|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
oglądnij Staszka Michalkiewicza. Staszek odpowie dlaczego głosowałem ![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No to pohasały sobie chłopaczki. Wzięły kamikaze jako zająca i zrobili sobie happening. Ot cały KORWIN. Dzieciaczki w przykusych portaskach, którzy mogą się polansować i wyjść na światowców przed kolesiami od alpagi, ale gdy przychodzą trudniejsze pytanie pozostaje im tylko błazenada. Pustka Panie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 11.03.2015 o godz. 22:15.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
No i po ostatecznej kompromitacji Janusz pokazał swoje prawdziwe (jak na samozwańczego prawicowca przystało), pełne „miłosierdzia” do bliźniego oblicze. Takiej Polski, gdzie on i jemu podobni będą szukać ludziom do 10 pokoleń wstecz żydowskich przodków, to ja stanowczo nie chcę!
Ostatnio edytowane przez Smuga : 11.03.2015 o godz. 22:20.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=DMcgBs9qsXk Palikot przytoczył to głosowanie odnośnie żydowskich emerytur, kamikaze to europarlamentarne odnośnie Palestyny. Negujemy fakty? Tłumaczymy się jak Kurski na zakończeniu kadencji w 2007, że się "guziki pomyliły"? ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
wiem wiem, potrzebujecie mieszkań, naszych emerytur, najlepiej publicznych pieniędzy i wszystkiego proszę pana ![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
2. Ciekawe. Do wcześniejszego postu załączyłem link. 3. Pomimo tego że Żyd? Czy masz coś wspólnego z lobby izraelskim? Czyżbyś był z PiS? 4. Nie zawsze. Tylko wtedy gdy "fakty" na to zasługują. 5. A to sorry. Dopiero się uczę tej nowej geopolityki. 6. Fakt. Taki sam jak to ze ci którzy głosowali inaczej to islamiści. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wislak68 - ty naprawdę jesteś ograniczony. Nie rozumiesz, że chodzi o to, że liczy się to jaki interes ktoś reprezentuje, jakimi wartościami się kieruje a nie to jakich miał dziadków
. Wolę żyda/Niemca/Ruska, który będzie głosował w interesie mojego narodu niż jakiś pseudo przeupnych Polaków co tylko przetargi robią na łapówki kto im więcej w kopercie da ![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
palikot "wiem wiem, potrzebujecie mieszkań, naszych emerytur, najlepiej publicznych pieniędzy i wszystkiego proszę pana" oceń ten tekst palikota, wiem że jest nakręcony ale to śmieszne
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 11.03.2015 o godz. 22:29.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Cytat:
Zaraz korwinowcy powiedzą, że to niemożliwe. A ja powiem, że jak najbardziej możliwe. Pewnie Przemek był po kilku głębszych i nie wiedział, co mówi. ![]() ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
My sobie tu jajcujemy już od jakiegoś czasu a mam wrażenie że Ty tak na serio? Bo jeśli rzeczywiście chcesz o tym porozmawiać na poważnie, to wskaż proszę dlaczego Twoim zdaniem wspomniane głosowania mogą być dla Polski problemem?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No super, że kasa z moich podatków sobie poleci do Mosze czy Aarona. W końcu to MY jesteśmy NARODEM SPRAWCÓW! Gdzie tam naziści, czy nie bawiąc się w słowne gierki NIEMCY. Europarlamentarne zaś niosą za sobą zwiększenie ryzyka ataku terrorystycznego. I to jest problem, choć jeden czy drugi może go bagatelizować czy umniejszać prawdopodobieństwo. A ze względu na naszą "murzyńskość" będziemy latać wszędzie gdziekolwiek zażyczą sobie Jankesi (a tutaj wkraczamy w robienie im laski). Napisałem zwiększenie, albowiem zagrożenie to już od dawna nas dotyczy.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 11.03.2015 o godz. 22:44.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
||
![]() Wszyscy doskonale wiedzą, że to karierowicz jak wszyscy zawodowi politycy i również w partii Korwin tacy są. Tego nie unikniemy. Mówił, co mu wódz kazał i tyle. W każdym razie wy ciągle o tym co nieistotne, co kto mówił, kto gdzie był na jakim bankiecie w jakiej ambasadzie, kto ma jakiego dziadka, ale to jak wasi PISowcy głosują to już nie napiszecie No właśnie...
Zaraz jakaś kur... z PO wyskoczy i powie, że trzeba Niemcom wypłacić zadośćuczynienie... korzystne dla Polski skur,wyyy...
Ostatnio edytowane przez palikot : 11.03.2015 o godz. 22:41.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
O kuerwa. Apogeum.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
2. Jakie będzie obciążenie budżetu z tego tytułu? 3. Nie. To Ty jesteś ..pojeb... Bez żartów i uśmieszków. 4. Niech wyskoczy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wislak te wyzwiska oraz inwektywy dyskwalifikują niektórych udzielających się tu użytkowników. Świadczą tylko o ich poziomie moralnym i intelektualnym. Szkoda tych ludzi, że nie miał ich, kto wychować. Niech mają pretensje do swoich rodziców. Sami się zatrują własnym jadem. Naprawdę żal mi tych ludzi.
Ostatnio edytowane przez Smuga : 11.03.2015 o godz. 23:05.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kabaret. Jeden tlumaczy drugiemu o inwektywach gdzie wypowiedz wczesniej ten, ktoremu tlumaczy rpbi to samo
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tego jegomościa, to dyskwalifikuje już sam jego nick o czym wielokrotnie była mowa także w tym wątku.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ale bieda.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
„Cham na zawsze pozostanie chamem na wieki wieków. Amen.” ![]() ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
"Spieprzaj dziadu"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeśli chodzi o Kukiza i jego "geopolitykę" zachęcam do dalszego studiowania tego frapującego tematu. Jestem przekonany że z ogromnym zainteresowaniem użytkownicy zapoznają się z referatem opisującym zmiany jego zapatrywań na te kwestie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|