|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Oni zawsze będą swoje gadać , twierdzić, a ze wsparciem stołecznych mediów pół Polski w to uwierzy, że oni pokrzywdzeni wiecznie. Chciałem jednak na temat ekstraklasy samej w sobie i narzekania na to co gramy, mówię o meczach za Moskala. Katuję się i oglądam wszystkie mecze w kolejce i patrząc na grę innych drużyn, to my prezentujemy się zdecydowanie ponad przeciętną. Kto gra dobrze w tym momencie? Powiedzmy ze Zawisza jest w ciul skuteczny. A cała reszta? Legia padaka, Śląsk szkoda gadać , Jaga stanęła, Lech ma takie szusy jak my. Jestem zdania, że Smude zwolinili piłkarze i że teraz im się zachce, a oni jak chcą to potrafią. Pewnie optymizm mi minie jak dostaniemy w dupe od Jagielloni, ale po tych dwóch meczach nie ma co zdziwiać. Barceloną nie jesteśmy, nie jestęsmy nawet Wisłą sprzed paru, parunastu lat.
|
|
|