|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
http://wpolityce.pl/polityka/237380-...egorz-schetyna W sumie zgadzało by się to z tym o czym wspomniał już kiedyś Braun- tzn w "układzie wrocławskim: od 35 min do 42, aczkolwiek polecam całość: https://www.youtube.com/watch?v=LN2MkWuRAik
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 18.03.2015 o godz. 00:23.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
koleś ze zdjęciem tranwestyty, wklejasz gadzinówki od lisweeka i gó..ą, jak rozumiem tam czerpiesz wiedzę , jest niepisana umowa w tym temacie że g..a nie wklejamy , jak nie wiesz co to jest to zapytaj , nie odpowiadaj , to było tylko zwrócenie uwagi
domin_czyzyny"fundamentalnych interesów w relacjach ze Stanami Zjednoczonymi Ameryki i Izraela." odpowiem , tak będzie wspólpracował z w/w krajami , jest to normalne i zrozumiałe
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 18.03.2015 o godz. 14:22.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Bo jeśli tak jak się zapowiada, to będzie: 1. Wypłacał zasiłki z ZUS dla żydów w Izraelu i Ameryce ? 2. Oddawał im majątki zabitych przez niemców polskich żydów ? 3. Przyjmował żydowski parlament na polskiej ziemi ? Ps. ściągnij tego uwola (miłośnika Geremka, Mazowieckiego, Kuronia i innych tzw. autorytetów) ze swojego awatara, bo rzygać się już chce.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 18.03.2015 o godz. 14:28.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
myślę, że do punktów 1 i 2 nie powinno się przechodzić na tzw. "lajcie", jak Ty starasz się to nieudolnie robić. Są to sprawy bardzo poważne i powodują wymierne koszty dla Państwa, które my podatnicy ponosimy (Ty może jeszcze nie, bo jeszcze może nie płacisz podatków).
A do czego Duda (i Kaczyński) jest zdolny dla sojuszu polsko - amerykanskiego, to tak naprawdę nikt nie wie.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 18.03.2015 o godz. 14:46.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() co by nie powiedzieć, na JKM mówicie ruski agent a on nic Ruskim nie sprezentował, a wy żydom tak, więc nie bzdurne argumenty. Albo się jest konsekwentnym albo nie ![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
to nie są bzdurne kawałki. Gdyż jest to wiele milionów wypłacanych z polskiego ZUS dla obywateli Izraela i USA. A jak do tego dojdzie zwrot majątków, to przestajemy mówić o milionach złotych,a zaczynamy o miliardach...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 18.03.2015 o godz. 14:52.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
domin_czyzyny "to nie są bzdurne kawałki. Gdyż jest to wiele milionów wypłacanych z polskiego ZUS dla obywateli Izraela i USA" wielokrotnie i dawno temu to krytykowałem , poza tym wislak68 pisał coś na ten temat że nie do końca jest tak jak piszecie z tymi emeryturami , nie pamiętam szczegółów, jaki zwał tak zwał , byłem i jestem temu zdecydowanie przeciwny tak to brzmiało w wykonaniu wislak68 "Zdecydowanie sprawdzimy w praniu (ustawa ma zacząć działać dla państw spoza Unii zdaje się od kwietnia tego roku). Jeśli chcesz mogę przyjąć zakład że kwota wypłacana do Izraela w związku z nowelizacją będzie marginalna" pożyjemy, zobaczymy ?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 18.03.2015 o godz. 15:01.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
raczej nie masz argumentów. Ale jeśli mogę o coś prosić to tylko o to, abys zaprzesał durnej propagandy tego człowieka, UWOLA, który niewiele różni się od Bronka, Mazowieckiego, Geremka czy Tuska. To ta sama kategoria ludzi władzy, układu, gotowych sprzedać swój kraj za garść srebrników.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
wyluzuj ,też nie lubię w/w ale nie rób bzdurnych porównań , wyżej Cię cenię
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
Naprawdę nie puszczajcie w eter takich bzdur, bo jak widać można dojść do bardzo kuriozalnych wniosków.
Ostatnio edytowane przez Smuga : 18.03.2015 o godz. 15:40.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
2. Niczego złego nie widzę w popieraniu Prawa i Sprawiedliwości. Chodzi mi konkretnie o Pana Dudę, który był UWOLEM, miłośnikiem Geremka - nie ukrywającego swoje antypolskie poglądy, jak poniższy Giertych. 3. Bosak popierał Giertycha narodowca, oddanego sprawie endeckiej. Gdy wyszło szydło z worka, Bosak nie był już zwolennikiem Giertycha. 4. Kaziemierz Świtoń zbłądził. 5. Kukiz niczego nie ukrywa i nie wącha się z żydami. Jaki był każdy wie, jaki jest też każdy wie. 6. Porównanie Dudy do Kuklinskiego. MOCNE i całkowicie pozbawione sensu. Ale wezmę tylko jeden aspekt, Kukliński w pewnym momencie zaczął działać przeciw swoim mocodawcom, a Duda stał prawie do końca w UWOLSTWIE, BAGNIE GEREMKOWYM. Nigdy będąc w UW nie działał na jej szkodę, nie był Konradem Walenrodem. Ale to jest pikuś przy żydowskich kontaktach Waszego kandydata... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
||
![]() Przypominam, kto mówił, że o proputiniźmie Korwina bo był w ambasadzie rosyjskiej i mówił, że jest on dobrym prezydentem dla Rosjan. Problem jest taki, że jakbyśmy nie znaleźli kilku haków na PiS to byście w tej retoryce dalej siedzieli. Teraz przynajmniej już zrozumiałeś
![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 18.03.2015 o godz. 16:22.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
palikot , nie chce zaśmiecać tematu ale jak coś piszesz to daj przykład takiej retoryki z mojej strony ? może mam krótką pamięć ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
2. Clue jest takie że UDSKiOR jednoznacznie rozwiał wszelkie wątpliwości związane z tą nowelizacją. 3. Jeśli chcesz równać do najlepszych to nie podawaj tak słabych (celowo nie używam słowa absurdalnych, bo wiem że jesteś na to wrażliwy) przykładów (jak ten z głosowaniem w EU przeciew Palestynie) mających potwierdzać tezę że "PiS to Żydzi". 4. I to właśnie robię. Natomiast z tymi trofeami to bez przesady, wieszał byś na ścianie trofea szczurów? 5. A ja uważam że dla tego mamy tak dużo profanum bo boimy się go mieszać z sacrum .O MŻP postaram się skrobnąć późnym wieczorem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ad1. Proszę o podanie przesłanek skłaniających do powstania podobnych obaw? Od razu zaznaczę że jeśli ma nią być głosowanie w sprawie udogodnień technicznych do transferu zasiłków, dla kombatantów i osób represjonowanych mieszkających za granicą, to prosiłbym o wcześniejsze zapoznanie się z postem numer 31837 (strona 1062), w którym opisałem na czym polegała nowelizacja ustawy, wskazując w jak bardzo prymitywny sposób głosowanie w tej sprawie wykorzystywane jest przez Przemka Wiplera dla celów propagandowych. ad2. Ponownie poproszę o przesłankę skłaniająca do takich obaw. ad3. Na czym ma polegać problem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|||||
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|||||
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dla rozluźnienia atmosfery. Prawda Donka:
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Zapomniałeś też o tym że Mikke przez 20 lat (!!!!!) osobiście wspierał reżim komunistyczny w Polsce będąc sojusznikiem PZPR-Jego prosowieckie wypowiedzi są tylko konskwencją jego przeszłosci, którą zaczął już w ZMS-ie odpowiedniku sowieckich pionierów. Warto o tym pamiętać wyciągając innym jakieś śmieszne w porównaniu z Mike "przewinienia" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
2.Zamiast proizraelskie można napisać antyislamskie i zmieni się cały kontekst. Co dowodzi tylko jak mierny to argument. 3. Tak jak obojętne jest mi wieszanie "szczurzych trofeów", tak samo zwisa mi to czy ktoś powiesi sobie "mnie jako trofeum". I bez obrazy ale sposób myślenia który bierze pod uwagę podobne czynniki wydaje się mi być bardzo dziwny. 4. Ale dodając odrobinę soli do zupy powodujesz że lura staje się smaczną potrawą. A jeśli chodzi o wybór: jeśli koniecznie chcesz pić szampana mając do wyboru tylko wodę to ryzykujesz że umrzesz z pragnienia. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
Partia to nie szampan, to nawet nie woda. Nie potrzebuje jej do przeżycia. Ona nie potrzebuje do przeżycia mnie. To klapki na oczy, rozum, sumienie. Widzisz partyjnie, myślisz partyjnie, masz partyjne sumienie. Gdyby PiS zagłosował inaczej nie poświęcalibyśmy tego czasu na pogadanki. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
||
|