|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Oj, wiesniaku. Putinowska Rosja tak umiłowana przez Korwina nie jest takim rajem, jaki się wydaje. Też nie jest wolna od tego znienawidzonego żydostwa
: Cytat:
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Smuga, po co zaraz takie teksty? Mnie nie obchodzi kto jest Żydem z PiSu, czy Żydzi im pisza jakieś scenariusze co i jak maja robić, chodzi o to, że jest realny problem polegający na tym, że PiS liże dupy Izraelowi i Amerykanom. A za takie partie i prezydentów u władzy to ja dziękuję. Możemy oczywiście udawać, że problemu nie ma i rżnąć głupa dalej ale nie wiem czy wygra na tym Polska i my czy ci Żydzi, którym PiS daje pieniądze za holocaust i stalinizm.
Wiesz na czym polega Wasz (PiSowski) problem? Że wmawiacie wszystkim jakieś powiązania z Rosją, bycie agentami itp, mówicie o ukrytych opcjach niemieckich a sami chcecie oddać losy Polski w ręce jakichś żydowskich lizodupów. Trzeba raz na zawsze podziękować hipokryzji bo ona nas niszczy kolejne 26 lat od niby uwolnienia Polski. potworzyliście sobie kasty PiSowskie, POwskie czy inne SLDowskie i staliście się cżłonkami tych kast, tak jakbyście jakieś kontrakty z nimi podpisali. I później wynikiem tego jest hipokryzja, o której napisałem wyżej, przykład wymyślacie powiązania RN z Rosją czy wytykacie Mikkemu ciepłe wypowiedzi względem Rosji a sami macie w strukturach żydowskich sługusów i ludzi z przeszłością PZPRowską czy hołdujących Armię Czerwoną. Moja rada, przestańcie żyć i walczyć dla PiSu, zacznijcie żyć i walczyć dla Polski. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Oczywiscie, ze nie jest w koncu Lenin i jego rewolucja miala mozliwosc egzystencji glownie dzieki zydom. Jak to sie pozniej potoczylo wiadomo. Dziwi mnie tylko, ze sytuacje w Polsce probujesz usprawiedliwiac porownaniem do kacapow. Niestety ta zaraza rozplegla sie praktycznie na calym swiecie. Przykre tylko, ze to dla ciebie jest smieszne. O to to ostatnie zdanie z wypowiedzi Jara pasuje jak ulal.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 10.03.2015 o godz. 23:38.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A po to żeby wyśmiać takie mitomaństwo i bzdury, w które niektórzy uwierzyli. Całym złem tego świata nie jest Izrael i USA - wierzcie mi. No, ale jak się chce znaleźć wroga i walczyć z nim niczym Don Kichot, to proszę bardzo.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No właśnie, taka gadka. Udawanie, że problemu nie ma, że PiS jest bezstronny pewnie, a w ogóle to całym złem świata nie jest USA i Izrael (pozdrawiam Egipt, Syrię, Liban, Irak, ciekawe czy więcej zła na świecie narobił żydowsko-amerykański czyściciel czy ktoś inny, np Putin) więc im może PiS ciagnąć druta. Żałosne.
Napisałem o faktach, bez żadnego zmyślania i żadnych złośliwości a dostałem w odpowiedzi to co dostał ten gościu z filmiku gdzie pytał Dudę, czyli tak w skrócie "a weź daj spokój, spierdalaj, problemu nie ma, my tu chcemy sie dorwać do władzy a nie odpowiadać na niewygodne pytania". ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Wszyscy tu jesteście siebie warci! kłócicie się między sobą jak Kargul i Pawlak a z tego wszystkiego lemingi się z Was śmieją. Przecież tylko o to im chodzi. Tą drogą nigdy nic nie zmienicie
acha tymi kłótniami między sobą Wiślakami pokazujecie najgorsze wady naszego społeczeństw pychę , zadufanie w sobie i arogancję Powód: kłótnia
Ostatnio edytowane przez sergio : 10.03.2015 o godz. 23:48.
