The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: DERBY ZAKOŃCZĄ SIĘ:
Wygraną Wisły! 47 28,83%
Wysoką wygraną Wisły! 116 71,17%
Głosujących: 163. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2015, 10:11
Cytat:
Wszystko przez chamskie zachowanie trybun. Obie strony urządziły tradycyjny festiwal bluzgów i lżyły się niemal przez cały mecz. Kibole odpalili też zakazane prawem race i dali kolejny dowód powiązania ze światkiem przestępczym. Na płotach z obu stron zawisły płachty, których motywem przewodnim były morderstwa na tle kibolskim. Zamiast odcinać się od bandytów, tysiące ludzi zdzierało gardła i słało pozdrowienia do więzienia.

http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...ml#indeks_news

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 26.03.2015, 10:12
Rafal-SWL napisał(a):Wyświetl post
wiec sprawmy aby legendy były pisane o NAS!
Miło pomarzyć, ale popatrz realnie na tą sprawę. Nie ma najmniejszych szans na wygranie czegoś takiego
Tylko popatrzmy nie tyle od strony prawnej, ale w myśl zasad jakie panują "na górze". Rząd kiedyś się chwalił jak skutecznie walczą z "kibolami". A teraz poparcie leci im na łeb na szyję, jeśli "kibole" wygraliby coś takiego to oznaczałoby kolejną kompromitację rządu, na którą oni sobie nie pozwolą

Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.03.2015, 10:15
Na .... robisz reklamę tej zjebanej gazecie?
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 26.03.2015, 10:22
Popatrzmy realnie, z tego co pamiętam, żeby wnieść o odwołanie należy uiścić jakąś dość pokaźną sumę ''wpisowego''. Jeżeli wyższa instancja podtrzyma karę to tracimy kasę*

A jak wiadomo ''liczymy'' każdy grosz, więc wątpię aby do takiej akcji doszło.

* Jeżeli się mylę to proszę niech ktoś mnie poprawi.

Druga sprawa jest taka, że w gruncie rzeczy możemy przestać dopingować przez najbliższe 18 miesięcy ponieważ byle gówno ( w oczach komisji) sprawi, że będziemy musieli zapłacić 50 tys kary. To jest chory kraj i chore przepisy, zresztą chyba nikt nie wie czym kieruje się ta gówniana komisji przydzielając kary na prawo i lewo.

Znalazł ktoś stronę poświęconą KL? Taryfikator kar? Czy może jest jakiś rzut monetą? Dla mnie to niepojęte co się odp...ierdala. Wychodzi na to, że kara została przez komisję wydrukowana dużo wcześniej, jakbyśmy do tej sektorówki dołożyli race to pewnie bylibyśmy pierwszym klubem wyrzuconym z ligi za takie coś.

Czy wszyscy chcą doprowadzić do kolejnego protestu ultrasów?
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 26.03.2015, 11:55
Kibice Wisły zachowują się spokojnie od wielu miesięcy, na stadionie nic się dzieje.. tak, żeby narażać klubu na koszty.
I proszę.. oto mamy niespodziankę z Warszawy. Wiec jak będą chcieli przypieprzyć 100 patyków to przypieprza bez głębszego wchodzenia w temat. Ot tak rzucą karą jak teraz i coś tam sobie wymyślą. Nie mamy na to wpływu jak się okazuje.. wolny kraj z pozoru
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
cdn..
Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 26.03.2015, 12:46
raindog napisał(a):Wyświetl post
Mam tylko nadzieję, że nikt kolejny raz nie wpadnie na pomysły rozwiązania tej sprawy, rodem z Warszawy.

Przykład poniżej:
https://youtu.be/DVnDAM-TYN4?t=1h23m47s

...i jak przypieprzą nam kolejne 100 tys. zł - ktoś nie stwierdzi - "ale im pokazaliśmy, co?".

ja pierd.... co to za film:O
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 26.03.2015, 15:13
Rozumiem kara ale kwota 50tys wzieta z kosmosu
Odpowiedz cytując
mari339
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2007

Stary 26.03.2015, 17:20
Cytat:
Decyzję o odwołaniu się od powyższej kary Zarząd Wisły Kraków SA podejmie niezwłocznie po otrzymaniu pełnego orzeczenia z uzasadnieniem.
Mam nadzieję, że się odwołają. Ta kara to kpina.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 26.03.2015, 18:26
raindog napisał(a):Wyświetl post
Unia Tarnów, hehe...

Jak dla mnie poszło o oprawę, tylko teksty przy odpalaniu rac i czerwonej kartce.

Tak czy inaczej kara niewspółmierna do czynu w kontekście tego, jaką karę dostały inne kluby.
To dlaczego reszta stadionu nie dostała zakazu, bo przy odpalaniu rac krzyczały również narożniki, krzyczało E, a po czerwonej kartce cały stadion ryczał...

tylko co to ma byc za cenzura, zyjemy podobno w wolnym panstwie, a jakas komisja ligi, ma mi narzucac jakich slow moge uzyc a jakich nie? żyd, to jest cos obrazliwego? jesli tak to ja domagam sie aby zakazano emisjii wszystkich filmow w ktorych pada slowo zyd! z "wielką" "Idą" na czele... tak samo jak słowo pedał, nie mozna mowic pedał bo to obraza, trzeba uzywać zamiennikow... paranoja!

proponuje pozwać komisje ligi to trybunału konstytucyjnego, za naruszenia wolnosci obywatelskiej, moze jest tu jakis prawnik ktory powie nam czy to w ogole jest mozliwe?
Nie żyjemy w żadnym wolnym państwie, uświadomcie to sobie To jest ustrój faszystowski, do tego socjalizm, już nie mówiąc o tym, że narzucony z Brukseli. Tobą rządzą grupy interesu a nie prawo. Taki Jacek czy komisja ligi to są grupy interesu, mają z tego korzyści - prezesi dostają gigantyczne pieniądze, które im klub dostarcza w formie kar, za nieprzestrzeganie punktów regulaminu o ograniczaniu wolności swobody wypowiedzi. Do tego mają wsparcie tego postkomunistycznego rządu. Cały punkt 67 regulaminu PZPN to jest faszyzm.
Oni Doskonale wiedzą, że przez ponad 18 miesięcy na te 50 kawałków paragraf znajdą... potem będzie na odprawę prezesa Ekstraklasy S.A
Jedna metoda - rzecznik praw obywatelskich, pokazówka medialna, jak nie to sąd -> Strasburg
Ostatnio edytowane przez palikot : 26.03.2015 o godz. 18:37.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 26.03.2015, 20:27
teoretycznie i matematycznie jest mozliwe ze nastepne derby na R22 moga sie odbyc w grupie "mistrzowskiej " lub "spadkowej "
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 26.03.2015, 21:02
a te 50 tyś to trza płacić(zakładając że odwołanie nie pomoże) czy 'w zawiasach'?
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 26.03.2015, 21:39
1q2 napisał(a):Wyświetl post
a te 50 tyś to trza płacić(zakładając że odwołanie nie pomoże) czy 'w zawiasach'?
Niby w zawiasach, ale nie wierzę, że przez prawie dwa lata (18 miesięcy) nie wydarzy się na naszym stadionie jakiś incydent który oni zakwalifikują jako recydywę i spowoduje on odwieszenie kary także wcześniej czy później tak ją zapłacimy ...
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 26.03.2015, 22:08
http://weszlo.com/2015/03/26/patriot...slila-granice/

W sumie ciężko się nie zgodzić, jaki charakter miała oprawa każdy wie...
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 26.03.2015, 22:44
Zwitter napisał(a):Wyświetl post
http://weszlo.com/2015/03/26/patriot...slila-granice/

W sumie ciężko się nie zgodzić, jaki charakter miała oprawa każdy wie...
Wszystko w punkt. Z jednej strony kara dotkliwa, z drugiej... ech, no choć mnie oprawa w miarę do gustu przypadła, to faktycznie sporo w tym racji, gdy się tak na spokojnie zastanowić.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 26.03.2015, 22:50
Ja się spokojnie zastanowiłem i za c..ja nie widzę tutaj związku oprawy z karą, już nie mówiąc o jej wysokości.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Rafal-SWL
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 26.03.2015, 23:13
palikot napisał(a):Wyświetl post
To dlaczego reszta stadionu nie dostała zakazu, bo przy odpalaniu rac krzyczały również narożniki, krzyczało E, a po czerwonej kartce cały stadion ryczał...

