|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Smuga, czyżbyś zaprzeczał, że projekt opodatkowania wspólnych przejazdów jest idiotyczny i antyobywatelski?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A no tak, nie zauważyłem pośród ujadania o urojeniach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
To jeśli nie popierasz to czemu głupkowato wtryniasz tutaj wątki Korwina i IVRP?
Głupota która wychodzi z PiS jest głupotą i nie ma co bagatelizować kolejnego chorego pomysłu wychodzącego z tej części sceny politycznej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
A Wy Sołtysie nie lękajcie się! Wasi PSL-owcy (bardziej pasuje ZSL-owscy) inteligenci zadbają o to, żeby Jarubas wszedł do II tury. Kto wie może jak ruskie serwery dadzą o sobie znać, to on właśnie stanie się nowym lokatorem Belwederu.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem co to Wy, albo ZSL-owcy, gdyż ja na Jarubasa nie miałem nigdy zamiaru głosować, więc znowu masz jakieś złe namiary z centrali na Nowogrodzkiej
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sołtysie! Marne macie, to info z centrali przy ulicy Pięknej, bo z Nowogrodzką mam wspólnego tyle, co piłkarze Wisły z baletem.
![]() ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trochę z Nowogrodzką masz wspólnego, bo wielbisz kaczorów niczym jeden z aparatyczków, a także kilku trolli na tym forum
PS. Co jest niby na Pięknej, bo nie licząc mieszkania mojej byłej to nie mam tam żadnych zajomości ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zarówno Dominika „Kaczora” Kaczmarka, jak i Kazimierza Kaczora nigdy jakoś specjalnie nie ceniłem, więc pudło Sołtysie.
Wielbię, to tylko Boga, bo jestem katolikiem. Aparatczyk na tym forum? A któż, to taki? Mi jest znany tylko jeden, ale palcem wskazywać nie chcę, bo wszyscy doskonale wiedzą o kogo chodzi. ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dobra Smuga idź już na mecz... najpierw mówisz że idiotyczny pomysł, potem próbujesz udowodnić sprzeczność, że IV RP jest fajna która zakłada właśnie takie podnoszenie podatków, a potem zarzucasz Korwinowi sprzeczność której z logicznego punktu widzenia i tak w tym zdaniu zacytowanym nie ma ;(
Idź na mecz napij się piwka pogadamy po meczu ![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
, Pis jest zły , szczerzy ostre kły ,wołomiński skokowiec i rozmywaczpalikot po co z Incognito przytaczasz jakieś bzdury anonimowego Pisowca , nakręcasz tylko warszawiaczka , nie szkoda czasu na bzdety ? " Smuga celnie "Aparatczyk na tym forum ? Mi jest znany tylko jeden, ale palcem wskazywać nie chcę, bo wszyscy doskonale wiedzą o kogo chodzi" on nawet nie jest aparatczykiem , to jak sam pisał wydymany przez Pis i osobiście przez Sasina w wyborach radnych ciul wie kto ? urbanoplatfus?, zeteseelowiec?, komuch ? zawsze z wiatrem , dla każdego coś miłego
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 07.03.2015 o godz. 15:01.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Zrobiłeś wtopę, gdyż zamiast przyznać od razu, że jakiś poseł z PiS wymyślił sobie irracjonalny i chory sposób na opodatkowanie uznawanej przez niego tzw. "szarej strefy" to zacząłeś kluczyć na temat, a to Korwina, a to IV RP i nie potrzebnie w to brniesz.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 07.03.2015 o godz. 16:42.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Trzecia droga. Droga Bronka.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Zgoda buduje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
emj10 napisał(a):
Ale po kolei.Na jakiej podstawie twierdzisz, że powinienem się „całkiem nieźle odnajdywać w aparatczykach”? Ani ja takich zdolności nie mam, bo jestem zwykłym szarym człowieczkiem ani mi, to nigdy do głowy nie przyszło. A wracając do moich rzekomych powiązań z centralą na Nowogrodzkiej, to są one tak duże, że na ponad 130 posłów zasiadających w klubie PiS nie znam osobiście ani jednego. W Komitecie Politycznym też mnie zupełnie nie kojarzą. Jedyny bardziej znany polityk (chociaż nie wiem, czy wypada go jeszcze tak nazywać), którego miałem okazję poznać, to prof. Szeremietiew. Znam go jeszcze z czasów AWS-u i ministrowania w rządzie Buzka. Ostatni raz rozmawialiśmy wieki temu, a temat naszej dyskusji nawet nie dotyczył bieżącej polityki tylko Bumaru i sytuacji w polskim przemyśle zbrojeniowym. Na szczeblu lokalnym znam jednego z samorządowych baronów SLD, ale to bardziej powiązania rodzinne (jest moim dalekim krewnym) o tym decydują niżeli te polityczne.
Ostatnio edytowane przez Smuga : 07.03.2015 o godz. 22:00.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Korwiniści wyciagają słowa jakieś lokalnego działacza, a wypowiedzi swojego guru juz komentować nie chcą
Udają, ze nie zauważyli wpisu, że ich Korwinek niczym nie rózni sie od Komorowskiego. Obaj uważaja tego sowieckiego generała, agenta o pseud. Wolski, oficera osławionej Informacji Wojskowej tow. Jaruzelskiego za ......polskiego patriotę . Czy to nie paradne ? Właśnie stosunek do takich postaci pokazuje jaka to z niego "opozycja" i stawia go w jednym szeregu z SLD, PO, TR. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=WBUs5rR9toY
Link od kornda. Na czele chorągwie monarchy, a w 2:26 nie tyle słychać strzały, co... :0 ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
, mam nadzieję że skończy jak niedługo mam nadzieję dyzma, to jest znak ![]() ha, ha bulu mówi "zwyciężymy" a tłum w....j ![]()
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 09.03.2015 o godz. 10:43.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Szkoda, że Smudy nie dopuścili do mikrofonu, żeby wytłumaczył dlaczego popiera gajowego.
Ostatnio edytowane przez kornd : 09.03.2015 o godz. 10:42.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Joanna Lichocka o kampani żyrandola http://www.radiownet.pl/szukaj?tag=p...-komorowskiego
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Posłowie Rzeczypospolitej pracują na 2 etaty!
A potem się dziwimy że mamy jak mamy ![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gwiaździsty też komentować nie chce swojego guru, który uważa tego sowieckiego sekretarza Gierka za patriotę
Właśnie jego stosunek do takich postaci pokazuje jaka to "opozycja" i stawia go w jednym szeregu z SLD, PO, TR, i KORWiNem! ![]() Oooo chyba kampania się zaczęła... wyjechali znowu ze Smoleńskiem! Gdzie Macierewicz? ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to znaczy jakie poglądy? Że Jaruzelski mógł coś hipotetycznie zrobić i zmienić tym samym bieg historii a tego nie zrobił?
![]() Przecież to jest oczywiste. Tak samo, że Jarosław Kaczyński z Antonim mogli zlustrować wszystkich agentów a tego nie zrobili... ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
![]() |
|
|