The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2015, 00:09
palikot napisał(a):Wyświetl post
Teraz pytanie kto stał za atakiem kelnerskim na polityków PO oraz Nowaka? Służby SLD czy PISowskie?
Z tego wynika, że mszczą się wszyscy na sobie i robią sobie pod górkę... to dobrze wróży
PB kreuję tego typu historię:
http://wpolityce.pl/polityka/237380-...egorz-schetyna

W sumie zgadzało by się to z tym o czym wspomniał już kiedyś Braun- tzn w "układzie wrocławskim:

od 35 min do 42, aczkolwiek polecam całość:
https://www.youtube.com/watch?v=LN2MkWuRAik
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 18.03.2015 o godz. 00:23.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 18.03.2015, 00:58
Już mi sie tematy pierniczą

Ale mu Wipler pojechał temu urbanoplatfusowi heheheh Bić chama komuniste!
od 18:00 i 20:00 Dalej też go zjadł

Pablo - To dlatego Tusk uciekł z tonącego okrętu. Nakradł się co mógł a teraz zarobi se chłopina na emeryturę i będzie se dogorywał. Nadodatek nikt go nie rozgryzł i pewnie już tego nie zrobi. Człowiek roku jak to mówi Max Kolonko
Ostatnio edytowane przez palikot : 18.03.2015 o godz. 01:40.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 18.03.2015, 09:13
Co do obecnych ruchów to trop do Schetyny pasuje jak najbardziej, ale jeśli chodzi o nagrywanie w 2013 roku to był wtedy za krótki. Obstawiam stare służby, albo dużo pałac z pomocnikami
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 18.03.2015, 12:34
Wielka mi "afera"

kamikaze- serce nie sługa ...

A gdyby jego żona była Arabką albo Murzynką to co ?
Masz problem ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 18.03.2015 o godz. 12:37.
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 18.03.2015, 12:41
Niektórzy to naprawdę przesadzają po obu stronach barykady ...

Ma teraz przepraszać wyborców, że spodobała mu się i zakochał się w Żydówce ?

W ogóle o czym my tu dyskutujemy Straszna afera ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 18.03.2015 o godz. 12:46.
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 18.03.2015, 13:54
to nie afera, że teść jest żydem, który obraża Polaków. Teścia się nie wybiera ;-). Szkoda, że nie ma teścia żyda, polskiego patrioty, oddanego naszemu krajowi i narodowi.
Ale jego działalność w uwolskim gównie to sprawa bardzo, bardzo dziwna i zastanawiająca.

Dziwne jest Jego uciekanie od pytań na tematy relacji z żydami. Powinien powiedzieć co zrobi z:

1. Wypłatami z polskiego ZUS dla Żydów w Izraelu.
2. Jaki ma stosunek do zwrotu majątku pożydowskiego dla ich współbraci z Ameryki i Izraela (co jest całkowicie sprzeczne z naszym prawem, zresztą sprzeczne to jest z jakimikolwiek normami).
3. Co sądzi o obradach Parlamentu obcego Państwa na Polskiej Ziemi, w których zresztą sam uczestniczył.

Bo teraz naprawdę jawi nam się facet, który się uśmiecha, fajnie wypada w TV, krytykuje Bronka, ale tak naprawdę NIC NIE MÓWI na temat naszych fundamentalnych interesów w relacjach ze Stanami Zjednoczonymi Ameryki i Izraela. Nie mowi też nic o naszych (polskich) interesach na wschodzie, a cały czas powtarza za swoimi mentorami Lechem i Jarosławem Kaczyńskim o interesach Litwy i Ukrainy.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 18.03.2015 o godz. 14:02.
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 18.03.2015, 14:19
koleś ze zdjęciem tranwestyty, wklejasz gadzinówki od lisweeka i gó..ą, jak rozumiem tam czerpiesz wiedzę , jest niepisana umowa w tym temacie że g..a nie wklejamy , jak nie wiesz co to jest to zapytaj , nie odpowiadaj , to było tylko zwrócenie uwagi

domin_czyzyny"fundamentalnych interesów w relacjach ze Stanami Zjednoczonymi Ameryki i Izraela."

odpowiem , tak będzie wspólpracował z w/w krajami , jest to normalne i zrozumiałe
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 18.03.2015 o godz. 14:22.
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 18.03.2015, 14:26
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
domin_czyzyny"fundamentalnych interesów w relacjach ze Stanami Zjednoczonymi Ameryki i Izraela."

odpowiem , tak będzie wspólpracował z w/w krajami , jest to normalne i zrozumiałe
tak, tylko jak ? Bo jeśli tak jak się zapowiada, to będzie:

1. Wypłacał zasiłki z ZUS dla żydów w Izraelu i Ameryce ?
2. Oddawał im majątki zabitych przez niemców polskich żydów ?
3. Przyjmował żydowski parlament na polskiej ziemi ?

Ps. ściągnij tego uwola (miłośnika Geremka, Mazowieckiego, Kuronia i innych tzw. autorytetów) ze swojego awatara, bo rzygać się już chce.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 18.03.2015 o godz. 14:28.
kerim1906
Banita

Stary 18.03.2015, 14:32
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post

Ps. ściągnij tego uwola (miłośnika Geremka, Mazowieckiego, Kuronia i innych tzw. autorytetów) ze swojego awatara, bo rzygać się już chce.
potwierdzam wszystkie 3 punkty, , do tego jeszcze z Lasami Państwowymi sprzeda was , po wcześniejszym zagonieniu do nich , trochę to potrwa , ale taki jest chytry plan tego żydka z uw

P.S rzygaj na zdrowie
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 18.03.2015, 14:44
myślę, że do punktów 1 i 2 nie powinno się przechodzić na tzw. "lajcie", jak Ty starasz się to nieudolnie robić. Są to sprawy bardzo poważne i powodują wymierne koszty dla Państwa, które my podatnicy ponosimy (Ty może jeszcze nie, bo jeszcze może nie płacisz podatków).

A do czego Duda (i Kaczyński) jest zdolny dla sojuszu polsko - amerykanskiego, to tak naprawdę nikt nie wie.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 18.03.2015 o godz. 14:46.
kerim1906
Banita

Stary 18.03.2015, 14:47
myślę, że do punktów 1 i 2 nie powinno się przechodzić na tzw. "lajcie", jak Ty starasz się to nieudolnie robić. Są to sprawy bardzo poważne i wymierne koszty dla Państwa, które my podatnicy ponosimy (Ty może jeszcze nie, bo jeszcze może nie płacisz podatków).

A do czego Duda (i Kaczyński) jest zdolny dla sojuszu polsko - amerykanskiego, to tak naprawdę nikt nie wie.
jak nie zauważyłeś to wyjaśniam , na bzdurne kawałki odpowiadam bzdurnie , jajakolwiek dyskusja jest zbyteczna , może znajdziesz "naiwnego" który się skusi , ja nie
palikot
Senior Member

Stary 18.03.2015, 14:47
potwierdzam wszystkie 3 punkty, , do tego jeszcze z Lasami Państwowymi sprzeda was , po wcześniejszym zagonieniu do nich , trochę to potrwa , ale taki jest chytry plan tego żydka z uw

P.S rzygaj na zdrowie
Spoko. Dadzą mu stołek w PE jako prezydent Unii Europejskiej i sprzeda

co by nie powiedzieć, na JKM mówicie ruski agent a on nic Ruskim nie sprezentował, a wy żydom tak, więc nie bzdurne argumenty. Albo się jest konsekwentnym albo nie

