The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.03.2015, 22:10
a tak z ciekawości
http://www.gazetaprawna.pl/artykuly/...refy-euro.html

To Duda jest samodzielny czy nie? Z tego co kojarzę to był podsekretarzem stanu u Lecha Kaczyńskiego, który z kolei ratyfikował traktat lizboński, przewidujący nasze wstąpienie do tej strefy.
Ponadto podczas głosowania w sejmie Jarosław Kaczyński również głosował "za".
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 24.03.2015, 22:48
Cytat:
Jaroo1 gratulacje , dołączyłeś do kumpli wołominiaka
No fajnie, a Ty do kogo dołączyłeś? Do PiSowskiej grupy prożydowskiej latającej w żydowskich czapeczkach na głowie i dających polską kasę Żydom?
Dlaczego Ty ciągle mnie chcesz gdzieś podporządkować, zaszufladkować, przydzielić? Wypowiadam się jako ja, sam za siebie, nie jest dla mnie ujmą, że w pewnych sprawach przychodzi mi się zgodzić z kimś kto popiera PiS, PSL, Korwina czy nawet lewaków i PO (chociaż wątpię żeby było dużo kwestii, w których się z nimi zgadzam).
Dla Ciebie to jest niewyobrażalne, żeby się w czymś zgodzić z rywalem politycznym? No to widzisz kim Ty jesteś. Zacietrzewiony na punkcie PiSu i innych niezależnych.pl jesteś.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 25.03.2015, 08:27
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
No fajnie, a Ty do kogo dołączyłeś? Do PiSowskiej grupy prożydowskiej latającej w żydowskich czapeczkach na głowie i dających polską kasę Żydom?
Dlaczego Ty ciągle mnie chcesz gdzieś podporządkować, zaszufladkować, przydzielić? Wypowiadam się jako ja, sam za siebie, nie jest dla mnie ujmą, że w pewnych sprawach przychodzi mi się zgodzić z kimś kto popiera PiS, PSL, Korwina czy nawet lewaków i PO (chociaż wątpię żeby było dużo kwestii, w których się z nimi zgadzam).
Dla Ciebie to jest niewyobrażalne, żeby się w czymś zgodzić z rywalem politycznym? No to widzisz kim Ty jesteś. Zacietrzewiony na punkcie PiSu i innych niezależnych.pl jesteś.
No i fajnie, tylko za chwile trzeba będzie podjąć decyzję, konkretnie na kogo głosować. A nie jak Geremek, który jak się go widziało na schodach to nie wiadomo, czy wchodził czy schodził. Tam Żydzi w czapeczkach, tu Indianie i Eskimosi. Konkretnie,i bez zbędnego pier....nia i poruszania się w mgławicy : Na kogo głosujesz ?
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 25.03.2015, 10:09
Gwiaździsty Jaroo1 to pewnie wie na kogo głosuje , ciekawe czy powie ? spytaj wołominiaka emj10 na kogo głosuje , to jest odlot , ostatnie notowania to Wilk , człowiek bez kregosłupa, czysty koniunkturalizm , i do tego ta mitomania i chwalenie się znajomościami z politykami takiego pokroju jak piechociński , jakbym słyszał paradowską ,ona ma to samo tylko w rozbudowanej formie

Jaroo1 "No fajnie, a Ty do kogo dołączyłeś? Do PiSowskiej grupy prożydowskiej latającej w żydowskich czapeczkach na głowie i dających polską kasę Żydom?"

Jaroo1 polecę klasykiem , i po co to
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 25.03.2015, 10:21
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
ogarnij się i nie pouczaj, jak chcesz ich bronić to rób to , zawsze podkreślałem że jestem zwolennikiem PIS, niezależnie od tego punktowałem sprawy które mi się w ich działaniach nie podobają,dziwne ? dla mnie nie , co do wołominiaka to jak zwykle rozmywa temat bzdetami nieistotnymi dla sprawy , napisałem to w drugiej części postu, , kończąc , albo nie ogarniasz co pisałem i jakie mam poglądy albo ? już sam nie wiem co o Tobie sądzić ?

Ja się w ogóle dziwię, że nie dostałeś jeszcze ani razu bana za stwierdzenia typu - warszawiaczek, wołominiak itp.

Tolerowanie Twoich wybryków powoduje, że rozzuchwaliłeś się na dobre, obrażasz innych, nie masz nic ciekawego do powiedzenia oprócz prowadzenia propagandy partyjnej. Zaśmiecileś ten temat na dobre, tak bardzo, że dyskusji to tu żadnej nie ma w ogóle.

Śmiech mnie pusty bierze, jak wypisujesz frazesy, że Ci się coś w PIS nie podoba - ale mniejsza o to.

Tym avatarem to siejesz Andrzejowi defensywe.

Wystarczyło lekko zwrócić Ci uwagę i to słusznie i wylewasz swoją frustrację. Masakra. Wciskam ignoruj a moderatorów proszę o wyciąganie konsekwencji. Regulamin chyba po coś jest
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
kerim1906
Banita

Stary 25.03.2015, 11:09
żegnam ozięble , no popatrz straszna obraza warszawiaczek , wołominiak ,jak to są epitety to poczytaj co pisze o mnie koleś którego bronisz, za to ty cały czas ciekawie piszesz ,zajmująco i inteligentnie, i jeszcze ten donos do moderatorów ,brawo , zajdziesz daleko ,

p.s zaraz wołominiak emj10 przybiegnie cię pochwalić , zasłużyłeś

IncognitoTSW" To Duda jest samodzielny czy nie? Z tego co kojarzę to był podsekretarzem stanu u Lecha Kaczyńskiego, który z kolei ratyfikował traktat lizboński, przewidujący nasze wstąpienie do tej strefy."

zgadza się , tylko jedno ale , i to wielkie ale , nasze "wstąpienie" nie jest określone czasowo , nie ma żadnej daty, tyle i aż tyle jeżeli chodzi o Twoje wątpliwości
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 25.03.2015 o godz. 11:27.
alkoholik
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 25.03.2015, 12:51
Ej niech mi ktoś powie jak to możliwe że nie znam nikogo kto głosowałby na Komorowskiego a on ma 45% poparcia
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 25.03.2015, 12:53
Cytat:
No i fajnie, tylko za chwile trzeba będzie podjąć decyzję, konkretnie na kogo głosować. A nie jak Geremek, który jak się go widziało na schodach to nie wiadomo, czy wchodził czy schodził. Tam Żydzi w czapeczkach, tu Indianie i Eskimosi. Konkretnie,i bez zbędnego pier....nia i poruszania się w mgławicy : Na kogo głosujesz ?
Ja od dawna wiem na kogo głosuję. Zagłosuję na Pana Mariana Kowalskiego. Może nie jest to człowiek uczony, nie ma wykształcenia wyższego ale czy ono jest gwarantem czegoś? Mamy wielkich uczonych, co najmniej magistrów, którzy pisać po Polsku nie potrafią, poza tym czy trzeba mieć jakieś tytuły na koncie aby nie wiedzieć, że ustawy o GMO, wieku emerytalnym w 67 roku życia itp lepiej nie podpisywać?
Dla mnie jest to człowiek, któremu na dzień dzisiejszy ufam . Mówi sensownie, nie ma na sumieniu jakichś wyskoków banderowskich jak Kukiz czy pookrągłostołowcy.
Uważam, że złym kandydatem nie jest również Pan Grzegorz Braun ale jest to najmniej znana postać z tych wszystkich antysystemowych kandydatów. Nawet nie wiadomo czy zbierze te 100 tys podpisów. Myślę, że trochę bez sensu jest oddać głos na osobę, za którą nie stoi żadna partia, ponieważ jak wiadomo żaden z kandydatów antysystemowych nie wygra, skoro nie wygra to patrzę dalej w przyszłość i zastanawiam się jakie przełożenie na nią może mieć mój oddany głos. Głosując na Brauna oddałbym głos, który w dalszej przyszłości może nic nie znaczyć, głosując na Kowalskiego niejako jego wynik przełoży się na dalsze losy Ruchu Narodowego.

PS Myślałem, że nie jest wielką zagadką na kogo zamierzam głosować.
PS 2 Trudno oprzeć się wrażeniu, że kerim to drozd. Praktycznie ta sama retoryka, ciągłe ubliżanie innym, robienie debili z tych co nie popierają PiSu itp
PS 3
Cytat:
Ej niech mi ktoś powie jak to możliwe że nie znam nikogo kto głosowałby na Komorowskiego a on ma 45% poparcia
Wg, niektórych sondaży Komorowski ma teraz poparcie 41%. Zadam inne pytanie, jak to jest możliwe, że od początku robienia sondaży na ten temat, poparcie mu spadło o 20% (czy jeszcze więcej, bo na początku miał chyba grubo ponad 60%)? No jak, ....a jak? Co to się stało, że nagle tylu zwolenników mu wyparowało? Bo co, bo wszedł na krzesło w Japonii?
Wszyscy ludzie jak i wszystkie media, które wstawiają te sondaże to są dla mnie pajace. Banda oszustów, która specjalnie to robi, żeby manipulować ludźmi. Co ciekawe nawet TV Republika czy portal wmeritum - niby antyukładowe media - posiłkują się tym gównem. To jest jeden wielki szwindel, zero logiki w tych sondażach. W niektórych np Palikot miał 6%, żeby w następnym mieć 3 czy 1% głosów. Z jakiej racji coś takiego się dzieje? To jest nielogiczne bo albo głosuje na kogoś 6% ludzi ciągle, albo 1-2%, albo 55-65 albo 40-50% ludzi, a takie skoki w tych wynikach to są z dupy wzięte.
Na prawdę sytuacja w polityce jest tak dynamiczna, że dziś za Bronkiem jest 41% ludzi, za PO 40% a za miesiąc będzie 55% do 30%? Na prawdę ludzie raz chcą głosować na Bronka i PO a raz nie? hahaha Jebać sondaże.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 25.03.2015 o godz. 13:02.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
kerim1906
Banita

Stary 25.03.2015, 13:08
Jaroo1 "Trudno oprzeć się wrażeniu, że kerim to drozd. Praktycznie ta sama retoryka, ciągłe ubliżanie innym, robienie debili z tych co nie popierają PiSu itp"

myślał , myślał i wymyślił , daj jeden przykład ubliżania albo zamilknij , jak chcesz coś znależc to przejrzyj swoje posty np ostatni ""No fajnie, a Ty do kogo dołączyłeś? Do PiSowskiej grupy prożydowskiej latającej w żydowskich czapeczkach na głowie i dających polską kasę Żydom?"

przyganiał kocioł garnkowi , dawaj z tym przykładem ubliżania ,czy robienia debili z tych co nie popierają Pis-u , zanim coś napiszesz pomyśl
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 25.03.2015 o godz. 13:21.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 25.03.2015, 13:35
Faktycznie, tylu wrażliwych się w temacie politycznym zrobiło, że pomyślałby człowiek, ze to nie są ci sami kibice, którzy potrafią sypać wiąchami podczas meczu jak z karabinu maszynowego. Oczywiście nikt nie ma zamiaru ubliżać komuś ale najwięcej krzyczą ci co sami mają za uszami.
Rozmowa jet męska bo nie ma tu rozhisteryzowanych panienek. Problemem tej wrażliwości jest chyba brak argumentów i kiedy ich nie starcza zaczyna się czepianie słówek i obrażanie. Przecież słowa "warszawiaczek" czy "wołominiak" nie są wulgarnymi. Nie róbmy jaj panowie ! Bo przedszkolaki by się z nas nieźle uśmiały.
A jak ktos nie wytrzymuje cisnienia w temacie politycznym, zawsze moze założyc temat o kwiatach by w grupie florystów na spokojnie porozmawiać o ich pieknie, zapachu czy kolorach.
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 25.03.2015 o godz. 13:38.
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 25.03.2015, 13:54
Dodam od siebie tylko tyle że żenująca postawa ludzi Pana Dudy-stoją jak sępy pod kosciołem, napadaj ludzi, jak odmówisz podpisu zwyzywają Cię. Nie wiem czemu to ma służyć ale oni myslą że wygrali już wybory. Nigdy nie zagłosuje na żadnych ludzi z Pis i Po-to ta sama banda. Tylko jedni kradną a drudzy wciąż liczą że się do koryta dopchają. Jakby kto pytał sam zostałem zwyzywany, bo pewnie fan Pana Dudy (abstrahując od tego ze na forum piłkarskim ktos ma zdjęcie polityka) i tak nie uwierzy. Zastanawia mnie jedno. Ty z rodziny Dudy? Bo inaczej tego nie jestem w stanie sobie wytłumaczyć-chyba że nawiedzony.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 25.03.2015, 14:27
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Dodam od siebie tylko tyle że żenująca postawa ludzi Pana Dudy-stoją jak sępy pod kosciołem, napadaj ludzi, jak odmówisz podpisu zwyzywają Cię. Nie wiem czemu to ma służyć ale oni myslą że wygrali już wybory. Nigdy nie zagłosuje na żadnych ludzi z Pis i Po-to ta sama banda. Tylko jedni kradną a drudzy wciąż liczą że się do koryta dopchają. Jakby kto pytał sam zostałem zwyzywany, bo pewnie fan Pana Dudy (abstrahując od tego ze na forum piłkarskim ktos ma zdjęcie polityka) i tak nie uwierzy. Zastanawia mnie jedno. Ty z rodziny Dudy? Bo inaczej tego nie jestem w stanie sobie wytłumaczyć-chyba że nawiedzony.
Bardzo merytoryczny wpis . Po takim żarliwym "wyznaniu wiary" zapewne zagłosujesz za tymi, co do których ludzie nie mają żadnego zaufania, czyli przedział głosów od 0 - 2 %.

P.S. Dla mnie np. PO i Korwin to jedna banda.
Mar85
Senior Member

Stary 25.03.2015, 14:32
Dla Twojej informacji-wole oddać stracony głos niż wspierać te same mordy.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 25.03.2015, 14:34
Dla Twojej informacji-wole oddać stracony głos niż wspierać te same mordy.
No to przyznaj się jeśli masz odwagę cywilna na kogo zagłosujesz ?
Mar85
Senior Member

Stary 25.03.2015, 14:43
A co Cię to obchodzi, napisałem tylko to co mnie spotkało i od razu mnie naciskasz.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 25.03.2015, 14:56
A co Cię to obchodzi, napisałem tylko to co mnie spotkało i od razu mnie naciskasz.
Typowe zachowanie wielkich "antysystemowców". Samemu strzelać zza węgła wylewając na czyjegoś kandydata wiadra pomyj, a ze swoim się nie wychylać. Boisz się powiedzieć czy raczej wstydzisz ?
Mar85
Senior Member

Stary 25.03.2015, 15:30
Daj sobie na wstrzymanie, nie udzielam się w temacie tu, napisałem jak było, widzę nie ma sensu. Tylko kłamstwo się liczy w polityce. Oczep się ode mnie i idź wspieraj swoich idoli. Przez taką postawę i ciągłe wojenki nigdy nie będzie dobrego wyboru. Czy napisałem że będę głosował? Jak nie rozumiesz niektórych metafor-trudno.
Nie, wiem co ma niby moje głosowanie do zaistniałej sytuacji.
kerim1906
Banita

Stary 25.03.2015, 15:36
Mar85 " Dodam od siebie tylko tyle że żenująca postawa ludzi Pana Dudy-stoją jak sępy pod kosciołem, napadaj ludzi, jak odmówisz podpisu zwyzywają Cię" nie wiem po co tu przyszedłeś , ale powiem krótko i dosadnie , kłamiesz , nie odpowiadaj

Gwiaździsty "Przecież słowa "warszawiaczek" czy "wołominiak" nie są wulgarnymi"

może w niektórych środowiskach są wulgarne , po prostu straszne ,delikatniusie towarzystwo
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 25.03.2015 o godz. 15:42.
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 25.03.2015, 17:01
sambo napisał(a):Wyświetl post
Ja się w ogóle dziwię, że nie dostałeś jeszcze ani razu bana za stwierdzenia typu - warszawiaczek, wołominiak itp.

Tolerowanie Twoich wybryków powoduje, że rozzuchwaliłeś się na dobre, obrażasz innych, nie masz nic ciekawego do powiedzenia oprócz prowadzenia propagandy partyjnej. Zaśmiecileś ten temat na dobre, tak bardzo, że dyskusji to tu żadnej nie ma w ogóle.

Śmiech mnie pusty bierze, jak wypisujesz frazesy, że Ci się coś w PIS nie podoba - ale mniejsza o to.

Tym avatarem to siejesz Andrzejowi defensywe.

Wystarczyło lekko zwrócić Ci uwagę i to słusznie i wylewasz swoją frustrację. Masakra. Wciskam ignoruj a moderatorów proszę o wyciąganie konsekwencji. Regulamin chyba po coś jest
@sambo mam pytanie. Skoro tak Cię bije po oczach „wołominiak” i „warszawiaczek”, to dlaczego nie zareagowałeś na takie rynsztokowe posty innych użytkowników jak przykładowo ten poniżej:

palikot napisał(a):
Skończ już obrażać prawdziwych Kibiców Wisły i prawdziwych Polaków ty prożydowski chamie. Nauczyli by was kultury tam trochę te Araby z Izilu
Nie widziałem abyś z powodu takiego chamstwa podnosił larum. Czy na tym forum „wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są równiejsze”?
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 25.03.2015, 18:54
Coraz bardziej utrwalam się w przkonaniu, że PiS z PO mają jakąś zmowę. Dlaczego tak uważam?

Kaczyńskiego uważam za osobę rozsądną jak i bardzo inteligentną, cyniczną jak i doświadczoną politycznie, dlatego:
Kompletnie nie rozumiem faktu,że gdy prowadzą udaną kampanię, merytoryczną dyskusję, punktują rozsądnie więc i rosną im współczynniki poparcia i mają realną szansę wygrać- zarówno prezydenckie jak i parlamentarne, wyskakują ze Smoleńskiem w PE, wiedząc, że społeczeństwo ma już go serdecznie dość jak i może być to całe wydarzenie brutalnie wykorzystane przez mass-media. Gdyby faktycznie mu zależało na wyjaśnieniu tego wszystkiego, wszystko by przemilcza- jak do tej porył a wyjaśniał po wygranych wyborach- teraz bardzo łatwo mu zarzucić grę w kampanii wyborczej.

Jak będę głosował na PiS tylko ze wzgl ędu na ogromną niechęć do PO, ale jak tak dalej pójdzie to ten gówno z tego wszystkiego będzie, bo znów przegrają na ostatniej prostej.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 25.03.2015 o godz. 18:58.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 25.03.2015, 18:55
Nie, zwierzeta z PiSu stoja nizej od reszty zwierzat dzieki swojemu zachowaniu.
kerim1906
Banita

Stary 25.03.2015, 19:52
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Nie, zwierzeta z PiSu stoja nizej od reszty zwierzat dzieki swojemu zachowaniu.
sambo , halo , mowa nienawiści , skandal , zgłoś moderatorowi , natychmiast

Pablo84 , zważ że zdarzenie jest w Brukseli, to po pierwsze, po drugie kto jest zmęczony? , czym ? walką o prawdę ?, nasz honor ? , tożsamość ?,poza tym Duda nie jest zaangażowany w temat , a o Smoleńsku trzeba mówić aż dowiemy się prawdy , to są sprawy których nie możemy przemilczeć
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 25.03.2015 o godz. 19:57.
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 25.03.2015, 19:55
O prosze zydokomusza denuncjacja wzgledem Polakow wychodzi z rekawow, brawa za obywatelska postawe
kerim1906
Banita

Stary 25.03.2015, 20:01
O prosze zydokomusza denuncjacja wzgledem Polakow wychodzi z rekawow, brawa za obywatelska postawe
ha, ha , zapytaj kolesia sambo, nawoływał dzisjaj do modów co by banować za słowa "wołominiak" i" warszawiaczek," zwracam mu tylko uwagę żeby był czujny, nie wiedziałem że sambo to żydokomuna ? co ty nie powiesz?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 25.03.2015 o godz. 20:07.
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 25.03.2015, 20:07
Ok rozumiem tylko namawiasz do denuncjacji. Wybaczone
kerim1906
Banita

Stary 25.03.2015, 20:10
Ok rozumiem tylko namawiasz do denuncjacji. Wybaczone
wiesz dobrze że to żart , nawiązałem tylko do kolegi sambo, jestem daleki od tego , ale dzięki za wybaczenie

tutaj cos ciekawszego , matka kurka w formie , bulu jak zwykle wymiata http://wpolityce.pl/polityka/238603-...am-blad-co-kgb
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 25.03.2015 o godz. 20:15.
Pablo84
Senior Member

Stary 25.03.2015, 20:21
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
sambo , halo , mowa nienawiści , skandal , zgłoś moderatorowi , natychmiast

Pablo84 , zważ że zdarzenie jest w Brukseli, to po pierwsze, po drugie kto jest zmęczony? , czym ? walką o prawdę ?, nasz honor ? , tożsamość ?,poza tym Duda nie jest zaangażowany w temat , a o Smoleńsku trzeba mówić aż dowiemy się prawdy , to są sprawy których nie możemy przemilczeć
A powiedz mi. Wolisz same gadnie o tek katastrofie czy realnego działania? Jeśli tego drugiego, to to wymaga realnej władzy- a więc chęci rządu do przeprowadzenia międzynarodowego śledztwa przy wsparciu ekspertów - szczególnie z USA. Dla mnie szczytem kretynizmu jest to co robią w Brukseli- tam sobie centrowego lub nawet centro-prawicowego elektoratu nie zyskają- a liczy sie każdy głos. Tu trzeba trochę pragmatyzmu i zimnej krwi

Naprawdę tego typu oczywistości trzeba tłumaczyć?

kerim1906
Banita

Stary 25.03.2015, 20:25
Pablo84 , to nie jest samo gadanie , pojawiają się fakty, nowe osoby o tym sie dowiadują , to jest praca na ugorze długa i systematyczna, realnie będzie to rozwiązane jak będzie większość tym zainteresowana, tutaj zgoda , zważ także że w ostatnich badaniach 40 % wierzy w zamach
Pablo84
Senior Member

Stary 25.03.2015, 21:59
Dobrze, tylko że tutaj nie chodzi o kwestię wiary- bo wierzyć to można w Boga, albo życie pozaziemskie- tu chodzi o realne rzeczy, które można osiągnąć w określony sposób, ale tylko wtedy, kiedy będzie się miało WŁADZE. Naprawdę nie uważasz, że lepiej tą sprawę rozegrać w trochę inny- bardziej zdecydowany sposób?
Mając prezydenta lub premiera można zdecydowanie więcej ugrać- niż będąc zawsze opozycji. Tutaj trzeba po prostu czystego pragmatyzmu.

Ja sam NIE WIEM, co się stało w Smoleńsku i chcę, by te śledztwo zostało jeszcze raz przeprowadzone- ale w cywilizowany sposób, jednak do tego trzeba pomocy międzynarodowej. Owszem. można o nią prosić, ale nie w taki sposób jaki robią w tej chwili w Brukseli.

kerim1906
Banita

Stary 25.03.2015, 22:13
mówimy tym samym głosem ,różni nas bieżące podejście do tematu,nie ma co dalej tego ciągnąć

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów