|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 24.03.2015 o godz. 20:12.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Frekwencja jest dobra jak na naszą ligę i wyniki, słaba jak na WISŁĘ. Niestety jednak tak już jest, że słabsza gra równa się mniejszej ilości fanów na trybunach. Wsadźcie między bajki pełny stadion na podbeskidzie bo to się nawet w najlepszych ligach praktykuje, że na słabsze zespoły jest mniej ludzi.
Nie zmienia to faktu, że marketing naszego klubu jest na słabym poziomie. Wspominałem już kiedyś, że w mojej opinii najlepiej w polsce w tym polu działa Lechia Gdańsk. Marzy mi się średnia frekwencja 15-18 tysięcy ludzi, chociaż na nasz teren (dwa spore kluby w mieście) i tak frekwencja jest niezła. Nie chce sie produkować bo wszystko powiedzieli poprzednicy, porównywanie do zachodu jest niesmacznym żartem. Poza tym we włoszech wielkie kluby również mają problem z frekwencją. Wielkie kluby, Juve, Milan, Inter, Roma i co? Słaby poziom sportowy? Owszem, kiedyś wiodło im się lepiej ale chodzi tu przede wszystkim o kryzys gospodarczy. A jaką mamy sytuacje w Polsce to wiemy. Niby się rozwijamy, ale powoli i dużo czasu minie zanim będziemy mogli się porównywać do zachodu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
to co? Bilet na Górnika kupiony? Może zamiast dyskutować kupcie jak najszybciej i poproście znajomych żeby też to zrobili.
4840 biletów na C. Zobaczymy ile bedzie za tydzien. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() p.s dla niezdecydowanych, słyszałem, że pogoda ma być .....owa a mpk kursuje tylko do 23:30
Ostatnio edytowane przez palikot : 27.03.2015 o godz. 23:06.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
- eee Piątek 20:30 zimno no sam nie wiem...
- ...a z kim gramy? - z Legią! - aaa to będę! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chłopaki nie szalejcie tak z tymi biletami. Chciałem sprawdzić czy schodzi z 50 na dzień na C, a tutaj przez ostatnie 40h zeszły... 2 bilety.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Sytuacja gospodarcza nie ma tu nic do rzeczy. Najtańsze bilety kosztują tyle co dwa bełty i dwie bułki na zagrychę. Nie jest to nawet kwota wystarczająca na dwie paczki normalnych fajek.
To jest tylko i wyłącznie kwestia miejsca w tabeli i możliwej ( lub nie ) walki o trofea. Bojkot tez dołożył trochę bo wielu przekonało się, że można żyć bez Wisły. Zastanawia mnie tylko gdzie są te tłumy, które podobno podczas protestu czekały tylko na chwilę kiedy wreszcie ruszą w liczbie min 15 tys wykupić karnety? Póki co karnetów zeszło tyle ile w trakcie protestu czyli również tyle ile schodziło od zawsze. Po ch.... były te bzdurne szumne zapowiedzi i odwołania do alternatywnej rzeczywistości? Rozumiem brak "klientów" bo produkt jest ciągle taki sobie ale gdzie są ci "jedyni wierni" stanowiący siłę tego klubu? Czy aby nie czekają na kolejny mecz z Legią?
Ostatnio edytowane przez rafkur : 29.03.2015 o godz. 11:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Panowie, jeszcze 1,5 tygodnia do meczu, nasza natura jest taka żeby wszystko robić na ostatnią chwilę, dlatego nie ma co się stresować że mało ich schodzi. Mi samemu nawet przez myśl nie przeszło żeby już kupić ;p
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niby tak, ale jesli w ciagu 5 dni schodzi 35 biletów to chyba nie bardzo jest wszystko ok.
Schodzi 7 biletów dziennie. Żeby C było pełne musiałoby od dzisiaj schodzić 480 dziennie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki za garść statystyk.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z ciekawości to sobie sprawdzam. W 8 dni zeszło na C 73 bilety. Zostało 6 dni do meczu. Odpowiedzcie sobie sami czy wszystko jest ok.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ponownie dziękujemy. Święta dzięki Tobie będą lepsze.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
nikt nie liczy już biletów?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niechcesz to nieczytaj. Jak podaja statystyki w czasie meczu o pilkarzach to pewnie sluchasz z ciekawoscia, a jak sprawdzam tempo w jakim schodza bilety i napisze raz na kilka dni to nagle jakis problem. Idz zjedz sobie jajko, posiedz z rodzina. Mi nie dziekuj, nie masz za co, nie robie to dla Ciebie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Zeszło w ciągu 11 dni 180 biletów. Gdzie jesteście wielcy kibice? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jest jakaś awaria naszego wspaniałego systemu online - można kupić bilet, pieniądze przechodzą przez payu, a potem status realizacji: anulowano i miejsce jest wolne.
Obsługa wie o tym. Jakiś dramat, pięć osób kupuje na dzień bilety i jeszcze się coś zdupcyło. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ile biletów poszło na Górnik ? Będzie komplet ? Które sektory wyprzedane ? Ile biletów na minutę trzeba sprzedać żeby był komplet? Wykupimy dziś czy jutro wszystko ?
Ej no chłopaki odpowiedzcie, przed Legia i Derbami wasze kalkulatory się aż przegrzewaly od matematycznych obliczeń, zakładaliście warunki brzegowe, prawie się to nie skończyło podwójna całka po objętości stadionu! Takze mam nadzieje ze nikt tu nie klasyfikuje meczu jako lepszy/gorszy tylko forumowi matematycy, wydaje się że kontunuatorzy myśli samego Stefana Banacha, poinformuja mnie w jakim tempie idzie sprzedaż biletów na mecz z Górnikiem Zabrze !! ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
Panie, wszystko wyprzedane. Moze od konikow cos kupisz. Nawet taki jeden z PZPN z departametu d/s Konikow bedzie koordynowal cala akcja. ![]()
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Serio coś się zdupcyło? Wczoraj kupiłem 4 bilety, dziś jeszcze 2 i wszystko było ok, mam już druknięte... chyba, że jestem tym jedynym, bo patrząc na mój sektor to zajęte jest tylko kilka miejsc stałych karnetowiczów, których znam z widzenia z każdego praktycznie meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Derby odbębnili...
Wstyd i żenada !Zapier..lać po bilety ! |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Pierniczy się nasz kochany system. Ja wczoraj kupowałem i jest dokładnie tak jak pisze Coglin - pieniądze przechodzą przez PayU a biletu nie ma...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dostałeś zwrot na konto z payu? bo ja nie..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Kupowałem dzisiaj bilety przez neta bez żadnego problemu. 2 minuty po opłaceniu biletu miałem już potwierdzenie zakupu.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja dzisiaj spróbowałem drugi raz i wszystko poszło ok. Bilet jest.
Co do kasy, to jak dzwoniłem to powiedzieli, że do trzech dni powinna być z powrotem. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Na C lepsze 2 tysiące osób które wiedzą czego szukają na trybunach, niż pełny sektor bez pierdo*nięcia. Na żaboli starczy a zobaczycie że będzie korba.
Co do kwestii finansowej to jeśli ktoś ma kupić bilet to go kupi, myślę że ktoś kto odwiedza R22 incydentalnie, nie zagląda na takie fora w poszukiwaniu motywacji do kupna wejściówki. Jak dla mnie średnia około 12k będzie ok, nie wiem jak tam Pan Gaszyński to kalkuluje.. |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Mam pewien problem, otóż zakupiłem dzisiaj dwa bilety: dla siebie i dla kumpla. Od razu zrobiłem przelew, kasa poszła z konta, wszystko wydaje się być w porządku. Jednak jak otwieram potwierdzenie zakupu biletu kumpla (to w pdf) to nie jest ono wypełnione danymi (wszystkie rubryki są puste). Dodam, że na moim potwierdzeniu wszystko jest w porządku. Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem? Czy fakt, że na potwierdzeniu biletu nie ma danych oznacza, że bilet nie nabił się na kartę pomimo ściągnięcia kasy z konta? Z góry dzięki za pomoc.
|
|
|