|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
"Gwizdanie na wiecach i obrażanie propagandówka wykorzysta i przysporzy mu tylko nowych argumentów i głosów. Jak się coś manifestuje to trzeba z głową, celnie, żeby zaciąć zaorać a nie stosować prymitywne wykrzyki, bo już raz jeden walczył z kibolami i wybory wygrał." i dalej: To jest doskonały przykład na to o czym często mówi JKM. W polityce ważna jest kalkulacja chłodna głowa. Czy przypadkiem nieszczęśnik o którym piszemy nie był z KORWINA? Czy mam dalej rozwijać ten wątek czy zaczynasz w końcu zauważać jak bardzo absurdalne (schizofreniczne) teksty popełniasz? |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
) jest wrzut o krytycznym stosunku do bankietowania przez JKM w ruskiej ambasadzie, w sytuacji gdy kacapia atakuje sąsiadujące z nami państwo. Naprawdę niezbadanymi zakusami podążają "procesy myślowe" korwinistów .
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 10.03.2015 o godz. 11:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Co do wizyt w ambasadzie sowieckiej (czy rosyjskiej - do wyboru) JKM. Facet podąża tymi samymi ścieżkami co towarzysze z PZPR, zapewne na tzw. herbatkę czyli czaj z samowaru przy której słucha odczytywanych przez pracowników placówki przemówień tow. Putina z co miesięcznych narad. Może i kawiorem się obeżre i wódeczki przy tym wypije. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
||
"Zdrajcy, ale Polacy". Ot widzisz, dla mnie nie wystarczy mieć polskich dokumentów, żeby być uznawanym za Polaka. A zamiłowanie do Gierka u pewnego starszego polityka z głównej opozycyjnej partii o programie socjalistycznym wynika zapewne ze skłonności obu panów do wydawania nieswoich pieniędzy.
![]() |
||
|
|
Senior Member
Offline |
||
ad2. Fantastycznie. Okazuje się zatem że jedynym kryterium przestaje być liczba ofiar, ale że liczy się coś jeszcze ("bycie uznawanym za Polaka"). Dokładnie to chciałem usłyszeć. Wytłumacz mi w takim razie dlaczego uważasz że możesz zestawiać ofiary Polaków (powiedzmy, w ogromnym uproszczeniu, że mówimy o ofiarach zamachu majowego) ze zbrodniami popełnionymi na Polakach przez osoby które Polakami nie są (no bo trudno chyba za Polaków uznać Jaruzela czy Kiszczaka, wszak obaj walczyli z Żołnierzami Wyklętymi i zgodnie z Twoją definicją w ich wypadku: "dla mnie nie wystarczy mieć polskich dokumentów, żeby być uznawanym za Polaka") i argumentować że ci drudzy są mniejszymi zbrodniarzami, bo w trakcie stanu wojennego zginęło mniej osób niż w trakcie zamachu majowego? Cytat:
Ale żeby nie wpadać zupełnie w konwencję kabaretową zapytam bardziej serio: czy gdyby przed drugą turą wyborów prezydenckich JK nie próbował w jakikolwiek sposób pozyskać choćby części elektoratu postkomunistycznego, to dasz słowo że nie pisałbyś wówczas o tym że: "w polityce ważna jest kalkulacja chłodna głowa. To jest zwyczajną gra. Emocje a w szczególności te złe są wrogiem." (że pozwolę sobie zacytować opinię jednego z Twoich kolegów korwinistów)?
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 10.03.2015 o godz. 11:04.
|
||
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
, nic nie rozumiemy co prawisz ![]() palikot "Gwizdanie na wiecach i obrażanie propagandówka wykorzysta i przysporzy mu tylko nowycargumentów i głosówh " jak może zwykły , szary człowiek wyrazić dezaprobatę wobec takiej persony jak komorowski ? , pytam jak ? reżimowa propaganda wykorzysta wszystko, jak nie będzie gwizdów i protestów powiedzą dajmy na to że bulu cieszy się wielkim szacunkiem i wszyscy go popierają , powtarzasz haniebne teksty z komuny podchwycone przez obecny reżim , czyli nie wolno protestować , krzyczeć , gwizdać i nie daj Boże rzucić czymś na kształt kostki , za komuny był taki przekaz i teraz go powtarzają , gdyby ktoś chciał słuchać tych bredni w tamtym czasie nigdy nie powstała by PIERWSZA Solidarność i nigdy nie było by protestów i walk z zomo w stanie wojennym i pózniej , uwierz mi , wiem co mówię i nie chcę słuchać tych reżimowych połajanek , chociaż myślę że nie miałeś takich intencji , tylko tak wyszło
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 10.03.2015 o godz. 11:04.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
kerim1906 poki co problemy ze zrozumieniem maja tylko i wylacznie zwolennicy PiSu. Wcale mnie to nie dziwi. Na "wasze" nigdy nie uda mi sie przelozyc, chyba ze zaczne zaklamywac rzeczywistosc.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
pozostaje Ci rozmawiać z korwinistami
, jak będziesz chciał sie zwracać do nas "pisowców" (oczywiście tych niezignorowanych przez Ciebie) po prostu od razu przekładaj na nasze co by my zrozumieli i po kłopocie ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Niestety nikt poza korwinistami widocznie nie jest juz zainteresowany wymiana pogladow z tak zacnym gronem reprezentanow PiSu na tym forum. Tez mnie to nie dziwi. Trzymajcie dalej kloaczy poziom to niedlugo sami ze soba bedziecie dyskutowac.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 10.03.2015 o godz. 11:41.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Po prostu ta rzeczywistość jest i już jak płaska ziemia W ogóle gdzie tam jakieś założenie, że nie jesteś zaślepionym fanatykiem jakiejś koncepcji politycznej. To przecież jakiś nonsens Przedstawie ci tą argumentacje logicznie najbardziej jak się da Podstawową zasadą o jakiej mówi JKM jest to, że "d***mokracja" to rządy głupich, i ja to popieram ze swojego przekonania. Więc należy wyjść również z założenia w partii Korwin i jej zwolenników jest więcej głupich jak mądrych. Bo logika nakazuje. Trzeba być konsekwentym Ta sytuacja na wiecu Komora jest znakomitym przykładem potwierdzającym tą argumentację. To się przejawia także w innych dziedzinach np. na stadionie. Co by się działo, jakby zaczęła rządzić większość. Na C to by chyba już pedały miały sektor... ale mniejsza z tym.Ja w ogóle nie jestem fanatykiem partii Korwin. Ja jestem przeciwko demokracji, jestem za wolnością i odpowiedzialnością i za wszystkimi zasadami i wartościami z tym związane. Póki co jedyną opcją, która deklaruje realizację tych wartości to JKM. I tyle. Nie obchodzi mnie partia i nie obchodzą mnie interesy powierzchowne tej partii. Po prostu to zrozum. Ja wiem, że w środowisku PiS są wyznawcy jak mongoły, którzy nie widziały cywilizacji to im się wydaje coś nierealne Ale to tak nie jest
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.03.2015 o godz. 12:04.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
wiesniak842 "Trzymajcie dalej kloaczy poziom to niedlugo sami ze soba bedziecie dyskutowac"
czasami napiszesz coś czego nie musisz przekładać na nasze, tym wpisem podsumowałeś swoją "twórczość" wiesniak842 gdzie napisałem że zgadzam się z Tobą ? piszemy w tym samym języku ?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 10.03.2015 o godz. 12:30.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ciesze sie, ze sie ze mna zgadzasz
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I jak na niego nie głosować?
![]() http://www.se.pl/wydarzenia/opinie/j...ch_552720.html Gość ma poukładane w głowie wartości, poza tym bardzo celne porównania ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.03.2015 o godz. 17:05.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I wszystko jasne. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
dobre, panny "dziennikarki" szczerzyły ząbki do durczoka i jeszcze dostaną za to kasę , nie żebym żałował durczoka bo to szmata bez honoru, ale sposób "dziennikarek" na karierę niezły , jak znam życie powielany i tu i tam....
http://wpolityce.pl/media/236715-dur...nienie-ofiarom |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() kerim - ale tak bez dowodów? Wystarczyły zeznania? ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Palikot wez nie cytuj tych popluczyn intelektualnych prosze ja Ciebie
PiS za to wie, ze wiele sie stalo ale jak zwykle gowno z tym robi. Duzo szumu, zero dzialan - PiS w skrocie. PS. Chyba, ze trzeba zaglosowac za odszkodowaniami dla zydow, wtedy w PiSie pelna zgoda |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiceprezydent Siedlec, Jarosław Głowacki (PiS) lata na obchody ku pamięci czerwonoarmistów i składa hołd bandytom i gwałcicielom sowieckim!
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Takie zachowania należy z całą mocą potępiać i wyciągać odpowiednie konsekwencje. W ogóle sprawa tych pomników, to temat do dłuższej dyskusji. Jak, to jest, że po ponad 20-paru latach od upadku PRL nadal stoi tak mnóstwo symboli sowieckiego zniewolenia? ![]()
Ostatnio edytowane przez Smuga : 10.03.2015 o godz. 21:20.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Żeby trochę rozgrzeszyć to jeszcze raz przypomnę, że zaproszono na tą imprezę wielu tłumaczów rosyjskiego, nauczycielki języka rosyjskiego z warszawskich szkół, ludzi kultury i sztuki, a także dyplomatów i polityków, w tym kilku prominentnych baronów szerokiej lewicy oraz cukiereczka w tym gronie JKM
![]() Internet zalały po tej imprezie słit focie warszawskich nauczycielek z JKM w roli głównej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|