|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: DERBY ZAKOŃCZĄ SIĘ: | |||
| Wygraną Wisły! |
|
47 | 28,83% |
| Wysoką wygraną Wisły! |
|
116 | 71,17% |
| Głosujących: 163. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Kara jest z d.. bezsprzecznie. Ale jeszcze kilka takich opraw i o złotówce 'od konsumentów' na akademię będzie można zapomnieć - czy chcesz tego czy nie. Pytanie jak się odnaleźć w nowej rzeczysistości, bo zapowiadało się przyjemnie (spokojne derby) a wyszło niestety jak zawsze. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest pytanie do K(L) nie do mnie.
No na zdrowy rozum, większość z nas (My/Wy) rozumie że derby rządza się swoimi prawami i niestety pod paragraf zachowanie czy oprawa może podejść. Zwłaszcza że jesteśmy na cenzurowanym. Drudzy (Wy/My) powinni zrozumieć że jednak oprawa była niezwiązana z klubem i dopingiem a dotyczyła 'kiboli'. Wszyscy możemy/powinniśmy niezgodzić się co do wysokości kary i trzeba się zastanowić co z tym zrobić. I tutaj uważam że wszelkie dzielenie kibiców czy polaryzowanie działań na bardizej radykalne jak np. 'race' czy 'brak opraw dla swietego spokoju' przez najbliższy czas jest do bani i na ręke KL. Jeśli pytasz co ja zrobiłbym na miejscu 'decyzyjnych' to mogę odpowiedzieć. Kontynuowałbym obecny kurs 'odwilży'. Czyli bez rac, dobry doping oraz do korekty temat opraw. Czyli nie dać się sprowokować i podzielić. No ale nie jestem od pouczania innych, więc niech 'mądrzejsi' podejmą decyzję a ja tylko sobie gdybam.... ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Trzeba znać i miejsce i czas. Może gdyby ci szukający poklasku "plastycy" umieścili swoje dzieło gdzieś na jakiejś wystawie, miałoby to sens? A ta oprawa nie miała nic wspólnego ani z meczem, ani z piłką nożną, ani z Wisłą. Ogryzek napisał(a):
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Do korekty temat opraw powiadasz. Wlasnie to probuje na jakikolwiek mozliwy sposob wydedukowac. Wg Komisji Legii orpawa byla o zabronionej tresci - czyli jakiej
O widzisz pan framat widocznie wie co sie miesci a co nie w ramach dopuszczalnych opraw. Zapewne ma jakies zrodlo z Komisji Ligii, ktorym bardzo chetnie sie z nami podzieli? Hmm? Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 30.03.2015 o godz. 12:45.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Natomiast czy nikt nie wie - nie jestem taki o tym przekonany. Wie KL, myslę że Gaszynski również tak samo myslę że dobrze wie SKWK. Niestety uważam przy tym też że wiedza przyszła post factum, dlatego czujemy się tak zaskoczeni. Do tego pewnie Ci z nas którzy brali pod uwagę ewentualne kary, liczyli na mniejszy ich rozmiar. Edit: Tak samo jak kasa na oprawy? Oczywiście pytanie retoryczne. EOT
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 30.03.2015 o godz. 13:04.
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wedlug Komisji Ligii oprawa byla o zabronionej tresci a nie niezwiazanej z widowiskiem tresci. Nie wedlug mnie, nie wedlug ciebie, nie wedlug dramata tylko wedlug Komisji Ligii.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
Zacytuję więc regulamin, a Ty mi powiedz czy osoba proponująca i akceptująca treśc, nie miała prawa podejrzewać że kara może być: Cytat:
Cytat:
![]()
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W koncu. Dziekuje bardzo za przytoczenie tego. Teraz przynajmniej wiadomo chyba za co. Za "wolnosc zlodziejom" bo nic innego co naruszyloby ten regulamin nie przychodzi mi do glowy z meczu derbowego. Przynajmniej z naszej strony. Chociaz i tak strasznie to naciagane bo gdzie tu "pochwalanie"?
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 30.03.2015 o godz. 13:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Cytat:
i kłócimy się czy ma być większy faszyzm czy mniejszy faszyzm... demokracja to faktycznie najgłupszy ustrój jaki wymyślono
Ostatnio edytowane przez palikot : 30.03.2015 o godz. 14:16.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
przepraszam najmocniej, ale współpraca z policją, przyznanie się do winy i przerywanie zmowy milczenia to nic innego jak zachowania pożądane i pochwalane ale przez policję więc nie wiem jak ta oprawa, która tylko stwierdza fakt a) przerwania zmowy milczenia (profit dla społeczeństwa!) i b) przyznanie się do winy (profit x2! o ileż niższe koszta!) w żaden sposób nie pochwala przestępczości!
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 30.03.2015 o godz. 15:59.
![]() |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Udawanie idioty i niesprawnego intelektualnie nic nie da. Albo traktujemy rozgrywki i oprawę poważnie albo nie. Dokładnie wiadomo jaka była intencja tworzącego przepisy, oraz wiadomo jaka intencja przyświecała tym którzy tworzyli oprawę. Podpunkt przecież brzmi 'Zachowania pogardliwe lub dyskryminacyjne'. Na pytanie czy oprawa była pogardliwa odpowiedź jest oczywista. Nie zmienia to jednak faktu że wysokość kary z d..y została wyjęta.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 30.03.2015 o godz. 16:20.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() jak komuna to konsekwentnie ![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
po prostu trzeba być konsekwentnym w swoim rozumowaniu.
Chcesz ludzi traktować przedmiotowo, to nie dziw się, że potem ktoś tak samo chce potraktować ciebie ![]() to tyle ![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie chcę się czepiać, ale już za 5 dni mecz, a na forum nadal nie ma tematu.
![]() ps. Nie chcę wchodzić w kompetencje @WISŁAZWE, który te tematy świetnie przygotowuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jutro temat będzie oddany
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|