|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Potrzebuję rozliczyć działalność za ubiegły rok. Może ktoś polecić jakiegoś księgowego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jest jakaś rozsądna strona ze streamami, którą możecie polecić, gdzie po zaplaceniu faktycznie nie przycina i jest rozsadna jakosc transmisji?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Co sadzicie od wódce Krakus albo Wratislavia na wesele?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Pytanie do znających html lepiej ode mnie (to nietrudne). Na stronce w zaznaczonym miejscu mam znak "<" którego nie chcę mieć i co więcej nie widzę go w kodzie html. (linia 25) Próbowałem usuwać już całą zaznaczoną linijkę, ale nic to nie dało. Jakieś porady?
1). Tak to wygląda na stronce -> http://s1.postimg.org/h4lg3wsof/strona.png 2) kod html, podany fragment jest w linijce 25l -> http://s24.postimg.org/7epkvwldh/html.png |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2007
Offline |
|
|
.............
Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez Puzi89 : 29.06.2019 o godz. 12:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
dobry tablet do czterech setek (prezent dla dzieciaka na komunię) ?
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Szczerze to polecam ci LG G PAD 8.0 sam go posiadam i jestem bardzo,ale to bardzo zadowolony.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jaki warto kupić tablet ? Droższy ponad 2k czy taki do tysiaka ? Na co zwrócić uwage. Które marki są najbardziej chodne ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
a do czego Ci będzie potrzebny?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
ja mam Samsung Galaxy tab 3, 7 cali i jestem bardzo zadowolony
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dobra jednak chce sobie sprezentować tablet. Mam co prawda smartfon który ma dośc duży wyświetlacz 4,8" ale chce dodatkowo tablet. Brać Samsunga np Galaxy Note 10.1 czy Lenovo Yoga 2 10 LTE ?
Chce 10" , czas pracy baterii przynajmniej 8h i niezłą rozdzielczość ekranu. Edit: Na przykład ten http://allegro.pl/pl-lenovo-yoga-2-l...232757728.html Oczywiście szukam w Krakowie żeby sobie osobiście odebrać. Jak myślicie, kupie taniej jakiś tablet z tymi parametrami ? Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 05.04.2015 o godz. 17:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Poleci ktoś tanie lub darmowe korty do tenisa?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jaki program do rozliczenia pitu 37 polecacie? tak żeby od razu połączyło mnie z tym serwisem e-deklaracje i tam wysłał rozliczenie a do domu przyszło potwierdzenie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Miał ktoś może doświadczenie z usuwaniem tatuażu w Krakowie ? Gdzie ew. ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Napisz do Radka, zmienil dode na starego indianina wiec doswiadczenie ma
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
byłk ktoś na mistrzostwach w hokeju?
da się iść na wcześniejszy mecz i zotać na następny? ewentualnie ma ktoś jakieś tańsze wejściówki na Polaków? ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Pytanie do kumatych. Chodzi mi o https://www.google.pl/maps
Zmienili trochę wygląd , dodali pierdół i pytam czy da się wrócić do poprzedniego ? |
|
|