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jaroo1 a jeszcze w kolejce Iran czeka. Bo bron atomowa produkuja, w koncu tylko wybrani moga ja posiadac
sergio, niestety taki sposob debaty politycznej stosuja i mohery i lemingi - wysmiac, wytknac, jakies zdjecia archaiczne wkleic, im to na reke bo nic sie nie zmienia, jedna i ta sama banda oszolomow tylko w roznych partiach Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 10.03.2015 o godz. 23:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
wislak68 - Ja się np. gówno znam na metrze w Krakowie, z oczywistego puntku widzenia nie mam bladego pojęcia co do kosztów, przychodów, nakładów inwestycyjnych technologii i jej ceny a daje mi się głosować za czymś o czym nie tylko ja ale 100% głosujących nie ma najmniejszego bladego pojęcia
To w kwestii 1 punktu jeśli ci to ma wyjaśnić mój punkt widzenia na to, że większość nie może znać się na wszystkim więc z zasady podejmuje chybione decyzje.Co do drugiego punktu: Otacza się bo takie możliwości stwarza system. Polskie prawo zabrania innej działalności politycznej niż demokracja więc nie ma wyboru jak chce coś zmienić, musi funkcjonować w systemie którego nie lubi tak samo jak ty czekać w kolejce do lekarza której nie lubisz. Co do punktu trzeciego. Każdy jest mądry na tym na czym się zna. Pani kasjerka zna się na kasie. Marketingowiec na marketingu, programista na programowaniu a polityk na polityce. Są lepsi i gorsi kasjerzy, marketingowcy, politycy i programiści. Wolny rynek słabszych wyeliminuje bądź ograniczy. A demokracja pozwala na to aby w kompetencje lepszych i gorszych kasjerek wchodzili lepsi i gorsi marketingowce w kwestie polityków programiści itd. Cztery. Trudno, żebym ich twórczość doświadczał namacalnie, to chyba logiczne W każdym razie ich twórczość mnie fascynuje bo mówi prawdę. Gospodarka planowana nie ma racji bytu, bo jest nieefektywna. To mówi historia(ZSRR, PRL, Ameryka łacińska, III Rzesza, II Rzeczypospolita Piłsudskiego) i teraźniejszość (III Rzeczypospolita UE, Stany). Nie wiem jaki ma związek ustrój polityczny z gospodarczym. To dwie osobne bajki. Tak samo można rabować w demokracji jak w każdym innym ustroju. Pięć - Nie jestem zaślepiony. Uważam jedynie, że nie każdy zna się na wszystkim, a demokracja nie dość że daje możliwość decydowania to jeszcze stwarza pozory, że tłum ma na coś wpływ. Czysty paradoks co stwarza ten ustrój po prostu bez sensownym. Smuga tak samo, jak całym zlem wszechświata nie są Ruscy Problem jest taki, że Stany są ze 10-20 razy bardziej potężniejsze i bogatsze niż Ruscy więc ich wpływy są 10-20 razy bardziej widoczne.sergio - ale my się nie kłócimy. My tylko prezentujemy swój punkt widzenia Kłótnia to normalna rzecz, nie wolno jej tępić
Ostatnio edytowane przez palikot : 11.03.2015 o godz. 00:00.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wiesniak darowałbyś sobie tych „moherów”. To tylko pokazuje Twój brak ogłady. Zapoznaj się najpierw z etymologią tego słowa i osobą z ust, której ono po raz pierwszy padło. IMO lepiej być „moherem” niż kolejnym poplecznikiem Bubla i jego ekipy.
![]()
Ostatnio edytowane przez Smuga : 10.03.2015 o godz. 23:58.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Wszyscy chcemy zmian ale, niektórzy moim zdaniem mocno zbłądzili. Oczywiście ja tu się nie mam za najmądrzejszego a tym bardziej nie jestem jakąś reklamą Ruchu Narodowego czy Korwina. Nie mam zamiaru nawet dać sobie palca uciąć za RN czy, któregoś konkretnego polityka z tej partii, nie mam zamiaru wmawiać ludziom, że jedyna słuszna droga to RN, że tylko oni coś zmienią. Piszę to bo już widzę jakby, niektórzy tu zaraz wyjechali ze swoimi armatami, tylko różnica między nami jest taka, że ja mam w te partie wyjebane i chcę dobra Polski a nie żeby kabzę sobie nabijał na nas jakiś Kowalski czy Kaczyński. Dziś "ufam" temu pierwszemu ale jutro jak zobaczę, że będzie robił takie rzeczy jak PiSowcy to pierwszy na nim ..... będę wieszał. Niestety wiele osób stało się zakładnikami partii i idą z nimi w bój na dobre i na złe. Są na tyle zaślepieni, że żadne argumenty na nich nie działają i dają się rolować jak dzieci. Trzeba najpierw sobie na ręce patrzeć bo jak tego nie ma to się łatwo stać pośmiewiskiem. Jak była ta cała akcja z krzyżem na krakowskim przedmieściu to od razu trzeba było w kąt usuwać tych największych dziwaków bo wiadomo, że to jebani prowokatorzy ale partie polityczne sa jak sekty. Każdy widział, że pod tym krzyżem było coś nie tak ale bronił tych dziwaków kilku bo to przecież PiSowcy - tak samo bronią posłów, którzy głosowali za kasą dla żydów, wiedzą, że coś jest nie tak ale to przecież ich ziomki więc trzeba wybaczyć. Jak się później okazało ten co najwięcej krzyczał pod krzyżem to jakaś wynajęta ....a do robienia dymów. Zdemaskowany został tylko jeden, pytanie ilu nie zostało zdemaskowanych? Ten przykład pokazuje, że ekstremum w każdym ruchu trzeba wypieprzać bo z założenia jest szkodliwe. Nieważne czy umyślnie czy nieumyślnie. Takie jednostki działają na szkodę i psują wizerunek danej grupy. To samo z politykami, jak się s....ili i dali kasę żydom to won. Problem jest taki, że cały PiS (chyba tam jeden gościu się wstrzymał) zdradził Polskę więc wszyscy ich wyborcy powinni ich jebać.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 11.03.2015 o godz. 00:05.
![]()
drozd:
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wiem co to moher. Z tego co pamietam to sie wzielo stad, ze starsze panie (jak ta z filmiku od Jaraa swoja droga), wlasnie w beretach wykonanych z tego materialu, ze wsciekloscia w oczach pluly jadem i ujadaly tak jak tutaj niektorzy panowie popierajacy notabene ta sama partie co te panie
Moj brak oglady jest tylko w jakichs 10 procentach odzwierciedleniem oglady popierajacyh PiS na tym forum wiec hamowalbym sie na twoim miejscy w wypowiedziach na temat oglady akurat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jaroo1 100% racji
W końcu ktoś prezentuje normalne podejście w tym wątkuTu już lepsza manifa i"propozycja" z sensem ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 11.03.2015 o godz. 00:11.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
||
Cytat:
![]() Palikot, jakoś nie skomentowałeś obecności JKM na tych samych "uroczystościach" co sam wrzuciłeś, a emj ujawnił ? Dlaczego ? |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
2. Naprawdę zabawne: Twoim zdaniem to polskie prawo zmusza JKM do tego aby dobierać sobie takich a nie innych współpracowników? Nawet nie wiem jak to skomentować. Chyba tylko tak: patrz punkt 1 powyżej. 3. Powtórzę się: postawione przeze mnie pytanie dotyczyło nie tego czy demokracja jest "dobra czy zła" (z całym szacunkiem ale aby dyskutować, choćby w podstawowym zakresie, na ten temat, musiałbyś się jeszcze bardzo duuuuużo nauczyć). Zastanawiałem się natomiast dlaczego to akurat JKM stał się w w Twoich wyobrażeniach depozytariuszem wiedzy o tym że: "d***mokracja" to rządy głupich" . Podałem przykłady szeregu osób które, eksponowały tą "wiedzę dla wtajemniczonych" znacznie wyraziściej niż JKM (np: anarchista Kropotkin) a Ty upierasz się akurat przy nim. 4. No to gdybyś zechciał " ich twórczość doświadczyć namacalnie" (prosta sprawa: wystarczy przeczytać napisane przez nich książki i artykuły) to dowiedziałbyś się że oprócz tego że byli świetnymi ekonomistami, byli również zagorzałymi propagatorami "liberalnej demokracji". Twierdzili wręcz że dla funkcjonowania "wolnego rynku" jest ona warunkiem absolutnie niezbędnym. Przykro mi że rozbijam Twoje złudzenia. 5. Oczywiście że jesteś zaślepiony. Wydaje Ci się że znasz się na polityce.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 11.03.2015 o godz. 10:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
2. Jakich to rzeczy nie robi RN, które robią PiSowcy? Nie współpracują z byłymi ubolami? Nie wymuszają pieniędzy od Bogu ducha winnych ludzi? Nie chleją z Kobylańskim? |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
lepsza ? pod jakim względem ?nie widzisz że zastraszają ludzi , wczoraj jeszcze był dozwolony hapenning z krzesłem jako rekwizytem , po zastraszeniu dzisjaj pada tylko nieśmiałe pytanie ? "wejdzie Pan na krzesło"?, jutro bedą tylko oklaski, pojutrze....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Antysemito daremne są te Twoje wysiłki. Dlaczego tak cicho siedziałeś, gdy Komoruski kompromitował się w Japonii? Na, to pytanie nie musisz, jednak odpowiadać, ponieważ wszyscy znają odpowiedź.
![]() ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gwiaździsty nie baw się z trollem jego klockami. Nasmrodzi trochę, zrobi szumu i zniknie na jakiś czas. Na takie przypadki jak ten trzeba spuścić kurtynę milczenia.
![]()
Ostatnio edytowane przez Smuga : 11.03.2015 o godz. 11:48.
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Tak właśnie czekałem na to aż padnie informacja, że żona Dudy to córka Juliana Kornhausera. A teraz fru do jego tekstów
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
Gwiaździsty 'Skoro to było wspólne posiedzenie obu parlamentów to kto miał sie niby na nim nie pojawić ?" nie wiedzą , piszą że Amerykanin i Żyd zły , nie wiem ? ma wielkie i krwiożercze kły ? do tego guru mówi że putinu ok, maja metlik w głowie ale muszą trzymać linię
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 11.03.2015 o godz. 12:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
10 maja głosy beda znowu liczone recznie http://niezalezna.pl/64987-glosy-odd...pracy-z-nabino Czyli w drugiej turze (o ile będzie) Komorowski z Jarubasem...
![]()
Ostatnio edytowane przez AYALA : 11.03.2015 o godz. 12:32.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006