Nie żyjemy w żadnym wolnym państwie, uświadomcie to sobie To jest ustrój faszystowski, do tego socjalizm, już nie mówiąc o tym, że narzucony z Brukseli. Tobą rządzą grupy interesu a nie prawo. Taki Jacek czy komisja ligi to są grupy interesu, mają z tego korzyści - prezesi dostają gigantyczne pieniądze, które im klub dostarcza w formie kar, za nieprzestrzeganie punktów regulaminu o ograniczaniu wolności swobody wypowiedzi. Do tego mają wsparcie tego postkomunistycznego rządu. Cały punkt 67 regulaminu PZPN to jest faszyzm.
Oni Doskonale wiedzą, że przez ponad 18 miesięcy na te 50 kawałków paragraf znajdą... potem będzie na odprawę prezesa Ekstraklasy S.A
Jedna metoda - rzecznik praw obywatelskich, pokazówka medialna, jak nie to sąd -> Strasburg
kolego ale ja to doskonale wiem, tylko jakoś chciałem to uświadomić innym, nie możemy przyjąć tej kary z pokorą, dlatego ja podobnie jak Ty, proponuje pokazówkę, a mianowicie proponuje otworzyć specjalne konto, na które będziemy zbierać te 50tyś dla szanownej komisji, na C było 5.000 osób, każdy wpłaca skromne 10 zł i już mamy sumke 50.000 którą później przelewamy na konto szanownej komisji na poczet kary. Wiem że zaraz podniosą się głosy, ale dlaczego ja mam płacić skoro ja nie śpiewałem o żydach a i sektorówki też nie przygotowywałem bla bla, a no dlatego że ....a jesteśmy jednością!

Następnie publikujemy oświadczenie, tylko takie z mega jajem, wyśmiewamy komisje ligi i to co wyprawia.

Kolejny krok (z nadzieją że media zainteresują się tym) nagłaśniamy całą sprawe jak tylko się da, składamy skargi gdzie tylko się da, rzeczniki sądy itp.

a i jeszcze przydała by się jakaś oprawa poświęcona oczywiście komisji... tak to widze

Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 26.03.2015, 23:29
Dla mnie te "komisja ligi" to jakieś kompletne kuriozum.
Ta cała akcja z karami za derby to zapewne zwykłe pucowanie się pod publiczkę, że niby jacy to oni nie są sprawiedliwi i prawi. Są derby to się trzeba wykazać.
Najśmieszniejsze jest to, że tak naprawdę na prawie każdym meczu wiszą transy typu PDW lub "XYZ trzymaj się", a oczywiście jakichkolwiek kar za to brak. A to wg rozumowania weszło i chłopaków z komisji ligi chyba są „treści niezwiązane z widowiskiem”. Oczywiście rozumiem, że skala na derbach była dużo wyższa, bo w końcu była cała oprawa odnośnie tej sprawy ale ten ogólny brak konsekwencji przy podejmowaniu decyzji mnie bawi.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 27.03.2015, 08:42
kolego ale ja to doskonale wiem, tylko jakoś chciałem to uświadomić innym, nie możemy przyjąć tej kary z pokorą, dlatego ja podobnie jak Ty, proponuje pokazówkę, a mianowicie proponuje otworzyć specjalne konto, na które będziemy zbierać te 50tyś dla szanownej komisji, na C było 5.000 osób, każdy wpłaca skromne 10 zł i już mamy sumke 50.000 którą później przelewamy na konto szanownej komisji na poczet kary.
Już to widzę...
Szalików nie wykupiono, a teraz każdy z C da po 10 zł...
Oczywiście, mądre jest tylko to, że nie Wisła powinna płacić w razie W, ale twórcy tej durnej oprawy.
Do tego jednak nigdy nie dojdzie. Kibole do niczego się nigdy nie poczuwają.
Gadania o trosce o Wisłę i hasła : Wisła to my, możecie między bajki sobie włożyć.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Stary 27.03.2015, 09:18
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Już to widzę...
Szalików nie wykupiono, a teraz każdy z C da po 10 zł...
Oczywiście, mądre jest tylko to, że nie Wisła powinna płacić w razie W, ale twórcy tej durnej oprawy.
Do tego jednak nigdy nie dojdzie. Kibole do niczego się nigdy nie poczuwają.
Gadania o trosce o Wisłę i hasła : Wisła to my, możecie między bajki sobie włożyć.
Może szlachetnie zaproponują podniesienie cen biletów dla ... wszystkich.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 27.03.2015, 10:12
Jest napinka!
Przecież Ty dynek na mecze nie chodzisz.

Przyjebać się "durnej" oprawy. Nie boli was to, że komisja nas wyjebała bez mydła? Nie widzicie tego że kara była przygotowana przed Derbami. Przeliczyli się bo myśleli, że odpalimy piro a tu zonk więc na szybko trzeba było "dać" inny paragraf.
Gdzie widzicie namawianie do przemocy na sektorówce z sądem?
Tak samo mówiliście jak była podobna oprawa z sądem?
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 27.03.2015 o godz. 10:20.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 27.03.2015, 10:30
Niektórzy potrafią podejść do tematu na chłodno, inni nie mając życia siedzą tutaj dniami i nocami .......ąc głupoty. Nikt nie widzi tego, że to zagranie celowe K(L). Że wydymano nas i za bardzo nic nie da się z tym zrobić.

Pojawiają się też płaczki jęczące, że były na sektorze C, ale nie trzymały oprawy/nie śpiewały wulgaryzmów/nie podobała im się oprawa i (o święty boże) nie będą mogli wejść na sektor na następne derby. Po ch się pchaliście na trybunę, na której od zawsze jest odpowiedzialność zbiorowa, ma swój specyficzny klimat i ma tworzyć zgraną jedność? Bo zapłaciliście 10 zł taniej za bilet? Przykra i cholernie dotkliwa kara, ale jest jeden mały "+", że może wypleni się z tego sektora pedałków w rurkach, płaszczykach, zalizanych grzywach, którym się nie chce podnieść rąk i otworzyć ust do śpiewania na każdym meczu, płaczących później, że karze się ich za całość. Swoje 5-letnie dzieci, wytapetowane laski, kolegów z Erasmusa zabierajcie na inne trybuny, każdy znajdzie dla siebie odpowiednie miejsce na stadionie bez płaczu.
Powód: literówki
Ostatnio edytowane przez Siemion : 27.03.2015 o godz. 10:31.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 27.03.2015, 10:57
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Nie boli was to, że komisja nas wyjebała bez mydła?
Mnie boli, że to wy dajecie komisji preteksty do wyjebania Wisły bez mydła.
Nie was. Bo wy za to nic nie zapłacicie.
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Nie widzicie tego że kara była przygotowana przed Derbami. Przeliczyli się bo myśleli, że odpalimy piro a tu zonk więc na szybko trzeba było "dać" inny paragraf.
I sami im podaliście go na tacy.
Gratulacje.

Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 27.03.2015, 11:07
Tak inteligencie, bo każdy wie co siedzi w głowie członków Komisji, jakie mają plany i jak temu przeciwdziałać. Było już kilka opraw podobnego typu, przeszły bez echa. Nie mówiąc o niewspółmierności kary w porównaniu do innych klubów EK.
Ostatnio edytowane przez Siemion : 27.03.2015 o godz. 11:11.
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 27.03.2015, 11:35
FraMat - oddychaj, bo ci żyłka pierdząca pęknie.

Abstrahując od tego, że oprawa była moim zdaniem słaba, to niewspółmierność przewienia do kary jest tutaj rażąca i trzeba być zaślepionym nienawiścią do wszelkich przejawów Ultras, żeby twierdzić, że jest inaczej.

KL wali w kibiców Wisły jak w bęben, a pewni kibice Wisły obwiniają za to innych kibiców Wisły, bo "dali im pretekst". Idąc dalej tą drogą - ani mi się waż przeklnąć na kolejnym meczu. Żeby nie dać pretekstu.
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 27.03.2015 o godz. 11:46.
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Stary 27.03.2015, 12:08
Siemion napisał(a):Wyświetl post
Niektórzy potrafią podejść do tematu na chłodno, inni nie mając życia siedzą tutaj dniami i nocami .......ąc głupoty. Nikt nie widzi tego, że to zagranie celowe K(L). Że wydymano nas i za bardzo nic nie da się z tym zrobić.

Pojawiają się też płaczki jęczące, że były na sektorze C, ale nie trzymały oprawy/nie śpiewały wulgaryzmów/nie podobała im się oprawa i (o święty boże) nie będą mogli wejść na sektor na następne derby. Po ch się pchaliście na trybunę, na której od zawsze jest odpowiedzialność zbiorowa, ma swój specyficzny klimat i ma tworzyć zgraną jedność? Bo zapłaciliście 10 zł taniej za bilet? Przykra i cholernie dotkliwa kara, ale jest jeden mały "+", że może wypleni się z tego sektora pedałków w rurkach, płaszczykach, zalizanych grzywach, którym się nie chce podnieść rąk i otworzyć ust do śpiewania na każdym meczu, płaczących później, że karze się ich za całość. Swoje 5-letnie dzieci, wytapetowane laski, kolegów z Erasmusa zabierajcie na inne trybuny, każdy znajdzie dla siebie odpowiednie miejsce na stadionie bez płaczu.
Tak w ramach doprecyzowania - w/w płaczki nie wejdą na następne Derby w ogóle. Tak więc przewielebna komisja dowaliła nam karę 50k (w zawieszeniu, ale że odwieszą to nikt nie ma wątpliwości) a do tego pozbawiła wpływu z biletów, bo te 6k ludzie nie wejdzie na żadną z trybun, gdyż dostaliśmy "karę zakazu udziału w następnym meczu Wisła Kraków – Cracovia w rozgrywkach Ekstraklasy dla osób (uczestników imprezy masowej), które przebywały na sektorach C1 – C5". Tak więc C na Derby będzie otwarte. Ale zupełnie inne :]

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 27.03.2015, 12:17
Siemion napisał(a):Wyświetl post
Tak inteligencie, bo każdy wie co siedzi w głowie członków Komisji, jakie mają plany i jak temu przeciwdziałać. Było już kilka opraw podobnego typu, przeszły bez echa. Nie mówiąc o niewspółmierności kary w porównaniu do innych klubów EK.
Przeszły bez echa?
I to ma być argument?
Że ileś tam razy przekroczyłem dozwoloną prędkość i nie zostałem ukarany to ma być argument za tym, że jak mnie złapią to mam mówić, że wcześniej to przechodziło bez echa?

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 27.03.2015, 12:20
wściekłe pięści węża napisał(a):Wyświetl post
KL wali w kibiców Wisły jak w bęben, a pewni kibice Wisły obwiniają za to innych kibiców Wisły, bo "dali im pretekst". Idąc dalej tą drogą - ani mi się waż przeklnąć na kolejnym meczu. Żeby nie dać pretekstu.
A gdzież to KL wali w "kibiców"?
Wali w Wisłę. Z powodu "kibiców".
"Kibice" nic na tym nie ucierpią. Ucierpi Wisła.

Zobacz różnicę.

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 27.03.2015, 12:48
Nie dokarmiajcie Fra Mata! Przecież to troll lub "ukryta opcja żydowska" na tym forum
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 27.03.2015, 13:14
Grodzkie się wypowiedzieć może na tematy kobiece, Senyszyn jako bezdzietna może się wypowiadać o in vitro i aborcji, kler może mówić o ubóstwie, tvn o dziennikarstwie to i Framat może się wypowiedzieć na tematy kibicowskie

Nie offtopując- kara totalnie nie adekwatna do czynów.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 27.03.2015, 13:20
Jeszcze kwiaty komisji ligi wyślijcie z przeprosinami

Jakichś cweli z Warszawy bronią.. dobrze zrobili, a jak! Gratulacje im się należą!

Boniek chce tematu powrotu rac na stadiony itp, a nie potrafią uregulować tak prostych spraw.. otóż teraz nie można wywiesić normalnej i kulturalnej oprawy jaka była na Derbach.
Do czego to zmierza? To była najbardziej "czysta" sektorówka na Wiśle od wielu lat.. żadnych czaszek, chuliganów, noży, zabójstw, awantur, je.bania żydów, bez wulgaryzmów.. aż brakowało w niej pazura.
Ostatnio edytowane przez element : 27.03.2015 o godz. 13:24.
cdn..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów