|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: DERBY ZAKOŃCZĄ SIĘ: | |||
| Wygraną Wisły! |
|
47 | 28,83% |
| Wysoką wygraną Wisły! |
|
116 | 71,17% |
| Głosujących: 163. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 25.03.2015 o godz. 21:16.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Legia za mecz z Jagą dostała 100 tys. A tak to wyższej niż 20-30 tys. chyba nie było
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
za co?
Teraz modniejsze homofobia rasizm i inne mniejszości seksualne
umarłem ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Juz pomijajac cala komedie z tymi karami to czemu cioty z komisji nie doj.eebaly sie wywieszonej szmacie o zmarlym kibicu w sektorze cracovii
wniosek po Derbach jeden - NIE WARTO KIBICOWAC SPOKOJNIE! Lech odpala tysiac rac, pali szaliki, ....uje i dostaje 10.000 zl. Cracovia wywiesza szmate o zmarlym kibicu Wisly, odpala piro i zadnej kary nie dostaje.. jedynie zakaz na kolejny mecz z czego sie cieszą bo nie narobią sobie wstydu z 300 osobami w sektorze u nas.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 25.03.2015 o godz. 21:19.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Gdyz byl Polakiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Jest szansa odwołania się od tej decyzji Komisji Ligi ? Jakim prawem nam dowalają 50 tysięcy a Amica dostaje tylko 10 tysięcy ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 25.03.2015 o godz. 21:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
170 rac, petardy hukowe,przerwane spotkanie itd...
Plotno z sędziami i gościem w koszulce JG... Szacunek... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
Nie ważne czemu oni nie dostali, przecież wiadomo, że z tymi karami to jest wszystko pic na wodę, loteria itd, chodzi przecież o gnębienie klubów przy okazji kibiców. Za to powinny wziąć się organy prawne a kluby powinny zrobić jakiś protest bądź bojkot tych kar i w dupie je mieć. Bo co wtedy ta KL zrobi? Do sądu nie poda, bo działa bezprawnie, więc każdy sąd ich uje.bie. Pasowało by z tym zrobić jakiś porządek powoli a nie ryczeć, że inni nie dostali... Jeśli klub nie zaprotestuje przeciwko temu faszystowskiemu zakazowi dla 6 tys ludzi to na następne derby przyłączam się do tych 6 tys zakazowiczów ![]()
Cytat:
Ostatnio edytowane przez palikot : 25.03.2015 o godz. 21:27.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wolałbyś, żeby Amica dostała np. 100 tysięcy? Lepiej byś się wtedy poczuł?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu nie chodzi o to jakbym się poczuł tylko jeżeli karają to niech robią to sprawiedliwie adekwatnie do popełnionego czynu.
Przecież artykuł jest z czwartku, 6 grudnia 2012 roku
Ostatnio edytowane przez heoij : 25.03.2015 o godz. 21:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Chodzi o to, że kara jest nieadekwatna do czynu. Ja jestem w szoku, takie spokojne derby, zero piro z naszej strony i dowalają nam tak wielką karę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ludzie myślcie, macie po dziesięć lat wszyscy? Przecież to oczywiste (no powiedzmy 99%, nie widziałem uzasadnienia - jeśli w ogóle jest), że chcąc nie chcąc poszło o "antysemityzm"... Recydywa.
Cóż poradzimy. Są pewne hasła które działają jak płachta na byka na KL i nic się na to nie poradzi. Gdybyśmy wywiesili trans z hasłem "śmierć antysemitom" to też by nam przyłożyli pisiąt tysięcy za mowę nienawiści, podżeganie do zbrodni itp |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hubert.fan - Jak po zakazanie niewinnym ludziom pójścia na mecz bez wyroku sądu można mówić o sprawiedliwości?
felipe - za "judegang"? ![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
I teraz nasuwa się pytanie: Nie wiesz co znaczy "jude gang", czy nie wiesz co to jest antysemityzm? ![]() Antysemityzm mógłby być gdyby tam było Anty jude. Więc lepiej się już nie ośmieszaj. Ta kara to jakieś nieporozumienie. W którym miejscu jest nawoływanie do agresji? Na każdych poprzednich derbach na R22 i w kałuży zarówno UW jak i laski w paski prezentowali oprawy ( chociaż nazywanie oprawą tego wytworu z jesieni w kałuży to nieporozumienie ) o wiele bardziej nawiązujące do agresji, ale takich kar nie było. Odwołania i tak nic nie pomogą, bo "szanowna" komisja ligi to są krulowie (specjalnie przez u) i nie ma szans na zmiane kary. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
To jest
jakies przegiecie.... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiście, patrz proszę na sprawę z punktu widzenia KL, nie kibicowskiego.
A delegat PZPN zapisał co usłyszał: - "żydy palą się" - "każdy żydek to pederasta" - "jude gang" - "do pieca" jak schodził jeden z nich za czerwień Jeszcze raz - popatrz na sprawę z punktu widzenia nie kibicowskiego. Specjalnie użyłem w poprzednim poście cudzysłowiu, bo ja wiem, ty wiesz, że to nie antysemityzm, jeszcze pare tysięcy osób to wie, ale to nie my rozdajemy karty w tej grze. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Kogos pojebało. Następnym razem mam nadzieje, że caly sektor zapłonie. Nie ma sensu iść na jakiekolwiek ustępstwa wobec Komisji Legii, tfu Ligii...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 25.03.2015 o godz. 21:42.
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kibice organizują akcję "Szalik - cegiełka", żeby wspomóc klub w potrzebie, a leśne dziadki z KL ot tak dają 50 tysięcy kary. Za co? Po co? Żeby później mieć na odprawy jak ta w Ekstraklasie SA http://niezalezna.pl/65236-27-miliona-premii-prezesa?
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Klub powinien wystąpić z jakimś protestem i próbować się odwołać aby uzasadnili tą decyzję bo tak za byle gówno mogą sobie następnym razem rozdawać po 50 czy 100 tysięcy złotych ...
Sama POlicja mówiła, że nie było żadnych incydentów i zatrzymań a Derby uważają za jedne z najspokojniejszych ostatnich lat .... Jak to ma się do tego ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
było "wypierd..."
Cytat:
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Organem odwoławczym od decyzji Komisji Ligi jest Najwyższa Komisja Odwoławcza PZPN
Ostatnio edytowane przez heoij : 25.03.2015 o godz. 22:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Oni sa nienormalni.
IMO Najspokojniejsze derby od dawien dawna. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2007
Offline |
|
|
To teraz Gaszyński ma szansę się wykazać. Mam nadzieję, że zrobi wszystko co w jego mocy by udało się odwołać.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak rozumiem kasa jest w zawieszeniu a zakaz wstępu bez zawiasów
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
proponuje pozwać komisje ligi to trybunału konstytucyjnego, za naruszenia wolnosci obywatelskiej, moze jest tu jakis prawnik ktory powie nam czy to w ogole jest mozliwe? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To jest ....a chore i nawet bym się zapytał Rzecznika Praw Obywatelskich na jekiej podstawie Ci ludzi zostali pozbawieni prawa do przyjścia na stadion na najbliższym meczu derbowym.
![]() ![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() Osoba cywilna nie ma szans nic wskórać. Klub - będzie miał ciężko. Większość klubów z E-klasy - to się może udać. Ale wszyscy chyba wiemy że do tego nie dojdzie ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Pewnie ta świnia z "gazety" maczała w tym palce składając donos...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jeśli Wisła Kraków nie odwoła się od tej decyzji to będzie skandal. Musimy poruszyć niebo i ziemię. Jeśli nic się nie stanie, to będzie wojna z Komisją Ligi...A co do naszej postawy, to niestety nie ma sensu dalej pomagać. Bo to i tak nic nie zmienia. Jeśli Komisja Legii chce wjebać nam kary, to to zrobi, nawet gdy nic się nie dzieje.
Prawo prawem, ale Konstytucja RP (nawet tak niedoskonała) jest powyżej ustaw i rozporządzeń. Musimy walczyć o nasze prawa... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|

|
||||||