Święta dzięki Tobie będą lepsze.
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 04.04.2015, 15:21
nikt nie liczy już biletów?
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 04.04.2015, 16:25
alterego napisał(a):Wyświetl post
ponownie dziękujemy. Święta dzięki Tobie będą lepsze.
niechcesz to nieczytaj. Jak podaja statystyki w czasie meczu o pilkarzach to pewnie sluchasz z ciekawoscia, a jak sprawdzam tempo w jakim schodza bilety i napisze raz na kilka dni to nagle jakis problem. Idz zjedz sobie jajko, posiedz z rodzina. Mi nie dziekuj, nie masz za co, nie robie to dla Ciebie.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 07.04.2015, 19:14
Cytat:
Na piątkowy mecz z Górnikiem Ultra Wisła przygotowała oprawę.
To, czy zostanie zaprezentowana zależy wyłącznie od was, a konkretnie od tego, w jakim stopniu zapełniony zostanie sektor C, dlatego nie zastanawiaj się ani chwili i kup bilet!
4660 biletów na C.

Zeszło w ciągu 11 dni 180 biletów. Gdzie jesteście wielcy kibice?
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.04.2015, 09:55
Jest jakaś awaria naszego wspaniałego systemu online - można kupić bilet, pieniądze przechodzą przez payu, a potem status realizacji: anulowano i miejsce jest wolne.
Obsługa wie o tym.

Jakiś dramat, pięć osób kupuje na dzień bilety i jeszcze się coś zdupcyło.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 08.04.2015, 10:51
Ile biletów poszło na Górnik ? Będzie komplet ? Które sektory wyprzedane ? Ile biletów na minutę trzeba sprzedać żeby był komplet? Wykupimy dziś czy jutro wszystko ?

Ej no chłopaki odpowiedzcie, przed Legia i Derbami wasze kalkulatory się aż przegrzewaly od matematycznych obliczeń, zakładaliście warunki brzegowe, prawie się to nie skończyło podwójna całka po objętości stadionu! Takze mam nadzieje ze nikt tu nie klasyfikuje meczu jako lepszy/gorszy tylko forumowi matematycy, wydaje się że kontunuatorzy myśli samego Stefana Banacha, poinformuja mnie w jakim tempie idzie sprzedaż biletów na mecz z Górnikiem Zabrze !!
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 08.04.2015, 12:49
fialo napisał(a):Wyświetl post
Ile biletów poszło na Górnik ? Będzie komplet ? Które sektory wyprzedane ? Ile biletów na minutę trzeba sprzedać żeby był komplet? Wykupimy dziś czy jutro wszystko ?

Ej no chłopaki odpowiedzcie, przed Legia i Derbami wasze kalkulatory się aż przegrzewaly od matematycznych obliczeń, zakładaliście warunki brzegowe, prawie się to nie skończyło podwójna całka po objętości stadionu! Takze mam nadzieje ze nikt tu nie klasyfikuje meczu jako lepszy/gorszy tylko forumowi matematycy, wydaje się że kontunuatorzy myśli samego Stefana Banacha, poinformuja mnie w jakim tempie idzie sprzedaż biletów na mecz z Górnikiem Zabrze !!

Panie, wszystko wyprzedane. Moze od konikow cos kupisz. Nawet taki jeden z PZPN z departametu d/s Konikow bedzie koordynowal cala akcja.
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 08.04.2015, 13:39
Serio coś się zdupcyło? Wczoraj kupiłem 4 bilety, dziś jeszcze 2 i wszystko było ok, mam już druknięte... chyba, że jestem tym jedynym, bo patrząc na mój sektor to zajęte jest tylko kilka miejsc stałych karnetowiczów, których znam z widzenia z każdego praktycznie meczu.
Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 08.04.2015, 14:26
Derby odbębnili...
Wstyd i żenada !Zapier..lać po bilety !
Odpowiedz cytując
mmissiekk
Junior Member

Od: 09.2007

Stary 08.04.2015, 15:50
Pierniczy się nasz kochany system. Ja wczoraj kupowałem i jest dokładnie tak jak pisze Coglin - pieniądze przechodzą przez PayU a biletu nie ma...
Odpowiedz cytując
Kosa93
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 08.04.2015, 17:17
Dostałeś zwrot na konto z payu? bo ja nie..
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 08.04.2015, 17:28
fialo napisał(a):Wyświetl post

A skąd wiesz, że Ci co tak cały czas liczą na forum bilety przed prestiżowymi meczami nie mają karnetu/biletu na mecz?
Odpowiedz cytując
staszek2309
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 08.04.2015, 18:37
Kupowałem dzisiaj bilety przez neta bez żadnego problemu. 2 minuty po opłaceniu biletu miałem już potwierdzenie zakupu.
Odpowiedz cytując
mmissiekk
Junior Member

Od: 09.2007

Stary 08.04.2015, 20:02
Kosa93 napisał(a):Wyświetl post
Nie dostałem, dostałem info na maila że dokonali zwrotu. Poczekam do jutra..
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.04.2015, 20:24
Kosa93 napisał(a):Wyświetl post
Ja dzisiaj spróbowałem drugi raz i wszystko poszło ok. Bilet jest.

Co do kasy, to jak dzwoniłem to powiedzieli, że do trzech dni powinna być z powrotem.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
ÉCREVISSE
Member

Od: 03.2009

Stary 08.04.2015, 21:44
Na C lepsze 2 tysiące osób które wiedzą czego szukają na trybunach, niż pełny sektor bez pierdo*nięcia. Na żaboli starczy a zobaczycie że będzie korba.

Co do kwestii finansowej to jeśli ktoś ma kupić bilet to go kupi, myślę że ktoś kto odwiedza R22 incydentalnie, nie zagląda na takie fora w poszukiwaniu motywacji do kupna wejściówki. Jak dla mnie średnia około 12k będzie ok, nie wiem jak tam Pan Gaszyński to kalkuluje..
Odpowiedz cytując
Slipman
Junior Member

Od: 06.2011

Stary 08.04.2015, 23:25
Mam pewien problem, otóż zakupiłem dzisiaj dwa bilety: dla siebie i dla kumpla. Od razu zrobiłem przelew, kasa poszła z konta, wszystko wydaje się być w porządku. Jednak jak otwieram potwierdzenie zakupu biletu kumpla (to w pdf) to nie jest ono wypełnione danymi (wszystkie rubryki są puste). Dodam, że na moim potwierdzeniu wszystko jest w porządku. Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem? Czy fakt, że na potwierdzeniu biletu nie ma danych oznacza, że bilet nie nabił się na kartę pomimo ściągnięcia kasy z konta? Z góry dzięki za pomoc.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów