The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.03.2015, 20:30
Żyro po przejeban.ym mistrzostwie:

"Cóż mogę powiedzieć, każdy widział jak było. Byliśmy najlepszą drużyną ekstraklasy, w każdym meczu praktycznie gnietliśmy przeciwników... niestety przez niektóre uczciwe decyzje sędziów mistrzostwo przejebali.śmy. W tym momencie powinniśmy rozważyć złożenie protestu do PZPN o powtórzenie wszystkich przejeb.anych przez nas meczów, gdyż skala uczciwego sędziowania była zbyt duża jak dla nas. Zresztą ta sytuacja powtarza się po raz kolejny... wystarczy przypomnieć sobie nasz mecz z Celtikiem kiedy Beresiowi pojeb.ały się mecze i zamiast wyjść w składzie w meczu rezerw Legii, wyszedł w el. LM.".
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 23.03.2015, 20:56
Żyro po przejeban.ym mistrzostwie:
" Ta reforma ekstraklasy to skandal. Boguś Leśnodorski potrząsając koralikami na szyi cały czas nam powtarza, że jesteśmy świetni, wspaniali i wszystkich wyprzedzamy na każdym polu o dwie długości. Skandalem jest więc to, że wszyscy startujemy z zerowym dorobkiem punktowym. Legia już przed pierwszą kolejką powinna mieć +10 punktów za udzielanie tej lidze blasku boskości. Mało tego skandalem jest dla mnie to, że po rundzie zasadniczej wszystkim dzieli się punkty przez pół. Logicznym byłoby dzielenie punktów reszcie stawki przez 2 ale Legii z uwagi na to że jesteśmy dla Ekstraklasy darem niebios punkty należy mnożyć razy dwa. Bardzo zapalił się do tego pomysłu będący w szoku po przegranym mistrzostwie i po tym jak znowu oberwał z liścia od Starucha Kubuś Rzeźniczak. On już na widok każdego staruszka z laską drży, że i stamtąd może nadejść kolejny Plaskacz. Po prostu lets football win...
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.03.2015, 21:21
Powiem Wam, że za tę pychę życzę by ktokolwiek ich wydymal z pierwszego miejsca. Czy to będzie Jaga, Lech, Śląsk czy jakimś cudem my - widok zaplakanych dziennikarzy bedzie bezcenny.
Odpowiedz cytując
AdrianoZKS
Member

Od: 03.2015

Stary 23.03.2015, 21:33
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Ostatnio do piłkarzy Legii musiał się przyczepić jakiś wirus filipiński, bo pier.dolą jak potłuczeni
Saganowski - "Jesteśmy przemęczeni, gramy co 3 dni, graliśmy z Ajaksem." - po meczu z Jagą, kiedy nikt kto grał w Amsterdamie nie grał w lidze
Broź - w przerwie meczu z Wisłą gadał o jakimś naszym defensywnym ustawieniu i niby czekaniu na własnej połowie, co w ogóle nie miało nic wspólnego z obrazem na boisku, gdzie graliśmy wysoko pressingiem.
Kucharczyk - w przerwie meczu z Amicą pier.doli o jakiejś kontroli nad spotkaniem podczas gdy żadna z drużyn nie potrafi 3 podań na połowie przeciwnika wymienić
Malarz - gada o jakimś zasłanianiu głowy rękoma podczas gdy piłka nawet nie zmierzała w tym kierunku
No i Michałek Żyro, który dostarcza nam absolutne perełki typu:
„Zagraliśmy jedną słabą połowę. Trzy kolejne były na bardzo dobrym poziomie.” - o dwumeczu z Ajaxem
"Pierwsza połowa była świetna w naszym wykonaniu.” - o meczu z Lechem
"Błąd popełnił sędzia, nie Arkadiusz Malarz" - znów mecz z Lechem
+ to całe pier.dolenie o zagraniu ręką w meczu z Nami.

I na dokładkę Berg:
"Gdy jeszcze było nas jedenastu, mieliśmy pełną kontrolę nad meczem. Brakowało jedynie nieco jakości pod bramką rywala i skierowania piłki do siatki." - o meczu z Lechem (czyli tak naprawdę zabrakło wszystkiego).

Ja myślałem, że to Franiu Smuda gada jak potłuczony ale jak widać wyrastają godni następcy.
A dojdą pewnie kolejne

Jako że nie da się dać na forum lajka, napiszę to - 1906% poparcia.
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 23.03.2015, 21:34
Ciekawe jak skonczymy ten sezon z Moskalem nie chce tu pompowac balona po jednym wygranym meczu ale jak by nasi galaktyczni wygrali 3 kolejne mecze to naprawde mogło by być ciekawie .... marzenia.
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 24.03.2015, 09:54
Cytat:
Ciekawe jak skonczymy ten sezon z Moskalem nie chce tu pompowac balona po jednym wygranym meczu ale jak by nasi galaktyczni wygrali 3 kolejne mecze to naprawde mogło by być ciekawie .... marzenia.
Po burzy słońce wychodzi znad chmur...
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 24.03.2015, 15:04
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Po prostu garbata dola się im udzieliła. Wszędzie ich krzywdzą, wszędzie układy, spiski itp.
Nam? Nas?

Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
AdrianoZKS
Member

Od: 03.2015

Stary 24.03.2015, 15:28
Raczej Waszym piłkarzom, ich wielce krzywdzą. Wy chyba nie narzekacie
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 24.03.2015, 15:35
Nie nie nie, im też. Po shoutboxie wnoszę. Ten niedobry i stronniczy Musiał
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 24.03.2015, 16:05
Od dziś oficjalne stanowisko kiboli Legii tylko na shoutboxie
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 24.03.2015, 16:12
Czyżby tylko na shoutboxie?

http://legionisci.com/news/62452_Mus..._z_Lechem.html
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 24.03.2015, 16:22
Ok. Cofam Wam wyłączność. W internetowych komentarzach też. Szczególnie onet!

Poza tym wiadomo, że Musiał to dupa nie sędzia. Aczkolwiek jego błędy nie wynikają ze spisku, lecz dupowatości wiecznej i nieuleczalnej.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 24.03.2015, 16:29
Za to Raczkowski, Lyczmański, Gil, Złotek czy wcześniej Małek to herosi i twardziele sikający pod wiatr?

Wyłazi ból dupy.

Ciekawe, że u siebie na forum tak nie kozaczycie jak tutaj.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 24.03.2015, 17:45
0 22, no a czyja garbata dola jak nie Wasza? Słyszysz co mówią Wasi zjebani piłkarze? Oni w tym sezonie za każdym razem mają pretensję do sędziów i całego świata jak przegrywają. Wychodzi na to, że ich fauli to najlepiej jakby w ogóle nie gwizdali bo nie wolno a z kolei jak sędzia nie gwizdnie czegoś z kapelusza na Waszą korzyść to też chujowy sędzia bo jak tak można?
Fajna też była sytuacja w przerwie meczu Legia - Wisła jak w tunelu przed wejściem na murawę Żyry, Rzeźniczaki i inne pajace coś tam do sędziego seplenią "ręka, ręka, ręka była sratata", sędzia nie wiem czy specjalnie zripostował czy na serio odpowiedział (myślę, że to drugie bo dla każdego normalnego człowieka w tym meczu ewidentne było dotknięcie ręką u piłkarza Legii) "u Żyry?". A tym Waszym farfoclom chodziło o jakąś rękę u Wiślaka hehehe. Typ strzela gola przy pomocy ręki i jeszcze najwięcej się pluje, że sędzia nie odgwizdał przewinienia u Wiślaka.
W dupach się poprzewracało tym Waszym kopaczom i tyle. Gdzie oni w ogóle jakiś honor mają?
Chyba przyczyną jest to, że Legia miała być wielka a trochę dupa z tego projektu zaczyna wychodzić. W LM koszmarny blamaż po błędzie w papierkach, z Ajaxem dobry wpierdziel no i w lidze też zaczęli gubić punkty. Myślę, że te ich gadki biorą się stąd, że uwierzyli w to, że podbiją świat a jak zaczęło nie wychodzić to chcą żeby świat sam się dał podbić. No bo jak inaczej, mieli być najlepsi a tu taki bigos?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.03.2015, 18:24
megalomania pilkarzy jak i łysego trenera który pod ewidentnych dwóch błedach na korzyśc legii( po której strzelili bramki z Wisła) wypowiada się że sedziowie im przeszkadzalli. kkurna chata już wole żeby Amica zdobyła tego ich majstra niż te .....ska z warszawy
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 24.03.2015, 19:14
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Za to Raczkowski, Lyczmański, Gil, Złotek czy wcześniej Małek to herosi i twardziele sikający pod wiatr?
Rozmowa była o Musiale więc pisałem o Musiale.

Ci są równie beznadziejni.

Wyłazi ból dupy.
Że mnie boli? Ale z jakiego powodu?

0 22, no a czyja garbata dola jak nie Wasza? Słyszysz co mówią Wasi zjebani piłkarze? Oni w tym sezonie za każdym razem mają pretensję do sędziów i całego świata jak przegrywają.
Czytasz czasami to forum?

No bo jak inaczej, mieli być najlepsi a tu taki bigos?
Nie są?

wiertar napisał(a):Wyświetl post
kkurna chata już wole żeby Amica zdobyła tego ich majstra niż te .....ska z warszawy
Pewnie dlatego więcej Was przychodzi na mecze z Legią niż cracovią....
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 24.03.2015, 19:31
Cytat:
Ci są równie beznadziejni.
Skoro są równie beznadziejni, to dlaczego akurat Musiał wywołuje żyłkę na Waszych skroniach?

Cytat:
Że mnie boli? Ale z jakiego powodu?
Może z tego powodu, że Legia co najmniej w tym roku bez pomocy sędziów często gęsto traci punkty?

Cytat:
Pewnie dlatego więcej Was przychodzi na mecze z Legią niż cracovią....
Nie ten poziom sportowy. Nie mniej jednak faktycznie przyznam, że coraz liczniejsza grupa zapomina kto z kim się brata.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 24.03.2015, 20:05
Dobrze wiesz dlaczego. Podobnie jak kilku panów z Warszawy sędziujących Wasze mecze

Przyznaję, że to ja pisałem wtedy o Musiale na SB, choć to nie ja zacząłem temat, a jedynie rozwinąłem go odpowiadając na "uśmieszki" po informacji, kto zostanie sędzią meczu Amiki z Legią.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 24.03.2015, 20:29
wiertar napisał(a):Wyświetl post
kkurna chata już wole żeby Amica zdobyła tego ich majstra niż te .....ska z warszawy
Jebnij sie w głowę. Byle mocno.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 24.03.2015, 20:54
Cytat:
Dobrze wiesz dlaczego. Podobnie jak kilku panów z Warszawy sędziujących Wasze mecze
I dlatego Wiślacy mają "uśmieszki" na Musiała bo wiedzą co jest przy kilku panach z Warszawy. Jednak to dalej jest tzw. 1 Musiał na kilku panów z Warszawy. Trzech na jednego to banda rudego.

Cytat:
nie ja zacząłem temat, a jedynie rozwinąłem go odpowiadając na "uśmieszki"
Byłem wtedy. Wypowiadałeś się wcześniej przy osobach, którym wcześniej dałeś jasno do zrozumienia w jakim poważaniu masz Musiała. Poleciałeś na prostą jak budowa cepa prowokacje.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 24.03.2015, 21:06
Tyle, że Musiał przez ostatni okres uwijał się jak w ukropie żeby zrównoważyć tą nierównowagę w pojedynkę czego kulminacyjnym punktem był wjazd Tosika na złamanie nogi Saganowi co spotkało się z taką, a nie inną reakcją Musiała. Nie muszę tego nawet przypominać.

Prowokacja, czy nie prowokacja nie miała wtedy najmniejszego znaczenia, gdyż ja napisałem wtedy oczywistą oczywistość o Musiale. Dla nikogo nie było tajemnicą, że "uśmieszki" oznaczały, że osoby na SB wiedziały co może kroić się w meczu z Amicą

Trzeba jednak oddać Musiałowi, że sędziował dobrze ten mecz, obyło się większych kontrowersji, gdyż czerwona dla Malarza słuszna, a bramki padły w prawidłowy sposób.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 24.03.2015 o godz. 21:08.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 24.03.2015, 21:28
Ale Musiał w pewnym momencie został odsunięty od prowadzenia meczów Legii. Mogę powiedzieć to samo przy panach z Warszawy?

Jeszcze raz- JEDEN Musiał, tym bardziej z odsunięciem czasowym nie mógł i nie może narobić takich szkód jak trzej przyjaciele z boiska.

Cytat:
Trzeba jednak oddać Musiałowi, że sędziował dobrze ten mecz, obyło się większych kontrowersji, gdyż czerwona dla Malarza słuszna, a bramki padły w prawidłowy sposób.
Szkoda, że ja nie mogę sobie przypomnieć prawidłowo sędziowanego meczu (tym bardziej po tryptyku z Legią) krakowskiej Wisły z "kilkoma panami z Warszawy"
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 24.03.2015, 21:29
ABGwislakABG Byłem wtedy. Wypowiadałeś się wcześniej przy osobach, którym wcześniej dałeś jasno do zrozumienia w" jakim poważaniu masz Musiała. Poleciałeś na prostą jak budowa cepa prowokacje."

że się wtrącę , u wołominiaka to standard, w jednym temacie prowokacja w innym rozmywanie i ściemnianie , nic nowego
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 24.03.2015, 21:38
Ale Musiał w pewnym momencie został odsunięty od prowadzenia meczów Legii. Mogę powiedzieć to samo przy panach z Warszawy?

Jeszcze raz- JEDEN Musiał, tym bardziej z odsunięciem czasowym nie mógł i nie może narobić takich szkód jak trzej przyjaciele z boiska.

Szkoda, że ja nie mogę sobie przypomnieć prawidłowo sędziowanego meczu (tym bardziej po tryptyku z Legią) krakowskiej Wisły z "kilkoma panami z Warszawy"
Przypomnij ile to zawieszenie trwało? Pewnie też dobrze pamiętasz, że mieliście też listę sędziów, którzy delikatnie mówiąc nie są mile widziani

Kwestia meczów Legia-Wisła i Wisła-Legia w temacie sędziowania to temat na dłuższą rozprawę, ale przyznaję to co przyznawałem już wcześniej, że w ostatnich meczach popełniono karygodne błędy na naszą korzyść.

PS. Posłużę się jeszcze tą listą.
http://www.legia.net/wiadomosci,5982..._dlaczego.html

Najczęściej sędziował nam Frankowski z Torunia, a Musiał mimo tego, że de facto miał nam nie sędziować to w meczu z Amicą sędziował nam po raz 3 w tym sezonie. Bilans meczów sędziowanych przez Musiała 1-0-2.

1. Superpuchar: Legia - Zawisza Bydgoszcz 2:3 - Bartosz Frankowski
2. Ekstraklasa: Legia - GKS Bełchatów 0:1 - Daniel Stefański
3. Ekstraklasa: Cracovia - Legia 1:3 - Mariusz Złotek
4. Ekstraklasa: Legia - Górnik Zabrze 1:1 - Bartosz Frankowski
5. Ekstraklasa: Legia - Górnik Łęczna 5:0 - Jarosław Przybył
6. Ekstraklasa: Jagiellonia Białystok - Legia 0:3 - Bartosz Frankowski
7. Ekstraklasa: Legia - Korona Kielce 2:0 - Daniel Stefański
8. Ekstraklasa: Podbeskidzie Bielsko - Biała - Legia 2:1 - Jarosław Przybył
9. Ekstraklasa: Legia - Śląsk Wrocław 4:3 - Paweł Gil
10. Ekstraklasa: Wisła Kraków - Legia 0:3 - Szymon Marciniak
11. Puchar Polski: Miedź Legnica - Legia 0:4 - Zbigniew Dobrynin
12. Ekstraklasa: Legia - Lech Poznań 2:2 - Bartosz Frankowski
13. Ekstraklasa: Piast Gliwice - Legia Warszawa 3:1 - Bartosz Frankowski
14. Ekstraklasa: Legia - Lechia Gdańsk 1:0 - Paweł Gil
15. Ekstraklasa: Zawisza Bydgoszcz - Legia 1:2 - Tomasz Musiał
16. Puchar Polski: Legia - Pogoń Szczecin 3:1 - Szymon Marciniak
17. Ekstraklasa: Legia - Ruch Chorzów 2:1 - Mariusz Złotek
18. Ekstraklasa: Pogoń Szczecin - Legia 2:1 - Tomasz Musiał
19. Ekstraklasa: GKS Bełchatów - Legia 0:3 - Bartosz Frankowski
20. Ekstraklasa: Legia - Cracovia 2:0 - Jarosław Przybył
21. Ekstraklasa: Górnik Zabrze - Legia Warszawa 0:4 - Paweł Gil
22. Ekstraklasa: Górnik Łęczna - Legia Warszawa 3:1 - Bartosz Frankowski
23. Puchar Polski: Śląsk Wrocław - Legia Warszawa 1:1 - Adam Lyczmański
24. Ekstraklasa: Legia - Jagiellonia Białystok 1:3 - Jarosław Przybył
25. Ekstraklasa: Korona Kielce - Legia 0:0 - Bartosz Frankowski
26. Ekstraklasa: Legia - Podbeskidzie Bielsko-Biała 3:0 - Paweł Gil
27. Puchar Polski: Legia - Śląsk Wrocław 1:1, 3:1 k. - Szymon Marciniak
28. Ekstraklasa: Śląsk Wrocław - Legia 1:3 - Bartosz Frankowski
Ostatnio edytowane przez emj10 : 24.03.2015 o godz. 21:43.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 24.03.2015, 21:45
Mało ważne emj ile to zawieszenie trwało. Choćby jeden mecz to i tak o 1 mecz więcej niż nam czy reszcie klubów w Polsce.

No właśnie. Tyle, że Wy tej listy nie mieliście. Tylko wiślacką owcę Musiała

Chociaż tyle.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 24.03.2015, 22:00
Musiał stał się następcą Małka, takim Małkiem 2.0 z automatu, o czym wcześniej wspomniałem.

Nie do końca jest to nawet jego wina, gdyż zawsze jakiś kozioł ofiarny musi być, choć nie ma co ukrywać pracował pilnie na ten fejm i szybko zapracował

Ciekawostką jest to, że zdecydowana większość przez lata utożsamiała Małka z Wisłą, a to nie do końca była prawda, jeśli miało choć ziarenko prawdy.

Tyle i aż tyle, ale to nie jest jakieś wielkie odkrycie, że te błędy były karygodne.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 24.03.2015, 22:07
Cytat:
Musiał stał się następcą Małka, takim Małkiem 2.0 z automatu, o czym wcześniej wspomniałem.
Przepraszam- nie porównuj Musiała do pana, którego nazwisko powinno składać się z jednej litery i kropki.

Cytat:
Nie do końca jest to nawet jego wina, gdyż zawsze jakiś kozioł ofiarny musi być, choć nie ma co ukrywać pracował pilnie na ten fejm i szybko zapracował
Jedną sytuacją?

Cytat:
Ciekawostką jest to, że zdecydowana większość przez lata utożsamiała Małka z Wisłą, a to nie do końca była prawda, jeśli miało choć ziarenko prawdy.
Zwłaszcza, gdy sędziował pod sąsiadkę. Naprawdę tak sobie u nas zarobił na szacun Ja tam np. często skandowałem "Małek pe...wałek". Chociaż może ja na innych meczach byłem. To ziarno rzucone na ugór.

Cytat:
Tyle i aż tyle, ale to nie jest jakieś wielkie odkrycie, że te błędy były karygodne.
No dla Żiru niekoniecznie
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 24.03.2015, 22:24
Widzisz, dla jednych Małek to wzór, a dla drugich sędzia eksportowy do Wrocławia. Dla mnie to drugie

Zdaje się, że tych sytuacji było przynajmniej kilka, jeśli nie kilkanaście. W samym meczu z Lechią, po którym rzekomo dostał bana popełnił kilka błędów, z czego jeden karygodny z karnym dla Lechii sprzed linii pola karnego.

Z Małkiem o tyle było śmiesznie, że on był nawet na czarnej liście dziewczyn Wojciechowskiego. Taką estymę wyrobił sobie milicjant z Zabrza przez lata.

Żiru to już dawno odleciał ze swoimi wypowiedziami.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 24.03.2015, 22:53
Po co w ogóle ta dyskusja?

Żeby udowodnić że w tym sezonie na korzyść Legii nie pomylili się 17 razy ale tylko 15 razy ... ?

Żonglowanie sędziami z dupy kompletnie - wystarczy kilka meczy z tej rundy oglądnąć i albo się ma kapę na oczach albo się przyzna że o ile całe sędziowanie jest o kant dupy rozbić to na korzyść jednej drużyny wyjątkowo zawsze są przywileje korzyści i "niekorzyści" dla drużyny przeciwnej

To tak samo jakby bronić Osamy że dobry człowiek był bo dokarmiał dzieci w Afganistanie ... te w obozach szkoleniowych
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 24.03.2015, 23:07
Ustawienie w jednej linii Musiała z sędzią M. pamiętnym z meczu Wisłą Zagłębie świadczy o tym, że nie tylko piłkarze, ale kibice z Warszawy tracą poczucie rzeczywistości i przyzwoitości.

http://historiawisly.pl/wiki/index.p...ębie_Lubin_0:0

To najbardziej jawnie i konsekwentnie skręcony mecz jaki widziałem w XXI wieku na Reymonta.

Pomijając oczywiście ślepotę sędziego J.(arzębaka) który zapoczątkował najsłynniejszy tryptyk sędziowski tej dekady, bo to jest poza jakąkolwiek konkurencją.
Przynajmniej na razie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów