|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Potrzebuję pomocy kogoś znającego się trochę na obróbce zdjęć bo sam próbuje już pare godzin ale nigdy sie tym nie zajmowałem i nie idzie mi to za dobrze . Bude z tego zdjęcia potrzebuje w kolorze ciemna zieleń http://pl.tinypic.com/r/rkoeuh/8 zamalować napis kurczak z rożna, poprostu czysta ciemno zielona budka
stawiam piwo jutro przed meczem u Wiślaków ![]()
jakie załozenie mam - proste
WALCZYĆ I WYGRYWAĆ !!!! |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
http://moje-ankiety.pl/respond-73271.html
siemanko bardzo bym prosił o wypełnienie ankiety do mojej pracy mgr w temacie fanoturystyki z góry dzięki za poświęconą chwile wrzucam tu bo więcej osób zagląda pozdro ![]()
Tylko Wisła Reszta Sie Nie Liczy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
czy jest ktoś na forum kto mógłby mi pomóc z małą grafiką?
chodzi o usunięcie tła z 2 małych obrazków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Gdzie można w Krakowie wykonać pieczątkę "bez zadawania pytań"?
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Panowie, potrzebuję dowiedzieć się jaka jest najbardziej poczytna gazeta codzienna w Krakowie?
![]() |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Szukam loga browaru Piast, takiego jak na koszulce Śląska (pod logo Tauron)
http://galeria.wislakrakow.com/20120...ta/MG_5500.jpg Pomożecie? E: dz Powód: MłodePokolenie
Ostatnio edytowane przez Bartosz : 26.02.2015 o godz. 09:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
macie jakieś fajne pomysły na czołówkę studniówkową związaną z Wisłą? :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
"poszła do Adama"
![]()
Tylko Wisła.
Warszawa da się lubić, Warszawa da się lubić, tu trzy punkty można zdobyć, tutaj Legię można ubić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Gdzie w okolicach 20-30min drogi piechotą od stadionu można kupić jakieś lepsze piwa, rzemieślnicze, zagraniczne itp? U mnie "na wsi" żadnego takiego sklepu nie ma, a jak już będę w Kraku to wykorzystałbym okazję i nabył sobie takich piw kilka, na zapas
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Można na Krowoderskiej, zaraz przy samym placu Słowaińskim, może trochę dalej niż 30min ale wybór duży
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Na Czarnowiejskiej jest "Skład Piwa". Nie wiem, jaka oferta, ale pewnie mniejsza niż na Krowoderskiej.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Ale tuż pod nosem dla mnie (parkuję tam przed meczem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
w Składzie Piwa jest bardzo bogata oferta. Polecam!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Na Karmelickiej przy Siemiradzkiego tez spoko sklep, dobrze zaopatrzony.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Kumpel mnie poprosił żebym mu znalazł jakiś tani nocleg w Krakowie, najlepiej gdzieś niedaleko Kraków Areny. Macie jakieś sprawdzone miejscówki? Pilne!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2014
Offline |
|
|
Witam, sa jakies FC Wisły z podkarpackiego ? wiem, że Przemyśl ale czy jeszcze jakieś?
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Ja używam darmowego avasta i komputer działa u mnie szybko. Nigdy nie miałem problemu z wirusami.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ktoś moze posiada kamerke SJ 4000 ?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Poleci ktoś jakąś firmę kurierską w okolicy Bronowic, Krowodrzy, Starego Miasta, Galerii Krakowskiej, Cystersów? Bo potrzebuje wysłać paczkę, a z kuriera jakoś nigdy nie korzystałem. Fajnie by było jakby było niedrogo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Sendit.pl logujesz sie na dane z allegro. Taniej nie znajdziesz.
Jak chcesz stacjonarnie to Karmelicka. Na prszystanku przy alejach masz Mail cos tam cos tam i tez wysylaja ale jest dwa razy drozej niz przez sendit. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Pilnie potrzebna legitka! Która szkołą policelna żeby w 100% beż żadnych opłat ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam ten sam problem, jak ktos cos bedzie wiedizal to piszcie. W zaku juz za pozno z tego co czytalem, a w cosinusie biora gruba kase ja sie nie chodz na zajecia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Skąd masz takie wiadomości? W semestrze zimowym 2013/2014 "byłem uczniem " Cosinusa. Na zajęciach nie byłem ani razu i nie zapłaciłem ani żłotówki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś poleci jakiś tani nocleg na jedną weekendową noc? Najlepiej okolice stadionu/dworca/starego miasta?
|
|
|