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 18.03.2015, 14:49
jak nie zauważyłeś to wyjaśniam , na bzdurne kawałki odpowiadam bzdurnie , jajakolwiek dyskusja jest zbyteczna , może znajdziesz "naiwnego" który się skusi , ja nie

to nie są bzdurne kawałki. Gdyż jest to wiele milionów wypłacanych z polskiego ZUS dla obywateli Izraela i USA.
A jak do tego dojdzie zwrot majątków, to przestajemy mówić o milionach złotych,a zaczynamy o miliardach...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 18.03.2015 o godz. 14:52.
kerim1906
Banita

Stary 18.03.2015, 14:53
Spoko. Dadzą mu stołek w PE jako prezydent Unii Europejskiej i sprzeda

co by nie powiedzieć, na JKM mówicie ruski agent a on nic Ruskim nie sprezentował, a wy żydom tak, więc nie bzdurne argumenty. Albo się jest konsekwentnym albo nie
nigdy nie mówiłem że Korwin to ruski agent , jak już nazywałem go wentylem lub pożytecznym idiota , jest to bliższe prawdy , idąc tokiem rozumowania dominika czyzyny to nie wiemy co sprezentuje ruskim , nie wypowiedział się na ten temat stanowczo

domin_czyzyny "to nie są bzdurne kawałki. Gdyż jest to wiele milionów wypłacanych z polskiego ZUS dla obywateli Izraela i USA"

wielokrotnie i dawno temu to krytykowałem , poza tym wislak68 pisał coś na ten temat że nie do końca jest tak jak piszecie z tymi emeryturami , nie pamiętam szczegółów, jaki zwał tak zwał , byłem i jestem temu zdecydowanie przeciwny

tak to brzmiało w wykonaniu wislak68 "Zdecydowanie sprawdzimy w praniu (ustawa ma zacząć działać dla państw spoza Unii zdaje się od kwietnia tego roku). Jeśli chcesz mogę przyjąć zakład że kwota wypłacana do Izraela w związku z nowelizacją będzie marginalna"

pożyjemy, zobaczymy ?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 18.03.2015 o godz. 15:01.
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 18.03.2015, 15:03
nigdy nie mówiłem że Korwin to ruski agent , jak już nazywałem go wentylem lub pożytecznym idiota , jest to bliższe prawdy , idąc tokiem rozumowania dominika czyzyny to nie wiemy co sprezentuje ruskim , nie wypowiedział się na ten temat stanowczo

domin_czyzyny "to nie są bzdurne kawałki. Gdyż jest to wiele milionów wypłacanych z polskiego ZUS dla obywateli Izraela i USA"

wielokrotnie i dawno temu to krytykowałem , poza tym wislak68 pisał coś na ten temat że nie do końca jest tak jak piszecie z tymi emeryturami , nie pamiętam szczegółów, jaki zwał tak zwał , byłem i jestem temu zdecydowanie przeciwny

tak to brzmiało w wykonaniu wislak68 "Zdecydowanie sprawdzimy w praniu (ustawa ma zacząć działać dla państw spoza Unii zdaje się od kwietnia tego roku). Jeśli chcesz mogę przyjąć zakład że kwota wypłacana do Izraela w związku z nowelizacją będzie marginalna"

pożyjemy, zobaczymy ?
ale nas nie interesuje czemu Ty jesteś przeciwny. Nam przeszkadza to, że ten UWOL, czyli Andrzej Duda wącha się z żydami...Nie powie stanowczo co chce zrobić, aby Panstwo Polskie nie było drenowane przez cwaniaczków spod znaku Gwiazdy Dawida. Raczej wszystkie jego zachowania pokazują obraz, że nie będzie lepiej w tej kwesti niż za czasów Bronka Komoruskiego.
kerim1906
Banita

Stary 18.03.2015, 15:06
ale nas nie interesuje czemu Ty jesteś przeciwny. Nam przeszkadza to, że ten UWOL, czyli Andrzej Duda wącha się z żydami...Nie powie stanowczo co chce zrobić, aby Panstwo Polskie nie było drenowane przez cwaniaczków spod znaku Gwiazdy Dawida. Raczej wszystkie jego zachowania pokazują obraz, że nie będzie lepiej w tej kwesti niż za czasów Bronka Komoruskiego.
dobra, wyczerpałem temat , pożyjemy , zobaczymy
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 18.03.2015, 15:14
dobra, wyczerpałem temat , pożyjemy , zobaczymy
raczej nie masz argumentów. Ale jeśli mogę o coś prosić to tylko o to, abys zaprzesał durnej propagandy tego człowieka, UWOLA, który niewiele różni się od Bronka, Mazowieckiego, Geremka czy Tuska. To ta sama kategoria ludzi władzy, układu, gotowych sprzedać swój kraj za garść srebrników.
kerim1906
Banita

Stary 18.03.2015, 15:18
wyluzuj ,też nie lubię w/w ale nie rób bzdurnych porównań , wyżej Cię cenię
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 18.03.2015, 15:19
Idąc Twoim tokiem myślenia można przyjąć coś takiego:

• Korwin-Mikke należąc do ZMS (przystanek w drodze do PZPR) był miłośnikiem I sekretarza;
  • Marian Kowalski startując w 2010 roku z listy PiS należał do grona miłośników tej partii;
  • Bosak działając w LPR był miłośnikiem Giertycha;
  • śp. Kazimierz Świtoń startując w latach 90 z listy RAŚ był miłośnikiem poglądów Gorzelika i jemu podobnych;
  • Kukiz śpiewając piosenki o ZChN-ie był w całej rozciągłości miłośnikiem tejże partii;
  • Kukliński należąc do LWP bez wątpienia był miłośnikiem Rokossowskiego i Berlinga;
  • emerytowany papież Benedykt XVI będąc jako dziecko w szeregach Hitlerjugend zaliczał się do najzagorzalszych miłośników Hitlera.

Naprawdę nie puszczajcie w eter takich bzdur, bo jak widać można dojść do bardzo kuriozalnych wniosków.
Ostatnio edytowane przez Smuga : 18.03.2015 o godz. 15:40.
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 18.03.2015, 15:48
Smuga napisał(a):Wyświetl post

• Korwin-Mikke należąc do ZMS (przystanek w drodze do PZPR) był miłośnikiem I sekretarza;
  • Marian Kowalski startując w 2010 roku z listy PiS należał do grona miłośników tej partii;
  • śp. Kazimierz Świtoń startując w latach 90 z listy RAŚ był miłośnikiem poglądów Gorzelika i jemu podobnych;
  • Kukiz śpiewając prześmiewcze piosenki o ZChN-ie był w całej rozciągłości miłośnikiem tejże partii;
  • Kukliński należąc do LWP bez wątpienia był miłośnikiem Rokossowskiego i Berlinga.

Naprawdę nie puszczajcie w eter takich bzdur, bo jak widać można dojść do bardzo kuriozalnych wniosków.
1. Korwina nie komentuje, nie moja bajka.
2. Niczego złego nie widzę w popieraniu Prawa i Sprawiedliwości. Chodzi mi konkretnie o Pana Dudę, który był UWOLEM, miłośnikiem Geremka - nie ukrywającego swoje antypolskie poglądy, jak poniższy Giertych.
3. Bosak popierał Giertycha narodowca, oddanego sprawie endeckiej. Gdy wyszło szydło z worka, Bosak nie był już zwolennikiem Giertycha.
4. Kaziemierz Świtoń zbłądził.
5. Kukiz niczego nie ukrywa i nie wącha się z żydami. Jaki był każdy wie, jaki jest też każdy wie.
6. Porównanie Dudy do Kuklinskiego. MOCNE i całkowicie pozbawione sensu. Ale wezmę tylko jeden aspekt, Kukliński w pewnym momencie zaczął działać przeciw swoim mocodawcom, a Duda stał prawie do końca w UWOLSTWIE, BAGNIE GEREMKOWYM. Nigdy będąc w UW nie działał na jej szkodę, nie był Konradem Walenrodem. Ale to jest pikuś przy żydowskich kontaktach Waszego kandydata...
palikot
Senior Member

Stary 18.03.2015, 16:18
Smuga napisał(a):Wyświetl post

• Kukiz śpiewając piosenki o ZChN-ie był w całej rozciągłości miłośnikiem tejże partii;
  • Kukliński należąc do LWP bez wątpienia był miłośnikiem Rokossowskiego i Berlinga;
  • emerytowany papież Benedykt XVI będąc jako dziecko w szeregach Hitlerjugend zaliczał się do najzagorzalszych miłośników Hitlera.

Ale to wy wprowadziliście tą retorykę do dyskusji Ty Gwiaździsty i Kerim
Przypominam, kto mówił, że o proputiniźmie Korwina bo był w ambasadzie rosyjskiej i mówił, że jest on dobrym prezydentem dla Rosjan.

Problem jest taki, że jakbyśmy nie znaleźli kilku haków na PiS to byście w tej retoryce dalej siedzieli. Teraz przynajmniej już zrozumiałeś

2. Niczego złego nie widzę w popieraniu Prawa i Sprawiedliwości. Chodzi mi konkretnie o Pana Dudę, który był UWOLEM, miłośnikiem Geremka - nie ukrywającego swoje antypolskie poglądy, jak poniższy Giertych.
..
Czym popierasz tezę, że był jego miłośnikiem? Tym, że był tylko w partii?
Ostatnio edytowane przez palikot : 18.03.2015 o godz. 16:22.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
kerim1906
Banita

Stary 18.03.2015, 18:14
palikot , nie chce zaśmiecać tematu ale jak coś piszesz to daj przykład takiej retoryki z mojej strony ? może mam krótką pamięć ?
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 18.03.2015, 19:26
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
1. Chyba nie do końca wyraziłem się lub też w porę nie zanegowałem pewnego Twego wywodu- w tych punktach chodziło mi nie do końca o Żydów jako nację i ich interesy, ale właśnie o dostrzeżenie, że nawet przez UDSKiOR można zrobić w szybkim tempie dość intensywną karierę polityczną. Obecnie również nie można wykluczyć, że znajdują się tam ludzie, którzy w przyszłości za dobrze wykonane zadanie pt. "zmarginalizować liczbę uprawnionych do emerytur/zasiłków w opiniii publicznej" mogą odnieść polityczne korzyści. Mimo Twojego "absurdowania" ja bardzo lubię szukać drugiego dna, widzieć 2 strony medalu, awers i rewers. Obie sprawy (przychylność Żydów jak i poszczególni pracownicy UDSKiOR) zostaną przeze mnie sprawdzone
2. Będziemy się spierać o kompetencje trójkąta UDSKiOR-MSZ-MP czy o clue, za które uważam jednoznaczne rozwianie wątpliwości ilu osobom przysługuje ten zasiłek? A niech Wipler jako 1 ułan III RP macha szabelką, może coś przetnie
3. Ale chcemy równać do najgorszych czy najlepszych w takim razie? Odpowiedź chyba wiadoma. Równie dobrze można porównać się do platfusów, ale po co?
4. Punktować dalej. A bluzgi kolekcjonować jak trofea
5. Nie mieszajmy sacrum z profanum
1. To wyboldowane to esencja naszego sporu. Ja twierdzę że próbując dowieść jakiejkolwiek tezy za pomocą argumentu "nie można wykluczyć" popadamy w opary absurdu. W ten sposób można dowodzić wszystkiego: że piramidy budowali Marsjanie, Einstein była kobietą a JKM to sowiecki agent. I dokładnie w ten sposób odbieram spekulacje na temat tego że anonimowi urzędnicy przemycają do ustawy "zatruty fragment", który ma zapewnić im późniejszą karierę. Tak długo jak taka teza nie będzie poparta konkretnymi dowodami tkwimy w oparach absurdu.
2. Clue jest takie że UDSKiOR jednoznacznie rozwiał wszelkie wątpliwości związane z tą nowelizacją.
3. Jeśli chcesz równać do najlepszych to nie podawaj tak słabych (celowo nie używam słowa absurdalnych, bo wiem że jesteś na to wrażliwy) przykładów (jak ten z głosowaniem w EU przeciew Palestynie) mających potwierdzać tezę że "PiS to Żydzi".
4. I to właśnie robię. Natomiast z tymi trofeami to bez przesady, wieszał byś na ścianie trofea szczurów?
5. A ja uważam że dla tego mamy tak dużo profanum bo boimy się go mieszać z sacrum .
O MŻP postaram się skrobnąć późnym wieczorem.
wislak68
Senior Member

Stary 18.03.2015, 19:41

Że się wtrącę:
ad1. Proszę o podanie przesłanek skłaniających do powstania podobnych obaw? Od razu zaznaczę że jeśli ma nią być głosowanie w sprawie udogodnień technicznych do transferu zasiłków, dla kombatantów i osób represjonowanych mieszkających za granicą, to prosiłbym o wcześniejsze zapoznanie się z postem numer 31837 (strona 1062), w którym opisałem na czym polegała nowelizacja ustawy, wskazując w jak bardzo prymitywny sposób głosowanie w tej sprawie wykorzystywane jest przez Przemka Wiplera dla celów propagandowych.
ad2. Ponownie poproszę o przesłankę skłaniająca do takich obaw.
ad3. Na czym ma polegać problem?
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.03.2015, 19:52
Cytat:
2. Clue jest takie że UDSKiOR jednoznacznie rozwiał wszelkie wątpliwości związane z tą nowelizacją.
Wątpliwości pozostają przy liczbie uprawnionych do tego zasiłku.

Cytat:
3. Jeśli chcesz równać do najlepszych to nie podawaj tak słabych (celowo nie używam słowa absurdalnych, bo wiem że jesteś na to wrażliwy) przykładów (jak ten z głosowaniem w EU przeciew Palestynie) mających potwierdzać tezę że "PiS to Żydzi".
Nigdzie nie pisałem, że PiS to Żydzi. Głosowanie proizraelsko to nie od razu przynależność narodowo-religijna

Cytat:
I to właśnie robię. Natomiast z tymi trofeami to bez przesady, wieszał byś na ścianie trofea szczurów?
Owszem. Tyle, że i Ty dajesz palikotowi "szczurze trofea". Mam na myśli bluzgi, 0 jakiejkolwiek chęci obrazy.

Cytat:
5. A ja uważam że dla tego mamy tak dużo profanum bo boimy się go mieszać z sacrum .
Mieszając gówno z czekoladą tracisz tylko czekoladę. Odwracając klasyka- nie róbmy z perfumerii szamba. Odchodząc od parafraz, przerzutni, przenośni- "wolny" kraj, wolny "wybór". Zarówno dla mnie, jak i dla przeszło 40% jak widać nie ma wyboru.

Cytat:
O MŻP postaram się skrobnąć późnym wieczorem.
Czekam z ciekawością
Anty PO-PiS!!!
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 18.03.2015, 20:53
Dla rozluźnienia atmosfery. Prawda Donka:

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 18.03.2015, 21:06
Ale to wy wprowadziliście tą retorykę do dyskusji Ty Gwiaździsty i Kerim
Przypominam, kto mówił, że o proputiniźmie Korwina bo był w ambasadzie rosyjskiej i mówił, że jest on dobrym prezydentem dla Rosjan.
Zapomnaiałeś dodać, ze sowieckiego generała Jaruzelskiego, który w imieniu Moskwy mordował Polaków już w Poznaniu 1956 r. , na Wybrzeżu w 1970 r. i w całęj Polsce w 1981 r. twój guru nazwał ........patriotą.

Zapomniałeś też o tym że Mikke przez 20 lat (!!!!!) osobiście wspierał reżim komunistyczny w Polsce będąc sojusznikiem PZPR-Jego prosowieckie wypowiedzi są tylko konskwencją jego przeszłosci, którą zaczął już w ZMS-ie odpowiedniku sowieckich pionierów.

Warto o tym pamiętać wyciągając innym jakieś śmieszne w porównaniu z Mike "przewinienia"
wislak68
Senior Member

Stary 18.03.2015, 22:24
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
1.Wątpliwości pozostają przy liczbie uprawnionych do tego zasiłku.
2. Nigdzie nie pisałem, że PiS to Żydzi. Głosowanie proizraelsko to nie od razu przynależność narodowo-religijna
3. Owszem. Tyle, że i Ty dajesz palikotowi "szczurze trofea". Mam na myśli bluzgi, 0 jakiejkolwiek chęci obrazy.
4. Mieszając gówno z czekoladą tracisz tylko czekoladę. Odwracając klasyka- nie róbmy z perfumerii szamba. Odchodząc od parafraz, przerzutni, przenośni- "wolny" kraj, wolny "wybór". Zarówno dla mnie, jak i dla przeszło 40% jak widać nie ma wyboru.
1. Ustaliliśmy że to będzie można zweryfikować za jakiś czas. Powtórzę swoją propozycję zakładu. Nie wierzę że z 60 osób zrobi się nagle 50 tysięcy tylko po to aby dostać 100 Euro.
2.Zamiast proizraelskie można napisać antyislamskie i zmieni się cały kontekst. Co dowodzi tylko jak mierny to argument.
3. Tak jak obojętne jest mi wieszanie "szczurzych trofeów", tak samo zwisa mi to czy ktoś powiesi sobie "mnie jako trofeum". I bez obrazy ale sposób myślenia który bierze pod uwagę podobne czynniki wydaje się mi być bardzo dziwny.
4. Ale dodając odrobinę soli do zupy powodujesz że lura staje się smaczną potrawą. A jeśli chodzi o wybór: jeśli koniecznie chcesz pić szampana mając do wyboru tylko wodę to ryzykujesz że umrzesz z pragnienia.
wislak68
Senior Member

Stary 18.03.2015, 22:27
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Hasbara bardzo prężnie działa w polskim internecie, nawet na forum Wisły mamy niestety tego przykład na co dzień
Ot żale islamisty. Ale jeśli tak Ci tu źle to nic nie stoi na przeszkodzie aby stąd zniknąć.
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.03.2015, 22:38
Cytat:
I bez obrazy ale sposób myślenia który bierze pod uwagę podobne czynniki wydaje się mi być bardzo dziwny.
Wiesz, że chodzi mi o obustronne rzucanie mięsem. Ja tego po prostu nie toleruję.

Cytat:
Ale dodając odrobinę soli do zupy powodujesz że lura staje się smaczną potrawą. A jeśli chodzi o wybór: jeśli koniecznie chcesz pić szampana mając do wyboru tylko wodę to ryzykujesz że umrzesz z pragnienia.
W tym towarzystwie nie ma soli (tej ziemi). Jest co najwyżej sushi. Sól nie zmienia lury w smaczną potrawę, jedynie sprawia, że lurę da się przełknąć. Co nie zmienia faktu, że to dalej LURA.

Partia to nie szampan, to nawet nie woda. Nie potrzebuje jej do przeżycia. Ona nie potrzebuje do przeżycia mnie. To klapki na oczy, rozum, sumienie. Widzisz partyjnie, myślisz partyjnie, masz partyjne sumienie. Gdyby PiS zagłosował inaczej nie poświęcalibyśmy tego czasu na pogadanki.
Anty PO-PiS!!!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów