|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: DERBY ZAKOŃCZĄ SIĘ: | |||
| Wygraną Wisły! |
|
47 | 28,83% |
| Wysoką wygraną Wisły! |
|
116 | 71,17% |
| Głosujących: 163. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Za każdym razem gdy ktoś zginie w wypadku samochodowym lub w wyniku wybuchu gazu w kamienicy mamy ogłaszać żałobę narodową? śmierć ponosi setki Polaków każdego dnia z różnych powodów i czemu ich śmierć ma być gorsza od śmierci tych z Tunezji? ogłaszajmy więc żałobę narodową każdego dnia. Czemu z powodu śmierci mojej cioci nikt nie ogłosił żałoby narodowej, a z powodu śmierci kogoś tam w Tunezji już tak? śmieszą mnie te żałoby narodowe i dzielenie zmarłych na lepszych i gorszych. Biedni ludzie często nie mają za co pochować swoich bliskich, a jak ktoś zginie w wyniku wybuchu w Tunezji to będzie mógł liczyć na kondukt pogrzebowy, orkiestrę wojskową i 100 tyś. dla rodziny na drobne wydatki. Wracając do meczu to Kazimierz Moskal powinien wystawić rezerwy Wisły bo nie przystoi takiemu klubowi grać z Cracovią pierwszym garniturem. To uwłaczające dla Wisły.
Ostatnio edytowane przez element : 19.03.2015 o godz. 10:38.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|

|
||||||
|
|